Kızlar benim vücudum çok su tutuyor, yeşil çay dışında bir öneriniz var mı?
saolasın bacım bende burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum walla.acayip motive edici ve samimi bir ortam.şimdi tam olarak napıyoruz gün gün neler yiyip içtiğimizi spor yapıp yapmadığımzı hafta sonundada kilo durumumuzu mu bildiriyoruz ben öle anladım da..liste yapıldığına göre kilo bildireceğiz dimi canımcım?
İyi akşamlar kızlar.....
Bende öglen. sabahtan kalan haşlanmış patatesimi ezip yoğurtla karıştırıp onu yedim
Ara öğünde bir suç işledim.. :kedi: alışveriş için biraz dolaştıktan sonra bir cafede oturup çay içtik kocam ve çocuklarla çayın yanına 3 kuru pasta yedimm... :kedi: dayanamadım napıyım
Sonra eve gelince 45 dakka yürüyüş yaptım açık havadaa deniz kenarındaa... a.s
Akşamda az makarna ile az tavuk yedimm..
Bu arada bende akşam kurtadama dönüşenlerdenimmm
Akşam böyle oturunca ,bilgsayar yada tv karşısında illaki bişiyler yemek istiyor canım işte napıyımmmmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Bu geceyi umarım bişiy yemeden atlatabilirim... Çok sıkışırsam biraz meyve yiyim.........mi?????
canımm:1hug:
günlük yediklerini içtiklerini ..ister tek liste halinde ister öğün öğün yazıyosun
günlük spor faliyetlerini yazıyosun..
cumadan cumaya tartılıp kilolarımızı yazıyoruz tatlım.
biz kilolu arkadaşların desteğe motiveye çok ihtiyacımız var canım hep birlikte olalım..
ye anacım ye..benim gibi çokoprens yemenden iidir..yağ yok şeker yok içinde en azından:çok üzgünüm:
anlaşıldı canım..bugünüm mahvoldu o yüzden yarın tam anlamıyla başlıyorum.akşamları tüm gün ne yaptıysam yazarım haftada en az 4 gün 1 saat bisiklete binicem.tembelim ben öle cd lerden falan yapamıyorum spor..bisiklet en severek yaptıım şey.bakalım 6 günde ne kadar kilo verebilcem.keşke eski şişman fotolarımı yırtıp atmasaydım da koysaydım buraya.yeni halimide eklerdim..ama bakmaya tahammülüm yoktu o fotolara..aslında bidaha öyle olmamak için de motive ederdi beni amma:çok üzgünüm:
Kız çokoprens diyip durma ,çok severim keratayıı cokacimcoook aklıma sokcan şimdi...
kızlar bugün yediklerim..
2bardak su
1dili k.ekmek,1k.k peynir,3zeytin.1domates,1salata.
ara.yeşilçay,yeşilelma
öğlen.1dilm k.ekmek,6 kaşık ıspanak,üstüne yoğurt,5kaşık bulgur pilavı.
ara,ayva,siyah çay tekşekerli,3tane
akşam.1kase çorba,2kaşık mantı
ara 1salkımüzüm,
su 3litre spor şimdi yapacam geç kalıyom geç spor yapmaya kızın banada anacım bu saatte spormu olur yahu..
ay negüzel olurdu kız eski fotoların olsaydı..bize süper motive olurdu ..ama senide anlıyorum..tabi eski halini görmek istemezsinnn...
tamam yarın tam anlamıyla başlıyosun sporda var..başarılar canımın içi.
Gece gece ne sporu bu bacım :jeyyar: :kedi:
bence bu saatler spor için ideal saatler tatlım..tabi bünyeye göre değişir amma bi diyetisyen öle demişti bana.yatmadan önce yapılan spor gün içinde depolanan yağların yakılmasını sağlıyormuş akşam 7-11 arası uygun saatlermiş.tabi herkes farklı bişey söylüyor artık:uhm:
:roflol: iyi aklıma getirdin kız..bende o tarz bi spor yapsam yakarmıyım fazladan yedüklerimi bu akşam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
teşekkürler lokumum..snaa ve tüm arkadaşlara başarılar dilerim..ve bol iradeli günler..a.s.
Gece gece ne sporu bu bacım :jeyyar: :kedi:
Bir araştır kız belkim gidiyordur kaloriler yağlar..
Ama bu spora en çok kocalar sevinir...
rezeneyi tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?