S beden olmak isteyen buraya

Merhaba kizlar, bugunku menum cok sade oldu alkisalkisalkis
Sabah az penir, 1 dilim ekmek, biraz zeytin ve tatlı niyetine bir çay kaşığı bal
öğlen sadece meyve
aksam ızgara köfte, salata,yoğurt.
Su, 1 bardak sekersiz kahve ve maden suyu tukettim tatlı yemeden akşamı geçirebilirsem harika olacak kaydirigubbakcemile2

Sabah olumlamamı yaptım. Tam 10 dakika ayarlamak gercekten zor ben tahmini yaptım ve yaparken de sürekli kendimi zayıf düşündüm.

Ayrıca yemek için mavi tabak aldım ve bunda yedim deneyin gerçekten sanki iştahı azaltıyor.

Bakalım yarın da devam edebilecekmiyim, 21 günü tamamlayacağım zemuszemus

kızlar benide yazın ama şimdi pek giremem rejime misafirlerim var.bide tartım pek saglam degil oynuyo,ama yazın genede belki bu sayede utanınca az yeriz.saba kilomu yazcam öptüm.

bir diyet falan varmı, ben topigin hepsini okumadım.sadece az yemek spor mu?

Evet canım az yeme, spor, her gün ne yediğimizi söyleyerek birbirimize destek ve bir de ben bilinçaltı tekniklerini kullanıyorum

Kolay kilo vermek için zihinsel teknikler asagida bir daha gönderiyorum.

BİLİNÇALTINI KİLO VERMEK İÇİN PROGRAMLAMA

Her gün sabahları uyanınca yatakta gözlerin kapalı 10 dakika ve akşamları yatağa girince 10 dakika aşağıdaki afirmasyonu tekrarla.

"Sağlıklı, hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum"

Bunu 21 gün yap, asla bir gün kaçırma. Bir gün kaçırırsan başa dönmen lazım, 21 gün bu işin anahtarıdır.

Her gün sık sık kendini zayıf imgele, neler giyeceğini, kendini nasıl hissedeceğini düşün ve görmeye çalış, o heyecanı yaşa.

Tartıya çıkınca 100 gr bile vermiş olsan çok mutlu ol. Eğer az kilo verdim diye negatif hisler üretirsen kilo vermek senin için negatif bilinçaltı bağları kurduğun bir olgu olur ve kilo veremezsin. Kilo vermekten zevk alırsan kilo verebilirsin. Bu nedenle en küçük bir başarını bile kutla.

İnsanlar genelde kendilerini güvensiz hissettikleri için yada duygusal açlıktan dolayı kilo alırlar. Bedenin genişlemesi aslında evrende daha fazla yer kaplama, ayağını yere sağlam basma ve güvende olma isteğidir. Yine yeterince sevgi yada ilgi almayan insanlarda, bu boşluğu yemek ile doldurmak söz konusudur. Gün içinde aklına geldikçe güvendeyim ve kendimi çok seviyorum diye tekrarla. Kendini sevmeyi öğrenince ve kendini güvende hissedince kilo almana yol açan negatif kalıplar ortadan kalkacağı için çok daha rahat kilo vereceksin.

Yemeklerini mavi tabakta ye, mavi masa örtüsü kullan. Mavi renk her zaman iştah kapatır.

Ne kadar şişman olursan ol, kilon için şükret. Senden daha kilolu insanların da olduğunu düşün ve durumuna şükret. Şükretmek anahtardır, eğer olumlu olursan, daha fazla pozitif enerjiyi hayatına çekersin.

Zayıf birinin resmini kes, kendi başını bu kişinin başının üzerine yapıştır, sabah uyanınca göreceğin bir yere bunu as. Bilinçaltı sürekli gördüğü şeyleri kabul etme eğilimindedir.

Bilgisayarının ekran koruyucusuna Saglıklıyım, güzelim ve ... kilodayım yaz. Bu cümleyi kağıtlara yaz ve evin her yerine as.

Kendine zayıflayınca giyeceğin bir kıyafet al ve her zaman kullandıklarının arasına koy. Bu şekilde bilinçaltına ben bunu giyiyorum, mesajı verirsin.

En önemlisi yemeğe başlarken bu yemek için şükret, yediğin şeylere teşekkür et, tadını alarak yavaş ye.

kızlar ben beceremiyorum ya..çokoprens yedim offf..neyseki gece geç yatıyorum 1,30 gibi eş durumundan dolayı..bisiklet çevircem şimdi 1 saat mecburen..yatana kadar hoplar zıplarım yarında çok hafif beslenirim hallederim artık bi şekilde napiim.ya benim gündüzleri süper akşam den sonra sapıtıyorum.ağlayacamyasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar akıl verin bana ya nolursunuz..akşamları fazla kaçırdığınızda ertesi gün neler yiyorsunuz nasıl besleniyosunuz??

Akşamları kaçırınca ertesi gün aynen diyete devam ediyorum. Sonuçta ne yapalım fazla yemişimdir kendimi suçlayınca daha kötü oluyorum :kedi:

canım doğadanın kayısılı, limonlu falan form çayı var ya ben kayısılısından 1 tane içiyorum çok kaçırınca hatta ertesi gün 2 tane içiyorum sabah 1 tane akşamüstü 1 tane. fazla yediğim de dün yediğim de gidiyor :dance:

selam kısçelerim ben geldim
hepiniz süpersiniz çok güzel menüler gördüm tebrikler canlarım.
inan hepinizin diyet sendromunda olduğunuzu görmüyorum gayet rahatsınız bu süper doğru olanı yapıyoruz kızlar relaks olcaz hep böyle
yazerim deneyimlerini sunmuş nerde yanlış nerde doğruyu görmüş..
ve bu arada çok görmek isteğim ironic güzel arkadaşım gelmiş çok sevindim
artık oda bizimle deneyimlerini paylaşacak güzel arkadaşımm..allahhhh herşey tamam herkez süper gidecek tüm kilolar...ayrıca yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler..yeni arkadaşlar bana kilolarınızı yazın listeye yazayım sizi,titanik canım sabah yeni kilonu ve hedefini yaz tatlımm hepinizi öpüyorummm​

ertesi gün diyete aynen devamm..

ama kaçırdığımız gece muhakkak .oyediğimi eritmek fazla mekik çekiyom ..

ironicc ayni sorun bendede var
gunduzleri iyiyim
aksam olunca kurt adama donusuyorum:roflol:habire yiyesim geliyor
sonra pisman oluyorum bende bazan form cayi iciyorum ertesi gun dikkat ediyorum
biraz gobegim var sezeryan oldugum icin pek mekikte yapamiyorum korkuyorum
bisiklet yapiyorum tatli krizin tutunca siyah cikolata ye ama cok az sadece bir kare

slm tatlım..kilo çizelgesi yaptım şimdi benide listeye alırsın dimi çokoprens vakamdan sonra akıllandım tabe..35 günde gitmesi lazım bu kiloların ya..bende göbek problemi yok ama simitmi deniyor nedir pantolon giyince çıkıyor arka yanlardan sinir oluyorum.kilo verince onlarda gidiyor..evlendikten sonra aldım ben bu 5 kiloyu.etrafımdakiler hiç kilo almadın dior ama hepsi yalancı:gitme: Allah yardımcımız olsun diyorum

sadece 1 kare mi yani..hah ayol ne 1 karesi 1 kutu yerim ben de kesmez gene benii:roflol::roflol:

kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MİYAVMİİİ.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60

tatlım senin gibi değerli bir dostu listeye almamı..saolasın bir sözümüzle keldin alllah razı olsun..sen gibi deneyimli fıstıklara ihtiyacımız var..bu destek bu motivasyonla kimsede kilo kalmıcak tatlım..
bencede etrafındakilere inanma hepsi yalan atıyolar..inan bazılarıda demiyomu kilo sana yakışıyor bu söz beni bitiriyor of offffffff
hemencik kaydını yapıyorum şekerimm..
kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MİYAVMİİİ.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
ironicc..62/57

saolasın bacım bende burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum walla.acayip motive edici ve samimi bir ortam.şimdi tam olarak napıyoruz gün gün neler yiyip içtiğimizi spor yapıp yapmadığımzı hafta sonundada kilo durumumuzu mu bildiriyoruz ben öle anladım da..liste yapıldığına göre kilo bildireceğiz dimi canımcım?

aferin kız mavi tabakta aldın he..ben daha alamadımm..

10dakika fazla olsada bizim düşüncemiz önemli değilmi..devam ederiz 21 gün işe kesin yarıyacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…