bir diyet falan varmı, ben topigin hepsini okumadım.sadece az yemek spor mu?
kızlar ben beceremiyorum ya..çokoprens yedim offf..neyseki gece geç yatıyorum 1,30 gibi eş durumundan dolayı..bisiklet çevircem şimdi 1 saat mecburen..yatana kadar hoplar zıplarım yarında çok hafif beslenirim hallederim artık bi şekilde napiim.ya benim gündüzleri süper akşam den sonra sapıtıyorum.ağlayacamyasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar akıl verin bana ya nolursunuz..akşamları fazla kaçırdığınızda ertesi gün neler yiyorsunuz nasıl besleniyosunuz??
kızlar ben beceremiyorum ya..çokoprens yedim offf..neyseki gece geç yatıyorum 1,30 gibi eş durumundan dolayı..bisiklet çevircem şimdi 1 saat mecburen..yatana kadar hoplar zıplarım yarında çok hafif beslenirim hallederim artık bi şekilde napiim.ya benim gündüzleri süper akşam den sonra sapıtıyorum.ağlayacamyasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar akıl verin bana ya nolursunuz..akşamları fazla kaçırdığınızda ertesi gün neler yiyorsunuz nasıl besleniyosunuz??
selam kısçelerim ben geldim
hepiniz süpersiniz çok güzel menüler gördüm tebrikler canlarım.
inan hepinizin diyet sendromunda olduğunuzu görmüyorum gayet rahatsınız bu süper doğru olanı yapıyoruz kızlar relaks olcaz hep böyle
yazerim deneyimlerini sunmuş nerde yanlış nerde doğruyu görmüş..
ve bu arada çok görmek isteğim ironic güzel arkadaşım gelmiş çok sevindim
artık oda bizimle deneyimlerini paylaşacak güzel arkadaşımm..allahhhh herşey tamam herkez süper gidecek tüm kilolar...ayrıca yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler..yeni arkadaşlar bana kilolarınızı yazın listeye yazayım sizi,titanik canım sabah yeni kilonu ve hedefini yaz tatlımm hepinizi öpüyorummm
ironicc ayni sorun bendede var
gunduzleri iyiyim
aksam olunca kurt adama donusuyorum:roflol:habire yiyesim geliyor
sonra pisman oluyorum bende bazan form cayi iciyorum ertesi gun dikkat ediyorum
biraz gobegim var sezeryan oldugum icin pek mekikte yapamiyorum korkuyorum
bisiklet yapiyorum tatli krizin tutunca siyah cikolata ye ama cok az sadece bir kare
slm tatlım..kilo çizelgesi yaptım şimdi benide listeye alırsın dimiçokoprens vakamdan sonra akıllandım tabe..35 günde gitmesi lazım bu kiloların ya..bende göbek problemi yok ama simitmi deniyor nedir pantolon giyince çıkıyor arka yanlardan sinir oluyorum.kilo verince onlarda gidiyor..evlendikten sonra aldım ben bu 5 kiloyu.etrafımdakiler hiç kilo almadın dior ama hepsi yalancı:gitme: Allah yardımcımız olsun diyorum
Kızlar benim vücudum çok su tutuyor, yeşil çay dışında bir öneriniz var mı?
tatlım senin gibi değerli bir dostu listeye almamı..saolasın bir sözümüzle keldin alllah razı olsun..sen gibi deneyimli fıstıklara ihtiyacımız var..bu destek bu motivasyonla kimsede kilo kalmıcak tatlım..
bencede etrafındakilere inanma hepsi yalan atıyolar..inan bazılarıda demiyomu kilo sana yakışıyor bu söz beni bitiriyor of offffffff
hemencik kaydını yapıyorum şekerimm..
kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MİYAVMİİİ.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
ironicc..62/57
maydonoz suyuda duymuştum belgisel ama ..araştıralım genede..
Merhaba kizlar, bugunku menum cok sade oldu alkisalkisalkis
Sabah az penir, 1 dilim ekmek, biraz zeytin ve tatlı niyetine bir çay kaşığı bal
öğlen sadece meyve
aksam ızgara köfte, salata,yoğurt.
Su, 1 bardak sekersiz kahve ve maden suyu tukettim tatlı yemeden akşamı geçirebilirsem harika olacak kaydirigubbakcemile2
Sabah olumlamamı yaptım. Tam 10 dakika ayarlamak gercekten zor ben tahmini yaptım ve yaparken de sürekli kendimi zayıf düşündüm.
Ayrıca yemek için mavi tabak aldım ve bunda yedim deneyin gerçekten sanki iştahı azaltıyor.
Bakalım yarın da devam edebilecekmiyim, 21 günü tamamlayacağım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?