kızlar ben şimdi çıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorummm..
dikkat edin kendinize..görüşmek üzere..spor yapıcam şimdi..sonra gene gelmeye çalışacam..
aaa burası ne güzelmişşş ben forumda yeniyim burayı şimdi gördüm. ben de s beden olmak istiyorummmmmmmhihoyyyt kilom 63 ya da 64 değişiyor sürekli 70 den düştüm. hedef 55 inşallahhh. bir de haşimato ve hipotitiroid hastasıyım onun için kilo vermem biraz zor oluyorrbenneyaptımki
bir de neler yaptığımı yazim. günde 1 saat bisiklet ya da yürüyüş yarım saat jimnastik (fazla düzenli değil arasıra kaytarıyorum)
sabah 1 kaşık kayısı marmelatı (bağırsaklar için)
1 dilim kepek ekmek
2-3 dilim domates salatalık
kibrit kutusu peynir
2 zeytin
ara:3 4 tane çubuk kraker
öğle:3 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
1 kase cacık
3 4 çatal haşlanmış sebze
akşam:kocaman bir tabak meyve salatası
nasıl???? s beden olabilirmiyimmmm?????
hoşgeldin parescimmm..hayırlı olsun topağınız a.s çok değil daha geçen sene s bedenin altındaydım kullandığım bi ilacın yan etkisi bi haftada 4 kilo aldım ama nefes almadan yiyodum resmen :mymeka: aman dedim nolucak ye zira eşim dahil herkes 2 kilo alsan 3 kilo alsan biraz alsan diyip duruyodu aldım noldu peki göbek :mymeka: spor yapıyommu peki yok aktif bi hayatım varmı yok doğal olarak geldi yapıştı vücudumun ortasına nese dedim acık dursun orda dağılır dağılmadı arkadaşlarımın sen çok atıştırıyosun uyarılarını ciddiye aldım ben vereyim bunları yapışmadan dedim sıkı bi diet ama alışmamış dötte diet durmuyo malesef yinede sıka sıka verdim 3 kilo kaldı 1 bişi olmaz dedim o durabilir sona durmasın verim öyle diyince ters döndü bişeyler bende tekrar ilaç almışım gibi bi yemeye saldırma öyle 1 tabak falan yemek dil ama tencereyi yemek istiyorum dolaptaki herşeyi yemek istiyorum -tatlicadiarzu-
ogün bu gündür herşeyi denedim bu sitede malum sabrım yokya hemen veripkurtulucam
evet verdim ve aldım verdim ve aldım verdim ve aldım enson yine verdim ve aldım
bugün kendimce bi diyet yapıcaktımlahana çorbası yapıp sonra yine delirdim 2 kurabiye 2 kase kuru hurma meyve
nası dietse bu
ve karar verdim diet bitmiştir bu saatten sona benim için arkadaşlar diet bana göre değil vücuduma beynime
adam gibi beslenicem ben
abone olduğum bütün topikleri sildim
ve artık okumayacağım hiçbir konuyu
buranında geçmişini okumadım
8 aydır okuyorum okuyarak oturarak kilo verilmiyo :çok üzgünüm: nası veriliyo dersenizpc kapatılacak ve açıksa tv ayağa kalkılacak yürünecek arkadaşa uzakta biyere kahve içilmeye gidilecek yani böyle şeyler eve bi süre abur cubur alınmayacak alındsada diyet yok nasılsa yenebilir makulmiktarda
kasmmayalım lütfen kendimizide beynimizide herkese ii geceler herkes bugece uykusunda en az 500 gr versin inş hihoyyyt
elma diyetindekiler hep bi tarafa dağılmış nie bıraktınız elmayı yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?