tebrik ederim topiğini ve tabiki diyet kararını.
ama ben az ve sık ye yapamıyorum.sanki kilo alıcakmışım gibime geliyor.ama doğru oloan bu. sana hatta sizlere tam gaz devam demeye geldim
veeee 1 kilommm gitmiş kızlarrrr :) yaklaşık 1,5 kilo verdim!!!!:lepi::teytey::dance: çok mutluyum ve inanılmaz derecede inceldim gibi gelio sevgilimle 1 haftadır görüşmüyorduk ve görünce şok oldu :))))))Dün bir de ceket bakıyordum kız bana geldi deiki yalnız küçük bedenleri kaldı :)Ben de ona dedim ki küçülüp geleyim ozaman :))))heyyttt beeeeeeee:sm_cool:
Evet canım az yeme, spor, her gün ne yediğimizi söyleyerek birbirimize destek ve bir de ben bilinçaltı tekniklerini kullanıyorum
Kolay kilo vermek için zihinsel teknikler asagida bir daha gönderiyorum.
BİLİNÇALTINI KİLO VERMEK İÇİN PROGRAMLAMA
Her gün sabahları uyanınca yatakta gözlerin kapalı 10 dakika ve akşamları yatağa girince 10 dakika aşağıdaki afirmasyonu tekrarla.
"Sağlıklı, hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum"
Bunu 21 gün yap, asla bir gün kaçırma. Bir gün kaçırırsan başa dönmen lazım, 21 gün bu işin anahtarıdır.
Her gün sık sık kendini zayıf imgele, neler giyeceğini, kendini nasıl hissedeceğini düşün ve görmeye çalış, o heyecanı yaşa.
Tartıya çıkınca 100 gr bile vermiş olsan çok mutlu ol. Eğer az kilo verdim diye negatif hisler üretirsen kilo vermek senin için negatif bilinçaltı bağları kurduğun bir olgu olur ve kilo veremezsin. Kilo vermekten zevk alırsan kilo verebilirsin. Bu nedenle en küçük bir başarını bile kutla.
İnsanlar genelde kendilerini güvensiz hissettikleri için yada duygusal açlıktan dolayı kilo alırlar. Bedenin genişlemesi aslında evrende daha fazla yer kaplama, ayağını yere sağlam basma ve güvende olma isteğidir. Yine yeterince sevgi yada ilgi almayan insanlarda, bu boşluğu yemek ile doldurmak söz konusudur. Gün içinde aklına geldikçe güvendeyim ve kendimi çok seviyorum diye tekrarla. Kendini sevmeyi öğrenince ve kendini güvende hissedince kilo almana yol açan negatif kalıplar ortadan kalkacağı için çok daha rahat kilo vereceksin.
Yemeklerini mavi tabakta ye, mavi masa örtüsü kullan. Mavi renk her zaman iştah kapatır.
Ne kadar şişman olursan ol, kilon için şükret. Senden daha kilolu insanların da olduğunu düşün ve durumuna şükret. Şükretmek anahtardır, eğer olumlu olursan, daha fazla pozitif enerjiyi hayatına çekersin.
Zayıf birinin resmini kes, kendi başını bu kişinin başının üzerine yapıştır, sabah uyanınca göreceğin bir yere bunu as. Bilinçaltı sürekli gördüğü şeyleri kabul etme eğilimindedir.
Bilgisayarının ekran koruyucusuna Saglıklıyım, güzelim ve ... kilodayım yaz. Bu cümleyi kağıtlara yaz ve evin her yerine as.
Kendine zayıflayınca giyeceğin bir kıyafet al ve her zaman kullandıklarının arasına koy. Bu şekilde bilinçaltına ben bunu giyiyorum, mesajı verirsin.
En önemlisi yemeğe başlarken bu yemek için şükret, yediğin şeylere teşekkür et, tadını alarak yavaş ye.
erencim elma yedikten sonra su iç,yatmadan kayısıyı sıcak suya koy 2-3 tane sabah kalkınca suyunuda iç kayısıyıda ye.bendede kabızlık problemi olduğu için denemediğim yöntem kalmadı.duyduğum herşeyi yapıyorum.doğadanın kyısılı form çayıda işe yarıyo tadıda fena değil. dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?