S beden olmak isteyen buraya

[sıze="2"]
kızlar dikakat dikkatttt
en kısa zamanda tüm kan tahlillerinizi yapın
kolesterolmü var.şekermi var bir öğrenin bakim..
Sağlık ocaklarındada yapılıyor tüm kan değerleri
onları en kısa zamanda yaptırırsanız çokkkkkk iyi olur.
Hepimiz burda mutlu mesut kilo veririz oldumu..
Sağlımızı dikkate alalımmm..​
[/sıze]

...................................................................................

Son düzenleme:
Kızlar bu topik bir mucize gibi çıktı karşıma ne güzel.

Artık hergün fırsat buldukça gelip hem yediklerimi hemde sizlerin tecrübelerinizi okuyup uygulamak çok

güzel destek verecek bana.

Bu arada sılacım benide listeye eklersen sevinirim.Şu an itibariyle 70 kiloyum ama hedefim 60

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin bacımma.s.

canikolarım walla yetişemiyorum sayfaları okumaya =) maşallah 41 kere ben de menümü yazayım.gerçi daha eksik ama tahmin ediorum

sabah- 1 gözleme ühühühü ( pazar günleri böle oluo hep yaa ),peynir,domates salata,çay şekerli
öğle- 2 kçük kokteyl sosis,1 dilim beyaz ekmek,havuç rendelemiştik ii geldi,bi de peynir yedim
akşam- karnıbahar yemeği yicem sadece.
hafta sonunu atlatsam bişey olmuyo ama evdeyken homini gırtlak yiyorum yrn yine okul telaşı başlıcak,cumaya kadar veririm umarım 1 kg bile olsa :d

kızlar bende fazla geçe kalmadan yiyim dedim yemeğimi ve hala yiyorum pc başındakaydirigubbakcemile3 1 kase yayla çorbası + 1dlm kepek ekmeği üzerine 1 light karper sürdüm .bu akşam benden bu kadar.başka bişey yemem.çay,türk kahvesi falan içecem..

Bende 6 gibi yedim akşam yemeğini az ıspanak yemeği yedim ekmeksiz başkada birşey yemedim.Bide çeyrek elma yedim.Malum kahvaltı ağır kaçınca bende yemeklerden kaçtım.öğle yemeğide yemedimçşu ana kadar 2.5 lt su 2 fincan yeşil çay içtim.

miriba herkeşlere ..a.s.
sabah :2 dilim ekmek..domates ,salatalık ,peynir..

akşam...tarhana çorbası ... bol salata ,bir dilim ekmek..
yeil çay içtim bol bol su içtim 2 lt geçmiştir.
hihoyyyt

mrh kızlar benide alırmısınız aranıza bende kilo vermek istiyorum şu an için:67 kilo hedef:50 denisin 2,5 ayda 17 kilo diyetine başlıyorum yarından itibaren :)

Tatlım sen naptın kaç gün oldu topiği açalı 41 sayfa olmuş 41 kere maşşallah

pelincim canım hoşgeldin Şeniz
evet bitanem topiğimiz çok ilgi gördü..hepimiz aynı dertten olduğumuz için..arkadaşlarda bende bu diyeti uygun gördük..sende gelicen bekliyorum ona göre..

kızlar çok güzel bir topik olmuş herkeze sağlıklı zayıflamalar diliyorumm..

teşekkür ederiz tatlım senide bekleriz...

hoşgeldin tatlım.sağlıklı zayıflamak isteyen herkeze kapımız açık burda.senide ekleriz listemize ne demek bitanemm.hadi bakalım hergün yediklerini içtiklerini yaptığın sporları bizimlepaylaşıyosun..relaks ol tatlım hepsi gidecek kiloların.
çok sevindim ironiccim yaptır valla.aklımızda bişey kalmasın bak zaten halsizim diyorsun kan düşüklüğü olabilir.ona göre tedavi ilaç veririler..önce sağlımız gelir..bu arada çok güzel gidiyosun tebrikler bitanem..Şeniz

ERENCİMİN DİKKATİNE
BU LİNKE BAKKK
AKŞAM SORUYODUN YA HANİİİ​

http://www.kadinlarkulubu.com/7374806-mesaj1.html

Tşekkür ederim canım..
Kesinlikle spor ve egzersiz yapmalıyım ufaktan başladım zaten..Genelde hareket bulmakta zorlanıyordum.Bunlarıda uygulayacağım..
Bugün biraz yürüdüm birazda bisiklet çevirdim.
Yemekte tamamen aç kalamıyorum.. Acıkınca ben çok mutsuz oluyorum.o yüzden az ve sık bişiyler yeme ihtiyacı duyuyorum..

kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MıYAVMııı.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..93.7/
reyyan06..70/55
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67/50

Son düzenleme:

Oyy ooyyy
Kızlar yıkılıyor burası yaaaa
Allahım utandırmasın bizi..
Valla özellikle eşime karşı
Dalga geçip duruyor benle zatiiii :gitme:

mrh kızlar benide alırmısınız aranıza bende kilo vermek istiyorum şu an için:67 kilo hedef:50 denisin 2,5 ayda 17 kilo diyetine başlıyorum yarından itibaren :)

sudecim tabiki alırız hoşgeldin aramıza listeye yazdım bile seni.hadi bakalım tam destek beraber bu kilocuklardan kurtulcaz..

miriba herkeşlere ..a.s.
sabah :2 dilim ekmek..domates ,salatalık ,peynir..

akşam...tarhana çorbası ... bol salata ,bir dilim ekmek..
yeil çay içtim bol bol su içtim 2 lt geçmiştir.
hihoyyyt

MİRHABA CANIM

afiyet olsun..cokacimcoookspor yokmu sporrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

nidemek bidanemŞenizegzersiz şart zaten bitanem..zaten birden çok olmaz yavaş yavaş çoğalçaz egzersizleride..
bugünde pek yisin yürüyüş bisikletkaydirigubbakcemile2maşallah erenime
acıkınca az ve sık inan buna bünye alışıyor..düşünceyle zayıflamayıda yap bak sabah ve gece..oda etkili olacak ben 2gündür yapıyomm.

Oyy ooyyy
Kızlar yıkılıyor burası yaaaa
Allahım utandırmasın bizi..
Valla özellikle eşime karşı
Dalga geçip duruyor benle zatiiii :gitme:

yok yok rabbim utandırmıcak bizi hepimizi kurtulcaz bu kilocuklardan.acele etmicez yavaş yavaş relaks mutlu bir şekilde.
ah ah kimin eşi dalga geçmiyoki erenimm:gitme:benim kide aynıa.s
olsun vercez biz onlara derslerini:sm_confused:gözleri aynen böle olcak:1shok::1shok:

kızçelerim üzerinize afiyet bugün sankim grip olma yolunda gibiyim boğazlar başladı ağrımaya,kulağıma bile ağrı vurmaya başaldı,buyüzdende bugün fazla bişey yiyemedim siz bu listeye fazla bakmayın emi..
sabah,1açık çay,az peynir,ara yok
öğlen ,1kase çorba,
ara yok
akşam 1kase çorba,2tanede çiğ köfte
spor sabah leslinin sadece 1milini yapabildimm..
şimdide yapacağımı sanmıyorummm..
bugün böle olcak.yanlız hep aralarda bol ılık limonlu su içtim 2litre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…