Bugün pazar malum kahvaltıyı biraz abarttım ben bu yüzden öğlen yememeye karar verdim su ,yeşil çaya devam akşamda hafif birşeyler yerim herhalde 6dan önce.
sık yiyerek diyet yapayım dedim abarttım kilo aldım :/
Bugün pazar malum kahvaltıyı biraz abarttım ben bu yüzden öğlen yememeye karar verdim su ,yeşil çaya devam akşamda hafif birşeyler yerim herhalde 6dan önce.
kızlar size bi püf vereyim yemekten önce ılık su içerseniz çok az yersiniz..
ayrıca aralardada ve özellikle yemek öncesi veya arada çok hatta kurt gibi acıkırsanızki
biliyosunuz böğle olunca ipin ucu kaçar ..aklınızda bulunsun muhakkakılık su sıcaktan biraz soğuk su için sonra bakın yiyebiliyomusnuz..:hulya:
heheyyttt ben geldim yaşasın çok mutluyum sonunda benim gibi zayıflamak istiyenelerle bir aradayım.Sılacım ltfn benide ekle listene hiç moralimizi bozmuyoruz 10/10/2009 de 93,7kg geldim..Amaaa hiç sorun değil bende böyle gaz böyle destek böyle heves hırs istek olduktan sonra kimse beni durduramaazz hiçbirşey hiçbir kimsenin dediği önemli değil önemli olan benim ne hissettiğim bende kararımı verdim bende kafaya koydum zayıflayacağım ben istedikten sonra olacak biliyorum..Kendime inanıyor ve güveniyorumm...
Hepiinizi çpüyorum herkes muhteşemmm
kahvaltıda neler yedim yazayım bende domates,salatalık,yarım simit,üç çatal patates kızartması,tereyağında yumurta kırmıştım eşimle oğluma azıcıkucundan tadına baktım))) eee pazar kızlar olsun okadarcık dimi.bide şekersiz çay 3 bardak.şimdi yeşil çayımı içicem.umarım ilerleyen saatlerde yolumu şaşırmam.
meyve sıkacağında karışık meyve suyu da içtim :)))accık vitamin de lazım :)))
Kızlar bu elmanın normalde bağırsakları çalıştırması gerekmezmiydi ??.Bir süredir ara ögünlerde elma yiyorum, ve yatmadan yiyorum ama sanki ters etki gösterdi.
Bağırsakları çalıştıran bir yiycek ,biliyonuz mu :kedi:
arkadaslar hepinize kolay gelsin... süper motive gidiosunuz bravoo valla .. sılacım ben sonucları yazıcam sana bu kadar sağlıklı kıloların arasına girmeyim simdi..ama takıp ediyorum sizi
tekrar merhaba herkese..
bende yazayım bugün neler yediğimi..
sabah 9 da kalktım yarım saat kadar spor yaptım.10da kahvaltı ettim 2 yumurtayı pişirdim suda üzerine de kekik attım çok az da tuz yanında 1 dilim kepek ekmeği ile yedim.ve tabi şekersiz çay.
şimdide 1 fincan şekersiz nescafe içecem 2si 1 arada...
öpüyorum herkesiiiiiii:dance: bugün keyfim gıcır,hobaaaa:teytey::teytey::teytey:
veeee 1 kilommm gitmiş kızlarrrr :) yaklaşık 1,5 kilo verdim!!!!:lepi::teytey::dance: çok mutluyum ve inanılmaz derecede inceldim gibi gelio sevgilimle 1 haftadır görüşmüyorduk ve görünce şok oldu :))))))Dün bir de ceket bakıyordum kız bana geldi deiki yalnız küçük bedenleri kaldı :)Ben de ona dedim ki küçülüp geleyim ozaman :))))heyyttt beeeeeeee:sm_cool:
günaydın kızlar .kahvaltıdan önce ebruyla bikaç hareket yapayım.sonra pazar kahvaltısı.herkese mutlu bir pazar dileğiyle...
Günaydın kızlar . opuyorumnanaktan
Şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum :içelim:
Sabah ebru şallı ile plates yapıyım dedim.. Geç açmışım ancak bir iki hareket yaptım
Neyse ekmek almaya ben gidiyim ,yoluda uzatıyım bari hareket olur
Kahvaltı için yine çocuklar bir sürü bişiy istedi :1closedeyes:
Milföylü börek yaptım. ama belki 1 tanecik yerimm..:1rolleyes: .
günaydınlarrrhihoyyyt
ben bıraz once spordan geldımlülülülülülü
8 km yürüyüş,:dance:
15dk kondisyon çalıştımkaydirigubbakcemile2
hımm bıde cumayı beklemeden tartıldım
2 gunde 400gr gitmişşakkıdı
DURMAK VE YILMAK YOK:enbuyukkk:
silacim azcik msn ye gelsene sana bisi bsorcamm canikk
canim hayirli olsun ama benim senin nacizane olarak bir tavsiyem var diyet yaparken sagliksiz diyetler yapma..elma diyeti yazmissn mesela sagliksiz bir diyet haa belki uzun zamanda verirsin kilolari ama en azindan saglik gitmez..diyet sirasinda olusan saglik sorunlari kalici oluyor hatirtlatmak istedim..bende bayadir bir aradaydim yarin insallah basliyorum bende..suanda 70 kiloyum hedefim 55 kilo bakalim hayirlisi olsun
bugunku kahvaltim 1pogoca 1kucuk domates 1fincan sekersiz cay 1kk peynir
bugun pogoca yedigim icin gun boyu sadece cay icmeyi planliyorum hatta suan iciyorumsırnaşık şey
mmmmmmm cokda datliii cunku bu cay baska cay durun anlatayim
3elma-bi demet maydonoz sapi-yarim limon-6karanfil-bi fiske kekiki sicak suya atip bi tasim kaynatdim demlendirilip suzdum gun boyu icicemzemuszemus
sonracima bide egzersiz yaptimmiydi tamamdir
dunde sabah ve aksam haslanmis bugday yemistim birazda egzersiz yapmistimkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?