S beden olmak isteyen buraya

kızlar size bi püf vereyim yemekten önce ılık su içerseniz çok az yersiniz..
ayrıca aralardada ve özellikle yemek öncesi veya arada çok hatta kurt gibi acıkırsanızki
biliyosunuz böğle olunca ipin ucu kaçar ..aklınızda bulunsun muhakkakılık su sıcaktan biraz soğuk su için sonra bakın yiyebiliyomusnuz..
:hulya:

Bugün pazar malum kahvaltıyı biraz abarttım ben bu yüzden öğlen yememeye karar verdim su ,yeşil çaya devam akşamda hafif birşeyler yerim herhalde 6dan önce.

zemusun güzel bilgiler için teşekkür kız...

sen nasılsın nasıl geçiyor günün..:uhm:

polyanna yavrukuşum seni hemencik aldım listeye allahım böle kararlı azimli.hırslı relaks insanları görünce çokkkk mutlu oluyomm..çünkü hepimizin desteğe ihtiyacı var..hepimiz verecez bu kiloları..

eferimm kız..hepiniz bilinçli ve hırslısınız..Şeniz

kız söle bakim sen samsun merkezdemisin..samsunu iyi bilkirimde azcık..

meyve sıkacağında karışık meyve suyu da içtim :)))accık vitamin de lazım :)))

aynen öle şekerimm..oda lazım..

fıstık
armut ve kuru kaysı..doğadan form çayı biliyodum bende..

arkadaslar hepinize kolay gelsin... süper motive gidiosunuz bravoo valla .. sılacım ben sonucları yazıcam sana bu kadar sağlıklı kıloların arasına girmeyim simdi..ama takıp ediyorum sizi

tamam fıstıkım sen nasıl dersen öle olsun..bizi takip et ve uğra..cumadan cumayada kilo bilg,ilerini sakın unutma..

kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MıYAVMııı.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..93.7/
polyanna hedefinide yaz bitanemm..

slmlar napunuz bakem
ben kahvaltimi yaptim erken saat de simdi cekirdek citliyorum kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim canım ..1kilo gitmiş..alkisalkisalkisa.s.
günaydın kızlar .kahvaltıdan önce ebruyla bikaç hareket yapayım.sonra pazar kahvaltısı.herkese mutlu bir pazar dileğiyle...

işte bu ya fıstıklarıma bak..hepsi süpera.s.a.s.a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisvalla tam destek güzel bir şekilde hepimiz kurtulcaz kızlar bu kilolardan gelin birde öpem siziŞeniz

ardacım bu yazıydı canımmm oku aşkitommm

sıla55 kullanıcısından alıntı
buldum kızlar buyrunn,yapıp yapmamak size kalmış

Düşünceyle zayıflama

Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . ınsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .

Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )

2 - Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)

3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )

alıntıdır..

Super olmuş, bunu da deneyeceğim . Bir arkadaşıma reiki masterı kilo için çalışma programı vermiş, o da bana yolladı. Aşağıda onu gönderiyorum. Ben tam yapamıyorum ama yapsam iyi olacak. Belki işinize yarar

BıLıNÇALTINI KıLO VERMEK ıÇıN PROGRAMLAMA

Her gün sabahları uyanınca yatakta gözlerin kapalı 10 dakika ve akşamları yatağa girince 10 dakika aşağıdaki afirmasyonu tekrarla.

"Sağlıklı, hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum"

Bunu 21 gün yap, asla bir gün kaçırma. Bir gün kaçırırsan başa dönmen lazım, 21 gün bu işin anahtarıdır.

Her gün sık sık kendini zayıf imgele, neler giyeceğini, kendini nasıl hissedeceğini düşün ve görmeye çalış, o heyecanı yaşa.

Tartıya çıkınca 100 gr bile vermiş olsan çok mutlu ol. Eğer az kilo verdim diye negatif hisler üretirsen kilo vermek senin için negatif bilinçaltı bağları kurduğun bir olgu olur ve kilo veremezsin. Kilo vermekten zevk alırsan kilo verebilirsin. Bu nedenle en küçük bir başarını bile kutla.

ınsanlar genelde kendilerini güvensiz hissettikleri için yada duygusal açlıktan dolayı kilo alırlar. Bedenin genişlemesi aslında evrende daha fazla yer kaplama, ayağını yere sağlam basma ve güvende olma isteğidir. Yine yeterince sevgi yada ilgi almayan insanlarda, bu boşluğu yemek ile doldurmak söz konusudur. Gün içinde aklına geldikçe güvendeyim ve kendimi çok seviyorum diye tekrarla. Kendini sevmeyi öğrenince ve kendini güvende hissedince kilo almana yol açan negatif kalıplar ortadan kalkacağı için çok daha rahat kilo vereceksin.

Yemeklerini mavi tabakta ye, mavi masa örtüsü kullan. Mavi renk her zaman iştah kapatır.

Ne kadar şişman olursan ol, kilon için şükret. Senden daha kilolu insanların da olduğunu düşün ve durumuna şükret. Şükretmek anahtardır, eğer olumlu olursan, daha fazla pozitif enerjiyi hayatına çekersin.

Zayıf birinin resmini kes, kendi başını bu kişinin başının üzerine yapıştır, sabah uyanınca göreceğin bir yere bunu as. Bilinçaltı sürekli gördüğü şeyleri kabul etme eğilimindedir.

Bilgisayarının ekran koruyucusuna Saglıklıyım, güzelim ve ... kilodayım yaz. Bu cümleyi kağıtlara yaz ve evin her yerine as.

Kendine zayıflayınca giyeceğin bir kıyafet al ve her zaman kullandıklarının arasına koy. Bu şekilde bilinçaltına ben bunu giyiyorum, mesajı verirsin.

En önemlisi yemeğe başlarken bu yemek için şükret, yediğin şeylere teşekkür et, tadını alarak yavaş ye.

--------------------------------------------------------------------------------

bugunku kahvaltim 1pogoca 1kucuk domates 1fincan sekersiz cay 1kk peynir
bugun pogoca yedigim icin gun boyu sadece cay icmeyi planliyorum hatta suan iciyorumsırnaşık şey
mmmmmmm cokda datliii cunku bu cay baska cay durun anlatayim
3elma-bi demet maydonoz sapi-yarim limon-6karanfil-bi fiske kekiki sicak suya atip bi tasim kaynatdim demlendirilip suzdum gun boyu icicemzemuszemus
sonracima bide egzersiz yaptimmiydi tamamdir
dunde sabah ve aksam haslanmis bugday yemistim birazda egzersiz yapmistimkaydirigubbakcemile2

canim hayirli olsun ama benim senin nacizane olarak bir tavsiyem var diyet yaparken sagliksiz diyetler yapma..elma diyeti yazmissn mesela sagliksiz bir diyet haa belki uzun zamanda verirsin kilolari ama en azindan saglik gitmez..diyet sirasinda olusan saglik sorunlari kalici oluyor hatirtlatmak istedim..bende bayadir bir aradaydim yarin insallah basliyorum bende..suanda 70 kiloyum hedefim 55 kilo bakalim hayirlisi olsun

HAREKET ETMEDEN KıLO VERMEK ZOR..
Polikliniğe başvurarak diyete başlayan kişilere günde yarım saat yürümelerini tavsiye ettiklerini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Akman, şunları kaydetti:
''Yaz diyetleriyle zayıflamak daha kolaydır ancak spor veya en azından fiziksel aktivite olmadan yapılacak diyetten başarı beklemek hayal olur. Hayatlarına diyetle birlikte fiziksel aktiviteleri de taşıyan kişiler, ayda sağlıklı şekilde 4 kilo veriyor. Pek çok kişi, internet veya kadın dergilerinden okuduğu bilgilerle yaz diyeti yapmaya çalışıyor. Uzman gözetiminde olmadan yapılan diyetin zaten başarı şansı son derece zayıftır. Çünkü kişinin kilosu, yemekten hoşlandığı şeyler, temel beslenme alışkanlıkları, boy uzunluğu, cinsiyeti ve metabolizmasının nasıl çalıştığıyla ilgili bilgi edinmeden kişiye diyet programı uygulanması bırakın yarar sağlamayı bazı sağlık sorunlarına bile neden olabilir.''

Akman, büyük oranda su ve lif içeren karpuzun yazın uygulanacak zayıflama diyetlerinde en çok kullanılması gereken besin maddesi olduğunu, karpuzu yaz diyetleri için hastalarına belli miktarlarda önerdiklerini ifade etti.

ıDEALı HAFTADA 1, AYDA 4 KıLO VERMEK

Özellikle kitle iletişim araçlarıyla insanlara sunulan diyetlerin hızlı kilo vermeyi vadettiğini belirten Akman, ''Hızlı kilo vermek sağlıklı değildir. Aldığınız enerji miktarı harcadığınız enerjinin altındaysa zaten kilo verirsiniz. Ev ortamında ideal olan haftada 1, ayda 4 kilo vermektir'' dedi.

REYHANCIM HOŞGELDİNa.s.

TAVSİYELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUMMa.s.

zaten şok diyetlerin hepsini bıraktım..burda 3+3 öğün yiyerek sağlıklı bir diyete başladık vben ve arkadaşlar..
aslında hepimiz 3+3 ün sağlıklı olduğunu biliyorduk fakat acelecilik yapıp şok diyetlere başvurduk..kiloları verdik ..fazlasıylada geri aldık,hatta ilaçlar bile kullandık neler yapmadıkki kilo vermek adına..:kedi:belkide bu diyetleri yaparken sağlık sorunlarımız bile başlamıştır bilmeden..
ve bu yüzdende ben yarın doktora gidip tüm kan tathlillerimi yapacağımm..
hatta konunun başlarındada arkadaşlara söyledim yaptırın diye şimdi yine söylerim .
kan tahlillerimiz güzel çıksınki ona göre devam edelim edelim sağlıklı kilo vremeye ve spora..
bilgilerini sunduğun için bir kezdaha teşekkür ederim
ve seni listeye ekliyorum başarılar tatlımm..

tatlım sadece aralarda çay olmaz meyvada ye..
yeşilmi yeşil elma ye..nasıl olsa alıştık ona değilmi yavrimm

ana karışım zaten içtiğin çay elmadanmışşşşşşkaydirigubbakcemile3yok arada elma yeme mandalin yemafoldumben

oh egzersizlerde yapılıyorkaydirigubbakcemile2
fıstık bu düşünceyle zayıflamayıda yapıyonmu sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…