S beden olmak isteyen buraya

bnm de canım hcbrsey istemiyor yiyemedim
sabah kahvaltıda bi bardak yeşil çay, biraz peynr
saat 3 gibi bi kase nesfit
akşama doğru bi tane küçük poğaça
ve şmdi bitane yeşil elma yedim ( üüü
ya canlarım bnm öğlen 2 aksam 7 okulum var bu kadar ara öğün fln nasıl yicem ki ??

of offf Kaçırdım bugün biraz ama çok değil sankim:

Bugün çeyiz sermeye gittik akrabamızın e malum kekler börekler...

ÖĞLE:
1 kase kısır
yarım dilim kek
1 adet sigara böreği
turşu
şekersiz çay

AKŞAM:
Burger king tavuk 5 parça(maalesef kızarmış)(salata yicektim beklemeniz lazım dedi)
ayran
2-3 adet pattes

üstüne:
çilekli dondurma...

:)ödüllendirdim ama tek fazlalık sanki dondurma gibi...Geldim hemen lahana suymu içtim amaaaaa :):icecream:klava:

oo askitoo süpersin

bu arada gecmis olsun

bende sabah ne yedigimi yazmsidim öglen bisi yememdm ama aksam kacrdm bisi döner yedim :mymeka: nese ben yarin basliyorum zati diyeteee kacamaksiz ve sporla birlikde yapicimmm

merhabalaaarrrrrr opuyorumnanaktan ben geldim ayol ama haftasonu ne yedin demeyein walla çok kötü fenaaaaaaaaaa mafoldumben
dün sabah 1 açma öğlen bir açma sora yarım haşlanmış mısır 1 efes bira akşam az pilav çorba 2 kaşık amerikan salata bir kare bitter çikolata
bugün sabah tarhana çorba sonra yumurta domates zeytin ve peynirden oluşan bir kayfaltı kahvaltı geç olduğundan akşam üzeri 15:30 gibi yine tarhana çorba ve tepeleme bir tabak salçalı makarnaaaaaaa akşam 1 adet muz işte bu kaa e daha ne olsun akannehir bu arada hergün 500 sopa çewirip yarım ve çapraz mekik ve sabahlarıda soğan suyu olayına devam bugünkiler kaldıydı şimdi yapacam

1 soğanı 4 e bölüp 2 bardak suyla 15dk kaynatıorum sonrada içine limon sıkıp sabahları aç karnına içiorum ben karın bölgemde hareket hissediorum 2 gündür bunuda yaklaşık 4-5 gündür yapıyorum sanırsam wc sorunumda olmuyo bakalım uzun vadede bi faydası olacakmı ama şimdilik memnunum cnm ben devam ediyorum zayıflayan yerlerimde her zaman hareketi hissederim ben ama hiç karın bölgemde hissetmezdim ilk defa hissediorum o bölgede bi hareket olduğunu merakla bekliyorum bende işte

hayır değil ama beyaz olan soğandan yapcan yoksa acı oluyor ben severek içiyorum :ecrin_bebek: neyse bugünlük benden bu kadar sopamıda çewirdim oh oh yatayımda bare oturdukça bişeyler yiyesim gelmesin öptüm kocaman iyigeceler

en geç saate ben kalmışım galiba.akşam bir kase çorba balık ve salata yedim.bir elma .şimdide yatmadan yeşil çayımı içiyorum
sılacım ben türkişteyim. biliyosundur mutlaka. sen nerdesin merkezdemi??

cok saol cnm yarin bende deniyecegimmzemuszemusopuyorumnanaktan

günaydııııııııınnnnnnnnnnnn kıslar opuyorumnanaktan
uyandım olumlamamı yaptım ama çok az neysem şimdi kayfemi içiom bi yandan soğanım pişiyo birazdanda onu içecem midem gurulduyo ama bişey yiyesim yok şimdilik yirsem yazarım her lokmayı

afiyet olsun şekerim yahu öyle oluyor insan kalkar kalkmaz birşey yiyemiyor halbuki ilk bir saat içinde bişeyler yemek gerek ama sen bir elma yemişsin en azından iyi etmişsin bende şimdi soğan suyumu içtim ama bugün fazla kaynattım sanırsam yarım bardak çıktı kaydirigubbakcemile3

fakat önce senin gibi 8--10 kilodan
kurtulmak istiyorum
dayanabilrsem Gizemin diyetini
uygulucam daha sonra buradayım
öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…