- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
hedefim 10/10/2009 93.7 26/07/2010 62kg hehehe:)))
hedefim 10/10/2009 93.7 26/07/2010 62kg hehehe:)))
afiyet olsun şekerim yahu öyle oluyor insan kalkar kalkmaz birşey yiyemiyor halbuki ilk bir saat içinde bişeyler yemek gerek ama sen bir elma yemişsin en azından iyi etmişsin bende şimdi soğan suyumu içtim ama bugün fazla kaynattım sanırsam yarım bardak çıktı kaydirigubbakcemile3
bende bugun cok alakasiz bi kahvalti yaptim yagsiz sebze corbasi yaptim kendime ondan ictim bi kase
ee ramazandan bu yana insan hergun kepek ekmegi sekersiz cayla kahvalti yaparsa bundan sonra corbada icer yemekde yerkaydirigubbakcemile3 of of daha 10kilo varmirmirmirmir et diyetimi yapsam diyorum cunku et met yemiyorum uzun zamandir diyetdeyim diye
GÜNAYDINLARR
SILACIM NASILSIN? GEÇTİMİ BOĞAZININ AĞRISI
Hepimiz için güzel bir gün olurrropuyorumnanaktan
fakat önce senin gibi 8--10 kilodan
kurtulmak istiyorum
dayanabilrsem Gizemin diyetini
uygulucam daha sonra buradayım
öpüyorum
sılacım çok güzel bir topik açmışsın
en geç saate ben kalmışım galiba.akşam bir kase çorba balık ve salata yedim.bir elma .şimdide yatmadan yeşil çayımı içiyorum
sılacım ben türkişteyim. biliyosundur mutlaka. sen nerdesin merkezdemi??
oo askitoo süpersin
bu arada gecmis olsun
bende sabah ne yedigimi yazmsidim öglen bisi yememdm ama aksam kacrdm bisi döner yedim :mymeka: nese ben yarin basliyorum zati diyeteee kacamaksiz ve sporla birlikde yapicimmm
günaydın kızlarrrrrrrrr
sabah sağlık ocağına gittim hem kan tathlillerini yaptırayım hemde boğazlarıma baktırayım diye sistem baya değişmiş.aile hekimleri değişmiş..düzenleme olduğu için daha yeni geldim eve.vel hasıl,kan tathlillelride yapılmadı 1hafta sonra denildi..şu an laboratuar çalışmıyomu..ilaçlarımı aldım geldimm..
sizler nasılsınız kısçelerim..umarım hepiniz iyisinizdir.sağlıklı huzurlu mutlu birgün dilerim hepinize..
sılacım geçmiş olsun şeker...
hoşuma gitti bu topik..takılırım artık size..
karnım çok tok hiç aç değilim...param çok sositososito biz süperiz yaaaa
hahahahaayyyyy çok mutluyum laylaylommm buradayım herkes benimle birlikte zayıflıyor sağlıklı kilosuna ulaşıyorrr...
Sevgili esra55 hoşbuldum,plasticwoman ve yagmur9303 tabiki vereceğim bunu benden daha iyi kimse bilemez hahahayyy çok ukala gördüm kendimi canım espri bir tarafa buradaki hız istek destek varken tabikli hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde hızla erişeceğiz!!
Sağlıklı hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum..
Güvendeyim ve kendimi çooookkk seviyorum(Senide tabiki)
Sağlıklıyım,güzelim ve 62 kg'yummm yihhuuuuuuuuuuuuuu,yuıppppi,iiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2hihoyyytalkisalkisalkis
Dün yediklerim:su böreği şekersiz çay
Öğlen karnıyarığın yarısı+cacık+2yemek kaşığı pilav
16:00 azıcık ekmeğin köşesi+2ad.közlenmiş kırmızı biber+2çatal peynir
20:30 patates yemepi 1servis kaşığı +kabak tatlısı 1servis kaşığı
ve perşembe gunu başladım 94,5 idim sabah 93,5 olmuşum bile 1kg gittii ohh ohhh yandannn böyle giderse haftada çok rahatlıkla 2kg vereceğim
Sabah 20dk yurudum...
Geçmiş olsun cicim :1hug:
ooo akrebim hoşgeldin canımmŞenizŞeniz
canım takıl tabi bize deneyimli dostlarımıza ihtiyacımız var..
listeye yazalımmı senide kız....senin en çok yaptığın sporlarını seviyom hiç enerjin bitmiyor
41 kere maşallahhhhhhhhh
polayannam hedefinide yazdım şimdi.çok pozitif neşeli gördüm seni hep böle ol ..süpersin fıstıkka.s.
sabah aç karnına bir kan hapı
sonra bir ısırımlık tereyağlı vişne reçelli ekmek ve bir bardak çay......
sabah 7 de kalktım..
şimdide sicak suyumu içiyorum..ikinci bardağım..
karnım çok tok hiç aç değilim...muyluyum..param çok:)))
sanırım bu cümle işe yarıyor ve aç hissetmiyorum kendimi
teşekkür ederim şeker..
listenizdemi var
eh yaz bakalım tam karışayım aranıza..şartlar nedir şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?