S beden olmak isteyen buraya

hedefim 10/10/2009 93.7 26/07/2010 62kg hehehe:)))

93.7 en sevdıgım radyonun frekansı :) verırsın canım bence daha kısa suredede verırsın

Gunaydın herkese... Nişanlımın annesı bel fıtıgından amelıyat olucak dun o yuzden bıraz ymek duzenım bozuldu fazla abartmadım ama ole bıseyler oldu ıste :) bugun sabah yarım bardak meyve suyu ıctım o kadar aksamda yemek yıyıp gıdrım zaten hastaneye ıpın ucunu kacırmayalım zemuszemus kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

hahahahaayyyyy çok mutluyum laylaylommm buradayım herkes benimle birlikte zayıflıyor sağlıklı kilosuna ulaşıyorrr...

Sevgili esra55 hoşbuldum,plasticwoman ve yagmur9303 tabiki vereceğim bunu benden daha iyi kimse bilemez hahahayyy çok ukala gördüm kendimi canım espri bir tarafa buradaki hız istek destek varken tabikli hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde hızla erişeceğiz!!

Sağlıklı hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum..
Güvendeyim ve kendimi çooookkk seviyorum(Senide tabiki )
Sağlıklıyım,güzelim ve 62 kg'yummm yihhuuuuuuuuuuuuuu,yuıppppi,iiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile2hihoyyytalkisalkisalkis

Dün yediklerim:su böreği şekersiz çay
Öğlen karnıyarığın yarısı+cacık+2yemek kaşığı pilav
16:00 azıcık ekmeğin köşesi+2ad.közlenmiş kırmızı biber+2çatal peynir
20:30 patates yemepi 1servis kaşığı +kabak tatlısı 1servis kaşığı

ve perşembe gunu başladım 94,5 idim sabah 93,5 olmuşum bile 1kg gittii ohh ohhh yandannn böyle giderse haftada çok rahatlıkla 2kg vereceğim

Sabah 20dk yurudum...

GÜNAYDINLARR
SILACIM NASILSIN? GEÇTıMı BOĞAZININ AĞRISI
Hepimiz için güzel bir gün olurrropuyorumnanaktan

bende bugun cok alakasiz bi kahvalti yaptim yagsiz sebze corbasi yaptim kendime ondan ictim bi kase
ee ramazandan bu yana insan hergun kepek ekmegi sekersiz cayla kahvalti yaparsa bundan sonra corbada icer yemekde yerkaydirigubbakcemile3 of of daha 10kilo varmirmirmirmir et diyetimi yapsam diyorum cunku et met yemiyorum uzun zamandir diyetdeyim diye

Canım dıyetısyene gıtmıstım ne olursa olsun oglen ıkı kofte buyuklugu kadar et yemen lazım demıstı cok faydası war yememz lazım olsun hayatında et bence azda olsa sırf sebzede olmaz gamyoncuiremsu

günaydın kızlarrrrrrrrr

sabah sağlık ocağına gittim hem kan tathlillerini yaptırayım hemde boğazlarıma baktırayım diye sistem baya değişmiş.aile hekimleri değişmiş..düzenleme olduğu için daha yeni geldim eve.vel hasıl,kan tathlillelride yapılmadı 1hafta sonra denildi..şu an laboratuar çalışmıyomu..ilaçlarımı aldım geldimm..
sizler nasılsınız kısçelerim..umarım hepiniz iyisinizdir.sağlıklı huzurlu mutlu birgün dilerim hepinize..

GÜNAYDINLARR
SILACIM NASILSIN? GEÇTİMİ BOĞAZININ AĞRISI
Hepimiz için güzel bir gün olurrropuyorumnanaktan

günaydın canım yok geçemedi boğazlarım doktor ilaç verdi onları kullanıcam .iyileşicek inşallah .sen nasılsın..bitanem..nasıl gidiyor..geçmişi bir okuyayım bakim bende..

sılacım geçmiş olsun şeker...

hoşuma gitti bu topik..takılırım artık size..

karnım çok tok hiç aç değilim...param çok sositososito biz süperiz yaaaa

fakat önce senin gibi 8--10 kilodan
kurtulmak istiyorum
dayanabilrsem Gizemin diyetini
uygulucam daha sonra buradayım
öpüyorum

tamam canım bekliyoruz kapımız herzaman açık senin gibi tatlı dostlarımızaŞeniz

sılacım çok güzel bir topik açmışsın

teşekkür ederim canımmŞeniz

esracım canım benim türkişi evet çok iyi biliyorum hatta dayımlar orda oturuyor..ama samsunda yaşamıyorum..samsun annemin babamın memleketi.ama bizlerde 2yılda bir gideriz.merkezde bizimkiler..bulvarda ve çiftlikte..bende memleketimin plakasını yazdım sılanın yanına.senide görünce dedim bu da bizim memleketten .ve profiline baktım güzel samasunum yazıyodu.ay ay severim samsuna ben yaaaaaa.bir başkadır benim memleketimm..hadi bakalım memleketlimmm şimdi kilo verme zamanı başarılar diliyorum sanada..acele etmeden rahatça vercez kilocukları ..
oo askitoo süpersin

bu arada gecmis olsun

bende sabah ne yedigimi yazmsidim öglen bisi yememdm ama aksam kacrdm bisi döner yedim :mymeka: nese ben yarin basliyorum zati diyeteee kacamaksiz ve sporla birlikde yapicimmm

hoşgeldin canımmŞenizsaolasın iyiyim biraz sen nasılsın..hadi bak tittom yazmış soğan suyunu..afiyet olsun sanadahadi bakalım kolay gelsin aşkitommŞeniz

Geçmiş olsun cicim :1hug:

sılacım geçmiş olsun şeker...

hoşuma gitti bu topik..takılırım artık size..

karnım çok tok hiç aç değilim...param çok sositososito biz süperiz yaaaa

ooo akrebim hoşgeldin canımmŞenizŞeniz
canım takıl tabi bize deneyimli dostlarımıza ihtiyacımız var..
listeye yazalımmı senide kız....senin en çok yaptığın sporlarını seviyom hiç enerjin bitmiyor
41 kere maşallahhhhhhhhh

polayannam hedefinide yazdım şimdi.çok pozitif neşeli gördüm seni hep böle ol ..süpersin fıstıkka.s.

sabah aç karnına bir kan hapı
sonra bir ısırımlık tereyağlı vişne reçelli ekmek ve bir bardak çay......
sabah 7 de kalktım..
şimdide sicak suyumu içiyorum..ikinci bardağım..
karnım çok tok hiç aç değilim...muyluyum..param çok:)))
sanırım bu cümle işe yarıyor ve aç hissetmiyorum kendimi

teşekkür ederim şeker..
listenizdemi var
eh yaz bakalım tam karışayım aranıza..şartlar nedir şeker

bugün yaptığım sporları da yarın sabah yazarım artık..çalışıyorum o yüzden sabah ve akşama yayıyorum şekerler

akrep süpersin yaaaaaaa

kız ne diyom biliyonmu bu kız niye habire param çok deyip duruyor dedim ..
şimdi jeton düştü

sende düşünceyle zayıflama işine yapıyon demi..2yazıyıda gördünmü görmedinse tekrar buraya koyayım..

ben 2ci olan yazıdakilerii yapıyomm
gece ve sabah 10..dakika sağlıklıyım hızla kilo veriyorum zayıflşayacağım ve dahada başka sözler..ianan etkili oluyor ..uykumun arasında bile söylüyorum bu sözleri..

teşekkür ederim şeker..
listenizdemi var
eh yaz bakalım tam karışayım aranıza..şartlar nedir şeker

şimdiki kilonu yazıyon hedefini yazıyon .cumadan cumaya tartılıyoruz..

ve hergün yediklerini içtiklerini yazıyon yaptığın spor aktivelerini hepsi bukadar şekercim

tatlım az önce okudum tesadüfen ama şimdi bulamıyorum ikisinide tekrar koyarsan çok sevinicem pc me kopyalicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…