S beden olmak isteyen buraya

tatlım az önce okudum tesadüfen ama şimdi bulamıyorum ikisinide tekrar koyarsan çok sevinicem pc me kopyalicam

hemen buraya koyuyorum nidemek şekercim..
Düşünceyle zayıflama

Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . İnsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .

Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )

2 - Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)

3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )

alıntıdır..

Super olmuş, bunu da deneyeceğim . Bir arkadaşıma reiki masterı kilo için çalışma programı vermiş, o da bana yolladı. Aşağıda onu gönderiyorum. Ben tam yapamıyorum ama yapsam iyi olacak. Belki işinize yarar

BİLİNÇALTINI KİLO VERMEK İÇİN PROGRAMLAMA

Her gün sabahları uyanınca yatakta gözlerin kapalı 10 dakika ve akşamları yatağa girince 10 dakika aşağıdaki afirmasyonu tekrarla.

"Sağlıklı, hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum"

Bunu 21 gün yap, asla bir gün kaçırma. Bir gün kaçırırsan başa dönmen lazım, 21 gün bu işin anahtarıdır.

Her gün sık sık kendini zayıf imgele, neler giyeceğini, kendini nasıl hissedeceğini düşün ve görmeye çalış, o heyecanı yaşa.

Tartıya çıkınca 100 gr bile vermiş olsan çok mutlu ol. Eğer az kilo verdim diye negatif hisler üretirsen kilo vermek senin için negatif bilinçaltı bağları kurduğun bir olgu olur ve kilo veremezsin. Kilo vermekten zevk alırsan kilo verebilirsin. Bu nedenle en küçük bir başarını bile kutla.

İnsanlar genelde kendilerini güvensiz hissettikleri için yada duygusal açlıktan dolayı kilo alırlar. Bedenin genişlemesi aslında evrende daha fazla yer kaplama, ayağını yere sağlam basma ve güvende olma isteğidir. Yine yeterince sevgi yada ilgi almayan insanlarda, bu boşluğu yemek ile doldurmak söz konusudur. Gün içinde aklına geldikçe güvendeyim ve kendimi çok seviyorum diye tekrarla. Kendini sevmeyi öğrenince ve kendini güvende hissedince kilo almana yol açan negatif kalıplar ortadan kalkacağı için çok daha rahat kilo vereceksin.

Yemeklerini mavi tabakta ye, mavi masa örtüsü kullan. Mavi renk her zaman iştah kapatır.

Ne kadar şişman olursan ol, kilon için şükret. Senden daha kilolu insanların da olduğunu düşün ve durumuna şükret. Şükretmek anahtardır, eğer olumlu olursan, daha fazla pozitif enerjiyi hayatına çekersin.

Zayıf birinin resmini kes, kendi başını bu kişinin başının üzerine yapıştır, sabah uyanınca göreceğin bir yere bunu as. Bilinçaltı sürekli gördüğü şeyleri kabul etme eğilimindedir.

Bilgisayarının ekran koruyucusuna Saglıklıyım, güzelim ve ... kilodayım yaz. Bu cümleyi kağıtlara yaz ve evin her yerine as.

Kendine zayıflayınca giyeceğin bir kıyafet al ve her zaman kullandıklarının arasına koy. Bu şekilde bilinçaltına ben bunu giyiyorum, mesajı verirsin.

En önemlisi yemeğe başlarken bu yemek için şükret, yediğin şeylere teşekkür et, tadını alarak yavaş ye

tamam şekercim...
o zaman yarı tartılıp yazayım olurmu..iki haftadır tartılmadım misafirimde vardı kaçırdım epey...misafirlerim hem yatılı hem sıkıcıydı çünkü..
sabah yazarım olurmu şekerim benim

kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MıYAVMııı.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..93.7/62
reyyan06..70/55
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67/50
akrep33...
sude2008...

Son düzenleme:

tamam fıstık yarın tartıl yarın yazarız kilonu.ah ahh zaten ne oluyosa misafirler gelince oluyor..:1hug:

Bugün nedendir bilmem çok aç uyandım kepekli ekmeğe kaşarlı tost yedim 1 tane ama hala fena açım ama yemeye niyetim yok tabii10 gibi yedim bi ara öğün yapıp akşam yemeği yiyeceğüm.Öğle yemekleri biraz atılıyorum geç kahvaltı edince olmuyor.

kızçelerim ben çıkıyorum şimdilik küçükkızımı okula hazırlıcam

görüşmek üzeree..

benimde karnım çok tok hiç aç değilim paramda çokkkk mutluyum..

teşekkür ederim şekercim kopyaladım harika bir yazı..
sabah evden çıkmaan tesadüfen beynimi endekslemiştim ve bugün başlangıç yapmıştım...
burası da çokgüzel bir tesadüf oldu

3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )

işte bu bölümü tuttum beennnn

Yaaa ben hiç zayıflıyamıycam gibii.. mafoldumben mafoldumben
Neyi yanlış yapıyorum kiii senağlama senağlama senağlama

Yaaa ben hiç zayıflıyamıycam gibii.. mafoldumben mafoldumben
Neyi yanlış yapıyorum kiii senağlama senağlama senağlama

ümitsizlik yok
cumaya zayıflamış görceksin kendini
önemli olan 100gr da olsa vermek ,tam terside olabilirdi demiyerimseniben

saol canımın içi...ilaçları aldım içtim iyiceyim biraz sen neler yapıyosunn..
topiğimizin gülüü.Şeniz

uyku sersemlıgı yaşıyorum :) nişanlımın annesı bel fıtıgı amelıyatı olmak ıcın hastaneye yattı bugunde amelıyat olucak orda kaldım uykusuzum işteyım ama hıc ac degılım karnım tok param cok , cok mutluyum gamyoncuiremsu

ümitsizlik yok
cumaya zayıflamış görceksin kendini
önemli olan 100gr da olsa vermek ,tam terside olabilirdi demiyerimseniben

Sagol canım yaaa...
İşte hemen zayıflayım istiyorum..
60lı rakamlara bi düşebilsem gerisi gelcek gibi geliyor ama
ümitsizliğe kapılıyıorum hemennn

Geçmiş olsun sılacım
Benimde oğluşcum biraz hasta bugünn.
onunla uğraşırken sabah limonlu sıcak suyumu unutmuşummm[
Kendine dikkat et yatağa düşme .
Sonra kim motive edecek bizi c anım

anaa kız heç etsiz olurmu ayol lmaz: herbişeylerden yicen ama az az yicen proteinde olsa karbonhidratta olsa şeker yada tuzda olsa vücudunun hepsine ihtiyacı var unutma makul miktarlarda dengeli bi beslenme uygula kendini mahrum bırakma daha mutlu kilo verirsin bu şekilde bence

öğle adana kebap dürüm yedim ve ayran....

şu an da 4. bardak sıcak suyumu içiyrum

Geçmiş olsun sılacım.Acil şifalar diliyorum sana. :teselli:

şimcik yidiklerimi yazayım bu saate kadar.

Sabah 2 dilim ekmek,peynir,mandalina

Şuan form çayımı içiyorum.

kocaman bardak yeşil çayımı da içtim..tabiki şekersizlmaz:

Bende sabah : yarım bardak şeftalı suyu
Öğlen : Bol limonlu salata ve çorba bu aradada bol bol su ıcıyorum
Akşamda muhtemelen brokoli corbası olacak menumde :)

bende saat 12:30 gibi çeyrek ekmee ketçap ve mayonez sıkıp yidim birazdanda bir kase şehriye çorbası içecem az ekmeğin kabuğundan yerim belkim bu benim iştahımın kesik olduğu bi gün belirteyim zemuszemus ayrıcana sonrasında evi süpürüp silcem ardından 500 sopa ve mekikler ve duş sonra ders çalışırım arada buraya bakarım tabe akşamda örgü örem diyorum stres atmam lazım iyi geliyo örgü falan bu arada sılacım çok geçmiş olsun cnm bnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…