S beden olmak isteyen buraya

bu arada sabah aç karnına baktıımda 63 kg çıktım ama bi 63 bi 64 olurum oturana kadar git gel yapıyo benim öyle oluyo nedense yeni kilom oturana kadar sizdede oluyomu?

öğle adana kebap dürüm yedim ve ayran....

şu an da 4. bardak sıcak suyumu içiyrum

adanamıı:1shok::1shok:az ve ölçülü yedin demi kız...

Geçmiş olsun sılacım
Benimde oğluşcum biraz hasta bugünn.
onunla uğraşırken sabah limonlu sıcak suyumu unutmuşummm[
Kendine dikkat et yatağa düşme .
Sonra kim motive edecek bizi c anım

sağlım elverdiği sürece hep sizinleyim fıstık..

oğluşunada geçmiş olsun..ortalıkta grip dolaşıyor aman yasakkelime

Sagol canım yaaa...
İşte hemen zayıflayım istiyorum..
60lı rakamlara bi düşebilsem gerisi gelcek gibi geliyor ama
ümitsizliğe kapılıyıorum hemennn

erenim yavrukuşum bidanemmmmmmŞeniz

sen bakim neden hemen ümitsiliğe kapılıyonlmaz:bu diyette ümitsizlik yokyasakkelimerelaks olmak var:dance:zaten hep ne olduğuyasa ümitsiliğe düşmekten ve negatif olmaktan oluyormafoldumbencuma tartıda 50gram bile versen üzülme:gitme:mutlu olmaya bakopuyorumnanaktanartık tartı değil aynalara bizi güldürcek..burdaki relaks hayatımız güldürcek artık kocaman bir aile olduk değilmi.tam destek birlik olcaz..bak sende dene şu düşünceyle zayıflama proğramımızı..Şenizüzülmek yok burdaaa.s:jeyyar:

kayınvaldene geçmiş olsun tatlım allah şifa versin.uyku sersemliği çok fenea olur bilirim çok başağrısı yapaıyor..sende dikkat et bugün kendine fıstıkım .akşam erken yatarsınn

aferin kız..sende katıldın dimi.param :dance:çok:dance: mutluyum.a.s.eferimmmalkisalkisalkisbuda süper oliyi dimi kızzdelikafaduldendelikafadulden
bu arada sabah aç karnına baktıımda 63 kg çıktım ama bi 63 bi 64 olurum oturana kadar git gel yapıyo benim öyle oluyo nedense yeni kilom oturana kadar sizdede oluyomu?

aynen bendede oluyor şekerimm..

örgü işi güzel insanı oyalıyor şeker..

saol canım allah razı olsun..
sanada kolay gelsinn.işlerin var sporunu yap hade bakim..

Geçmiş olsun sılacım.Acil şifalar diliyorum sana. :teselli:

şimcik yidiklerimi yazayım bu saate kadar.

Sabah 2 dilim ekmek,peynir,mandalina

Şuan form çayımı içiyorum.

allah razı olsun canım..teşekkür ederimm..

spor varmı pekiikaydirigubbakcemile2

dün akşam az mı yedin fıstık.çok aç uyandın kız..

ilerleeyn saatlerde ne yaptın bakim:uhm:spor neyim ne durumdakaydirigubbakcemile2

mirhaba şeker.senden naber,nasıl gidiyor:uhm:

tam gaz diyete devam ediyorum canım..
zaten ne yediğimi -içtiğimi yazıyorum buraya..
tek spor yok..oda dizimden sorunlu olduğum için..
ama günüm çok tempolu geçiyo..
günde en az 30 saat yürüş yapmış oluyorum ..hihoyyyt

sılaaaaa yolacam seni yaaa....listede benim adım mı yok bana mı öle geldiiiiii :gitme::gitme::gitme:

anacım şuan biraz rahatsızım o yüzden spor yapamıyorum ama 3-4 gün sonra başlarım sporada.

Bu arada öğlende küçücük ekmek arası kaşar ve domates yidim

evet evet evet :) etkılıde oluyor oglen corba salata bıde bu kebabcıların ufak pıdelerı warya ondan yedım ama tıka basa doydum resmen yemek yerkende sureklı cok doydum yıycek yerım yok falan dıe etkılı oldu salatanın bı kısmını yıyememedım :) kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan zemuszemus

sılaaaaa yolacam seni yaaa....listede benim adım mı yok bana mı öle geldiiiiii :gitme::gitme::gitme:

sana oyle gelmıstır canım bence koymustur opuyorumnanaktan
ay cıcım senıde kutlarım 90 kılodan 60 lı kılolara sen daha yakınsın s bedene :) sen nasıl verdın ozel bısey yaptınmı vs morel oluyorsunuz bıze vallahı :) zemuszemus kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

sabah 8 de 1 elma
sabah 10 falandi sanirim bi kase sebze corbasi
saat 1de bi fincan sekersiz kahve
simdi de bi porsiyon haslanmis tavuk ve yagsiz salata yiycem
40 dk yuruyus yaptim gecede biraz egzersiz yaparim

sılacım nasılsın ben geldim biraz geç oldu ama kilom 75 ben listeye ekleyeyim mi sen ekler misin ?

olsun bitanem şimdi ekliyorumm..hedefinide 55 yazıyom fıstık..
kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
ironicc..62/57
gizem...60/50
espresso..77.6
MİYAVMİİİ.....75/55
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..93.7/62
reyyan06..70/55
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67/50
akrep33...
sude2008...

helal kız sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkisdevam et bu sözlereŞeniz

anacım şuan biraz rahatsızım o yüzden spor yapamıyorum ama 3-4 gün sonra başlarım sporada.

Bu arada öğlende küçücük ekmek arası kaşar ve domates yidim

tamam fıstk kendini iyi hissettiğinde sporuna başlarsın..

bacım yol valla.ben seni eklemiştimmm..
evet son olan listede yoksun şimdiki yenide varsın.anam nasıl olduda silinmiş şaşkınımkafamçokkarıştı..ama bak var şimdi..yolma emi saçımı:asigim:

eferimm fıstığımaŞeniz
dizin için geçmiş olsun.
ay canım :1hug:ağrı yapmıyordur inşallah yinede 30dakika yürüyüş yapıyorum diyorsun

zorlama fazla kendinia.s.

yok yokkkkkkkk hatun haklı vallaa.ssilinmiş ama hemen ekledimm

sabah 8 de 1 elma
sabah 10 falandi sanirim bi kase sebze corbasi
saat 1de bi fincan sekersiz kahve
simdi de bi porsiyon haslanmis tavuk ve yagsiz salata yiycem
40 dk yuruyus yaptim gecede biraz egzersiz yaparim

gayet güzel fıstkımmm.Şeniz

et ürünlerinide böle akşam yada öğlen menülerinde yemek en güzel kararalkisalkisalkis

daha ne diyeyim sporda yapılmışa.s.

mrb kızcıklarım =) okulumu da atlattım çok şükür. evet şmdik menüme geçeim
sabah-1,5 dilm beyaz ekmek,peynir,domates salatalık,zeytin,çay
öğle-(okulda olduğumdan yemekhanede ne warsa yedim.4lü tabaklar war ya onlardaydı yemeciğim ) pilav üstü döner,çorba,ayran,bi de tatlı wardı.
akşam-1 tabak karnıbahar yemeği,1 bardak ayran.

yaww çok şişti sanki midem.acaip hissediorum :S başka bişey yemem umarım ilerleyen saatlerde.
öpüorummm

ironicc hatunun dikkatineezemuszemus

sen 90 kilolarda kaç sene durdun..yaşın kaçç..burdan soruyorumki..bütün kızlar okusun..

motive et bizi..kilo vermede biyerde okumuştum yaşta önemli.20li yaşlarda kilo vermek daha kolay deniliyor....hım bide bugün kan tahlilini yaptırdınmı..gidecem demiştin..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…