öğle adana kebap dürüm yedim ve ayran....
şu an da 4. bardak sıcak suyumu içiyrum
Geçmiş olsun sılacım
Benimde oğluşcum biraz hasta bugünn.
onunla uğraşırken sabah limonlu sıcak suyumu unutmuşummm[
Kendine dikkat et yatağa düşme .
Sonra kim motive edecek bizi c anım
Sagol canım yaaa...
İşte hemen zayıflayım istiyorum..
60lı rakamlara bi düşebilsem gerisi gelcek gibi geliyor ama
ümitsizliğe kapılıyıorum hemennn
uyku sersemlıgı yaşıyorum :) nişanlımın annesı bel fıtıgı amelıyatı olmak ıcın hastaneye yattı bugunde amelıyat olucak orda kaldım uykusuzum işteyım ama hıc ac degılım karnım tok param cok , cok mutluyumgamyoncuiremsu
bu arada sabah aç karnına baktıımda 63 kg çıktım ama bi 63 bi 64 olurum oturana kadar git gel yapıyo benim öyle oluyo nedense yeni kilom oturana kadar sizdede oluyomu?
bende saat 12:30 gibi çeyrek ekmee ketçap ve mayonez sıkıp yidim birazdanda bir kase şehriye çorbası içecem az ekmeğin kabuğundan yerim belkim bu benim iştahımın kesik olduğu bi gün belirteyim zemuszemus ayrıcana sonrasında evi süpürüp silcem ardından 500 sopa ve mekikler ve duş sonra ders çalışırım arada buraya bakarım tabe akşamda örgü örem diyorum stres atmam lazım iyi geliyo örgü falan bu arada sılacım çok geçmiş olsun cnm bnm a.s.
Geçmiş olsun sılacım.Acil şifalar diliyorum sana. :teselli:
şimcik yidiklerimi yazayım bu saate kadar.
Sabah 2 dilim ekmek,peynir,mandalina
Şuan form çayımı içiyorum.
Bugün nedendir bilmem çok aç uyandım kepekli ekmeğe kaşarlı tost yedim 1 tane ama hala fena açım ama yemeye niyetim yok tabii10 gibi yedim bi ara öğün yapıp akşam yemeği yiyeceğüm.Öğle yemekleri biraz atılıyorum geç kahvaltı edince olmuyor.
miriba kızlar .....:hulya:
mirhaba şeker.senden naber,nasıl gidiyor:uhm:
örgü işi güzel insanı oyalıyor şeker..
saol canım allah razı olsun..
sanada kolay gelsinn.işlerin var sporunu yap hade bakim..
allah razı olsun canım..teşekkür ederimm..
spor varmı pekiikaydirigubbakcemile2
adanamıı:1shok::1shok:az ve ölçülü yedin demi kız...
sağlım elverdiği sürece hep sizinleyim fıstık..
oğluşunada geçmiş olsun..ortalıkta grip dolaşıyor aman yasakkelime
erenim yavrukuşum bidanemmmmmmŞeniz
sen bakim neden hemen ümitsiliğe kapılıyonlmaz:bu diyette ümitsizlik yokyasakkelimerelaks olmak var:dance:zaten hep ne olduğuyasa ümitsiliğe düşmekten ve negatif olmaktan oluyormafoldumbencuma tartıda 50gram bile versen üzülme:gitme:mutlu olmaya bakopuyorumnanaktanartık tartı değil aynalara bizi güldürcek..burdaki relaks hayatımız güldürcek artık kocaman bir aile olduk değilmi.tam destek birlik olcaz..bak sende dene şu düşünceyle zayıflama proğramımızı..Şenizüzülmek yok burdaaa.s:jeyyar:
kayınvaldene geçmiş olsun tatlım allah şifa versin.uyku sersemliği çok fenea olur bilirim çok başağrısı yapaıyor..sende dikkat et bugün kendine fıstıkım .akşam erken yatarsınn
aferin kız..sende katıldın dimi.param :dance:çok:dance: mutluyum.a.s.eferimmmalkisalkisalkisbuda süper oliyi dimi kızzdelikafaduldendelikafadulden
aynen bendede oluyor şekerimm..
sılaaaaa yolacam seni yaaa....listede benim adım mı yok bana mı öle geldiiiiii :gitme::gitme::gitme:
sılacım nasılsın ben geldim biraz geç oldu ama kilom 75 ben listeye ekleyeyim mi sen ekler misin ?
evet evet evet :)etkılıde oluyor oglen corba salata bıde bu kebabcıların ufak pıdelerı warya ondan yedım ama tıka basa doydum resmen yemek yerkende sureklı cok doydum yıycek yerım yok falan dıe etkılı oldu salatanın bı kısmını yıyememedım :) kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan zemuszemus
anacım şuan biraz rahatsızım o yüzden spor yapamıyorum ama 3-4 gün sonra başlarım sporada.
Bu arada öğlende küçücük ekmek arası kaşar ve domates yidim
sılaaaaa yolacam seni yaaa....listede benim adım mı yok bana mı öle geldiiiiii :gitme::gitme::gitme:
tam gaz diyete devam ediyorum canım..
zaten ne yediğimi -içtiğimi yazıyorum buraya..
tek spor yok..oda dizimden sorunlu olduğum için..
ama günüm çok tempolu geçiyo..
günde en az 30 saat yürüş yapmış oluyorum ..hihoyyyt
sana oyle gelmıstır canım bence koymustur opuyorumnanaktan
ay cıcım senıde kutlarım 90 kılodan 60 lı kılolara sen daha yakınsın s bedene :) sen nasıl verdın ozel bısey yaptınmı vs morel oluyorsunuz bıze vallahı :) zemuszemus kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
sabah 8 de 1 elma
sabah 10 falandi sanirim bi kase sebze corbasi
saat 1de bi fincan sekersiz kahve
simdi de bi porsiyon haslanmis tavuk ve yagsiz salata yiycem
40 dk yuruyus yaptim gecede biraz egzersiz yaparim
zayıflıcezzzhıc tartılmadımda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?