S beden olmak isteyen buraya

bu arada yarın gün var... oooooooooooooofffffff offffff...

sıkıysa dayan... acaba kahvaltı yapmasam sadece onları yesem tüm gün? yeşil çayımı da içersporumu da yaparım...fikir verin. yarın ne yapayım? gitmesem mi yada? ama olmaz kiiii...delikafadulden

Ya ben bugün lazanya yaptım eşim yerken dayanamadım bende biraz yedim ardından 15 dk koştum biraz mekik ama bilmiyorum işe yarar mı moralim çok bozuldu nefsime uydum ne güzel gidiyordu.3 kupa yeşil çay bol bol ılık yada sıcak su içtim.

Canım sen bugünde bişiy yememişsin zaten
Birsürüde spor yapmışsın
Kasma kendini o kadar ,yarın ödül günün olsun, kahvaltıyı az yaparsın öğleyi geçiştirirsin gündede azar azar yersin "herkez yiyip sen bakacak değilsin yaa "

Biraz önce bende Leslie ile ilk yürüme deneyimimi yaptım
Sandığımdan güzelmiş kızlar tavsiye ederim
Özellikle evde spor yapmak isteyenler için
Kolay ama bir okadarda yorucu bir egzersiz

ah erenim sendemi başladın lesli ablamıza..gerçekten çok güzel bende onu yapıyom ..gerçektende kolay gözükmesine rağmen çok yorucu..

eeeeeeee bugün neler yaptın..

canım benim tahmin ettim yine bilgisayarının bozulduğunu çünkü yazer ne olursa olsun girer diyodum nete.
hay allah ayağın geçen haftalarda sana sinyal veriyodu ama.agrı yapıyodu yavaştan,ama bak ayağın ağrıması meğersem iltihaptan mış geçmiş olsun yazerim bidanem rabbim şifalar versin sana kuzummmmmm..olsun canım benim böle bir durumda kiloyu düşünme önce sağlığın önemli.sen zaten dikkat eden birisisin ...elmadan sonra bize herşey kilo yapıyor biliyon bende proteinde hemen 1kilo aldım..bakalım cuma ne olcak..iyileşte soruda yaparsın ..kendine iyi bak allaha emanet ol canım..

miriba kızlar ..bugün pek bişi yemedim..rahatsızım düzelemedim hala..
sadece çorba ve salata yedim..zabahta bi dene yumurta yemiştim...

bende diyodum bukız nerelerde.canım dikkat et kendine..geçmiş olsun..

sılossss napııısssıınnn pek görüşemedik bugunnn

gizemim bitanem ..öğleden sonra kayınvaldemle misafirliğe gittik sonra akşama kayınvladem bize geldi daha sonra kaynata kayın..daha yeni gittiler bende yeni girdim nete..sen napıyon fıstığım ..diyetin nasıl.kaçıncı gündesin tartıldınmı farka ettimi..ne çok sordum dimi.sporda yapıyonmu canem sen..

yicen tabi bitanem..napalım,ama ölçülü..az tadına bakçan,,e sonra telafide etmişsin sıkma bakım canını..

diyet kelimesini çıkar kafandan rahat ol..

canım sen yarın kahvaltını yap aralarda suyunu iç gittiğin yerdede az az ye.ama fazlasını sakın yeme..yersen aklına biz gelelim oldumu..
bende bugün gittim misafirliğe mecburen az az yedim..hayatımızda bu durumlarla karşılaşçaz..hepsinlede başa çıkçaz bitanem..

ooo ne güzel ben öle ev oturmalarını cok severim yaaa..ne güzel gecmıstır zman ..benım yarın son gun 5. gün işte bende cumadan cumaya tartılcm bana nee bende sizdenım :jeyyar: spor yapmıorum bu diyetle ağır sporlar gıtmıoo .. sen sor kussum yeter kı sen sor cevaplarım bennnn... bende kandaya gıtmeyi planlıorum dıl okuluna onla uğrasıormm yaaa...vize cok zor cıkıomus sıkıldı cnm oklava:yok dönceğimize inanmıolarmıs napıımmm senın kanadanda alla alla öğrenip gelecez dili heralde :sm_confused:

slm kızlar.yediklerimi yazayım sabah salatalık domates az reçel.ikindi gibi makarna (az ama)akşam salata çorba.gün güzeldi ama çayın yanında yediğim bisküviyle kuruyemiş herşeyi mahvetti.üzgünümmmm hımm bu arada 3 tanede elma

ayy masallah valla ben dogru düzgün KK ya bile giremiyorum kosturmaktan bu hafta gitti benden bakalim bi düzene oturtamadim kendimi

alllah allah neyapcan onların kanadasını alsınlar başına çalsınlar demi kız..:tomato::tomato:
hakkında hayırlısı gizemcim nasipse olur..

ay sorma bana kalsa gitmicem bu ev oturmalarına hep bu oturmalarda günlerde aldık kiloları kız...

ooo ne güzel son gündesin yarın he..eh cumayada 1kalıyor zaten ama merak etmedim değil..
ee tabi halsiz kalabilirsin bu diyetle spor yapmak ne mümkün dimi:sinifsinif:anca vücudun iyice alışçakki ondan sonra spor olsun..

canım o diyeti burdan soran olursa arkadaşlar çekinme rahatça söyle.burası özgür bir topik sbeden olmak istyen arkadaşlarımız için isteyen istedidiğni yapabilir deneyebilir..

Sağol sılacım ya valla rahatlıyorum bu topiğe gelince iyi ki böyle birşey düşünmüşsün.Biraz kabızlık problemim var malum form çayı içtim az önce yatmadan da sirkeli su inş

ayy masallah valla ben dogru düzgün KK ya bile giremiyorum kosturmaktan bu hafta gitti benden bakalim bi düzene oturtamadim kendimi

işlerin yoluna girsince düzende olur canım .ama koşuşturmaktanda belki gitmiştir kilocuklardaa.s

ah ah zaten ne oluya akşamları oluyor dimi esracım.ne yapalım bir iki bir iki yaparsın daha sonra yapmazsın zamanla bu alşkanlıklarımızı bırakçaz..aslında yine yicez ama ölçülü olcak sıkma bakim canını..relaks ol yarın yeni bir gün sanah uyanır uyanmaz.3dakika evde hızlı hareketler yap koşuştur.ardın ya yeşil çay yada bir kahve içiyon metebolizmayı hızlandırıyor heberin ola.he erken kalkmakta şart ..

Sağol sılacım ya valla rahatlıyorum bu topiğe gelince iyi ki böyle birşey düşünmüşsün.Biraz kabızlık problemim var malum form çayı içtim az önce yatmadan da sirkeli su inş

canım benim ne demek..saolun valla sizlerin sayesinde bende rahatlıyorum inan..

kabızlık için ilaç falan kullanıyonmu..

form çayı demişsin ve kuru kayısı tavsiye ederimm..ay zordur ya..

yeşillikte bol ye elma armut ,bunlar bana çok yarar

soran oldu ama özelden yzdım yaa bakıorum bazıları cok ii beslenıyo aslında sizın yaptığınız en guzelı o yusden kafa karıstırmıyım dıe dusundumm.. bakalım 50 ye kadar devamm kusumm...sızın yaptığınız tarzı dıetlerle sonradan verılen kılolar hmn alınmıyo cok ıyı sositososito

arkadaşlar ben 7ay oldu doğum yaptım bebişimi emziryorum ve zayıflamam lazım

tatlım biz burda 3ana 3ara öğün yiyerek arada yapabildiğimiz kadar spor yapıp zayıflamaya uğraşıyoruz.katılmak istersen gel seni yazalım listemize..
herşeyden azar azar yiyoruz.gayet rahatız relaksız.kendimizi kasmıyoruz
ve ve düşünceyle zayıflama sistemimizde var onu da uygulamaya çalışıyoruz..

ay canım düşünceli fıstığımsın sen..benimŞeniz
canım biliyon bende hemen kilo aldım .ve yazer arkadaşımızda yazmış oda kilo almış.o diyetlerden sonra çok dikkat etmek lazım hemen geri alınabiliyor..
bizim kilolar belki çok ağır gitçek ama kalıcı gitçekler inşallah eh buda çok büyük sabır işi.aslında düşünürsek biz bu kiloları bir anda almadıkki hemen gitsin ler dimi ama.
nasıl uzun yıllarda aldıysak vermeside biraz uzun sürcek tabi bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…