S beden olmak isteyen buraya

ooo desene benim metobolizma acaip hızlı başlıyor güne...
sabah 6 da kalk hemen kan hapı ve bol su iç...
ve motor takmış gibi evin içinde koştur...
işe ve çocuğun okuluna yetişmek adına...
yalnız kahve ve yeşil çay şekersiz olacak şekerler...
bende şimdi yeşil çayımı yudumluyorum...
buyrun kızlar birlikte içelim:içelim:

akrepçim senin metobolizman süper ozman kızzz

afiyet olsun bu arada bende 2ci yi içti yeşil çayın..

yanlız bu arada kızlar az önce kayınvaldem aradı,buluşup bir yakınımıza gitçekmişiz meğer..heç haberim yok ..

buyüzden akşama kadar burada olamıcam.paylaşımımıza devam edin..

inanın hepinizi tanıdığıma çok memnunum hepiniz çok değerli süper insanlarsınız..

hepimiz hergün paylaşım yapıp birbirimizi burda bilgilendiriyoruz..

çok güzel br aile olduk.azda versek kilo ne olur yılmadan topiğimize devam edelim..100gram bile bizi mutlu etsin..

herşey sevgiyle mutlu olmakla çözülürr..bu kilo sorunumuzuda çözeceğiz birlikte..

günün sihirli sözlerini söyleyin kendinize motive edin hipnoz edin..

işe yaradığını göreceksin şimdi ben gidiyorum kendinize iyi sevgiyle sağlıkla kalın sizi özlücem anacım..

...bugün çok tokum,param çok .çok mutluyum..güzel sexsi hatunum ben..ben zayıf çekiciyim..benim iskelitimde çok zayıfffff....kıskananlar çatlasın hıhhhhhhh....haydin sihirli kelimelerimize..

Son düzenleme:

şahanesin yaa şahane ne diim keşke bende bu kadar yapabilsem gerçi ben hareketli cardio egzersizler yaptığım için sanırsam 20-25 dk da nefesim tıkanıo ve sucuk gibi sırılsıklam oluyorum akannehir :bbo: bide 2 gündür keyifsiz ve halsizim dün gece yanıodum bu sabah donuodum inş hasta olmam

sabah kalkinca 1fincan kahve
kahvaltida iki dilim kepek ekmegi 1kk peynir 1kucuk domates 1fincan sekersiz yesil cay
bir saat oncede bi kulah dondurma yedim ne alakaysa ama sunu anladimki dondurma coook sekerli biseymis yaw uzun zamandir sekerden uzak durunca accayip sekerli bi tadi oldugunu fark ettim
telafi etmek icinde yarim saat dans ve egzersizler yaptim
ogle yemegi yagsiz kabak izgara ve yogurt
aksama manti var ama bilemiyorum yesemmi yemesemmi of off keske mantida diyete dahil olsa en sevdigim yemekdirde kendisi:kedi:
ben diyet yapinca adamcazda soyle bi lezzetli yemek yiyemiyor diye yaptim ama ben kendime nasil hakim olacagim onu hic bilmiyorumkafamçokkarıştı

mrblar !! :)
bgün okulumu ektim,son derse girmedm. menüme gelince,
sabah 8.30- 1 dilm beyaz ekmekle normal havlatı
öğle 13.30- 3 kaşık yoğurt ve çok az kızarmış patlıcan, 1 dlim beyaz ekmek yedim. bir de kaçamak yaptım bitki çayıyla yarım paket bisküvi yedim şu hanımeller war ya çikolatadamlalı. cnm tatlı istedi napayım reglim yaklaşıo sanırım.
akşam yemeğimi 6 gbi yemeği düşünüorum ama ne yicem bilmiorum. salata yaparım küçücük parça da sosis yerim herhalde. :S :S bgün birazcık kötü beslenmişm glba. nyse artk yrn tekrar kendime gelirim bi silkelenip

bir de hep denk gelen bişey war bana, mesela perşembe arkadaşmız mantı da diyete dahil olsa keşke demiş ben de diorum ki ' YE ! ' canım. çok az da olsa tat,gözünün kalmasından iyidir.yoksa ilerleyen saatlerde daha fazla yiyebilirsin..

önemli olan ne yediğimiz değil,ne kadar yediğimiz bence. herşeyden yemek gerekio ama azar azar. bnm şahsi dşüncem yani =)

selam kızlar. ben de gruba dahil oldum. tekrar s beden olmak...bence uzak değil. ben o kadar zayıftım ki, diyet yapanlara bile özenirdim inanın. 46 kilo civarlarındaydım hep. sonra antidepresanlar, sorunlar ve baktım 63 olmuşum....eski kıyafetlerimden hiç biri olmuyor haliyle...neyse. kendi çabamla şu ayda 10 kilo verme diyetiyle haftada 2 kilo verdim. 1 kilo da elma diyetiyle 1 güngeçirince verdim.:teytey: hızlı verebiliyorum sanırım. bugün de elmadayım. ama acayip kaznıyıor midem. akşamki gibi gebermemek için bir dilim kepek ekmek yesem mi acaba?cokacimcoook

bu arada bir de bir haftadır lesliyle 4 fast miles programını yapıyorum. o da etkili oldu vermemde. 50 dakika sürüyor ve accayip terletiyor.

ye canım ye. sağlık ilk sırada unutma Şeniz

haklısın. zaten az önce iki dilim kepek ekmek arasına yağsız peynirle yağsız tost yaptım da yedim. en fazla 100 kalori.:kedi: normal kepekli ekmek yiyıordum. 52 kaloriydi dilimi. şimdi light tost ekmek yiyorum. kepek oranı fazla yağı azaltılmış. 42 kalori. daha esmer. tadı da fena değil. zaten o kadar aç oluyorum ki taş bile yerim.:bbo:

sen de şahanesin tatlım benim...
güne ne kadar erken başlarsak o kadar iyi...
ben uzun süredir yapıyorum sporu..yaz döneminde bıraktım sayılır...
sen yeni başladıysan uzun süre yapamazsın şekeropuyorumnanaktan

öğlen aşçı tabağı istedim lokantadan....
1 tabak içinde azar azar yemeklerden oluyor...
hmmm ne yedim..
bamya,yoğurtlu patlican,tovuk sote,1 patlican dolma,salata,1 kase yoğurt

şu an sıcak suyumu içiyorum...

aslinda sen en dogrusunu yapiyorsun az yiyip herseyden yemeka.s
ben cogu seyi cikardim hayatimdan biran once kurtulayim su kilolardan diye ama nerdee kaplumbaga bile benden cok yol alirdi simdiye
buraya gelmeden once daha kati kurallarim vardi resmen ac yasiyordum stres yapincada veremiyordum
5ayda 9 kilo vermisim aslinda o sure icin nekadar az degilmi
55olana kadar durmaycam:1rolleyes: bugun aylardir yemedigim mantidan uzerine yag gezdirmeden sadece yogurt dokerek bi porsiyon yemeyi dusunuyorum hatta sirf bu yuzden fazladan egzersizler yaptim bugun hakettim yani:roflol: ama aramizda kalsin sila duymasin -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ye ablacım ye boşveer. zayıflıcaz diye birçok şeyden mahrum kalmak zorunda değiliz. ölçüyü kaçırmadıkça bi zararı olacağını sanmıorum. sana şmdiden afiet olsun =)

Biraz önce bende Leslie ile ilk yürüme deneyimimi yaptım
Sandığımdan güzelmiş kızlar tavsiye ederim
Özellikle evde spor yapmak isteyenler için
Kolay ama bir okadarda yorucu bir egzersiz

miriba kızlar ..bugün pek bişi yemedim..rahatsızım düzelemedim hala..
sadece çorba ve salata yedim..zabahta bi dene yumurta yemiştim...

kızlar bilgisayarım bozuldu .. bu arada bacağımın ağrısından adım atamaz hale geldim apartopar sabah gittik meğersemidraryollarım çokfena iltihaplanmış o bacağıma ağrı olarak dönmüş.. bu arada elmayı bıraktım ısanak yoğurt tacuk felan yedim tam 1.5 kilo aldım kızlar hiç beklemediğim bi durumdu resmen şok oldum.. ama bu diyetlerden çok şey öğrendik.. kanımca ilo vermem durdu sporda yapmaduğımdan içeri giren yağ olarak depolandı.. bu arda bacağım yüznden sporda yapamadım iyleşip sporumuda yapıcam.. bakalım siz ne yapmışınız geçmişi okim ben ..

açım açım açım mafoldumben senağlama
sabah 1 dilim kepekli ekmek, peynir, domates...
öğlenden itibaren elma yeşil çay elma yeşilçay...
4 gibi iki tatsız tutsuz 40ar kalorilik diyet ekmeğinin arasına yağsız peynirle tost...
elma yeşil çay...
elma yeşil çay....delikafadulden

açım açım açım...

bir de lesliyle iki defa 45 er dakikalık spor...
60 mekik...
100 sopayla dönme... vs. vs...

açım açım açım...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…