kızlarrrrrrr günaydınnnn
kızlar sabahları hemn metobolizmayı hızlandırmak için.uyanır uyanmaz.3dakika evin içinde koşturun hareeket edin.ve ardından ya bir kahva yada yeşilçay için..
az önce kanal dede,ender saraç vardı o söyledi..bilginize fıstıklarım..
13 ekim hareketlerim
1. Mekik -50
2. Ters mekik -10
3. Derin nefes al ver -aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme -10
5. Çapraz mekik -30
6. Görünmez sandalye -10sn
7. Ayakları kaldırmaca -10
8. Yürüyüş -90 dakika
9. Bacak esnetme- 10
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece - 10
11. Step
12. Çömelme -10
13. Geri tekme- 10
14. İp atlama -100
selam kızlar. ben de gruba dahil oldum. tekrar s beden olmak...bence uzak değil. ben o kadar zayıftım ki, diyet yapanlara bile özenirdim inanın. 46 kilo civarlarındaydım hep. sonra antidepresanlar, sorunlar ve baktım 63 olmuşum....eski kıyafetlerimden hiç biri olmuyor haliyle...neyse. kendi çabamla şu ayda 10 kilo verme diyetiyle haftada 2 kilo verdim. 1 kilo da elma diyetiyle 1 güngeçirince verdim.:teytey: hızlı verebiliyorum sanırım. bugün de elmadayım. ama acayip kaznıyıor midem. akşamki gibi gebermemek için bir dilim kepek ekmek yesem mi acaba?cokacimcoook
şahanesin yaa şahane ne diim keşke bende bu kadar yapabilsem gerçi ben hareketli cardio egzersizler yaptığım için sanırsam 20-25 dk da nefesim tıkanıo ve sucuk gibi sırılsıklam oluyorum akannehir :bbo: bide 2 gündür keyifsiz ve halsizim dün gece yanıodum bu sabah donuodum inş hasta olmam
mrblar !! :)
bgün okulumu ektim,son derse girmedm. menüme gelince,
sabah 8.30- 1 dilm beyaz ekmekle normal havlatı
öğle 13.30- 3 kaşık yoğurt ve çok az kızarmış patlıcan, 1 dlim beyaz ekmek yedim. bir de kaçamak yaptım bitki çayıyla yarım paket bisküvi yedim şu hanımeller war ya çikolatadamlalı. cnm tatlı istedi napayım reglim yaklaşıo sanırım.
akşam yemeğimi 6 gbi yemeği düşünüorum ama ne yicem bilmiorum. salata yaparım küçücük parça da sosis yerim herhalde. :S :S bgün birazcık kötü beslenmişm glba. nyse artk yrn tekrar kendime gelirim bi silkelenip
bir de hep denk gelen bişey war bana, mesela perşembe arkadaşmız mantı da diyete dahil olsa keşke demişben de diorum ki ' YE ! ' canım. çok az da olsa tat,gözünün kalmasından iyidir.yoksa ilerleyen saatlerde daha fazla yiyebilirsin..
önemli olan ne yediğimiz değil,ne kadar yediğimiz bence. herşeyden yemek gerekio ama azar azar. bnm şahsi dşüncem yani =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?