S beden olmak isteyen buraya

tittom yavrim..
keşke çıkmasan dicem ama.bende çok çıkıyodum inan şimdi şimdi çıkmıyom..
bunuda zamanla bırakırsın..boşver cumaya 63 çık.1kilo yine vermiş olcan.azla sevinmeyi bilcez çok kilo vremede gözümüz olmucak yavaş giden kilolar geri gelmicek kilolardır fıstığımm...aferim bak hergün değişik değişik spor yapıyom diyon metobolizmanın çalıştırıyon,kaloriler gidiyorrr maşallah devammmmmmm durmak yok güzel birgün seninle olsun fıstıkım..

oooo baya varmş yaa ortada ne ögretmen var ne de başka bişey bolca harçları arttrsnlar bende 2.sınıf benmkide 200 civarında

ben sabahları kalkar kalkmaz ılık su içiyorum , ılık su içmedgmde biberiye çiçegini suda demleyip içiyorum
bi kaç bişey daha söleyim
biberiye yagını hangi bölgenizi eritmek istiyosanız sürüyosnz aşagıdan yukarı dogru sonra orayı streç folyoyla sarıyosnz ve spor yapıyosnz çok etkili oluyoo
şimdilik bu kadr

erenim canımın içi

olmuş bikere sıkma canını.sen o çayı içerken sihirli kelimelerimizi sölemedinmi

ebru ile platese yapamazsan ..gün içinde başka spor yaparsın güzel birgün diliyorum sanada..

delikafaduldenkahve mtabolizmayi hizlandiriyormuymus ben tiryakilikten iciyordumsırnaşık şey hatta dusunurdum hep hic bi diyetde kahve olmuyo acaba vermeme engel sey bumu diye:1rolleyes:

bak işe yarıyomuş kızzzzz..Şeniz

harika bir günaydın sılammmm
içim sevgiyle dolu gülümsüyorum opuyorumnanaktan :1hug:

gülümse fıstığımmm..hep böyle güzel mutlu günlerin olsun..Şeniz

Son düzenleme:
kate ekim polyanna.
hepinize günaydınnnnnnnnnn
şimdi çıkıom benim oğluşta yanımda .ona bakacağım yine uğrarımm...

a bu ne guzel bi gunaydin insanin ici sevinc doluyo
son cumledeki saksidaki ciceklere gunaydin varya evet ben bunu hergun uyuluyorum sabah penceremi acarken ciceklerime teker teker bakip selamlarim onlarda beni selamlar costukca cosar:asigim:
bugun burda havada gunesli ohh ne guzel bi gun allaha sukur kalkip kahvaltimi hazirlayam artikopuyorumnanaktan

perşembe canım kahve var bi diyette isveç diyetinde şekersiz ayyy sabah sabah aç karnına ssiz kahve içmek benim açımdan çok zor bişiy gerçekten severek istiyerek içmek en önemlisi gerçekten seviyorsan hiç sorun yok !!!

Titto79 canım kesinlikle çok haklıymış arkadaşın :)))katılıyorumm..

Sılam55 Güneş gibisin maaşaallah :))ıçimi ısıttınn:)

ay gercektenmi ben cok severim az sutle hazirlanmis sekersiz kahveyi ama hepde sucluluk hissederek iciyordum diyetlerde yok diye
ay bundan sonra keyifle icicem artikhihoyyyt

günydınnnnnnnn kıssslarrrrr gune super baslamıssınızzzzz :dance:

gunaydin gizem ve diger tum arkadaslar evet gune cok guzel basladik bu topic sayesinde
ben musadenizle kahvaltimi yapicam herkese mutlu gunler dilerim hoscakalinopuyorumnanaktan

günaydın hanımlar keyifler yerinde bakıyorum büyük gün (cuma ) geliyo bakalım tartılar ne gösterecek

günaydın hanımlar keyifler yerinde bakıyorum büyük gün (cuma ) geliyo bakalım tartılar ne gösterecek

ayyy ben çok heyecanlıyım yaşasın cumalarrrrrr :lepi: ilk defa böle bi paylaşımla zayıflıyom evet yazıflıyorum zayıflıyoruz sırnaşık şey :sm_cool: ayrıcana yaşasın sabah kayfeleri ben şimdik sporumu yapiyem gene gelecek ben

:enbuyukkk:

13 ekim hareketlerim
1. Mekik -50
2. Ters mekik -10
3. Derin nefes al ver -aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme -10
5. Çapraz mekik -30
6. Görünmez sandalye -10sn
7. Ayakları kaldırmaca -10
8. Yürüyüş -90 dakika
9. Bacak esnetme- 10
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece - 10
11. Step
12. Çömelme -10
13. Geri tekme- 10
14. ıp atlama -100

akşam yemeğim 1 mandalina
ve 3 makinelik çamaşır katla yerleştir..koşarak yaptım hareket olsun diye..
ve yaşşşasıın yemek yemedim ve süper hissettim kendimi

sabah küçük dilim kek,1 elma 1 bardak şekersiz çay
şu an sıcak suyumu içiyorum

Süpersinnn canımmmm.... alkisalkisalkis alkisalkisalkis .
Bende yapıyım dedim ama .. mekik çekemeyiomm
Yanlız Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece hareketine bittim
Literatürdeki ısmi bu mu kızzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınn sbeden olma yolundaki tüm bayanlarr..

topiğiniz neşe içinde ..hepinize cuma günü için başarılar..

çaktırma şeker.....
yumuşatarak oyun gibi düşünmezsek olmuyo işte....
sende süpersin şekerim benimvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…