tittom yavrim..bu arada sılacım hane tartıya çıkmama olayı varya ben günde 50 kere çıkıom dedimdi cumaya kadar çıkmıcam dedim ama dayanamıom 2 gündür sabahları aç karnına çıkıom gamyoncuiremsu ama gün içinde bir daha ellemiom tartıyı bi ileri bi geri diodum ya 63 oturdu cnm eğer cuma sabaha 1 kilo daha gitmesse ki inş gider hiç omadı 1 kg vermiş olcam bu hafta geçen haftada 1 kg vermiştim sanırım bu gayet iyi ve sağlıklı çok sevinçliyim ayollllllllll ayrıcana evde kendi kendime spor yapıom az yada çok her gün bişeyler yapıorum ama sıkılıorum bu yüzden netten videolar inidiriorum değişik değişik e her gün aynı şeyi yapmak zorunda değiiz neticede demi datlum maksat metabolizma hızlansın kalori yakalım hareket olsun bi sürü videom oldu low harika :sm_cool:
oooo baya varmş yaa ortada ne ögretmen var ne de başka bişey bolca harçları arttrsnlar bende 2.sınıf benmkide 200 civarında2. sınıf bnm zaten önlisans cnm sağlık kurumları ama bakalım geçen seneden 2. taksiti yatırmamıştım şimdik 500e yakın paracığı toparlayamazsam kayıt yenileyemeycem sanırsam neyse bidahaki sene bitiririz olmadı napalım
kızlarrrrrrr günaydınnnn
kızlar sabahları hemn metobolizmayı hızlandırmak için.uyanır uyanmaz.3dakika evin içinde koşturun hareeket edin.ve ardından ya bir kahva yada yeşilçay için..
az önce kanal dede,ender saraç vardı o söyledi..bilginize fıstıklarım..
Günaydın kızlarrrr
Bugece iyi uyuyamadığım için keyifsizim. (.Akşam 3 fincan çayı içince üstelikte yanında bisküvi ile ( yulafflı idi ama ) onun verdiği vijdan azabı ile olsa gerek kaydirigubbakcemile3 )
Kahvaltımı yaptım. Bi duşa giriyim kendime gelirim belki:
Aslında Ebru ile plates yapmak istiyorum ama.
Sanırım Ben10 saatine denk geliyor.Oğluşum mümkün değil bırakmaz izliyimmm...
delikafaduldenkahve mtabolizmayi hizlandiriyormuymus ben tiryakilikten iciyordumsırnaşık şey hatta dusunurdum hep hic bi diyetde kahve olmuyo acaba vermeme engel sey bumu diye:1rolleyes:
harika bir günaydın sılammmm
içim sevgiyle dolu gülümsüyorum opuyorumnanaktan :1hug:
Dostlara günaydın
Sevgiye sevgi katmak için
Yola çıkanlara günaydın
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
günaydın hanımlar keyifler yerinde bakıyorum büyük gün (cuma ) geliyo bakalım tartılar ne gösterecek
13 ekim hareketlerim
1. Mekik -50
2. Ters mekik -10
3. Derin nefes al ver -aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme -10
5. Çapraz mekik -30
6. Görünmez sandalye -10sn
7. Ayakları kaldırmaca -10
8. Yürüyüş -90 dakika
9. Bacak esnetme- 10
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece - 10
11. Step
12. Çömelme -10
13. Geri tekme- 10
14. ıp atlama -100
Süpersinnn canımmmm.... alkisalkisalkis alkisalkisalkis .
Bende yapıyım dedim ama .. mekik çekemeyiomm
Yanlız Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece hareketine bittim
Literatürdeki İsmi bu mu kızzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?