Kızlar inanın ki yaptığınız en güzeli.. Ben de uygulamak istiyorum bunu bundan böyle. Okulda sürekli fast food yemekten çok kilo aldım.. Çok acil vermem lazım. kafamçokkarıştı
Bu arada birşey sormak istiyorum ben size, benim spor için çok vaktim yok, okuldan geliyorum saat 4 oluyor, ondan sonra da ders ödev falan.. Etkili ve çok zaman almayacak bi spor var mı bildiğiniz? Yani 30-40 dk ayırabilirim spora ancak. Fikri olan??
gunaydin arkadaslar
sila cok ozur dilerim yazamadim kilomu ancak simdi tartildim 66.300 ciktim hic vermemisim ama dun diyete uygun hic bisey yapmadim sehir disindaydik
dunku menum
sabah evden cikarken 1elma 1bardak su ictim
oglen 1de mcdonald dan bi balikli normal menu
aksam 1tas mercimek corbasi uc bes uzum
bugun daha bisey yemedim
kimler ne verdi cok merak ediyorum bi bakayimzemuszemus
ben vere vere 100gr ya verdim ya vermedim su icsem tartilsam vermedim derim:kedi:
Kızlar inanın ki yaptığınız en güzeli.. Ben de uygulamak istiyorum bunu bundan böyle. Okulda sürekli fast food yemekten çok kilo aldım.. Çok acil vermem lazım. kafamçokkarıştı
Bu arada birşey sormak istiyorum ben size, benim spor için çok vaktim yok, okuldan geliyorum saat 4 oluyor, ondan sonra da ders ödev falan.. Etkili ve çok zaman almayacak bi spor var mı bildiğiniz? Yani 30-40 dk ayırabilirim spora ancak. Fikri olan??
kızlar günaydın bugün kuru meyveli
bir kase n.sfit ile sağlıklı bir başlangıç yaptım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
yetim cocuklar ıcın duzenlenmıs kermese guzel guzell mamalar yapıcam bırazdann onlardan nasıl tatmadan durucammcokacimcoook tadıncada nasıl S beden olucamm hadı bana bı cozumm :dilcikar:kafamçokkarıştı
kızlar 72 kiloyum :)))çok az vermişim ama yine de verdim :) Sılammmm süpersin çok iyi moral oldu yazdıklarım bana :)))) biliyorum ki her verilen kilo sonucu hedef azalıyor bizim için ve çok az kalıyor ona ulaşmamıza...benim tek sorunum spor yapmamak sanırım...spora da başlıyorum artık... :))))kendim yapıcam normalde salona gidiyordum ama ...sanırım kendim de halledebilirim...Caymak yok kızlar,bir daha caymıcam ve hedefe ulaşcam!!!!:sm_cool::teytey::tomato:
Günaydınnnn kızlarrrr :1closedeyes:
Daha kahvaltı yapmadımmmm ...çok uyuşuk bir halim varrr..
Üffff Hafta sonu Bugün diyet yine bozulur. :a015:
Patates pizzası yapcam ama tarif bulamadım bitürlüüü .kaşarlı ,sucukluu...
günaydın herkeseee şekerler
günaydın şekerim nasılsın bugün..
benim dünkü menün
sabah 10 damla limon sıktığım sılık suyumu içtim
Saat 12 ye kadar 3 kupa s. çay + 3 tane salaklık yarım armut yedim
öğlen melemen (bi tabak dolusu değil) + 3 dilim ekmek
Saat 17 ye kadar 3 kupa s. çay
Saat 18:30 gibi çok az patates salatası
İş yerimle evim aynı semtte gelip giderken yürüyorum spor yapmaya vaktim kalmıyo ama 2 yaşında yaramaz kızıımın peşinden koşarken spor yapmış kadar oluyorum opuyorumnanaktan
kilo veren arkadaslari ve silayi tebrik ederim bundan sonra bende pesinize takilayim bari
sen kalori hesaplariyla ugras ugras 1000 kaloriyi gecme okadar ugrasin sonunda hic kilo verme
ben nerde yanlis yapiyorum acabakafamçokkarıştı
plasticwoman sen bir haftada 4kilomu verdin ay nasil basardin kiizzz
çok iyiyim canım..sabah 6 da kalktım sporumu yaptım ve 1 litre de su içtim yaparken...
evdekilere yemek yaptım..babamız evde kızı da ona bıraktım..patiseriye gittim onlara taze ekmek simit aldım kalkınca yesinler diye...
sonra işe geldim..harika bir kahvaltı yaptım..evde 1 yeşil elma yemiştim..
şimdi de kk ya bakınıyordum..daha süper olmak içinopuyorumnanaktan[/I][/B]
dünkü hareketlerim şekerler
1. Mekik -20
2. Ters mekik -20
3. Derin nefes al ver -aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme -20
5. Çapraz mekik -20
6. Görünmez sandalye -20sn
7. Ayakları kaldırmaca -20
8. Yürüyüş -60 dakika
9. Bacak esnetme- 20
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece - 20
11. Step
12. Çömelme -20
13. Geri tekme- 20
14. İp atlama -20
vallla daha ne olsun akrepim güne süper dinamik enerjik başlamışsın maşalllahhhh
sporu erken yapmak daha faydalı bence..sende bunu yapmışsın tebrikler..a.s.
şimdilik ben kaçar kızlar görüşmek üzere...
günaydınnn tekrar :)Kızlar lahana kürü yapmama ve az yememe rağmen verdiğim kilo çok az olunca tatmin olmadım....Hemen kalktım bugün o sinirle yarım saat spor yaptım ve duşa girdim sonra tartıldım veeeeeeee 71.700 çıktımmmm :))))))))300 gr. daha var yani çünkü sabah çok şiş uyandım o da gidince :)çok mutluyum çok :):sm_cool::sm_cool::teytey::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?