S beden olmak isteyen buraya

göbüş eritme hareketleri var canım oraya katılıp hareketlerini yapabilirsin..sadece 30 40 dk sürüyor..

günaydın herkeseee şekerler

Günaydınnnn kızlarrrr :1closedeyes:
Daha kahvaltı yapmadımmmm ...çok uyuşuk bir halim varrr..
Üffff Hafta sonu Bugün diyet yine bozulur. :a015:
Patates pizzası yapcam ama tarif bulamadım bitürlüüü .kaşarlı ,sucukluu...

günaydın canım..
yok canım özür dileme.ben biliyodum durumunu.zaten bir önceki listeyede yazdım..olsun tatlım 100gramda vermek güzel.çoklarda gözümüz olmasın.az gitsin sağlıklı gitsin dimi

okulda olanların işi hakkatten zor.çünkü ders sattleride çoğalmış mesleklerde.
ve uzun saatlerde okulda fastfood yememek mümkün değil tabi.gündüz onlardan yersen canım akşam daha düzenli yemeğe çalış.
evde yapabilceğin sporda.mekik ip atlama olabilir.yada zayıflama cdleri inmdir onları yap..ben lesliy yapıyorum çok memnunum..
kızlar günaydın bugün kuru meyveli
bir kase n.sfit ile sağlıklı bir başlangıç yaptım
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hihoyyythihoyyythihoyyyt

güzel bir başlangıç afiyet olsun..
günaydın canım..
yetim cocuklar ıcın duzenlenmıs kermese guzel guzell mamalar yapıcam bırazdann onlardan nasıl tatmadan durucammcokacimcoook tadıncada nasıl S beden olucamm hadı bana bı cozumm :dilcikar:kafamçokkarıştı

allah kabul etsin ..ne güzel hayırlı bişey yapıyorsun..

az yiyeceksin tabiki..

canım benim az olurmu hiç 1kilo vermişsin.100gram bile versek sevinecez ona göreŞeniz

evede yapabilceğin sporlar yap tatlım..bak ben lesliyi yapıyorum gayet güzel kolay ve yorucu..yolumuza devam aşkitommmŞeniz

günaydın sanada fıstığımm

günaydın erenim..
kız niye bozulsun diyet..az yersin hepsinden tadarsın.sporuda fazla yaptınmı diyet kalır gene..
pizzamı yapçan:1shok::1shok:
günaydın herkeseee şekerler

günaydın şekerim nasılsın bugün..

dünkü hareketlerim şekerler
1. Mekik -20
2. Ters mekik -20
3. Derin nefes al ver -aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme -20
5. Çapraz mekik -20
6. Görünmez sandalye -20sn
7. Ayakları kaldırmaca -20
8. Yürüyüş -60 dakika
9. Bacak esnetme- 20
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece - 20
11. Step
12. Çömelme -20
13. Geri tekme- 20
14. ıp atlama -20

günaydın şekerim nasılsın bugün..

çok iyiyim canım..sabah 6 da kalktım sporumu yaptım ve 1 litre de su içtim yaparken...

evdekilere yemek yaptım..babamız evde kızı da ona bıraktım..patiseriye gittim onlara taze ekmek simit aldım kalkınca yesinler diye...
sonra işe geldim..harika bir kahvaltı yaptım..evde 1 yeşil elma yemiştim..
şimdi de kk ya bakınıyordum..daha süper olmak içinopuyorumnanaktan

öglen fazla gbi akşama ve sabah az olmuş kız..

ah ah sude çocuk peşinde koşmayla zzayıflansaydı sanırım ben tığ gibi olurdum yahu.

bende çocuklar 3tane..son ikiler biri 10 aylık diğeri 5yaşında.

10aylık olan şuan hiç yerinde durmuyor..5yaşında ise 5yaşına kadar düz duvara tırmanan tiplerden ve bende bunların peşinde olan biriyim ama kilo 82senağlamasenağlama
sen yürüyüşü çoğalt derim tatlım

perşembe bende seni tebrik ederim canom..
günlük 100 kaloriyi, geçmedin sen bu hafta..
bide biz gibi yap bakalım.metebolizmanı değiştir hangisine daha olumlu cevap vercek bakalım.napalım deniye deniye öğrencez..

vallla daha ne olsun akrepim güne süper dinamik enerjik başlamışsın maşalllahhhh

sporu erken yapmak daha faydalı bence..sende bunu yapmışsın tebrikler..a.s.

vallla daha ne olsun akrepim güne süper dinamik enerjik başlamışsın maşalllahhhh

sporu erken yapmak daha faydalı bence..sende bunu yapmışsın tebrikler..a.s.

Şenizallah şimdi acaip motive oldum..:lepi:iyiki varsın şeker yaaopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar ben henuz bısey yıyemedım ofısdeyım nişanlımla oglen yerım bıseyler benı bekler :) su ve yesıl cay ıcıyorum ama su an

günaydınnn tekrar :)Kızlar lahana kürü yapmama ve az yememe rağmen verdiğim kilo çok az olunca tatmin olmadım....Hemen kalktım bugün o sinirle yarım saat spor yaptım ve duşa girdim sonra tartıldım veeeeeeee 71.700 çıktımmmm :))))))))300 gr. daha var yani çünkü sabah çok şiş uyandım o da gidince :)çok mutluyum çok :):sm_cool::sm_cool::teytey::hooray:

hihoyyyt :lepi: tebrıkler cıcım hep beraber verıcez kılolarımızı kurtulamaz bızden haın yağlar kaydirigubbakcemile3

günaaaydın kızlaaaaaar kaydirigubbakcemile2
sabah kalktım bir kahve içtim
isveç diyetindeki öğle yemeğini kahvaltı gibi yapıp yanında bir dilim kepekli ekmek tükettim ..
öğlende yine çorba içerim
buralardayııım canlarııım zemuszemus

selam kızlar
herkezi kutluyorum
özellikle spor yapanlaryerimseniben
100gr100gr derken gidecek kaydirigubbakcemile2

kızlar ben daha kahvaltımı yeni yapıcam :))))) çok geç oldu evet ama bizde haftasonları böyle herkes uyurrrrr :))))))çünkü haftaiçi herkes sabahın köründe uyanırrrr :))))):1hug::dance:

günaydın kızlar. 1 dilim ince kepekli ekmekle kahvaltımı yaptım ama kesmedi nedense. bir de yine kepekli ekmekle yağsız tost yaptım yeşil çayın yanına. ya dün yüzde yüz detoks diyetine başlamıştım. tüm gün o ayran çorbası gibi şeyiiçtim. akşam babam yemeğe götürdü iyi mi( bozdum ben de. ekmeksiz ızgara yedim. inşallah etkisini kaybetmez.bugün de devam edeceğim. bünyeme göre pazartesi elmaya başlarım belki... bilemiyorum...reglim ve tatlı istiyoruuuuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…