S beden olmak isteyen buraya

sabah kalktığımda ilk işim biri ılık biri soğuk 2 bardak su içmek olucak iştah kapatıyor ve mide için çok çok iyi sonra hafif bir kahvaltı salatalık ve domates biraz maydonoz olursa daha iyi olur tabi

Sizdede oldumu bilmiyorum ama kilo aldıktan sonra çok ödem oluyo sabah bir kalkıyorum dudaklarım kocaman yüzüm şiş bunun içinde bir haftadır günde 3 kez yeşil çay içiyorum yavaş yavaş işe yarıyo gibi
spora gelince bunu zayıflayan bir arkadaşım önermişti bana şimdi bende zayıflamak için harekete geçtim sizlerlede paylaşayım bilirsiniz zayıflarken malesef sarkmalar oluyo bunu önlemek için günde 100 kere göbeğimizi içeri çekip bırakıyoruz kaslarımız yanıyo 10 ar 10 ar sayarak yaparsak daha iyi olur aynı şekilde kalçamızıda ayakta durup bacaklarımızı biraz açıp 100 kez sıkıp bırakıyoruz kaslarımızı çalıştırıyoruz birde her banyodan çıkmadan önce 5 dakika soğuk su şoku unutmadan gögüslerde kilo alınca biraz büyür gögüs sarkmaması için oturur vaziyette bir yastığı elimize alıp 30 kez sarılıp bırakıcaz yastığa sarılırken gögüs kasları sıkılaşıyormuş şimdilik bu kadar herşey gönlümüzce olsun

canım ya uzundur giremedim aradım buldum sizi elm a diyetindeyken pek katılamamıştım bende az yiyerek 10 günde 2 kilo vermiştim tam kendimi salıyordum yavaş yavaş buldum sizi
herkes uyuyor ama ben burdayım bende listedeyim bugünden sonra 82 kiloyum günlük yazıcam yaptıklarımı
çok üşüdüm çok ... yağlarım ısıtın beni

almirena paylaşım için teşekkür tatlım
heyhat sende hoşgeldin aramıza listeye yazıyorum senide canım

kızlar 72 kiloyum :)))çok az vermişim ama yine de verdim :) Sılammmm süpersin çok iyi moral oldu yazdıklarım bana :)))) biliyorum ki her verilen kilo sonucu hedef azalıyor bizim için ve çok az kalıyor ona ulaşmamıza...benim tek sorunum spor yapmamak sanırım...spora da başlıyorum artık... :))))kendim yapıcam normalde salona gidiyordum ama ...sanırım kendim de halledebilirim...Caymak yok kızlar,bir daha caymıcam ve hedefe ulaşcam!!!!:sm_cool::teytey::tomato:

sılacaım sana da günaydın tatlım ve kızlar hepinize günaydın...Bol neşeli az yemekli günler:)))))kaydirigubbakcemile2

yetim cocuklar ıcın duzenlenmıs kermese guzel guzell mamalar yapıcam bırazdann onlardan nasıl tatmadan durucammcokacimcoook tadıncada nasıl S beden olucamm hadı bana bı cozumm :dilcikar:kafamçokkarıştı

canının çok istediklerinde azcık yiyebşilirsin :) öğlen ya da akşam daha az yersin olur biter :)))):1hug:

kızlar günaydın bugün kuru meyveli
bir kase n.sfit ile sağlıklı bir başlangıç yaptım
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kızlar inanın ki yaptığınız en güzeli.. Ben de uygulamak istiyorum bunu bundan böyle. Okulda sürekli fast food yemekten çok kilo aldım.. Çok acil vermem lazım. kafamçokkarıştı
Bu arada birşey sormak istiyorum ben size, benim spor için çok vaktim yok, okuldan geliyorum saat 4 oluyor, ondan sonra da ders ödev falan.. Etkili ve çok zaman almayacak bi spor var mı bildiğiniz? Yani 30-40 dk ayırabilirim spora ancak. Fikri olan??

gunaydin arkadaslar
sila cok ozur dilerim yazamadim kilomu ancak simdi tartildim 66.300 ciktim hic vermemisim ama dun diyete uygun hic bisey yapmadim sehir disindaydik
dunku menum
sabah evden cikarken 1elma 1bardak su ictim
oglen 1de mcdonald dan bi balikli normal menu
aksam 1tas mercimek corbasi uc bes uzum
bugun daha bisey yemedim
kimler ne verdi cok merak ediyorum bi bakayimzemuszemus
ben vere vere 100gr ya verdim ya vermedim su icsem tartilsam vermedim derim:kedi:

kilo veren arkadaslari ve silayi tebrik ederim bundan sonra bende pesinize takilayim bari
sen kalori hesaplariyla ugras ugras 1000 kaloriyi gecme okadar ugrasin sonunda hic kilo verme
ben nerde yanlis yapiyorum acabakafamçokkarıştı
plasticwoman sen bir haftada 4kilomu verdin ay nasil basardin kiizzz

benim dünkü menün
sabah 10 damla limon sıktığım sılık suyumu içtim
Saat 12 ye kadar 3 kupa s. çay + 3 tane salaklık yarım armut yedim
öğlen melemen (bi tabak dolusu değil) + 3 dilim ekmek
Saat 17 ye kadar 3 kupa s. çay
Saat 18:30 gibi çok az patates salatası
ış yerimle evim aynı semtte gelip giderken yürüyorum spor yapmaya vaktim kalmıyo ama 2 yaşında yaramaz kızıımın peşinden koşarken spor yapmış kadar oluyorum opuyorumnanaktan

sıla55..83-82/60..1kilo verdi
yazer..97/65
zemus..68/50
ironicc..62-60.4/57......1kilo600grm verdi
gizem...60-56.5/50....3kilo 500grm verdi
espresso..77.6-76.9....700gram vredi
MıYAVMııı.....75/55
samanyolu...65-64.5/60...500grm verdi
plasticwoman...73-69/53...4kilo verdi
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7-66.4/57....1kilo300grm verdi
belgisel...64.5-63.9/52.....600grm verdi
semiramis27..60-59.3/55...700grm verdi
hammer...74
titto79..64-63/56...1kilo verdi....
erenn..72-71.2/65 ....800grm verdi
perşembe..66.4-66.3/55 ...100grm verdi
cikin_f..73-72/60....1kilo verdi
esra55...60-61/55..1kilo aldı
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..94.5-92.87/62....1kilo 700grm verdi
reyyan06..70-70/55..aynı
kate_34..70-70/60...aynı
SUDENAZXXX..67.66.5/50..500grm verdi
akrep33...71-71/51...aynı
sude2008... 66.5/58...bu hafta yeni girdi listemize..
ekim.29..62-62/56....aynı
iklim_63-61/55....2kilo verdi
nefisem..61/ bu hafta yeni girdi listemize
margherita..57-7/53..bu hafta yeni girdi listemize
almerina..63/56..bu hafta yeni girdi listemize..
heyhat...82/55...bu hafta yeni girdi listemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…