Canım resmine bakılırsa zati manken gibi gözüküyorsun .güzel kızsın :hulya:[/QUOTE
Arkadaşıma katılıyorum resimden hoş görünüyosun saç rengin falan hoş olmuş maşallah diyelim :)a.s
Canım resmine bakılırsa zati manken gibi gözüküyorsun .güzel kızsın :hulya:
çok sağolun canlarımmmm sizin bakan gözlerinizin güzelliği o...Sadece biirazcık boydan kurtarıyorum ben o kadar :))))Boyum olmasa daha kilolu görünürdüm...Çok güzel motive ettiniz beni sağolun cicoşlarrrr :1hug::1hug:
merhaba yedikleriniz okuyorumda herşeyden az azderken ben çok şey yiyorum galiba bazıları öğünü sadece elma yiyor...emziriyorum diyemi ben çok acıkıyorum...
ya arkadaşlar bi de yaptıgımız sporlarımı yazsak ben hep aksatıyorum vaktim olmuyo diye ...
diyette soda iyimi kötümü bilen varmı?...bide şekersiz çay neden yasak ?doktora gitmek istiyorum ama diyetisyen bölümü yok özellikle hangi tahlilleri istiyoruz yardımcı olursanız sevinicem...
EVET ŞEKERİM...BU ARALAR MONTİ AMCAYA TAKILICAM BAKALIM..O DA ETİ ÖĞLE YEMEYİ TAVSİYE EDİYOR AKŞAM DA SEBZE
AYY SEVERİM SENİN KONUŞMANI..
GÜZEL KONUŞANLAR HİÇ SUSMASIN a.s.:asigim:
kızlar dün evde yoktum.gündüz başka yerdeydik gece başka yerde..
tabi yediklerim abartılı oldu biraz..çok moralim bozuldu..
eeeeeee senmi yersin okadar gece bende bir mide bulantısı zor yetiştim lavoboya.istifra ettim içim dışıma çıktı.
sonra yattım,dinlenecem oğlum uyandı,oda hiç durmadı .yani içler acısı bir gece yaşadım şu an uykusuzum oğlumla oturuyoz ev halkı uyuyor,benim boğazlarım tahriş olmuş,dün geceden ıhlamur kaynattım onu içecem..
çok fazla yemenin bedelini ödedim dün gece buda ders oldu bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?