S beden olmak isteyen buraya

Son düzenleme:
şekersiz şekersiz çay içiyorum hafta sonu malum yarın pazar geç kalkıcam yaa kasmıyorum kendimi
yarın sabahta ilk işim lahana haşlayıp içmek olucak

kızlar dün evde yoktum.gündüz başka yerdeydik gece başka yerde..
tabi yediklerim abartılı oldu biraz..çok moralim bozuldu..
eeeeeee senmi yersin okadar gece bende bir mide bulantısı zor yetiştim lavoboya.istifra ettim içim dışıma çıktı.
sonra yattım,dinlenecem oğlum uyandı,oda hiç durmadı .yani içler acısı bir gece yaşadım şu an uykusuzum oğlumla oturuyoz ev halkı uyuyor,benim boğazlarım tahriş olmuş,dün geceden ıhlamur kaynattım onu içecem..
çok fazla yemenin bedelini ödedim dün gece buda ders oldu bana..

HERKESE ıYı PAZARLAR
güzel bir gün geçirirsiniz umarım
SILACIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN

ben de kahvaltıda sucuklu yumurtaya bandım azcık onun dışında aynıydı. kepekli ekmek pernir domates 4 zeytin. şimdi de elmamı yedim yeşil çayımı demledim. geldim buraya. eee pek kimseler yok galiba. kızlar nerelerdesiniz?

Herkese günaydınlarrrrr :))) Sılacım sana çok geçmiş olsun :)Herkes bence gezmede pazar gezmesi :))))ben de çıkcam birazdan :)

sabah:
1 büyük bardak su
(lahana suyuna yarın devam edicem)

kahvaltı:
3 dilim kepek ekmeğinin üstüne peynir ve domates dilimleyip fırına koydum...hepsini de yedim ; ama ekmekerin yarısı gitti :)))
1 çay bardağı üzüm suyu
1 çay bardağı şekersiz çayyy:dance:

[ı]gÜzel ve gÜneŞlı bır gÜnden herkese merhaba[/ı]

ayy kızlar benide alın aranıza yaa benimde vermem gereken 7 kilocukk varr

merhaba kizlar
silacigim topigin hayirli ugurlu olsun cnm
biraz gec oldu ama daha yeni gordum kaydirigubbakcemile3
az az ve sIk sIk yiyerekmi veriosunuz kilolari?
bu sekilde gercekten haftada 1 - 3 - 4 kilo veriliormu?
bende su anda tekrar kilo almaya basladim pfff
52 ye giden yol uzadi

ayy ben ayda 2 kilo verdim ama az az ve sık yiyerek acep neden az verdim ki 2 kg daha vermem gerekiyorduuu

merhaba yedikleriniz okuyorumda herşeyden az azderken ben çok şey yiyorum galiba bazıları öğünü sadece elma yiyor...emziriyorum diyemi ben çok acıkıyorum...

ya arkadaşlar bi de yaptıgımız sporlarımı yazsak ben hep aksatıyorum vaktim olmuyo diye ...

diyette soda iyimi kötümü bilen varmı?...bide şekersiz çay neden yasak ?doktora gitmek istiyorum ama diyetisyen bölümü yok özellikle hangi tahlilleri istiyoruz yardımcı olursanız sevinicem...

tatlım sporları sormuşsun. ben lesliyle walk at home yapıyorum.haftada 1 kilo gitmişti yediklerime dikkat ederk. bugün elma diyetine başladım. walk at home u evde yapabilirsin aletsiz. istediğin süre alternatifleri var. ben 4 fast miles i yapıyorum. 50 dak. sürüyor.daha hafifleri var ama.

acıkma konusuna gelince emin ol hepimiz aynıyız.burada ben sık ve çok acıkmıyorum diyebilecek var mıdır bilmiyorum. ben değilim en azından. ama ara öğünleri elmayla falan geçiştir. beyaz ekmeği kes. zayıflama ilaçları kulanma tabii ki bebişe yazık. gerçi bir doktor yeni doğum yapmıştı ve yediklerine dikkat ediyordu. ben de çok yemen gerekmez mi bebek için dedim. onun alakası yok dedi. su içsen de süt oluyormuş o zaten.

çok yazdım. umarım yardımcı olabilmişimdir. kısacası ağır diyetlerden kaçın. en az 6 öğün ye ama az ye. hamur işini tatlıları kes.hafiften de spora başla. etkisini görürsün.

ya ben kisin walk at home yapamiyorum aslnda ben nedense diyet modundan tamamn ciktim ne yapsam giremiyorum ya cok can skici seyler ama yapmam lazim ya benim öle yada böle yapmam lazim Allahim azim ver bana ne oldum anlamdim

EVET ŞEKERİM...BU ARALAR MONTİ AMCAYA TAKILICAM BAKALIM..O DA ETİ ÖĞLE YEMEYİ TAVSİYE EDİYOR AKŞAM DA SEBZE

AYY SEVERİM SENİN KONUŞMANI..
GÜZEL KONUŞANLAR HİÇ SUSMASIN a.s.:asigim:

Heh şöyle bakiim yoksa:mymeka:Canım ya hepimiz birlikte bu kilolardsan kurtulucaz...:1hug:

Geçmiş olsun c anımmm
karışık yediği zaman insan böyl oluyor....az ymk kadar karışık yememekde önmli değilmi?

Bugün bizde kahvaltıda dışardaydık bnde biraz fazla yemişim..
Öglen ymedik tabi
Akşamada mantar ve makarna var.Accık acıık yerim artıkkk..

Sılacım ve tüm arkadaşlrım hepinize iyi haftasonları diliyorum.Çok yorucu bir haftasonu geçirdim.Temizlik misafir derken pestilim çıktı valla.Evim de büyük :bbo:temizlemek kabus gibi....
Ya kızlar benim sindirim sistemim çalışmıyor.Activia yoğurt deneyip fayda gören varmı? Bugün gidip yulaf ezmesi aldım.Sabah kahvaltıda yicem.Yapmadığım şey kalmadı.Sebze de yiyorum ...Valla önerilerinize açığım arkadaşlar,Kurtarın beni bu dertten.... Haftasonu bilgisayarı elegeçirmek çok zor bizim evde.Şimdi maç izliyorlar diye kaptım.Akşam 8 gibi tekrar girebiliri sanıyorum.Bu arada yürüyüş yapıcammm şimdilik sevgiyle kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…