hım anaokullarını bilmiyodum bak benim kızım 5yaş grubuna gidiyor..12.30da servise biniyor .saat17de evde..
allah sizinde yardımcınız olsun abak negüzel evde bir destekçin var annen ..yoğurtta okul güzel seçim tatlım fstpooddan iyidir.hadi bakalım başrılar sana güzelim..
o boyunda süpermiş kız..kilon kaç merak ettim.
s beden olayım dersen kilon 63 olmalı,ama normal degerlerde olayım dersen 70 harika bence..
Ahaha canım biraz yanlış anlama serisi oldu sanırım kaydirigubbakcemile3 Anadolu liselerinden bahsediyordum ben kaydirigubbakcemile3
Bu arada başarı dileklerin için çok çok sağol a.s. Kilomdan da tam emin değilim ama 74 civarı falan bişey olsa gerek. 70 kilo bana sanki çokmuş gibi geliyor ama neyse. 70 olsam yine razıyım ben. sırnaşık şey
ben geldimmm napıoosunuz kıslar
iyiyiz şekerim sen nasılsın bakimŞeniz
bugun bı garibim sılaaam ya moralsızım sankı....duygusal moraalımı kaybettım :umursamaz:
kızlar size yine motivasyon amaçlı bir reism gösteriyom hatta bu tanıdığınız birisi ve yıllarca kilolu olan birisi..yaşına rağman oda sağlıklı sık ve az yiyerek zayıflamş..
Zerrin Özer 1 Yılda tam 27 kilo vermiş
çok farketmişşş..
günaydın hanımlar
iyi geceler kizlar
silacim gecmis olsun dun gece istifra etmissin
benim bugunku yediklerim soyle
sabah gune sicak limonlu maydonoz suyuyla basladim
yarim saat sonra iki dilim tost ekmeginin arasina tost peyniri koyup yedim acik sekersiz cay ve bi domates esliginde
oglen iki zeytinyagli biber dolmasi ve yogurt yedim
ikindin 1fincan sut
aksam yemegini hazirlarken yine bir bardak sicak limonlu maydonoz suyu ictim
aksam yemeginde de bir iki tirtik balik aldim okadar oglen dolma yiyip ikindin sut icince acikmadim
spor yapmadim biraz kirginlik var uzerimde onu bahane edip aksattim:kedi:
gününüz aydın olsun arkadaşlar.yoğun bir haftasonu geçirdim .misafirlerim vardı.diyet felan kalmadı yani.bugün pazartesi başlangıçlar için güzel bir gün dimee)))başlıyorummm.birazdan ılık bir bardak su içicem sonrada yeşil çayımı.herkes için mutlu umutlu bir hafta olur umarım.yağların eridiği sağlıklı bir hafta diliyorum herkese....
Günayydın kızlarrr..
Bugün keyifsizimmm..Dün tüm gün nerdyse dışardaydık ,ondan mıdır, yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.. mafoldumben
Sanki tüm hafta sonu sırtımda taş taşımışım gibi hissediyorum kndimi mirmirmirmir
Sabah kahvaltıyı keyifsiz yaptım..,spor yapıyım dedim onuda yapmak istmedimm.
Böyle hasta olacağınızı hissettiğinizde -girip filan_ öndn yaptığınız bişiy varmı ?? Sıcak limon filan içsem işe yararmı ,hımmmm.ıhlamur yapıyım ben en iyisi
Günayydın kızlarrr..
Bugün keyifsizimmm..Dün tüm gün nerdyse dışardaydık ,ondan mıdır, yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.. mafoldumben
Sanki tüm hafta sonu sırtımda taş taşımışım gibi hissediyorum kndimi mirmirmirmir
Sabah kahvaltıyı keyifsiz yaptım..,spor yapıyım dedim onuda yapmak istmedimm.
Böyle hasta olacağınızı hissettiğinizde -girip filan_ öndn yaptığınız bişiy varmı ?? Sıcak limon filan içsem işe yararmı ,hımmmm.ıhlamur yapıyım ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?