S beden olmak isteyen buraya

Ahaha canım biraz yanlış anlama serisi oldu sanırım kaydirigubbakcemile3 Anadolu liselerinden bahsediyordum ben kaydirigubbakcemile3
Bu arada başarı dileklerin için çok çok sağol a.s. Kilomdan da tam emin değilim ama 74 civarı falan bişey olsa gerek. 70 kilo bana sanki çokmuş gibi geliyor ama neyse. 70 olsam yine razıyım ben. sırnaşık şey

e baharım napayım benimde aklım hemen kızımın okuluna gitti 5yaş olana..evet oda doğru

zaten bütün liselerde ders sattleri çoğaldı sadece düz liselerde artmadı diye biliyorum.ama yine tam emin değilim allah kolaylık versin bir kez daha size.çünkü eve gelince yorgı*unluktanda ders çalışmak zor olsa gerek.der yapmaya vaktiniz çok az...
74 kiloysan hedefin azmış kız senin..vereliniortak

bugun bı garibim sılaaam ya moralsızım sankı....duygusal moraalımı kaybettım :umursamaz:

canım benim konu ne olursa olsun takma kafanı..

takıldıkça bişeylere hep kendimizi mutsuz huzursuz ediyoz..

takmamakta mümkün değildir tabi ama.zamanla artık takmayıp kendimizi üzmemeyide öğrenmeliyiz..

selam kızlar,
gecen hafta kılo veremedım buu hafta 1 ve onumuzdekı hafta 1 kg.vermem gerek gobek ve karın erıten bı dıyet buldum onu uygulayacagım
faydasını gorursem paylasacagım sevgıler..

iyi geceler kizlar
silacim gecmis olsun dun gece istifra etmissin
benim bugunku yediklerim soyle
sabah gune sicak limonlu maydonoz suyuyla basladim
yarim saat sonra iki dilim tost ekmeginin arasina tost peyniri koyup yedim acik sekersiz cay ve bi domates esliginde
oglen iki zeytinyagli biber dolmasi ve yogurt yedim
ikindin 1fincan sut
aksam yemegini hazirlarken yine bir bardak sicak limonlu maydonoz suyu ictim
aksam yemeginde de bir iki tirtik balik aldim okadar oglen dolma yiyip ikindin sut icince acikmadim
spor yapmadim biraz kirginlik var uzerimde onu bahane edip aksattim:kedi:

Kızlar ben maydonoz suyunu asla ıÇemem ama beŞı bır yerde Çayım var onu ıÇeceĞım yada bı sırkelı ballı su gerÇekten ıŞe yarıyırmu ıÇınızde deneyen varnı bu karıŞımı

gününüz aydın olsun arkadaşlar.yoğun bir haftasonu geçirdim .misafirlerim vardı.diyet felan kalmadı yani.bugün pazartesi başlangıçlar için güzel bir gün dimee)))başlıyorummm.birazdan ılık bir bardak su içicem sonrada yeşil çayımı.herkes için mutlu umutlu bir hafta olur umarım.yağların eridiği sağlıklı bir hafta diliyorum herkese....

günaydın hanımlar

günaydın canım nasılsın...

saol tatlımm.iyiyim şimdi.
maydonoz suyuna başlamışsın..sanırım onu ben .kendini yiyeceğim sabah kahvaltısında.
canım sende dikkat et kendine havalar mağlum tam hasta olma havası..

hadi bakalım yeni bir hafta esracım güzel geçer senin için ve bizler içinde

Günayydın kızlarrr..
Bugün keyifsizimmm..Dün tüm gün nerdyse dışardaydık ,ondan mıdır, yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.. mafoldumben
Sanki tüm hafta sonu sırtımda taş taşımışım gibi hissediyorum kndimi mirmirmirmir

Sabah kahvaltıyı keyifsiz yaptım..,spor yapıyım dedim onuda yapmak istmedimm.
Böyle hasta olacağınızı hissettiğinizde -girip filan_ öndn yaptığınız bişiy varmı ?? Sıcak limon filan içsem işe yararmı ,hımmmm.ıhlamur yapıyım ben en iyisi

geçmiş olsun canım sanada
bol bol sıvı al, bitki çayları bu dönemde çok etkili eger zencefil varsa 1brd sıcak suya 1çay kaşıgı zençefil 1tatlı kaşığı bal kat iç( balı su hafif ılıyınca ekle)
bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve gribe de iyi geliyor

merhaba kizlar
sila sekerim benide ekleyebilirsin listeye
bu sabah ac karnina tartildim ve 63.5 kilo geldim :S
hedefim 52
ilik suyla basladim gune icine limon damlattim
iki gundur sogan suyu iciorum
zayiflamak icin degil daha cok adet duzensizligi ve adet donemindeki agrilari azalttigi icin...
onuda 15 gun icmen lazimmis bakalim ins guzel sonuclar alirim

ben sabah kahvaltısını 1adet pogaça,3zeytin ve salatalıkla yaptım
şimdi yeşil çay içecegim
hepinize GÜZEL BıR HAFTA DıLıYORUM

canım geçmiş olsun.geçiş mevsimindeyiz.tam hastalık havası.dikkat et kendine.bol meyva tüket.birde sıcak suya zencefil koyup iç.çok iyi geliyo tatlım.

hadi bakalım yeni bir hafta esracım güzel geçer senin için ve bizler içinde[/QUOTE]

inş. canım.bu topiğe girdiğimde vermem gereken 5 kilo vardı.artık 7 kilo oldu.ama nedense kendimi şuan daha istekli ve kararlı görüyorum.sanırım motivasyon eksikliğim vardı.hep birlikte başarcaz şekerler:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…