S beden olmak isteyen buraya

Günaydın kızlar ben henuz bısey yıyemedım ofısdeyım nişanlımla oglen yerım bıseyler benı bekler :) su ve yesıl cay ıcıyorum ama su an
Yaz hayatım yazz.
Ne yiyip içiyorsan yaz. Bu haftanın kilo verme birincisisi sensin :hooray:
Ne yersen yazda öğrenelim bizdee :dance: :dance:

Bende kahvaltı etmemiştim çay ve su dışında az önce beyaz peynirli kepek ekmeğinde tost yedim ayran içtim.Akşamada hafif birşeyler yerim artık bu hafta daha çok kilo vermek istiyorum ama nasıl.

8 ekimden beri aç geziyorum. beyaz ekmek falan tüketmedim. ama şuan reglim ve canım aaccayip spagetti çekti. yağsız haşladım. onu yiyeceğim şimdi. porsiyonu küğçük tutarım...olmaz mııı:kedi::kedi:

diyetisyen söylemişti yemeğinizi küçük tabaklara koyun diye.ben hep öyle yapıyorum

selam kızlar hemen kahvaltımı yazayım

kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
domates
2 tatlı kaşığı yeşil zeytin ezmesi
1 yumurta

:))))

slm arkadaşlar bu sabah
salata domates
az peynir
bir dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara yeşil çay
elma
akşama hayırlısı bakalım)))

perşembe bende seni tebrik ederim canom..
günlük 100 kaloriyi, geçmedin sen bu hafta..
bide biz gibi yap bakalım.metebolizmanı değiştir hangisine daha olumlu cevap vercek bakalım.napalım deniye deniye öğrencez..

evet canim size takilcam 1000kaloriyi gecmedigim halde kayda deger bisey veremedim ama cok uzulmedim hic degilse elma diyetinde verdiklerimi oturtmus oldum
bugun sabah yarim kase nesfit yedim
alisverise ciktik 3saat dolasmisiz
ogle yemeginde bi parca paneli tavuk yedim (biraz kalorili oldu ama aksama telafi edicem)
3bucuk saatdirde ev isi yapiyorum dunku isler bugunku isler birikmisti ben bide az titizlik hastasiyim aldigim hic bi sebze meyveyi yikayip kurulamadan buzdolabina yerlestirmem belim koptu yavkafamçokkarıştı
aksam icin kendime brokoli hasladim uzerine bol limon gezdirip yiycem
ha simdide sicak limonlu maydonoz suyu iciyorm (bi demet maydonozu hasladim bugun ve yarin icicem odem sokturuyo)
50de mekik cekicem birazdan az dinleneyimdeopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar bişey sorucam bu lahana suyu varya o tam olarak nasıl hazırlanıyo lahana çorbası değil lahana suyu ben şöyle duydum ama sizde böyle mi yapıyorsunuz büyük bir tencerede lahana yapraklarını haşlıyorsun içine 1 tutam maydonoz koyuluyomuş falan direk yağları eritiyomuş hergün 3 bardak içmek gerekiyomuş bilgisi olan varmı

gulce insalh bu hafta cok veririz benim gecen hafta durakladi kilo vermem hic veremedim zaten hep boyleyim 5-6 aydir vere vere 10kilo verdim hepde diyetdeyim:kedi:
iklim kucuk porsiyonda yagsiz yiyince bi defacik bi zarari olmaz heralde
bigsize bende hep kucuk tabakda yiyorum boylece cokmus gibi gorunuyo gozum doyuyo:)
cikin tum gun bisey yemedinmi cok az degilmi ayol:)
esra sende ogle yemegi yememissin siz ogun atlayarakmi veriyorsunuz ben hic atlamiyorum yoksa ondanmi veremiyorumfisfisfis

almirena ben bi kere sadece iki yaprak lahanayi haslayip icmistim ama usendigime devam etmedim annem soylemisti zayiflatiyomus diye aklima getirdigin iyi oldu yapip sonuc alan varsa bende yaparim:)

almirenacım tatlım ben yapıyorum her öğün taze hazırlıyorum ve sadece sabah akşam içiyorum.Kaynayan 375 gr. suya 2-3 adet lahana yaprağı atıyorum maydonoz falan koymuyorum yani ben tatlım :)))

anladım tatlım sabah ılık su içiyorum lahana suyuda içebilirim ayrıca taze yapıp içiyormuşsun daha iyi aslında şimdi düşündüm de maydonoz belki lahananın yağ yakıcı özelliğini etkileyebilir azaltabilir dimi şöyle bir araştırdımda internette lahana suyu ile zayıflayan çok İNŞALLAH BİZDE ZAYIFLARIZ ARTIK OTURURKEN KUCAĞIMA ÇANTAMI KOYUP ( MİDEM BELLİ OLMASIN DİYE ) oturmak istemiyorum ve kıyafetlerimi yeniden rahat bişekilde giyebilmek istiyorum

canım benim inşallah...Hepimizin dileği o gerçekten...Bunaldım artık ...2 kilo verdim daha kendimi manken sanıyorum :)havam değişti vallahi :)))ben hedefimi koydum :) yılbaşına kadar bu kilo gitcek :) bayrama 68 falan olmak istiyorum ama biraz zor olabilir .)))şimdi gelelim günüme :

kahvaltımı yazdım zaten

öğlen değil 2 tane ara yaptım:

ara1 :
5 adet hoşbeş :)
1 adet muzlu süt(kutu)

ara2:
3 adet mısır ve pirinç patlağı

akşam:
köfte ve patates yemeği
pilav
ısırgan otu salatası
yoğurt:dance:

sen azimlisin bak vermişsin demekki istediğin kiloya gidiyosun yavaş yavaş birden vermek iyi değil zaten benim üst bölgem çok aldı bölgesel mide sırt yanlar kat oldum 8-9 ay içinde 55-56 dan 63 e çıktım 7 kilo ama ben de çok farketti bölgesel olduğu için belim falan kalınlaştı yanaklarım al al :)

Bende ne yidiğimi yazıyımmm
Hafta sonu olduğu için kahvaltıyı geç yaptım.. Birazda kaçamak yaptım.. Sucuklu, kaşarlı patates pizzası yapmıştım ondan yedim :kedi: :kedi:
Öglen yemedim
Akşam : 3 adet zeytinyağlı biber dolması yedim.. Birazda salata yedimm.ekmek yemedim..
Biraz öncede sporumu yaptım Leslie ile 30 dk....

Birazdan yine kaçamak yaparım bir iki çay içerim.. :kedi:

Canım resmine bakılırsa zati manken gibi gözüküyorsun .güzel kızsın :hulya:

canım benim tabiki fark eder ama çok değil yani en fazla 2 ayda verirsin kilonu sen eminim ben....:1hugikkat edicez ve başarıcaz...Ben kabinlerde 42 beden istemek istemiyorummmmmlmaz:small beden de istemiyorum...Eski halime 38-40 bedene düşsem yeter çünkü çok zayıflığı da sevmiyorummm .)))))hihoyyyt:enbuyukkk::teytey:
aynen benim de üst alıo göbek yandan 50 cm (( amann bazen de diyorum ki tek derdimiz bu olsun insanlar nelerle uğraşıyorrr ama sonrada diyorum ki kilo da her şeye bir davetiye çıkarıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…