Yaz hayatım yazz.Günaydın kızlar ben henuz bısey yıyemedım ofısdeyım nişanlımla oglen yerım bıseyler benı bekler :) su ve yesıl cay ıcıyorum ama su an
perşembe bende seni tebrik ederim canom..
günlük 100 kaloriyi, geçmedin sen bu hafta..
bide biz gibi yap bakalım.metebolizmanı değiştir hangisine daha olumlu cevap vercek bakalım.napalım deniye deniye öğrencez..
anladım tatlım sabah ılık su içiyorum lahana suyuda içebilirim ayrıca taze yapıp içiyormuşsun daha iyi aslında şimdi düşündüm de maydonoz belki lahananın yağ yakıcı özelliğini etkileyebilir azaltabilir dimi şöyle bir araştırdımda internette lahana suyu ile zayıflayan çok İNŞALLAH BİZDE ZAYIFLARIZ ARTIK OTURURKEN KUCAĞIMA ÇANTAMI KOYUP ( MİDEM BELLİ OLMASIN DİYE ) oturmak istemiyorum ve kıyafetlerimi yeniden rahat bişekilde giyebilmek istiyorum
canım benim inşallah...Hepimizin dileği o gerçekten...Bunaldım artık ...2 kilo verdim daha kendimi manken sanıyorum :)havam değişti vallahi :)))ben hedefimi koydum :) yılbaşına kadar bu kilo gitcek :) bayrama 68 falan olmak istiyorum ama biraz zor olabilir .)))şimdi gelelim günüme :
:
Canım resmine bakılırsa zati manken gibi gözüküyorsun .güzel kızsın :hulya:[/QUOTE
Arkadaşıma katılıyorum resimden hoş görünüyosun saç rengin falan hoş olmuş maşallah diyelim :)a.s
sen azimlisin bak vermişsin demekki istediğin kiloya gidiyosun yavaş yavaş birden vermek iyi değil zaten benim üst bölgem çok aldı bölgesel mide sırt yanlar kat oldum 8-9 ay içinde 55-56 dan 63 e çıktım 7 kilo ama ben de çok farketti bölgesel olduğu için belim falan kalınlaştı yanaklarım al al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?