merhaba arkadaşlar.arada girip yzdıklarınızı okuyorum. ben de hafif de olsa rejimdeyim. öyle fazla sıkmıyorum kendimi. :) çünkü bir anda sıkı bir diyete girersem hemen çıkacağımı biliyorum. sırnaşık şey
geçen gün bir başarı hikayesi okudum forumda ve çok etkilendim. belki aranızda okumayanlar vardır diyerek eklesem bir sorun olmaz di mi?
bunu okuyunca sahiden "helal olsun!!" dedim yaa
linki eklemeye çalıştım ama anlaşılan 100 mesajı doldurmam gerekiyor ekleyebilmek için. neyse ben de yerini tarif edeyim bari
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Adım Adım Sağlık > Diyet - Sağlıklı Beslenme > Diyet Başarı Öyküleri > 42 kilo zayıflayan bayanın motivasyon dolu öyküsü
ayy kızlar benide alın aranıza yaa benimde vermem gereken 7 kilocukk varr
[ı]gÜzel ve gÜneŞlİ bİr gÜnden herkese merhaba[/ı]
Herkese günaydınlarrrrr :))) Sılacım sana çok geçmiş olsun :)Herkes bence gezmede pazar gezmesi :))))ben de çıkcam birazdan :)
sabah:
1 büyük bardak su
(lahana suyuna yarın devam edicem)
kahvaltı:
3 dilim kepek ekmeğinin üstüne peynir ve domates dilimleyip fırına koydum...hepsini de yedim ; ama ekmekerin yarısı gitti :)))
1 çay bardağı üzüm suyu
1 çay bardağı şekersiz çayyy:dance:
HERKESE İYİ PAZARLAR
güzel bir gün geçirirsiniz umarım
SILACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
merhaba yedikleriniz okuyorumda herşeyden az azderken ben çok şey yiyorum galiba bazıları öğünü sadece elma yiyor...emziriyorum diyemi ben çok acıkıyorum...
ya arkadaşlar bi de yaptıgımız sporlarımı yazsak ben hep aksatıyorum vaktim olmuyo diye ...
diyette soda iyimi kötümü bilen varmı?...bide şekersiz çay neden yasak ?doktora gitmek istiyorum ama diyetisyen bölümü yok özellikle hangi tahlilleri istiyoruz yardımcı olursanız sevinicem...
merhaba kizlar
silacigim topigin hayirli ugurlu olsun cnm
biraz gec oldu ama daha yeni gordum kaydirigubbakcemile3
az az ve sIk sIk yiyerekmi veriosunuz kilolari?
bu sekilde gercekten haftada 1 - 3 - 4 kilo veriliormu?
bende su anda tekrar kilo almaya basladim pfff
52 ye giden yol uzadi
bu arada da bir ayda 2 kilo verebildim sadece
şekerler selam dun fazla bısey yıyemedım bol nanelı yogurt yedım ve ıkı tane bıskuvı daha sonra gece clubune gıttık dans ederek sporda yapmıs oldum :) club club gezerken yuruyus oldu :) sabah cıktıgımdada kaşarlı sımıt yedım o kadar he bırde bira ıctım ama bır tane ıctım rekorum cok az ıctım :)
Sılacım ve tüm arkadaşlrım hepinize iyi haftasonları diliyorum.Çok yorucu bir haftasonu geçirdim.Temizlik misafir derken pestilim çıktı valla.Evim de büyük :bbo:temizlemek kabus gibi....
Ya kızlar benim sindirim sistemim çalışmıyor.Activia yoğurt deneyip fayda gören varmı? Bugün gidip yulaf ezmesi aldım.Sabah kahvaltıda yicem.Yapmadığım şey kalmadı.Sebze de yiyorum ...Valla önerilerinize açığım arkadaşlar,Kurtarın beni bu dertten....Haftasonu bilgisayarı elegeçirmek çok zor bizim evde.Şimdi maç izliyorlar diye kaptım.Akşam 8 gibi tekrar girebiliri sanıyorum.Bu arada yürüyüş yapıcammm şimdilik sevgiyle kalın....
Geçmiş olsun c anımmm
karışık yediği zaman insan böyl oluyor....az ymk kadar karışık yememekde önmli değilmi?
Bugün bizde kahvaltıda dışardaydık bnde biraz fazla yemişim..
Öglen ymedik tabi
Akşamada mantar ve makarna var.Accık acıık yerim artıkkk..
ya ben kisin walk at home yapamiyorum aslnda ben nedense diyet modundan tamamn ciktim ne yapsam giremiyorum ya cok can skici seyler ama yapmam lazim ya benim öle yada böle yapmam lazim Allahim azim ver bana ne oldum anlamdim
okulda olanların işi hakkatten zor.çünkü ders sattleride çoğalmış mesleklerde.
ve uzun saatlerde okulda fastfood yememek mümkün değil tabi.gündüz onlardan yersen canım akşam daha düzenli yemeğe çalış.
evde yapabilceğin sporda.mekik ip atlama olabilir.yada zayıflama cdleri inmdir onları yap..ben lesliy yapıyorum çok memnunum..
ah canım kolay gelsin yorucu bir hafta sonu olmuş senin için..
ben demenedim activaları ama iyi diye bir sitede okumuştum yapanlardan..dene bakalımsende ..elma yeşillik yiyincede düzelmiyormu kız..
kızlar size yine motivasyon amaçlı bir reism gösteriyom hatta bu tanıdığınız birisi ve yıllarca kilolu olan birisi..yaşına rağman oda sağlıklı sık ve az yiyerek zayıflamş..
Zerrin Özer 1 Yılda tam 27 kilo vermiş
hELAL OLSUN VALLA KADINA ŞOKE OLDUM....akannehirakannehir
Ayyy Sılacım geçmiş olsun agörmemişim hastalandığını..Doğal detoks olmuş sana..Çok geçmiş olsun.Mide yemek düzenine alışınca çok yediğinde oluyor böyle şeyler:1hug:...
Bana gelince gerçekten yoruldum bu haftasonu.Yarında gidip activia alayım bari..Valla ne elma ne yeşillik yok hayatım tık yok....kaydirigubbakcemile3Salı günü diyetisyene gidicem vere vere 500 gr mı verdin diyecek kadın.Nereden bilsin benim lpg tankı gibi olduğumu.Zaten adetim de yaklaştı...Birde bu durum tuz biber oldu valla....:roflol:
Mesleklerde değil anadolularda da çoğaldı canım.. İnan ki sabah 7.15te çıkıyorum evden anca 16.15 gibi gelebiliyorum. Canım çıkıyor haliyle. kafamçokkarıştı Ama ben de yarın başlıyorum. Okulda da yoğurt falan yerim belki. Hem tok tutuyor hem de fast fooddan daha az kalorilidir. Pazartesi başlayıp salı bozmak yok bu sefer. kaydirigubbakcemile3 Azimliyim annem falan da çok destek oluyor sen gençsin daha eğer biraz boğazına hakim olursan yılbaşına kadar baya bir zayıflarsın dedi. Ben de tartılıp kilomu yazacaktım ama tartım bozulmuş.( Neyse şunu sorayım ben size benim boyum 1.73 sizce ortalama kaç kilo olmam gerek? Var mı bir bilen? kaydirigubbakcemile3
evet bende yarın sabahtan itibaren başlıyorum bol su az ve sık yemek misafirim gitti :) tabiki birda aralarda iş görüşmelerim var :)şekeri makarnayı pilavı çıkarıyorum artık hayatımdan kızlar
iyi akşamlar arkadaşlarımmm :) önce SILA arkadaşıma GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM ve bu akşam bir kase çorba ve bol salata yeşillik yedim sabah hafif bir kahvaltı aralarda yoğurt ve meyve yedim Ayyyy çok değil 7 kilocuk gitse benden yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?