S beden olmak isteyen buraya

merhaba arkadaşlar.arada girip yzdıklarınızı okuyorum. ben de hafif de olsa rejimdeyim. öyle fazla sıkmıyorum kendimi. :) çünkü bir anda sıkı bir diyete girersem hemen çıkacağımı biliyorum. sırnaşık şey

geçen gün bir başarı hikayesi okudum forumda ve çok etkilendim. belki aranızda okumayanlar vardır diyerek eklesem bir sorun olmaz di mi?

bunu okuyunca sahiden "helal olsun!! " dedim yaa

linki eklemeye çalıştım ama anlaşılan 100 mesajı doldurmam gerekiyor ekleyebilmek için. neyse ben de yerini tarif edeyim bari

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Adım Adım Sağlık > Diyet - Sağlıklı Beslenme > Diyet Başarı Öyküleri > 42 kilo zayıflayan bayanın motivasyon dolu öyküsü

şekerler selam dun fazla bısey yıyemedım bol nanelı yogurt yedım ve ıkı tane bıskuvı daha sonra gece clubune gıttık dans ederek sporda yapmıs oldum :) club club gezerken yuruyus oldu :) sabah cıktıgımdada kaşarlı sımıt yedım o kadar he bırde bira ıctım ama bır tane ıctım rekorum cok az ıctım :)

tatlım teşekkürler ben linki kopyalıyayım buraya sanada sağlıklı zayıflamalar diliyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflayan-bayanin-motivasyon-dolu-oykusu.html

ayy kızlar benide alın aranıza yaa benimde vermem gereken 7 kilocukk varr

gel fıstık sende gel..şimdi kilonu hedefini yaz.hergün paylaşım yap cumadan cumaya tartılma..

[ı]gÜzel ve gÜneŞlİ bİr gÜnden herkese merhaba[/ı]

ay sorma bu havaları yahu ..sabah burda nasıl yağmur vardı ..ögleden sonra güllük güneşlik..
sanada güzel birgün dilerim canım..

teşekkürler fıstığım senide pek enerjik ve mutlu görüyorumm.Şeniz

HERKESE İYİ PAZARLAR
güzel bir gün geçirirsiniz umarım
SILACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

teşekkürler tatlışım sanırım yaşlandım çok sık hastalanmaya başladım ben yahuusırnaşık şeyama cezamı çektim bennkötükedihüso
sanada güzel ve mutlu pazarlar tatlımŞeniz

hayhat diyette soda kötü değil sanırım çünküğ geçen gün ender saraç tvde söledi içebilirsiniz demişti..
senin acıkman gayet normal güzelim emzirirken .şekeride birden kesme alışman zor olur mesela 2kaşık atıyorsan çaya .1kaşığa düşür..
tatlım doktora direk diyetisyene gidilmiyor zaten..gideceğin hastanenin önce dahiliye bölümüne gidiyorsun o doktora söylüyorsun ben diyetisyene gideceğim diye o sana tüm kan tahlillerini yaptırıyor ve sonra o tahlilleri diyetisyen doktoruna gösteriyosun sonra sana liste veriyor şekerim..
tahillier ise aklımda olanları söyliyeyim sana ..
guatır olanı,şeker.kolestrol..vlla daha da varda aklımda değil.salıgünü zaten bende gidiyorum doktora randevu aldım..

saol tuanacığım
valla şekerim haftada 5veya 3kilo vermek değil artık düşüncemiz acele etmek yok haftada en fazla 1kilo ayda 4kilo hedef canım..
sende katıl tatlım aramıza..
bu arada da bir ayda 2 kilo verebildim sadece

kilon kaç bilmiyorum ama.ensaglıklısı 2ve 4kilo tatlım..

dün birazda rahatsızdın değilmi oyüzdende fazla yemedin sanırım.oh danslar yarasın kızz:dance:yürüyüşte olmuşkaydirigubbakcemile2maşallah fıstığım buhaftada güzel kilolare veririsin sen kızŞeniz

ah canım kolay gelsin yorucu bir hafta sonu olmuş senin için..
ben demenedim activaları ama iyi diye bir sitede okumuştum yapanlardan..dene bakalımsende ..elma yeşillik yiyincede düzelmiyormu kız..

saol şekerimm..
aslında karışık yedimdemi oldu yoksa üşüttümde oldu bilmiyom..
gece bir ara oğluş uyuyunca .bende uyumuşum..bide bir rüya gördüm,tekrar hamileymiş..şoka girmişimki aniden uyandım..ay uyandımda aman allahım sakın olmasın dedim kendi kendime.artık 30lu yaşlardan sonra çocuk bakmakta zorlaşıyor değilmi kız..

e h pazar kahvaltıları tabi özel oluyor hepimize tüm aile birlikte olduğu zaman kahvaltılarda kaçamak olabiliyor..güzel birgün seninle olsun fıstık..

ya ben kisin walk at home yapamiyorum aslnda ben nedense diyet modundan tamamn ciktim ne yapsam giremiyorum ya cok can skici seyler ama yapmam lazim ya benim öle yada böle yapmam lazim Allahim azim ver bana ne oldum anlamdim

tatlım zaman buldukça buraya takıl başarı öykülerini oku..
birbirimize yardımcı olup vericez kilocukları

iyi akşamlar arkadaşlarımmm :) önce SILA arkadaşıma GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM ve bu akşam bir kase çorba ve bol salata yeşillik yedim sabah hafif bir kahvaltı aralarda yoğurt ve meyve yedim Ayyyy çok değil 7 kilocuk gitse benden yeter

evet bende yarın sabahtan itibaren başlıyorum bol su az ve sık yemek misafirim gitti :) tabiki birda aralarda iş görüşmelerim var :)şekeri makarnayı pilavı çıkarıyorum artık hayatımdan kızlar

Mesleklerde değil anadolularda da çoğaldı canım.. İnan ki sabah 7.15te çıkıyorum evden anca 16.15 gibi gelebiliyorum. Canım çıkıyor haliyle. kafamçokkarıştı Ama ben de yarın başlıyorum. Okulda da yoğurt falan yerim belki. Hem tok tutuyor hem de fast fooddan daha az kalorilidir. Pazartesi başlayıp salı bozmak yok bu sefer. kaydirigubbakcemile3 Azimliyim annem falan da çok destek oluyor sen gençsin daha eğer biraz boğazına hakim olursan yılbaşına kadar baya bir zayıflarsın dedi. Ben de tartılıp kilomu yazacaktım ama tartım bozulmuş. ( Neyse şunu sorayım ben size benim boyum 1.73 sizce ortalama kaç kilo olmam gerek? Var mı bir bilen? kaydirigubbakcemile3

Bugün 2 öğün yedim yeşil çayda içemedim malesef ama şimdi yapacağım 1 fincan.sabah yumurta ,peynir salatalık 1 dilim kepekli ekmekten oluşan kahvaltımı ettim.akşamda dışarda ızgara tavuklu salata yedim bol bol yürüdüm spor olmuştur herhalde

ah canım kolay gelsin yorucu bir hafta sonu olmuş senin için..
ben demenedim activaları ama iyi diye bir sitede okumuştum yapanlardan..dene bakalımsende ..elma yeşillik yiyincede düzelmiyormu kız..

Ayyy Sılacım geçmiş olsun agörmemişim hastalandığını..Doğal detoks olmuş sana..Çok geçmiş olsun.Mide yemek düzenine alışınca çok yediğinde oluyor böyle şeyler:1hug:...
Bana gelince gerçekten yoruldum bu haftasonu.Yarında gidip activia alayım bari..Valla ne elma ne yeşillik yok hayatım tık yok....kaydirigubbakcemile3Salı günü diyetisyene gidicem vere vere 500 gr mı verdin diyecek kadın.Nereden bilsin benim lpg tankı gibi olduğumu.Zaten adetim de yaklaştı...Birde bu durum tuz biber oldu valla....:roflol:

Yediklerimi de yazayım sabah 1 dilim kepek ekmeği+peynir+1 bardak süt
Ara 5 tane badem
ÖĞLEN Zeytinyağlı pırasa+yoğurt
Ara yeşilçay+harnup (canım çok tatlı çekince yiyorum)
AKŞAM 1 kase çorba+5 köfte
Şimdilik böyle sonra 1 elma yerim
45 dk da yürüdüm.....

kızlar size yine motivasyon amaçlı bir reism gösteriyom hatta bu tanıdığınız birisi ve yıllarca kilolu olan birisi..yaşına rağman oda sağlıklı sık ve az yiyerek zayıflamş..

Zerrin Özer 1 Yılda tam 27 kilo vermiş

Yolda görseniz tanımazsanız! Zerrin Özer o kadar kilo vermiş. Estetik ameliyatlarda da vücudunu toplatınca bambaşka biri olmuş. ışte yeni hali;

Yıllardır fazla kilolarıyla başı dertte olan Zerrin Özer, önceki gün 27 kilo vermiş haliyle ortaya çıktı!

Alişan ve Özlem Yıldız’ın sunduğu ‘Herşey Dahil’ programına konuk olan Zerrin; sıkı bir diyet ve spor sonucunda forma girdiğini söyledi.

Yakında karnını da toplatacağı söyleyen Özer "O zaman piercing takıp kısa tişörtler giyeceğim" dedi.

hELAL OLSUN VALLA KADINA ŞOKE OLDUM....akannehirakannehir

çok saol bitanem..aaa evet doğal detoks oldu kızzzzzz:roflol::roflol:ama bi yönden sevindim midem alıştı artık az ve sık yemeye fazlalğı görünce şutladıkaydirigubbakcemile5
hay allah senin durumunda zor şekerim sinemaki çayı falan içsen .gerçi böyle şeylerede alıştırmakta iyi değilde hakkında hayırlısı .doktora sölesen durumunu..
salı günü doktorunla olan randevunu bizmle paylaş diyet listesini yaz oldumu fıstık..

hım anaokullarını bilmiyodum bak benim kızım 5yaş grubuna gidiyor..12.30da servise biniyor .saat17de evde..
allah sizinde yardımcınız olsun abak negüzel evde bir destekçin var annen ..yoğurtta okul güzel seçim tatlım fstpooddan iyidir.hadi bakalım başrılar sana güzelim..
o boyunda süpermiş kız..kilon kaç merak ettim.
s beden olayım dersen kilon 63 olmalı,ama normal degerlerde olayım dersen 70 harika bence..

evet bende yarın sabahtan itibaren başlıyorum bol su az ve sık yemek misafirim gitti :) tabiki birda aralarda iş görüşmelerim var :)şekeri makarnayı pilavı çıkarıyorum artık hayatımdan kızlar

hadi bakalım fıstık..kolay gelsin:lepi:

teşekkür ederim tatlımŞeniz
bence güzel birgün olmuş..
sabır ve azimle 7kiloda gider ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…