kızlarrr öğrendiğim iyi oldu. ben de haziranda düğün yapar yapmaz anne olmayı düşünüyorum da nasipse:kedipuyorumnanaktan
kızlarrr öğrendiğim iyi oldu. ben de haziranda düğün yapar yapmaz anne olmayı düşünüyorum da nasipse:kedipuyorumnanaktan
cıcım verırsın kılo dedıgın nedır :) valla bu kılo vermeye fıkrını kendıme ınanılmaz aşılamış durumdayım dün baya açtım ama gorsenız halımı :) ben 22 yaşındayım 2 aydada 18 kılo vermıstım onceden boyum 163 falan kılom yazıyor zaten lıstedede gormuşsundur ama spor yapıyorum ben sıkı bır sekılde o nedenle vucudum sıkı ama şu sıralar spor falan hak getıre tekrar baslıycam acıktıkca su ıcıyorum ve bıtkı cayları
hadi bakalım şimdiden allah hayırlı etsin tatlımŞeniz
Hayırlı olsun canım da acelen ne cicim aylarının tadını çıkar ....:lepi: sonra gelir bebişler hayırlısı ile :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Yine çok acıktım neden acaba diye düşünür oldum oysaki geçen hafta hiç acıkmamıştım.sabah kocaman bardak limonlu suyumu içtim sonrasında tahıl gevreği yedim kahvaltı niyetine öğlen 1 elma akşamda 4 kaşık yeşil mercimek 1 kase yoğurt yedim.Bu hafta daha azimli gördüm kendimi ama tartı gösterecek artık
açlığı hiç sorma... elma diyetindeyim iki gündür.. daha hiç kaçamak yapmadım. ama dün gece yatarken karnımın sesinden uyuyamadımkafamçokkarıştı
bugün biraz daha iyi gibi. bir hafta yapacağım zaten. ne verdimse artık. tartılma gününü bekliyorum ben de..şakkıdı
sen iyisin canım ya bravo valla elma diyetine ben cesaret edemedim herşeyden az az kolay geldi.Ama iyi kilo vereceksin mutlaka hadi hayırlısı bugunüde atlattın canım
ya şu monti amcayla ilgili okuduğum bir yazıda da "insanlar aç kalarak 1 haftada 3 kilo verince mucize sanıyor. mucize falan yok kastan yiyorsunuz" diyordu.:uhm:
ben de korktum şimdi.acaba boşuna mı aç aç geziyorum diye...
Monti nin fikirleri bana mantıklı geliyor ..Diyet reçeteleri olsada uygulasakkkk
sılaa benide listeye eklermisin canım.
kilom 60 hedefim 52.
diyete başlayalı 1 hafta olacak yarın.
yarın tartılıcam,bakalım kaç kilo vermişim:)
iklimcim buraya ilk üye olduğumda 65 in üstündeydim.o yüzden bu nicki almıştım.
daha sonra verdim kiloları.ama bi türlü 60ın altına inemedim.
boyun kaç cnm senin.
kızlarr ben çok sıkıldım ne olur bana moral verin...waffle yedim bugün yarım ama diğer türlü çok iyiyim öğlen bile bişi yemedim akşam da salata yedim ama çok sıkıldım meyve de yedim şimdi ve canım bir sürü şey istiyor offf((Kızlar bırakmamalıyım inmaliyim artık 60 kiloya yaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?