S beden olmak isteyen buraya

kızlarrr öğrendiğim iyi oldu. ben de haziranda düğün yapar yapmaz anne olmayı düşünüyorum da nasipse:kedipuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım da acelen ne cicim aylarının tadını çıkar ....:lepi: sonra gelir bebişler hayırlısı ile :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

bravo sana haftada 4 kilo buyuk basari bende 22yasindayim 75kiloydum 6ay once hep caba icerisindeyim insallah bigun 55olcama.s yani olcaz hep beraberhihoyyyt
benim kilom bi kac yildir iyice pekisti ondan sanirim zor gidiyo
ac ac durup deli gibi spor yaptigimda bile haftada en fazla 500gr veriyordum
bi tek elma diyetiyle 3haftada 5 kilo verdim simdide yapasim yok elma diyetini usandim bu sefer gene takildim kaldim bakalim bu hafta ne gidecek gecen hafta bisey gitmedi kizdim kendime:mymeka:
bugun toksin aticimi ne oyle bi cay aldim tadida igrencmis simdi iciyordum yarim kaldikafamçokkarıştı

Hayırlı olsun canım da acelen ne cicim aylarının tadını çıkar ....:lepi: sonra gelir bebişler hayırlısı ile :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ya tatlım o da aklıma geliyor ama ne bileyim anne olma güdüsü ağır basıyor.:kedi:

Yine çok acıktım neden acaba diye düşünür oldum oysaki geçen hafta hiç acıkmamıştım.sabah kocaman bardak limonlu suyumu içtim sonrasında tahıl gevreği yedim kahvaltı niyetine öğlen 1 elma akşamda 4 kaşık yeşil mercimek 1 kase yoğurt yedim.Bu hafta daha azimli gördüm kendimi ama tartı gösterecek artık

açlığı hiç sorma... elma diyetindeyim iki gündür.. daha hiç kaçamak yapmadım. ama dün gece yatarken karnımın sesinden uyuyamadımkafamçokkarıştı

bugün biraz daha iyi gibi. bir hafta yapacağım zaten. ne verdimse artık. tartılma gününü bekliyorum ben de..şakkıdı

sen iyisin canım ya bravo valla elma diyetine ben cesaret edemedim herşeyden az az kolay geldi.Ama iyi kilo vereceksin mutlaka hadi hayırlısı bugunüde atlattın canım

sen iyisin canım ya bravo valla elma diyetine ben cesaret edemedim herşeyden az az kolay geldi.Ama iyi kilo vereceksin mutlaka hadi hayırlısı bugunüde atlattın canım

ya şu monti amcayla ilgili okuduğum bir yazıda da "insanlar aç kalarak 1 haftada 3 kilo verince mucize sanıyor. mucize falan yok kastan yiyorsunuz" diyordu.:uhm:

ben de korktum şimdi.acaba boşuna mı aç aç geziyorum diye...

Monti nin fikirleri bana mantıklı geliyor ..Diyet reçeteleri olsada uygulasakkkk

sılaa benide listeye eklermisin canım.
kilom 60 hedefim 52.
diyete başlayalı 1 hafta olacak yarın.
yarın tartılıcam,bakalım kaç kilo vermişim:)

Monti nin fikirleri bana mantıklı geliyor ..Diyet reçeteleri olsada uygulasakkkk

kitabı netten buldum. 9 liraymış. hepsib. da

ama daha karar veremedim. gerçi güzel görünüyor ama...şu haftayı elmayla bitireyim de... kastan mastan başladım ilk defa devamı gelsin.

sılaa benide listeye eklermisin canım.
kilom 60 hedefim 52.
diyete başlayalı 1 hafta olacak yarın.
yarın tartılıcam,bakalım kaç kilo vermişim:)

kızzz neren bigsize?? ben de 60 kiloyum bozma moralimilmaz:

biz fıstık gibiyiz ama biraz daha forma girmek istiyoruz o kadar
benim de hedef 52..

iklimcim buraya ilk üye olduğumda 65 in üstündeydim.o yüzden bu nicki almıştım.
daha sonra verdim kiloları.ama bi türlü 60ın altına inemedim.
boyun kaç cnm senin.

kızçelerim misafirlerim var yatılı buyüzden nete giremiyom..
hemen yediklerimi yazayım
2bardak su yeşilçay
1simit 4.zeytin.3bardak tekşekerli çay
domates salata
ara yoktu misafir gelcek diye temzilik hazırlık derken.
akşam.çorba 2dilim ekmek.2köfte bol yeşil salata ..
2litre su..
şimdilik hepinize iyi akşamlar diliyorum yarın görüşmek üzere..

kızlarr ben çok sıkıldım ne olur bana moral verin...waffle yedim bugün yarım ama diğer türlü çok iyiyim öğlen bile bişi yemedim akşam da salata yedim ama çok sıkıldım meyve de yedim şimdi ve canım bir sürü şey istiyor offf ((Kızlar bırakmamalıyım inmaliyim artık 60 kiloya yaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

sakin ol canım. bak ben bu pis boğazla yapabiliyorsam sen de yaparsın. iki gündür canım neler neler istiyor reglim üstelik. ama inatla sadece elma yiyorum.( elma diyetindeyim) waffle yedin diye bozma moralini. bu diyetler psikolojimizi bozuyor. yemek yiyince pişman olup kendimizi heder ediyoruz. rahat ol.sengözlerimebaksanab

esnek bir diyet seç kendine. monti amcaya bir bak istersen. yada "ayda 10 kilo verme diyeti" ne. onlar bana esnek geldi. en azından ikisinde de aç kalmıyorsun.

alt tarafı 10 kilo vermek istiyorsun. ömür uzun. her hafta 1 kilo versen 2 ayda iniverirsin. bozma moralini. bak kaç kişiyiz burada. emin ol hemen herkesin kafasını koca bir çikolatalı pastaya gömmek istediği zamanlar oluyordur.:teytey: yada doya doya en yağlısından unlusundan tepsi tepsi börekler...

ama biz bir yola çıktık. bunu düşün. kendini kasmadan yola devam et.

şuan ben de inan çok açım. burada oyalanıyorum işte. ama sonunda vereceğim kiloları düşünüp sabrediyorum.dediğim gibi. esnek bir diyet seç. aç kalma.bana da bakma. ben hızlı vermek istediğim için elmayı seçtim. nişanlım gelecek de

ay çok konuştum kusura bakma. kendine iyi bak. :enbuyukkk:

slm caniklerr
ugruyamiyorum hic dövceniz beni biliyorum ama nolur afeedinnnn
özeliklede silammm
oglusum hasta onun pesinde kosdurmakdan firsat bulanmiyorm anca böle geceleri firsat buluyorm ondada oc acik kaliyo ya tv ye daliyorm yada baska bisi oluyo :gitme:
bu arada ben basladim diete ama cok fena halde aldim kilooo :gitme::gitme::gitme:kilomu sölemicemm beni lisdeye ekle isdersen silam ama kilom sakli kalsin utanmak isdemiimm :kedi:ben artik haftada 700 gr mi 1 kilomu ne verirsem dirim sizee
haydi selametle kalin baybayyyy:lepi::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…