S beden olmak isteyen buraya

Selam kızlar dunkı menumu yazıyım

öğlen : sadece yagsız tavuk ızgara salata falan yemedım
Akşam: az taze fasulye,salata o kadar tabı bol su ve bıtkı cayı bugunku menumde henuz bısey yok :) birazdan corba ıcıcem

kesinliklekaydirigubbakcemile2

ya akrep sen elma diyeti yapmış mıydın? hatırlayamadım. bir de kilo verdin mi o diyetl:uhm:e?

evet yapmıştım canım..kilo da verdim..ama ramazan ayında tekrar aldım...ve yatılı misafirlerele üstüne geldi...
şimdi şok diyet felan yapmıyorum..düzenli ve ağır ağır gitsin..kaydirigubbakcemile2

slm kızlar.nasılsınız bakem.sabah az peynir salatalık,domates,bir dilim kepek ekmeği,dut pekmezi biraz.kanım düşük o yüzden pekmez yiyorum bu aralar.şekersiz çay.biraz öncede elma mandalina yedim.şimdide yeşil çay içicem

selam güzelleeerr
sabah çay tek şekerle bu arada bir dilim ekmek az paynir bir haşlanmış yumurta ki
yumurtanın beyazı tok tutarmış domates yarım demet tere o kadar
şimdide bir elma yedimm
akrebim maşallah canım sanada devammm

selam güzelleeerr
sabah çay tek şekerle bu arada bir dilim ekmek az paynir bir haşlanmış yumurta ki
yumurtanın beyazı tok tutarmış domates yarım demet tere o kadar
şimdide bir elma yedimm
akrebim maşallah canım sanada devammm

[ı]teşekkürler şekerim...

Sıla nerde bugün yaa görünmedi hiç[/ı]

geldim ilknur geldimmmmŞenizŞeniz

kışçelerim misafirim vardı biliyonuz.şimdi gittiler bende hemen sizin yanınıza geldim..

bugün sabah dahiliye doktoruna gittim diyetisyene gitmek için.bu randevuyu önceden almıştım.şimdi olsa almazdım artık diyet modunda değilim biliyosunuz ama benden neler istediler nelerrrrrr..yazayım şimdi.
doktor önce muayene etti beni .tansiyon normal.kalbimi nefesimi dinledi.
sonra bütün kan değerelerimi istedi tirotle ilgili olanlarıda..
sonra beni röntgene gönderdi bu neyin nesi anlamadım sonra kalp ekosonu çektirdim
daha sonrada ultrason.ultrason bugün çekinmedim yarın sabah çekincem ve kan sonuçlarımıda yarın alcam..yani bütün sonuçlar yarın çıkınca doktora göstercem o uygun görürüse beni diyetisyene göndercek bakalımm.
hayırlısı
sizler neler yaptınız okuyamadım geçmişi bir okuyayım bakim..

:gitme:kızlaaaaaaaarr

elma diyeti deneyimimin ikinci girişimi de hüsranla sonuçlandı.:bbo:kafamçokkarıştı

ben yine midemi ve tüm bağırsak sistemi,mi bozdum...üff bana yaramıyor bu elma diyeti. 3. günümdü... sabahtan beri lavabodayım...halim perişan. nişanlım devam edersen yüzüne bakmam dedi. annem de zorla yemek yedirdisenağlama

ya sadece 8 kilo fazlam vardı elmadan önce. verdim mi bilmiyorum tartılmadım daha... önümde de 8 ay var düğün için... ağır ama emin mi devam etsem??? ya ne yapacağım ben???senağlama:a015:senağlama:gitme:

tebrik ederim akrepçim senia.s.a.s.a.s.

ne güzel ya topiğimizde hep iradeli ve birinci olan kızlarla devam ediyoruz

nemutlu bize..bizde kiloları verip 1.ci olucaz..:hooray::hooray:

tatlım işlerin var biliyorum zaten..ama işler bitsin uğrama affetmem ona göreklavağluşuna geçmiş olsun allah şifa versin kıyamam ben kuzuma..
tamam tatlım sen nasıl dersen öle olsun listeye senide yazıyorum ama kilonu değil sen bana özelden yazrsın nekadar verdiğini yazarız.oki tatlışım..biz çareler bitmez yeterki kilolar gitsin dimi kız..yerimsenibenŞeniz
sılaa benide listeye eklermisin canım.
kilom 60 hedefim 52.
diyete başlayalı 1 hafta olacak yarın.
yarın tartılıcam,bakalım kaç kilo vermişim:)

tatmam tatlım ekliyorum..hadi bakalım kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar..

tatlım ozman cuma günü tam kilonu sölersin bana onu yazarız. hoşgeldin aramıza sağlıklı zayıflamalar tatlım..

valla çok şekersin kız sen maşallahneşen azmin hiç bitmesinŞeniz

[ı]teşekkürler şekerim...

Sıla nerde bugün yaa görünmedi hiç[/ı]

geldim canım geldimmm.

akrepçim seni tekarar tebrik ediyorum ne güzel diyet modundan çıkmış gayet rahat kendini kasmadan güzel spor lar yaparak sağlıklı beslenerek kilo vermeye başlamışsın..
emeğinin karşılığını cuma günü alacaksındır kesin.bence tartıdan önce ayanaya yansıyan görünümün seni mutlu etsin..

sılacım sen de elma diyeti yapmıştın akrep gibi. önerir misiniz? yani kalıcı bir zayıflamam mı yoksa hooop geri alıyor musunuz? gerçi iflas ettim dayanamadım ama...3 gün yaptım vermiş miyimdir kii

Merhaba hanımlar dünden bahsetmek istemiyorum misafirlerim vardı
bu günki menüm
sabah 2 kurabiye ve çay ne kadar içtim bilmiyorum şekrsiz
öğlen 3 köfte + 3 dilim ekmek ve az salata bide az patates kızartması
akşam ne yerim bilmiyorum bu misafir işi diyeti bozuyo yaaaa

sılacım sen de elma diyeti yapmıştın akrep gibi. önerir misiniz? yani kalıcı bir zayıflamam mı yoksa hooop geri alıyor musunuz? gerçi iflas ettim dayanamadım ama...3 gün yaptım vermiş miyimdir kii

Canım sağlığından önemlisi yok elma diyeti gerçekten zor bir diyet ben yapamadım şahsen.Sende çok zorlama kendini bence diyetsiz az az yiyerekte kilo verebiliyoruz çok fazlanda yok zaten takma kafana...

İklim canım benim bu tür diyetlerden uzak dur.Az ama sık yemeyi dene.3+3 yersen kilo verirsin.Kıyamam sana geçmiş olsun....
:1hug:

Canım sağlığından önemlisi yok elma diyeti gerçekten zor bir diyet ben yapamadım şahsen.Sende çok zorlama kendini bence diyetsiz az az yiyerekte kilo verebiliyoruz çok fazlanda yok zaten takma kafana...

valla canım ne yapsam bilemiyorum. elmaya başila bırak sinir geldi. bu ikinci başlamamdı iki hafta içinde. olmuyor ne yapayım..bünyem kabul etmiyor.bugün tartılacağım. bakalım sonuç ne? sonra da az ve sık yemeye devam...

İklim canım benim bu tür diyetlerden uzak dur.Az ama sık yemeyi dene.3+3 yersen kilo verirsin.Kıyamam sana geçmiş olsun....
:1hug:

canım yaaa:1hug: çok sağol...

zaten artık istesem de öğünleri elmayla geçiştiremem annem keser valla...klava: şok diyetlere ben de bir son diyorum ve sağlıklı beslenme için ilk adımımı atıyorum...kaydirigubbakcemile5 kolay gelsin cümleten...:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…