[ı]saĞolun kızlar...
BaŞarıcaz enİnde sonunda Çıtır olcaz baŞka yolu yok[/ı]
kesinliklekaydirigubbakcemile2
ya akrep sen elma diyeti yapmış mıydın? hatırlayamadım. bir de kilo verdin mi o diyetl:uhm:e?
selam güzelleeerr
sabah çay tek şekerle bu arada bir dilim ekmek az paynir bir haşlanmış yumurta ki
yumurtanın beyazı tok tutarmış domates yarım demet tere o kadar
şimdide bir elma yedimm
akrebim maşallah canım sanada devammm
:hooray: 3. HAFTA GÖBEK ERıTME BıRıNCıSı :hooray:
akrep33 + handerya
ıKıNCı
benneyaptımki
ÜÇÜNCÜ
:hooray: 3. HAFTA BASEN ERıTME BıRıNCıSı :hooray:
akrep33
slm caniklerr
ugruyamiyorum hic dövceniz beni biliyorum ama nolur afeedinnnn
özeliklede silammm
oglusum hasta onun pesinde kosdurmakdan firsat bulanmiyorm anca böle geceleri firsat buluyorm ondada oc acik kaliyo ya tv ye daliyorm yada baska bisi oluyo :gitme:
bu arada ben basladim diete ama cok fena halde aldim kilooo :gitme::gitme::gitme:kilomu sölemicemm beni lisdeye ekle isdersen silam ama kilom sakli kalsin utanmak isdemiimm :kedi:ben artik haftada 700 gr mi 1 kilomu ne verirsem dirim sizee
haydi selametle kalin baybayyyy:lepi::1hug:
sılaa benide listeye eklermisin canım.
kilom 60 hedefim 52.
diyete başlayalı 1 hafta olacak yarın.
yarın tartılıcam,bakalım kaç kilo vermişim:)
sılacımm ben şuan 65.5 kg da ve 160 cm boydayım 58 e düşmek istiyorum
67.5 di kilom ama 2 kilo verdim dedim ya anca cuma günü tekrar tartılır yazarım o zaman tatlım
bu arada sabah 1 dilim ekmek kepek ekmek yoktu bol domates salatalık bir bardak portakal suyu
kibrit kutusu kadar peynir tere yarım demete yakındı bu arada bir kaçtanede patates kızartması
yapmış kayınvalidem ondan atıştırdım birazda elma yicem sabah aç karnına da soğan suyu içtim ılık
Şenizgeldiiim...sabah kuaföre uğradım epey birikmiş işlerim vardı...:kedi:
ayyy diyeti bırakınca kendime geldim..ben ne zamandır sadece yasaklarıma odaklanıp kendimi unutmuşum ayol...
sabahta inceldiğimi farkettim ve kendime ödül vermek istedim...
yeni bir ben yenibir beden bana sizin gibi şeker arkadaşlar lazımsositosositoopuyorumnanaktan
[ı]teşekkürler şekerim...
Sıla nerde bugün yaa görünmedi hiç[/ı]
sılacım sen de elma diyeti yapmıştın akrep gibi. önerir misiniz? yani kalıcı bir zayıflamam mı yoksa hooop geri alıyor musunuz? gerçi iflas ettim dayanamadım ama...3 gün yaptım vermiş miyimdir kii
İklim canım benim bu tür diyetlerden uzak dur.Az ama sık yemeyi dene.3+3 yersen kilo verirsin.Kıyamam sana geçmiş olsun....:gitme:kızlaaaaaaaarr
elma diyeti deneyimimin ikinci girişimi de hüsranla sonuçlandı.:bbo:kafamçokkarıştı
ben yine midemi ve tüm bağırsak sistemi,mi bozdum...üff bana yaramıyor bu elma diyeti. 3. günümdü... sabahtan beri lavabodayım...halim perişan. nişanlım devam edersen yüzüne bakmam dedi. annem de zorla yemek yedirdisenağlama
ya sadece 8 kilo fazlam vardı elmadan önce. verdim mi bilmiyorum tartılmadım daha... önümde de 8 ay var düğün için... ağır ama emin mi devam etsem??? ya ne yapacağım ben???senağlama:a015:senağlama:gitme:
Canım sağlığından önemlisi yok elma diyeti gerçekten zor bir diyet ben yapamadım şahsen.Sende çok zorlama kendini bence diyetsiz az az yiyerekte kilo verebiliyoruz çok fazlanda yok zaten takma kafana...
İklim canım benim bu tür diyetlerden uzak dur.Az ama sık yemeyi dene.3+3 yersen kilo verirsin.Kıyamam sana geçmiş olsun....
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?