Ay erak ettim kuzum seni iyisin neysekiigeldim ilknur geldimmmmŞenizŞeniz
kışçelerim misafirim vardı biliyonuz.şimdi gittiler bende hemen sizin yanınıza geldim..
bugün sabah dahiliye doktoruna gittim diyetisyene gitmek için.bu randevuyu önceden almıştım.şimdi olsa almazdım artık diyet modunda değilim biliyosunuz ama benden neler istediler nelerrrrrr..yazayım şimdi.
doktor önce muayene etti beni .tansiyon normal.kalbimi nefesimi dinledi.
sonra bütün kan değerelerimi istedi tirotle ilgili olanlarıda..
sonra beni röntgene gönderdi bu neyin nesi anlamadım sonra kalp ekosonu çektirdim
daha sonrada ultrason.ultrason bugün çekinmedim yarın sabah çekincem ve kan sonuçlarımıda yarın alcam..yani bütün sonuçlar yarın çıkınca doktora göstercem o uygun görürüse beni diyetisyene göndercek bakalımm.
hayırlısı
sizler neler yaptınız okuyamadım geçmişi bir okuyayım bakim..
merhaba bayanlar..azarlayın beni vurun pataklayın lütfennn((( çikolata yedim hemde 2 paket ((((( bitanesi 325 kaloriydi üstelik (((
allahım ben naptım..ne edim kimlere gidim( kahvaltıda az yemiştim bide bidaha bişey yemedim..akşam üzeri 4 te yedim çikolata..sonrasında sadece yeşil çay ve yeşil elma..inşallah kilo almam (( reglim yaklaşıyo ondan saldırdım birden.hiç aklımda yoktu..uff yaa
iyi haberlerini bekliyoruz canımkızlar bİrazdan hazırlanıp doktora gİdeceĞİm bana sorulanları hepsİnİ gelİnce cevaplıcam..
Hepİnİze gÜzel bİr gÜn dİlİyorum..
bak bakkk iklim değişmiş burda ama ben buldum yine seni canımmm...
en iyisini yapmışsın sağlığından önemli değil hiç bişiii canımm
ama gerçekten elma diyetini yapan arkadaşlar nolur bilgi verinn sılacımm sen mesela 1 hafta yapıcam zaten uzun yapmıcam da işe yarıyo mu ???????
iyi haberlerini bekliyoruz canım
Valla süper bi topik olmuş,
en güzeli ve en sağlıklısı önemli olan boğazımıza dur demek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?