veeeee 4 kilo vermişim!!!!!:teytey:
cuma da tartılır sizinle sonucu yazarım. çok mutluyum çok:teytey:
iklimcim 4kilo süper canım tebrik ederim seniŞeniz
elma diyetini yapan arkadaşlar nolur bilgi verinn sılacımm sen mesela 1 hafta yapıcam zaten uzun yapmıcam da işe yarıyo mu ???????
tatlım öncelikle geçmiş olsun. alamadığın sonuçlar da temizdir inşallah...:Saruboceq:
tebrik için de teşekkürler. umarım su falan değildir..ve geri almam..
reglim bittiği için spora başlıyorum bugün. onları da yazarım.
sizi seviyoruuumŞeniz
merhaba bayanlar..azarlayın beni vurun pataklayın lütfennn((( çikolata yedim hemde 2 paket ((((( bitanesi 325 kaloriydi üstelik (((
allahım ben naptım..ne edim kimlere gidim( kahvaltıda az yemiştim bide bidaha bişey yemedim..akşam üzeri 4 te yedim çikolata..sonrasında sadece yeşil çay ve yeşil elma..inşallah kilo almam (( reglim yaklaşıyo ondan saldırdım birden.hiç aklımda yoktu..uff yaa
Ay erak ettim kuzum seni iyisin neysekii
En güzelini yapmışsın canım bravo valla
aslında kızlar kilo vermek isteyen herkesin sılamın yaptıklarını yapması lazım
profesyonel öneriler sağlık için çok önemli
inşallah tetkiklerde bişiy çıkmaz çıpçıtır olursun kuzum benim
Arkadalar merhaba,Bugün diyetisyende kontrolüm vardı.Sonuç yağ gitmiş,kaslar güzel dedi,ama kilo oynamıyor yerinden.Bugün ve yarın uygulamam için sebze diyeti verdi.2 günlük.Birde ödem çözücü çay.:sinifsinif:15 gün sonra yine gidicem,umarım kilo veririm....,Yediklerime gelince 2 GÜN ekmek yasak.....:dance:
sabah..1 dilim ekmek+peynir+domates+1 bardak süt
ARA 1 porsiyon meyve
ÖĞLEN közlenmiş kırmızı biber+4 kaşık yoğurt
ARA 1 MEYVE
AKŞAM öğlenle aynı çünkü sebze diyetindeyim
GECE 1 Porsiyon meyve
sılacım sen de elma diyeti yapmıştın akrep gibi. önerir misiniz? yani kalıcı bir zayıflamam mı yoksa hooop geri alıyor musunuz? gerçi iflas ettim dayanamadım ama...3 gün yaptım vermiş miyimdir kii
tatlım sabah gittim ..hastaneye ultrason kalmıştı onu çekindim.sonra kan tahlillerine baktım çıkmamıştı bende bekleyemedim.evde çocuklar yanlızdı..büyükızım var ama..küçük olan biraz huzursuz bugünlerde,hemen geldim artık tekrar yarın gidicem..hayırlısı artık sen nasılsın..nasıl gidiyor..
...
iklimcim gerçi bıraktın elma diyetini ama..
elma diyeti kilo verdirir tam uyularak yapılırsa..ama 1.yada 2hafta ..sonrasında ilk haftalarda olduğu gibi kilo verdirmiyor..
sonrasında dikkat edilmediğinde o kilolar cuppppppp gelir..
bu diyet uzun süreli yapılmaz zaten çünkü çok araştırdım kilolar kastan gidiyormuş uzun süreli yapıldığında aman dikkat herşeyden önce sağlığımız gelir ağır gitsin sağlıklı gitsin demi fıstık..
kesinlikle katılıyorum canım. zaten istediğim gkiloya 4-5 kilo kaldı
onu da dikkatli beslenerek ağor ağır versem de olur
kaydirigubbakcemile2
İNŞALLAH İYİ ÇIKAR SONUÇLAR CANIM...
BENİM İŞLER ÇOK YOĞUN BU ARALAR...ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLIYAMIYORUM..
CUMAYA KİLO OLARAK LEHİME SONUÇLANIR UMARIM BU YOĞUNLUK
amanin iki gun ugrayamadim sayfalar ucmus:bbo:
simdi iki gundur ben malum durum regl oldum benimkide cok fena geciyo valla diyet miyet kalmadi bende:mymeka:
tamamen boslamis durumdayim dun ne yedigimi bile hatirlamiyorum oglen karniyarik yemistim
bugun kahvalti yaptim saat 10da iki dilim kepek ekmegi peynir yesil cay
biraz oncede cekirdek citlattim bitki cayi ictim spor falanda yapmiyorum her ay oldugum gibi saldim yine kendimi:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?