S beden olmak isteyen buraya

kızlar dün yediklerimi yazmayı unutmuşum..
zaten öğleye kadar bişey yememiştim kan tathlilleri için .
öğlendede simit ayran
akşama kadarda elma ve yeşil çay ve arada balık kraker yedim
akşam yemegide.1kase çorba 1dilim ekmek.1porsiyon sebze yemeği..
bende kaçamak yaptım ..1adet çukalata yedim..reğlim yaklaşıyor sanırım ondan oldu gözüm döndü yedim valla.sanki hiç görmemişler gibi.of offffffffffff

iklimcim 4kilo süper canım tebrik ederim seniŞeniz

tatlım öncelikle geçmiş olsun. alamadığın sonuçlar da temizdir inşallah...:Saruboceq:

tebrik için de teşekkürler. umarım su falan değildir..ve geri almam..

reglim bittiği için spora başlıyorum bugün. onları da yazarım.

sizi seviyoruuumŞeniz

elma diyetini yapan arkadaşlar nolur bilgi verinn sılacımm sen mesela 1 hafta yapıcam zaten uzun yapmıcam da işe yarıyo mu ???????

tatlım merhaba..

ben canım bu diyeti yaptım ..2haftada 10 kilo verdim.ama ondan sonrada kilo verimim durdu.yanlız seni aldatmasın benim bu 10 kilom.ben benim bu giden 10 kilomu taze olan doğumdan kilolarımı bağlıyorum bu yüzden benden gitti 10 kilo yoksa yıllanmış yağlardan olsa bu kadar çabuk gidermiydi bilmem.ama elma diyetini yapan çok arkadaşı biliyorum ilk hafta kesinlikle kilo verdiler.yaparsanda canım 1haftadan uzun yapma.kilo kesinlikle veririsin ama sonra bıraktığında koruyamazsan hızla geri alırsın..
bence sağlıklı az ve sık herşeyden ye derim..karar senin tabi tatlım..

tatlım benim bizde seni seviyoruz

güzel ve iyi dileğin için allah razı olsun artık bakalım yarın sonuçlar çıkçak.

sporda yaptığında verdiğin kiloları koruyacak hatta dahada kilo verceksin..

yaz sporlarınıda gözümüz şenlensin bizde heveslenelimde yapalım canımŞeniz

ah sana nasıl kızayım bende yedim dün bitane..ama sen 2tane yemişim klava:klava:aslında az yesek ne olur dimi..ama olmaz önümüzden kaçırıyolar sankiiiiiicokacimcoookneyse artık sende bende bu reğliden olsa gerek diyorum bu tatlı bağlılığı..

tatlı meleğim güzel dileğin için teşekkür ederimm..

aslında yeme düzenimi iyi biliyorum ..gittiğimde çok iyi oldu doktora çünkü tüm tekniklerden geçirdi beni..doktorcumm..bakalım sonuçlar yarına kaldı..

samanyolu ne güzel canım bak yağlardan gitmiş ..öğünlerini herzaman yaz tatlım

sılacım sen de elma diyeti yapmıştın akrep gibi. önerir misiniz? yani kalıcı bir zayıflamam mı yoksa hooop geri alıyor musunuz? gerçi iflas ettim dayanamadım ama...3 gün yaptım vermiş miyimdir kii

iklimcim gerçi bıraktın elma diyetini ama..

elma diyeti kilo verdirir tam uyularak yapılırsa..ama 1.yada 2hafta ..sonrasında ilk haftalarda olduğu gibi kilo verdirmiyor..

sonrasında dikkat edilmediğinde o kilolar cuppppppp gelir..

bu diyet uzun süreli yapılmaz zaten çünkü çok araştırdım kilolar kastan gidiyormuş uzun süreli yapıldığında aman dikkat herşeyden önce sağlığımız gelir ağır gitsin sağlıklı gitsin demi fıstık..

İNŞALLAH İYİ ÇIKAR SONUÇLAR CANIM...
BENİM İŞLER ÇOK YOĞUN BU ARALAR...ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLIYAMIYORUM..
CUMAYA KİLO OLARAK LEHİME SONUÇLANIR UMARIM BU YOĞUNLUK

amanin iki gun ugrayamadim sayfalar ucmus:bbo:
simdi iki gundur ben malum durum regl oldum benimkide cok fena geciyo valla diyet miyet kalmadi bende:mymeka:
tamamen boslamis durumdayim dun ne yedigimi bile hatirlamiyorum oglen karniyarik yemistim
bugun kahvalti yaptim saat 10da iki dilim kepek ekmegi peynir yesil cay
biraz oncede cekirdek citlattim bitki cayi ictim spor falanda yapmiyorum her ay oldugum gibi saldim yine kendimi:içelim:

kesinlikle katılıyorum canım. zaten istediğim gkiloya 4-5 kilo kaldı
onu da dikkatli beslenerek ağor ağır versem de olur

kaydirigubbakcemile2

kesinlikle katılıyorum canım. zaten istediğim gkiloya 4-5 kilo kaldı
onu da dikkatli beslenerek ağor ağır versem de olur

kaydirigubbakcemile2

evet şekerim az kalmış 4.5kiloda senin düğüne kadar rahat rahat giderrr....
İNŞALLAH İYİ ÇIKAR SONUÇLAR CANIM...
BENİM İŞLER ÇOK YOĞUN BU ARALAR...ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLIYAMIYORUM..
CUMAYA KİLO OLARAK LEHİME SONUÇLANIR UMARIM BU YOĞUNLUK

saol canımın içiŞenizŞeniz
inşallah cumaya dediğin gibi lehine sonuçlanır..
canım nilgün meditasyon cdsi var hiç dinledinmi onu.dinlemdiysen de goglede araştır dinle.süper fayadalı ver rahatlatıcı..ben hergün onu dinliyorum ..saosun burdan espresso arkadaş bana dosyayı gönderdi 52 dakika sürüyor dinliyorum huzur buluyorum..sen sağlıklı beslenmeya geçtin..bu durumda bile insanlar ilk haftalarda kilo alması mümkünmüş ama sakın olaki steres yapma bu durumu sonrası çok iyi olcak ..çünkü formülün çok ve spor harika sende tatlım..Şeniz

ah sorma kaçamak bende yaptım canım..ne yapalım telafi etçez artıkk...

kız fazla salma bakim kendini..bu havalardamı etkiloyor insanı ne..bozuk olunca hava benim içim sıkılır yahuuakannehir

kızçelerim ne kadar su içerseniz okadar kalorii yakarsınız..su içmeyi ihmal etmeyi oldumu..

ve bir bilgi daha..midemiz yumruğumuz kadardır..lütfen öğünlerde yumruğunuzdan fazlasını yemeyin..

Merhaba kizlar benide alirmisiniz.Normalde 2.takimdaydim ara verdim ve bu hafta yeniden donuyorum takima ins.Yazin 55 kg ye dusmustum fakat tatil, Turkiye, ramazan falan derken 66 kg ye kadar ciktik 6 ayda.Bu hafta tekrar basladim diyete elma diyetini kendime uyarlayarak yapiyorum ve 64 kg ye dustum .Ama uzun vadede saglikli bulmadigim icin sadece 1 yada 2 hafta yapacagim.Zaten dedigim gibi tamamen elmayla da beslenmiyorum.Neyse bu topigin beni motive edcegini dusunuyorum.Hepinize kolay gelsin

selam kızlar

bugünkü menüm yazayım:

kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek, peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, -iki kere de azcık pekmeze bandım--:kedi: yeşil çay

ara yeşil elma

yeşil çay

yeşil elma

17 yarım porsiyon pilav, yarım porsiyon kuru fasulye

bir havuç

bir avuç yer fıstığı

bugün tokum çok şüküropuyorumnanaktan

az evvel de lesliyle sporumu yaptım ama 2 milde bıraktım. 1 hafta ara verince hamlamışımkaydirigubbakcemile2

hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

merhaba kızlar
ya neden bana böyle oluyor.saat 4 ten sonra gözüm dönüyo ya.zor zaptediyorum kendimi( off

kızlar herkese iyi akşamlar...şimdi size menümü yazıyorum cicoşlerrr hihoyyyt

sabah:
2 bardak su
lahana suyu

kahvaltı:
1 gevrek

öğle:
burger king ton balıklı salata
ıce tea

akşam:
az makarna üstüne sos
6 adet mini köfte
salata
cibes haşlama:1hug::1hug::teytey:

slm arkadaşlar.iki gündür misafirim var yediklerimin haddi hesabı yok.o yüzden hiç yazmayım yarından itibaren elma diyeti yapayım diyorum bikaç gün..bikaç kilo veririm belki

banada bişey oldu yahu..bugün çok tadlara baktım

menüyü yazmayayım en iyisi..gerçek hep tadamdılktı aşırı kaçmadım ..ama bir güne fazla..

esracım karar senin istediğini yapabilirsin tatlım..

iklim harikasın fıstık..Şeniz

bıgsıze bugün banada bişey oldu..sporla telafi edelimm..

cikin_f tatlım menu çok iyi..Şeniz

tarikim tatlım aramıza hoşgeldin sağlıklı zayıflamalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…