S beden olmak isteyen buraya

tabi canım..kim kilo verirken kilo vermesi durmamışki
hepimizin başına gelmiştir
stres ..sorunlar vucud bazen durduruyo ..
ama önemli olan burda paylaşımı bırakmamak..
..
bu arada 14.takım 1 .olmuş:hooray:
e e bundada bu hafta 2.6 kg vererek benimde payım var..
zemuszemus

hepimzin sorunları aynı bitanem..
şok diyetler sayesinde bir alıyoz bir veriyoz kiloları ensağlıklsı bu diye düşündüm ve saolsun ilk günde topiğimiz atak yaptı..
bu ataklada hepimiz kilolarımızı vericez ..
senide yazdım listeye yanlız hedefini yazmamışsın onuda yazarsan sevinirim tatlım..he hergün yedikleri içtiklerini yazmayı unutmuyonnnnlmaz:

dava arkadaslarım cokacimcoook
simdilik hepıze hoscakalın dıyorum..
belkı yıne kacar gelırım aranızaazemuszemus
hepınıze sımdıden basarılarrhihoyyyt
durmak yok yola devam:lepi:

güle güle fıstıkkk:a015::a015:

tatlı yie yeme demiyorum fıstıkım ye ama..azıcık ucundan..

ne yapalım yıllardır alıştık fazla yemeye.zama en iyi ilaç olacak bu alışkanlıklardanda vazgeççez..

gayet güzel bir menü canım ..

olsun gene 1tane yemişin kayısıdan.daha fazlada olabilirdi tebrükler zamanla bu alışkanlıklarımızdanda vazgeççez.herşey bir anda olmaz dimi..kardeşimmalkisalkisalkisayrıca afiyet olsun yeşilçayımı bende içiyomm:içelim:

kilo veremesekte paylaşıma devammm..

tebrik ederim senii a.s.2.6 güzel bir rakamm

ay dur takımınızada geleyimmma.s.

ayyy kızlaaaarrrrr benide alın benidee aciip gaza geldim ben zaten yapıyordum bu şekilde ama dün akşamdan beri abartmış durumdaydım gerçi bu beni yıldırmadı yarından itibaren yola devam ben nerdeyse 1 yıla yakın zamanda sadece 6 kilocuk verdim bi ver bi al bu arada bi ameliyatta geçirdim onunda etkisi oldu tabi bu düzeni oturtamadıımdan ama şu anki kilom ne zamandır aynı 2 haftadır spor yapıyorum 10dk sopa çevirip 20-25 dk cardio egzersiz yapıyorum şimdi bu ismekin kursuna yazıldım haftada 2 gün fitness var ilk dersime bu hafta girdim alkisalkisalkis şuanki kilom 64 yarın sabah aç karnına tartılcam yazarım yine ama 64den başladıım için herneyse aslında net bi hedef kilom yok hangi kiloda kendimi iyi hissedersem o ana kadar rahat etmicem ama en azından herkesin iyi gözüktüğümü söylediği ve daha çok beğenildiğim kilom 56 idi şimdilik ilk hedefim bu olsun yani 8kg kapı dışarı olcak allahın izni ve sizlerinde desteğiyle birde belgiselcim acaba sen akşamları hiçmi bişey yemiosun bir meyve olsun hiçmi ? öyleyse saat kaçta yeme işlemine son veriyorsun paylaşırsan sevinirim ben kahveyi çok severim sabahları bikaç gündür soğan suyu içiom ve kahve birde yanlış bir bilgi değilse sporcu sitelerinde okuduğum kadar spor öncesi kahve için iyi diyolar

haydi gazamız mübarek ola kaydirigubbakcemile5

bu arada sanırım 4 gün oldu sporla birlikte soğan suyunuda ekleyince 1kg verdim 6 kg vermiştim toplamda ama son bikaç haftada 2 kilosunu geri almıştım sanırım biri adet şişkiniğiydi o yüzden 1 kg verdim diom opuyorumnanaktan

kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MıYAVMııı.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
titom senide ekledim balım hadi bakalım gazamız mübarek olsun
deneyimlerinin hepsini bizimle paylaş ..soğan suyunu nasıl içiyon kız tadı nasıl denemedim düşünemiyom yahuuu..

akşam yemeginde;
zeytin yağlı pırasa,
1poğaça ve 1kase yoğurt yedim
saat 10dada kepekli bisküviyle 1bardak ıhlamur içecem

sılacım soğan suyunu bi kaç defa içtim tadı acayip ama limon sıkınca az bişi idare ediyi
ama genede içmesi zor geldi bana..hiç nefes almadan içiyodum..:sinifsinif:
bıraktım ...ama bir çok kişi kilo vermiş bu yöntemle..
ben lahana çorbasına başlıcam bakalım....
hihoyyyt

akşam yemeginde;
zeytin yağlı pırasa,
1poğaça ve 1kase yoğurt yedim
saat 10dada kepekli bisküviyle 1bardak ıhlamur içecem

afiyet olsun şekerimmalkisalkisalkis
güzel bir menü ekmek yerine pohça olmuş
kepekli bisküide fazla yeme saat bak fazla uygun değillmaz:hımm:jeyyar::jeyyar:

aa anlatayım datlum ni dimek buyrunnnnnnnnn
şimdik bir adet soğan alınır ben gücümün yettiğini elimle vurarak kırıyom :jeyyar: olmadı 4e bölüyom
2 bardak su eklenir ve 15dk kaynatılır içine limon sıkılıp ılıyınca aç karnına içilir :içelim:
ilk baş kesin burnumu tıkar içerim diyodum ama hoşuma gitti tadı nasıl ılık suya limon sıkıyosak öyle yani hatta topicte bir arkadaş limon sevmediği ve sade içemediği için baharat kattığını söylemiş sıkıldıkça değişik değişik içilebilir walla wc sorununada iyi geliyor kadın hastalıklarınada iyi geldiği söyleniyor bnm sürekli şişkinlik ve gaz sorunum var sölemesi ayıp çatır çatır attırıyo walla :roflol:

ayyy silaa masallah bu ne hiz boyleee
topik patlama yapmis
sizi okuyunca valla yine heveslendim diyet yapmak apayri bir heyecan
bende her yedigime dikkat edicem yazicam burayaa kilomu korusam yeter

benim menüm
08.30 2bardak su
09.00.1dilim k.ekmek,1k.kutusu peynir,3zeytin,yarım domates yarım salata,2tane tek şekerli siyah çay
ara.yeşilçay ve yeşil elma
öğlen.1dilim k.ekmek,1kase çorba,5kaşık bezelye,bol limonlu yağsız salata
ara yine yeşil elma ve yeşilçay
ara kızımın kekinden bir ısırık
akşam.1dilim.k.ekmek.1kase çorba,2tane patates kızartması,cacık,diğer yemeklerden yiyemedim,bol yeşil salata.4-5tanede üzüm..
ara,şimdi yapacam,geç oldu ama 1yeşil elma..
alıştık yeşil elmaya hala devamm
spor bugün yapamadım malum hep buralardaydım ,
yapamadım yoktuuuuuuuuuuu..ilerleyen saatlerde ben lesliyi yapayım..
bugün 3litre su içtim bide..

Sabah 1 bardak sekersiz çay,biraz peynir, bir kaç zeytin ve bir kaşık bal
öğlen meyve
akşam balık, bir dilim ekmek, bol salata ve hala tatlı yemedim zemuszemus

titto , bo yöntemle kilo verdinmi,yada inceldinmi..:hulya:

yaw ben tüm gün yediklerimi yazcam ama sakın oha çüş demeyin haa niyeyse ben yedikçe veriom hehe 2-3 saatte bir yiyom yane cnmda ne çekiosa yiyom walla ama her oturuşta abartmadan yani karnışımı davul gibi şişirmeden yiyom ayy bnmde cnm kek istio haa ne zamandır yarın yapsammı acep aralardan birinde yerim 2 dilim sositososito bugün abarttım demiştim yaa ben hayvandan gelen ve topraktan gelen gıdaları karıştırmadan besleniyorum midemi yormamak için yoksa vücut toksin üreiyomuş heleki meyve özellikle elma yemeklerden 3-4 saat sonra yada yarım saat önce yenmezse muazzam toksin üretiomuş yani yemekle birlikte yassaaaakkk meyve midede değil ince bağırsakta işlem görürmüş ve bu işlem yarım saat içinde gerçekleşirmiş ben Nil Gün ün yalancısıyım :smiley-cool: sonuç itibariyle bu sabah sucuklu yumurta peynir ekmek domatis zeytin ne varsa yidim öğleden sora bir açma yidim akşamda yarım tabak makarna salata ve domates kızartması yidim sosis vardı ama yimedim ayırdım sora yicem hhuhhhuuuuuuuuuuuuuu bugünü saymıos yane ben yarın toparlıcam olayı ama sabah soğan suyunu içtim yine

Son düzenleme:
bende ne yedim , ne içtim yazayım barii

zabah: domates,salatalık,peynir,zeytin,3 dilim ekmek..(dayanamadım,eşim almış değüşük bi ekmek.):kedi:

öğlen .gene kahvaltı gibi ama ekmek bir dilim...

arada. bugün kilo virdim diye,bir paket çikolatanın çeyreğini yidim..

akşam:yemedim çünki zabah 3 dilim ekmek ve çeyrek çikolata yedim..
yarısı dolapta bekliyi ama yemedim ..gendimi tebrik ediyorum..:hooray:

bol bol su içtim..yeşil çay içtim..
nane limon içtim...bunun diyele alakası yuk.hastayım ondan içtim..
sona nane limonla kilo verdiriyi diye konu açman..
:roflol:

allah sen ne temesin emi kız titto

son pragrafa :roflol::roflol::roflol:kırdın beni gülmekten

hım baya işe yarıyomuş yahu baksen şu soğanın hikmetineCADIARZU

evet cnm 1 kg verdim ama ben sporda yapıom :lepi:

tam bende bunu sorcaktım..ama 4gündür yapıyosun ve 1kilo inan güzel..verdiğimiz 50gram bile olsa azınmamalı..gidene güle güle dicez.bidada gelmesin hain kilolar..:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…