evet tatlım,fikrin bencede güzel,ay kıyamam ben onlara ama.bu uygulamayı yapalımki
herkes yazsın.sonuçta kilo veremesekte bizim sorunumuz yarışımız yok burda
ama ben kızçelerime güveniyorumm
kilo bildirimi olduğu günler hepside yazacaktır
mesela ben her hafta vermek isterim kilo ama veremzsemde canımı sıkmam çünkü vücudun duraklama zamanı gelmiştir derim
zaten kilo vermediğimiz zamanlar canımızı hiç sıkmayalım stres kilo verdirmiyor hatta aldırıyor baz bünyelerde.bu gibi zamanlarda mutlu olmaya bakalım.buda bir diyesyenin sözleri
mesela 2010 yılı temmuz ayı 60 kilo olucam diyorum allah ömür verirse tabi..
Maşallah topik ilk günden patlama yaratmış,canım çıktı okucam diye:)Ben pazartesi et diyetine başlayıp salı bıraktım,kendi kendime bu kararı almıştım zaten,o diyeti bu diyeti diye bişi yapmıcam ve dikkat edicem yediğime içtiğime diye,tam benim yerim olmuş burası.yazın anacım beni de listeye,74 kiloyum,alsam da versem de her cuma yazıcam söz
dava arkadaslarım cokacimcoook
simdilik hepıze hoscakalın dıyorum..
belkı yıne kacar gelırım aranızaazemuszemus
hepınıze sımdıden basarılarrhihoyyyt
durmak yok yola devam:lepi:
Ay kesinlikle yiye yiye bu hale geldim gözüm hala tatlı da :icecream:
Ben en iyisi bir maden suyu iceyim hem kalorisiz hem de yeterince kalsiyum alan insanlar daha kolay kilo verirmis diye okumustum.
Benim hedefim 52 kilo ama bu son hedefim. Su anda ilk hedefim 64 un altinda bir kiloyu gormek, boyle kucuk kucuk hedeflerle daha kolay yapiyorum alkisalkisalkis
Balık salata ve 1 dilim kızarmış kepekli ekmek yedim ha bide kızıma kuru kayısı verirken 1 tanede ben yedim.aslında tokum ama açım.alışmışız herşeyden yemeye böyle az olunca eksiklik hissediyor insan.Ama yılmak yok yeşil çayım elimde ohh mis gibi
tabi canım..kim kilo verirken kilo vermesi durmamışki
hepimizin başına gelmiştir
stres ..sorunlar vucud bazen durduruyo ..
ama önemli olan burda paylaşımı bırakmamak..
..
bu arada 14.takım 1 .olmuş:hooray:
e e bundada bu hafta 2.6 kg vererek benimde payım var..zemuszemus
akşam yemeginde;
zeytin yağlı pırasa,
1poğaça ve 1kase yoğurt yedim
saat 10dada kepekli bisküviyle 1bardak ıhlamur içecem
aa anlatayım datlum ni dimek buyrunnnnnnnnn
şimdik bir adet soğan alınır ben gücümün yettiğini elimle vurarak kırıyom :jeyyar: olmadı 4e bölüyom
2 bardak su eklenir ve 15dk kaynatılır içine limon sıkılıp ılıyınca aç karnına içilir :içelim:
ilk baş kesin burnumu tıkar içerim diyodum ama hoşuma gitti tadı nasıl ılık suya limon sıkıyosak öyle yani hatta topicte bir arkadaş limon sevmediği ve sade içemediği için baharat kattığını söylemiş sıkıldıkça değişik değişik içilebilir walla wc sorununada iyi geliyor kadın hastalıklarınada iyi geldiği söyleniyor bnm sürekli şişkinlik ve gaz sorunum var sölemesi ayıp çatır çatır attırıyo walla :roflol:
titto , bo yöntemle kilo verdinmi,yada inceldinmi..:hulya:
aa anlatayım datlum ni dimek buyrunnnnnnnnn
şimdik bir adet soğan alınır ben gücümün yettiğini elimle vurarak kırıyom :jeyyar: olmadı 4e bölüyom
2 bardak su eklenir ve 15dk kaynatılır içine limon sıkılıp ılıyınca aç karnına içilir :içelim:
ilk baş kesin burnumu tıkar içerim diyodum ama hoşuma gitti tadı nasıl ılık suya limon sıkıyosak öyle yani hatta topicte bir arkadaş limon sevmediği ve sade içemediği için baharat kattığını söylemiş sıkıldıkça değişik değişik içilebilir walla wc sorununada iyi geliyor kadın hastalıklarınada iyi geldiği söyleniyor bnm sürekli şişkinlik ve gaz sorunum var sölemesi ayıp çatır çatır attırıyo walla :roflol:
evet cnm 1 kg verdim ama ben sporda yapıom :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?