Bu ara nezleye esir olmuş durumdayım ıhlamur,nane limon ,yeşil çayla yatıp kalkıyorum.sabah 1 dilim kepekli ekmekle kahvaltımı yaptım.Öğlen az mercimek akşamada fasülye var ondan biraz yerim.ılaç içiyorum öğle yemeklerini yemiyordum genelde artık atlayamıyorum.tartı günüde geldi kilo verdim mi acep meraktayım.
mrb kizlar benim bu haftam berbat otesi gecti bi yandan hastaliklar esimin rahatsizligi benim regl agrilari bi bosvermislik varki uzerimde sormayin gitsin aylardirkendime hakim oldugum herseyin tadini cikara cikara yedim bugunlerde
hergun sabah bugun kendimi toparliycam diye basliyorum gune ogleden sonra bozuyorum niyeti havalar kisli gunes yok moral sifir yarin sabah tartilip kilomu yazarken cok utanirim artik:kedi: ve bu gidisle topicik yuz karasi olarak tekmeyi koyarsiniz bana zaar:mymeka:
Sıla ablacım ve topiğin güzel bayanları mrb.. ya 1 haftadır giremedim çünkü pc bozulduçoook özür dilerim sıla ablacım kilo bildirimimi de yapamadım ama bi deişiklik yok ztn :/ hala 72yim.ben kilo bildirimini haftaya cuma yaparım bir daha. yrna 72 olarak kaydedersin olurmu :S
merhaba canlarım
sabah ılık sı.salatalık domates peynir.şekersiz çay.biraz önce elma yedim bir tane.birazdanda yeşil çay içicem.sılacım nerelerdesinnn
tebriklerrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.işte irade süpersin tatlım:1hug:Canlarım merhaba,dün kursum vardı giremedim.Kursta tanışma çayı vardı.Börekten tatlıya dolmayapastaya ne ararsanız vardı.Ama ben sadece 3 kayısı yedim.Çünkü sebze diyetimin 2, günüydü.Valla kendimi alkışladım.ıradem mi kuvvetlendi ne...?sırnaşık şey
Bugün de birazdan arkadaşa gidicem.Şimdiye kadar
Sabah 1 dilim ekmek+peynir ve 1 bardak süt
Ara Türk kahvesi
Öğlen Balık ve domates...
Şimdide maydonozlu suyumu içip çıkıcam.Yarın tartı günü bakalım verdim mi?Gerç
i cumartesi adet günüm...:uhm:Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın.....a.s.
Merhaba kızlar... Bende iki gündür internet bağlantımda problem vardı girememiştim..Giremediğim gibi de bu süre zarfında abartmış yemiştimm... Şimdi tekrar geldimm... Kilo vermeye tam gaz devammm
Son sayfalardan geriye gideyim bakayımm kimler neler yapmış ...
Sılaaa geçmiş olsun canımmm
Gülce2008
Perşembe
Sizede geçmiş olsunnn kızlarr ....
merhaba hiç vaktim yok hemençıkıcam ..ama kilomu yazayım 82..bu hafta hiç vermemişim ama özel günlerdeyim haftaya 79 görürüm inş.beni takip edin kendimle yarıştayı m..haftaya 79 bayrama 75 inş ...olur dimi....herkese bol kalorisiz bir hafta daha şimdiden
off aşırı şekilde çikoyemek istorumm
eracım canem celdim celdim..
esra şu an annem samsunda .devlet hastanesi tarafında..keşkem bende orda olsaydım ah ah :gitme::gitme:
canem bugün sabah evde yoktum öglen çocukları hazırla okula gönder derken ev işi yapamadım..eeee pis eve misafir neçok gelirmiş yahu..bugün gelen gelene .anca tekrar girebiliyom nete..sen elma diyetine başladın dimi şeker nasıl gidiyor..
özledin dimi samsunu.samsun özlencek br şehir. bende öyle az bir şehirdışına çıksam diyorumki samsun gibisi yok.elma diyetine başladım bugün.canımya sen onu yaparken sadece kahvaltı ve elma olarakmı yapmıştın.başka bişi yenmiyo dimi.sanki tansiyonum düşüyü gibi hissetimde.
kızlar akşama yine az barbunya yerim o kadar bugün canım pek bişi istemiyo yarın da sınavım var sabahlıcam umarım dozutmam...(( uhm::uhm:
kolay gelsin şimdiden.umarım sınavın iyi geçer. seni tanımasam bile benim durumumda olan herkese sempatiyle yaklaşıyorum bugunlerde. yerimseniben
ben de listenizde değilim ama her şeye atlıyorum di mi? kaydirigubbakcemile3 hepinize kolay gelsin.
bya kızlar ben bugüne kadar hiç diyet yapmöadım yapmaya çalışıyorum şimdide beceremiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusun ne yiyip ne yemiyeceğimi bilemiyorum neler yapmam gerek saat kaçlarda ne gibi şeyleşr yemem gerek
kızlar akşama yine az barbunya yerim o kadar bugün canım pek bişi istemiyo yarın da sınavım var sabahlıcam umarım dozutmam...(( uhm::uhm:
özledin dimi samsunu.samsun özlencek br şehir. bende öyle az bir şehirdışına çıksam diyorumki samsun gibisi yok.elma diyetine başladım bugün.canımya sen onu yaparken sadece kahvaltı ve elma olarakmı yapmıştın.başka bişi yenmiyo dimi.sanki tansiyonum düşüyü gibi hissetimde.
bya kızlar ben bugüne kadar hiç diyet yapmöadım yapmaya çalışıyorum şimdide beceremiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusun ne yiyip ne yemiyeceğimi bilemiyorum neler yapmam gerek saat kaçlarda ne gibi şeyleşr yemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?