S beden olmak isteyen buraya

kızlar selam yazamıyorum sureklı akşam kursum falan vardı dogru durust bısey yıyemedım ınternetedede sorun vardı iş yerınde bakamadım kusura bakmayın

kısslaaar ben geldim
ehliyete çalışıorumda bende motor dersi çok zormuş ayol
oku oku helak oldum
bu arada çalışmayı bırakınca hemen sağlıklı beslenmeyle ilgili ne yapabilirim diye araştırıyorum
bu montiyi araştırdım içeriği ile alakalı alıntıları okudum da bana gayette mantıklı geldi
kitabı hepsiburada dan sipariş ettim kargosuda bedavaydı valla iyide oldu ..
bakalım kızlar gelsinde okudukçada paylaşırım inşallah ...
sıla diyet için mi gittin doktora kuzum okuyamadım da
bişeyin yok demi inşallah..
şehnazımı göremedim ama uğruyosa buraya onuda çok seviom
ya kızlar bi 85 olsamda haburaya fotomu koyacam da bi dua edin da bana hadi übtüm sizi kocaman

Merhaba hemen bugun ne yedim yazayim.Sabah 1/2 dilim kepekli ekmek ceyrek kibrit k. peynir, 4 zeytin birazcik yesillik.Ara;1 elma,Ogle:1 elma, Ara:Kucuk bi parca cig brokoli, biraz marul(otlamisim resmen:kedi:)Aksam:3-4 kasik tavuk sote(yagsiz), 2 tane minik havuc.1,5lt su 3 bardak yesilcay:içelim:

Selam ben geldim okuyamadım bakamadım neler paylaştınız 5 gündür yoktum işyerimde izinliydim annemleri ziyarete gitmişyim izmire bakalım yarıntartı ne diyecek bana inş.kilo vermişimdir..:Saruboceq: Herkese iyi günler..Öptüm

öncelikle günaydın topiğiniz hayırlı olsun bende 15 gündür soğan suyu içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama kilo vermek yerine alıyorum nerde hata yapıyorum anlamdım

selam kızlar bende soğan suyu içiyorum 5 günden beri ve eşim inceldiğimi söledi ama nedense ben farkedemedim hedefim 57 kilo olmak yani bekarken olduğum kilo şuan 75 kiloyum sorunum bsnlerim nyse ben size şunu sormak istiyorum bu sabah soğan suyu ile birlikt elma sirkesi bal karışımıda içtim ve gece yatarkende içmeyi düşünüyorum..sizce yanlışmı bu konuyla ilgli bilgi verirseniz çok sevinirim

selam
DÜN GıRMEDıM gezmelerdeydim
ama öyle bozmadım,aşırı yemedim
ama ellerim vücudum çok şiş benim 2gündür
ayaklarımın üzerine basamadım sabah
inşallah geçer

ay biri bana fikir versin sirke karışımını vesoğan suyunu birlikte içiyorum yararlımı zararlımı cil kilo vermem lazımdaakannehir

öncelikle günaydın topiğiniz hayırlı olsun bende 15 gündür soğan suyu içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama kilo vermek yerine alıyorum nerde hata yapıyorum anlamdım

merhaba canım
sağan kürünü denemedim ama bazı besinler bazı bünyelere iyi gelmiyormuş,sendede böyle bir şey olabilir
üzme kendini

günaydın kızlaaaaaaaaara.s.

ya size iki kötü haberim var. ben dün dayanamayıp tekrar tartıldım .:kedi:hani 4 kilo vermiştim ya, 3 kilo almış çıktım.delikafadulden acaba tartı mı bzuk? 56 çıkmıştım önce. 1 gün sonra tekrar tartıldım 59( bugün de elma eksenli hafif yiyeyim bari.

ikinci kötü haber de ayağımı burkmuşum galiba. üzerine basamıyorum, yere çömelemiyorum vs. krem falan srdüm kas gevşetici ama spor yapamam herhalde.senağlama

dün yatmadan 40 mekik
20 ters mekik
300 defa karnı içeri çekip bırakma,
300 defa kalça kasıp bırakma
100 defa karın kaslarını sıkıp bırakma
5 dakika karın kaslarını çalıştırma haerketi yaptım...

hafif şeyler ama toparlıyor cidden.

sabah da kepekli ekmekle klasik kahvaltımı yaptım işte...

hepinizi öpüyorum. inşallah tartı bozuktur. yarıne zcanede tartılıp kilomu yazaycağım. öpüldünüz...

SILACIM SELAM
nasıl oldun canım ?

selam canım sende hoşgeldin bende seni merak etmiştim...

gezmelerdeymişin..ellerim ayakarım şiş demişsin neden oldu acaba..su topladın belki canım..ayakların çok hareket ettin ondan olmasın..şimdi nasıl umarım hemen geçer canım..

canım bende doktora gittim tahl,iller yaptırdım..
bugün doktorda izine çıkmış pazartesi gelcekmiş..tahlilleri hepsini aldım ama gösteremedim..ben baktım sonuçlara kan değerleri herşey süper..ultrasonda safra kesesinde taş çıktı..bunun için bakalım pazartesi doktor ne dicek..artık hayırlısı..

iklimcim tartın bozuk olabilir sıkma canını..başka yerde tartıl bide..ayrıca geçmiş olsun ayağına dikkat et..iyileş sonra yaparsın spor..
escape09 soğan suyu ile ilgili deneyimim yok,sirke de içiyormuşsun..burda içen varsa arkadaşlar yardımcı olurlar..iyice araştır canım..

hoşgeldin canımŞeniz
hadi bakalım benim yazerim başarıyla alır ehliyeti:hooray:
kitabın gelince bizimle paylaşım yap ..her bilg,iye ihtiyacımız var şeker..
diyet için gittim canım doktora tüm tahlilleri yaptırdım ama bugünde doktor izinliymiş pazartesi göstercem bakalım..
valla 85 olda hemen koy şu resmini bende 70olayım koyacam resmimi..dularımız seninle fıstık bende üptüm seni..
akşam 6 ya kadar sızınleyım sonra kurs cıcım senın nasıl gıdıo kılo verme bu ara cok tartıldım ben pazar gunu yazarım kılomu :)

biraz kaçamak yaptım kendime kızgınım canımklava:artık yarın belli olcak kilo durumum..reglide oldum,
sen pazar sölücen kilonu oldu şekerim..

samanyolu ne güzel canım bak yağlardan gitmiş ..öğünlerini herzaman yaz tatlım

Canlarım merhaba,dün kursum vardı giremedim.Kursta tanışma çayı vardı.Börekten tatlıya dolmayapastaya ne ararsanız vardı.Ama ben sadece 3 kayısı yedim.Çünkü sebze diyetimin 2, günüydü.Valla kendimi alkışladım.İradem mi kuvvetlendi ne...?sırnaşık şey
Bugün de birazdan arkadaşa gidicem.Şimdiye kadar

Sabah 1 dilim ekmek+peynir ve 1 bardak süt
Ara Türk kahvesi
Öğlen Balık ve domates...

Şimdide maydonozlu suyumu içip çıkıcam.Yarın tartı günü bakalım verdim mi?Gerç
i cumartesi adet günüm...:uhm:Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın.....a.s.

merhaba canlarım
sabah ılık sı.salatalık domates peynir.şekersiz çay.biraz önce elma yedim bir tane.birazdanda yeşil çay içicem.sılacım nerelerdesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…