S beden olmak isteyen buraya

frezyam gayet güzel..ama biraz azcık gibi geldi
araları ihmal etme ye muhakkak metobolizma çlaışsınn

ah cnm sorma sabah dartıda kendım öyle görünce şok oldum

cnm arlada meyvada yerım kaysı filan ya bende ödem çok cnm pırınç lapasım yapsam bir kaç gün bilemiyorum.

arkadaşlar emziriyorum ben
bu arada da kilo vermek istiyorum ama rejim yapamıyorum.
yeşil çay emzirirken zararlımı?????????????????????????????????????

sen kilonu söylememekte kararlı mısın hala bacımm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

merak etmeni gerektiricek bi kilom yok..
sadece elma diyetinde vok kilo verdim sonrasindada kacirinca cok kilo aldim ve söylemk isdemiyrm hepsi bu ama cokda merak ediyosan derim devlet sirri degil hoskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba fıstık
hoşgeldin..tatlı çekiyosa canın azcık ucundan ye kızzzzzzz

ooooo bisküvi yenmiş bile,az ye haaakafamçokkarıştı

valla caniko ben su bogazimi hala tutamiyrm regl yüzündenmidir nedr canim hep tatli seyler cekiyo cildirmak üzereyim
ama sanada söz verdim basliyorum bugun sözz Şeniz

aslında öle kilosu yok ardacımın ..tatile gidince kilo almış..ilaçta kullandı.ben yakından tanıyorum kendisini..olsun uygun zamanda kendisi söyler...olsun oda her hafta ne kadar verdiğini yazcak ..çektim onunda kulağını ..paylaşım yapacak..

tşk.ederim arkadaşlar:1hug::1hug:

ama ben balık etliyim ve bu kilo ii durmuyo bana herkeste aynı kilo aynı durmuyo boy aynı olsa bile...ama kendimi kasmamaya çalışıcam..kilo veren herkesi tebrik ediyorum;darısı veremeyenlere inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ah cnm sorma sabah dartıda kendım öyle görünce şok oldum

cnm arlada meyvada yerım kaysı filan ya bende ödem çok cnm pırınç lapasım yapsam bir kaç gün bilemiyorum.

evet kiloları görünce şok oluyoz ama..
ne yapalım yavaş verelim sağlıklı gitsin dimi
sen az ve sık ye anım metobolizman hep çaışsın..

canım kilolarımızı yazma günümüz cuma..

merak etmeni gerektiricek bi kilom yok..
sadece elma diyetinde vok kilo verdim sonrasindada kacirinca cok kilo aldim ve söylemk isdemiyrm hepsi bu ama cokda merak ediyosan derim devlet sirri degil hoskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşırı meraklı bi insanım cnm o yüzden yani..kusuruma bakma.ne gelirse başa ya meraktan ya meraktan amma napiimakaydirigubbakcemile3

artık söylersin bi araa.s.

aşırı meraklı bi insanım cnm o yüzden yani..kusuruma bakma.ne gelirse başa ya meraktan ya meraktan amma napiimakaydirigubbakcemile3

ironicc burda gülmekten kırdın geçirdin beni:roflol::roflol::roflol:allah senide güldürsün kızzza.sa.sa.s

canim bende saka yapiyorum sana
sen merak etme sölerim ben silaminda dediig gibi elma diyetinden sonra aldigim kilolar e bide ilac kullndim ondanda aldim offf hatirlamak dahi gelmiyo kilolari

bu arada cok sekersin yaaa yirim senii merakli hatunnŞeniz

Son düzenleme:
Yavvv ben niye hep kimsenin olmadığı saatlerde geliyom bu topiğe....CADIARZU
Neyse bugün yediklerimi yazayım
Sabah : Klasik kahvaltı.bir dilim köy ekmeği ile
Ara : 1 elma
Bu arada oğlanı okula yürüyerek götürdüm.. Nerden baksan 1 kilometre olmuştur.Yürüyüş Gelincede pazara alış veriş yapmaya gittim
Öglen : Kabak yemeği. kıymalı idi. 1 dilim ekmek ve yoğurt eşliğinde
Ara : 2 mandalina
Akşam : Kabak yemeği yine yanında az yağsız salçasız yoğurtlu makarna ,ekmek yok..
Leslie ile 2. mil yürüyüşş
buyrunnnnnnnnn
Buraya kadar her şey normal kaydirigubbakcemile5 amma velakin işte bu saatten sonra kurtadama dönüşüyomm.....Mesela şimdi canım çayın yanında tatlı bişiycikler istiyor.Onu yiyincede ksin tuzlu bişiycikler istiycekk :hulya:

light bisküvi yiyebilirsin mesela
zaten asıl sorun akşamları fazla kaçırmamak bütün gün diyeti güzel yapmıssın şimdi yersen bütün çaban boşa gider öyle motive et kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…