Tebrikler hayatımm.. 1 kilo gayet güzel bir haftada...
16/10/2009 92,8kg
23/10/2009 90,6kg - 2,2 kg verdim
İzmirde annemde olmama rağmen hareket yapmamama rağmen süperim süperrr:))sadece acıktığımda yedim doyduğumda bıraktım ısrarlar üzerine sadece tattım acıkmadan yemek yemedim benim sırrım bu
Sevgimle...
Sılacımmm günayydın canımmm
Akşam evet biraz kaçamak yaptım..lmaz: Koca bi külah dondurma ile bid cips yedimm...Kocayla gezmeye çıkmanın cezası bu oldu....:kedi:
Bu haftaki kilomm 70.50 700 gr vermişim...
Bunuda sanırım bu hafta sporu biraz artırdım o sayede verdim..Yani yediklerim dikkat ediyorum ama bu abur cuburdan vazgeçemediğim sürece biraz zor... Yinede bunada şükürrr.....Azar azar gitsin ama gitsin..
günaydın arkadaşlarrrr opuyorumnanaktan malum bu hafta yoktum dün döndüm eve sporumu yaptım ama evde olmadığım günler yapamadım ve yediklerime hiç dikkat edemedim kendi evinde olmayınca iinsan ortama uyuyo maalesef sonuç geçen hafta verdiğim 1 kiloyu geri aldım bu beni 2 hafta geriye götürdü bu yüzden üzüldüm ama hırs yaptım vazgeçmiyorum yola devam zamanla olacak nasılsa bu arada özlemişim sizleri yahu Şeniz
sılam afyet olsun cnm
günaydın..bende yarım kilo almışım.bu işi daha sıkı tutmam lazım...
günaydın
bende 100gr almışım 77 kğ gösterdi tartım mafoldumben
günaydın canlarım...evdeki tartının bozuk olduğundan şüpheleniyorum. o yüzden gidip ezcanede yada kargoda tartılıcam aynı çıkarsasenağlama neyse..şimdilik 59 görünüyorum ama bakalım...
tatlımm hoşgeldiiinn özledik seniiopuyorumnanaktan
yaa ben aynı kilodayım yine yaa 65.5 maalesef kiisenağlama
TEŞEKKÜR EDERİM SILACIM SEN DE SÜPERSİN ŞEKERa.s.
günaydın kızlar ve hepimize hayırlı cumalar:)
bu haftaki kilom 57.700 :)))
vayy tatlım tebrikler. senle aynı kiloda başlamıştık...ne yaptın hafta boyunca? yani özel bir diyette miydin?
sılacım plates yapıyorum sabahları.
haftayi 400gr alarak kapattimmafoldumben
66.700
teşekkür ederim sılacım:))
Kızlar bende 1 kilo vermişim.Son 2 gündür pek dikkat edemedim hem regl dönemi hemde hastalık dikkat etseymişim biraz daha gidemiş belkide.1 kiloyada şükür.
reğli ve giden 1kilo süpersin bacum sen maşallahhhhhhhh
cicim yavaş gidorum die üzülmee biz hiç gidemiyos neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?