S beden olmak isteyen buraya

canım benim çok geçmiş olsun ve kolay gelsin diyorum ....Allah kızını bir an önce iyileştirsin..:Saruboceq:erkekler doğuştan rahat :)))))kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun.havalardan herkes hasta.erkekler böyle rahatlar işte.bütün herşey bayanların üstünde.napalım biz onlardan daha güçlüyüz demeekki dime yani))))

Günaydınn kızlarrrr.....opuyorumnanaktan
Sabah önce limonlu suyumu içtimmm
Sonra 1 elma yiyip sporumu yaptım
Biraz öncede kahvaltımı yaptım..Normalden farklı olarak ve kaçamak olarak az biber kızartması ile ekmeği biraz daha fazla yedim..Ve beyaz ekmek yedim.Kepekli yoktu..

Öglenide hafif yapmamlazım CADIARZU
Çünkü akşam dışarda günümüzz varrr.... :çok üzgünüm:
Kesin fazla kaçırcam. ..
Ama dikkat etcem artık .Hafta sonları bizde illaki aktivite oluyor.Yemedende yapamıyorum..klava:

Geçmiş olsun canımmm
Benim küçük oğlandada iki gündür yüzünde benekler var..
Alerji diyodum ama acaba çicek olabilirmi diye korkmaya başladımm...
Gerçi kaşımıyor ama
Doktorada götürmedim ama bakalım hayırlısı

Bu arada tüm birinci ,ikinci ve üçüncü olan arkadaşları kutlarımmmmm.....

Son düzenleme:
sabah domates,salatalık,bir dilim kepek ekmeği,iki üç çatal patates kızartmasışaz melemen,şekersiz çay.biraz önce elma yedim bir tane.herkese süper bir haftasonu diliyorumm...

merhabaa bağyanlar..ardaalya cım ve sılacım güzel sözleriniz için çok tenk yuu :))

bigsize'cığım amiiinn demek istiyorum..inşallah hepimiz istediğimiz fit vücutlara sahip olabiliriz..kızlar bu arada leslie sensone walk at home serisini duyan ve yapan var mı?
çok etkili diyorlar..bende başladım 4 gündür yapıyorum..

Çok güzel bir topic olmuş yalnız "s"beden olmak şartmı yani benim 1,70 boyum var ve normalim "m" aşırı zayıflık takıntısımı diye düşünüyüyorum buradki arkadaşlar için artık? Kusura bakmayın ama biz manken değiliz "sıska" olmak moda diye hilkat garibesi gibi gezmek çok ta estetik deil bence.. Şimdi diyeceksinizki herkesin tercihi, ama bence herkesin tercihi değil çünkü bize ne empoze edliyrosa onu alıyoruz.. Yani sıskalık moda ve 50 kg olanda 90 kg olanda diyette akannehir

Çok geçmiş olsun canım Umarım çabuk toparlar bu ara hastalık nezle bizdende gitmez oldu.

Bu arada sabah ılık limonlu suyumu içtim kahvaltıda beyaz peynirli kepek ekmeğine tost yedim 1 bardak ayran eşliğinde.Öğlen meyve yemeyi düşünüyorum akşamada bakalım artık henüz aklımda birşey yok...

canım benim çok geçmiş olsun ve kolay gelsin diyorum ....Allah kızını bir an önce iyileştirsin..:Saruboceq:erkekler doğuştan rahat :)))))kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun.havalardan herkes hasta.erkekler böyle rahatlar işte.bütün herşey bayanların üstünde.napalım biz onlardan daha güçlüyüz demeekki dime yani))))

çok teşekkür ediyorum kızlar...
boğaz ağrısı bizimkisi.........
evet bizler güçlüyüz ama bu erkekleri sanırım biz böyle alıştırıyoruz..
sabah çıkmadan çayına kadar yaptım...kalkınca içer diye..
ilk cicim aylarında bize karşı çooook iyi olduklarında bizde karşılık olarak iyi oluyoruz..
ama sonra onlar kötü hallerine dönünce biz hala iyi kalıyoruz..
demekki bizim özümüz iyi opuyorumnanaktanzemuszemus
biz bu kadar güçlü ve harika iken kilolar korksun bizden...bu kilolarımı veremicez dimi kızlar....zayıf insanların iskeletiyle bizimkisi aynı..
durmak yok şekerler kilo vermeye devam:lepi:

aaa ben çizelgemi değiştirmemişim ..hemen değiştireyim şunu dimi ama

ah canım ah analık eş olmak hep fedakarlık..

tüm erkekler aynı valla

bu arada yavrumuza geçmiş olsun..rabbim şifa versin..hemen iyileşir inşallah..

onlar hasta olunca hiçbirşeyin tadı tuzu olmuyor

Günaydınlaaarrr
şimdi tartıldım 66 kiloyum yarım kilo vermişim büyük başarı kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae

gram grmda olsa büyük başarı kilo vermek tebrikler fıstık..Şeniz

aaa ben çizelgemi değiştirmemişim ..hemen değiştireyim şunu dimi ama

değiştir tabi fıstık..yerimseniben

tatlım topiğimizin adı s beden ama.biz illaki sbeden olmak değil hedeflerimize ulaşmak amacımız..sbeden yazmah moral ve motivasyon adınaydı..ama olursakta almam demeyiz haniyerimseniben

nidemek şeker.Şeniz

lesli abla 3mili yapıyorum canım bende..hem hareketlet çok basit hemde yorucu ve çok terletiyor..başarılar fıstık..

öglen hafif yapıp akşamı dengelicen demkki şekerim sporda yapılmış..daha ne olsun.akşam çok fazla kaçırırsan lesliyi yaparsın dicem ama tabi oğluşundan fırsat olursa.
neyse görüşürüz tatlım..

23 EKİM HAREKETLERİM
1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x 10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 5 dk.
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 30 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 40 kere
8. Yürüyüş 60 dk.
9. Bacak esnetme 40 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 40 kere
11. Step 50 kere
12. Çömelme 3 x 20
13. Geri tekme 40 kere
14. İp atlama (zıplama) 50

çizelgemi değiştiremiyorum bn yaa

kaydet tuşu yok olmuş çizelge yapıştırdığım yerde sinir oldum
okadar da uğraşmış beğenmiş yapmıştım ufff

herkese slm ben pekpaylasimda bulunamadim bu gunlerde hem zamanim olmuyo pc basina gecmeye hem insanlara kotu ornek olmak istememsırnaşık şey
dun dis hekiminde randevum vardi gittim bi suru ilac verdi dislerde sorun yokmus dis etlerim formunu kaybediyormus acaba cok uzun suredir diyet yaptigimdanmi nedirfisfisfis aksam basladim ilaclara mide bulantisi yapiyo bugun sabah bi kase kfleksle basladim gune haptan dolayi midem bulaniyo bisey yemedim kalkip papatya cayi yapicam aksama sulu kofte yiycem bi porsiyon

Bunlar göbüş eriten hareketler mii
Bende yapmak istiyorum ama
Anlayamadım ki bi tarif etsen ya bacımmmm

kızlar merhaba:)
akrepcim geçmiş olsun kızına cnm.maşallah ne güzel aksatmadan yapıyorsun sporunu.
ben bugün biraz fazla kaçırdım ya.
kalkar kalkmaz sirkeli su.

kahvaltı: k flakes.

öğle:sebze çorbası.

ara:1 taneçokoprens bisküvi ühühühühüüü

biraz önce de 1 tane sigara böreği yedim(
akşamada çorba içerim yine.

selam kızlar...iki gündür evden çıkamıyorum o yüzden tartılamadım. ksımatese yarın. ama kendimi kilo almış hissediyorum(

bugün sabah 3 dilim kepekli ekmek, peynir, 4 zeytin, domates, yeşil çay

ara yeşil elma

öğlen salata

akşam iki dilim kepekli ekmekle peynirli yağsız tost

yeşil çay...

yarın arkadaşa gideceğim. o yüzden bugün hafif yiyorum.dengelensin)

inşallah kilo almamışımdır...hoş kilomu da bilmiyorum ya...oooof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…