slm şekerler
toplantıdan yeni çıktım...
gece ateşlendi benim kız sabah dr u aradım ilaç aldım...
sonra toplantıya yetiş...babamızda bu arada evde uyuyor..tüm koşturmaları yapıyorum..en son babamızın haberi oluyor sadece....bu erkekler neden bu kadar rahat acaba...
bu hafta sonu da çalışıyorum..
kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum..
slm şekerler
sonra toplantıya yetiş...babamızda bu arada evde uyuyor..tüm koşturmaları yapıyorum..en son babamızın haberi oluyor sadece....bu erkekler neden bu kadar rahat acaba...
slm şekerler
slm şekerler
canım benim çok geçmiş olsun ve kolay gelsin diyorum ....Allah kızını bir an önce iyileştirsin..:Saruboceq:erkekler doğuştan rahat :)))))kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun.havalardan herkes hasta.erkekler böyle rahatlar işte.bütün herşey bayanların üstünde.napalım biz onlardan daha güçlüyüz demeekki dime yani))))
Geçmiş olsun canımmm
Benim küçük oğlandada iki gündür yüzünde benekler var..
Alerji diyodum ama acaba çicek olabilirmi diye korkmaya başladımm...
Gerçi kaşımıyor ama
Doktorada götürmedim ama bakalım hayırlısı
Bu arada tüm birinci ,ikinci ve üçüncü olan arkadaşları kutlarımmmmm.....
çok teşekkür ediyorum kızlar...Çok geçmiş olsun canım Umarım çabuk toparlar bu ara hastalık nezle bizdende gitmez oldu
Bu arada sabah ılık limonlu suyumu içtim kahvaltıda beyaz peynirli kepek ekmeğine tost yedim 1 bardak ayran eşliğinde.Öğlen meyve yemeyi düşünüyorum akşamada bakalım artık henüz aklımda birşey yok...
slm şekerler
Günaydınlaaarrr
şimdi tartıldım 66 kiloyum yarım kilo vermişim büyük başarı kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae
aaa ben çizelgemi değiştirmemişim ..hemen değiştireyim şunu dimi ama
Çok güzel bir topic olmuş yalnız "s"beden olmak şartmı yani benim 1,70 boyum var ve normalim "m" aşırı zayıflık takıntısımı diye düşünüyüyorum buradki arkadaşlar için artık? Kusura bakmayın ama biz manken değiliz "sıska" olmak moda diye hilkat garibesi gibi gezmek çok ta estetik deil bence.. Şimdi diyeceksinizki herkesin tercihi, ama bence herkesin tercihi değil çünkü bize ne empoze edliyrosa onu alıyoruz.. Yani sıskalık moda ve 50 kg olanda 90 kg olanda diyette akannehir
merhabaa bağyanlar..ardaalya cım ve sılacım güzel sözleriniz için çok tenk yuu :))
bigsize'cığım amiiinn demek istiyorum..inşallah hepimiz istediğimiz fit vücutlara sahip olabiliriz..kızlar bu arada leslie sensone walk at home serisini duyan ve yapan var mı?
çok etkili diyorlar..bende başladım 4 gündür yapıyorum..
Günaydınn kızlarrrr.....opuyorumnanaktan
Sabah önce limonlu suyumu içtimmm
Sonra 1 elma yiyip sporumu yaptım
Biraz öncede kahvaltımı yaptım..Normalden farklı olarak ve kaçamak olarak az biber kızartması ile ekmeği biraz daha fazla yedim..Ve beyaz ekmek yedim.Kepekli yoktu..
Öglenide hafif yapmamlazım CADIARZU
Çünkü akşam dışarda günümüzz varrr.... :çok üzgünüm:
Kesin fazla kaçırcam. ..
Ama dikkat etcem artık .Hafta sonları bizde illaki aktivite oluyor.Yemedende yapamıyorum..klava:
23 EKİM HAREKETLERİM
1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x 10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 5 dk.
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 30 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 40 kere
8. Yürüyüş 60 dk.
9. Bacak esnetme 40 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 40 kere
11. Step 50 kere
12. Çömelme 3 x 20
13. Geri tekme 40 kere
14. İp atlama (zıplama) 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?