1 kilo versem hatta yarım kilo ne biliyim 700 gram..bayram edicem motive olup devam edicem ama hevesim azmim kırılıyo yavaştansenağlamasenağlama
herkese merhaba
16 gündür çok güzel bi şekilde rejimdeyim.boyum 1.59 civarında ve 52 kiloyummafoldumben
aslında 49 kiloydum ve çok güzeldi ama zamanla aldım ve ramazan bayramında ve sonrasında 2 hafta boyunca ne bulduysam yedim ve sonuç böyle...aslında 52 kilo 600 gram civarlarındaydm ama birazcık vermişim sadece 400 gram kadarmafoldumben...16 gündür az ve sık yememe yürüyüşe rağmen gide gide bu kadar gitti eski halime geri dönmek istiyorum ama olmuyo ..2 sene kadar önce 60 kilodan 49 a düşen ben şimdi hiçbişi yapamıyorum üstelik nasıl rejim yapmam gerektiğini bilmeme rağmen..2 senedir hep yeşilçay da içiyorum su da içerim hep..az ve sık da yiyorum ama olmuyo olmuyo kafamçokkarıştı sinirlenip tekrar yemeye başlamaktan korkuyorum..off niye böyle oluyo ??bi düşüncesi ya da önerisi olan var mı arkadaşlar senağlamasenağlamasenağlama
insan emeğinin karşılığını görmek istiyo ama kaç günlerdir yerimde sayıyorum..çok moralsizimsenağlamasenağlama vereceğim altucu 3 kilo diyorum ama gitmeyince o bile gitmiyo işte olmuyo..çok kasıldım kaldım :çok üzgünüm:
off yaa bende çok kötyüm hala aynı yerde ısrarla duruyorum sinir oldumm valla yaa bana rejm ii gelmiyo benm yaptgm şeyin adı olmamlı kendimi öle motive etmeliyim rejm dedigim an otomatikmn kilo yerinde sekiyoo
bugn yedgimi de yazayım 2 dilim ekmek 1 yumurta
1 tane elma
akşamda balık
form çay
bende bu hafda sadece 1 kilo attim,yani 61 den 60 a dusdum,ayyy cok yavas gidiyorumoff,
frezyam gayet güzel..ama biraz azcık gibi geldiiyi akşamlar kızlar sabhatn bu yana yedıklerım sizlerle baylaşyim
sabah aç karnına 2 bardak su
1 kupa yeşil çay
saat 11 gibi kahvaltı
3 dilim kepek ekmeği 1 domates az peynır 3 adet yeşil biber bir kaçtane zeytın 1 fıncan çaay
ara yok
bitane meyvalı yoğur
saat 3 gibide bol salata yapıp yedım
şu andada 1 finca yeşil çayımı içiyorum
akşamda sadece çorba içerim ekmek yok
daha sonra bol su içmem gerek
hepinize iyi hafta sonları diliyorum
bende 650 gr vermişim bu hafta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kilo veren herkesi tebrik ediyorum darısı benm başıma inşşşşşşş kaydirigubbakcemile
teşekkürler tatlım..sılacım sanada çok teşekkür ederim cnm..artık böle gram gram vererek hedefe ulaşacm nappim :))
bu arada geçmişi okumuyorum çok fazla sayfa var başım dönüyor da:bbo: ammaaa sen yarım kilo almışsınnn çokk ayıppakannehir eshefle kınıyorum seni..ahada kınadımmkaydirigubbakcemile3
herkese merhabalar
sabah kahvaltimi yaptim
biraz evvelde büsküvi yedim
off canim hep catli seyler cekiyo regl olucam ama hala olamadim olsamda bi rahatlasam ya
herkese merhabalar
sabah kahvaltimi yaptim
biraz evvelde büsküvi yedim
off canim hep catli seyler cekiyo regl olucam ama hala olamadim olsamda bi rahatlasam ya
sen kilonu söylememekte kararlı mısın hala bacımm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
olsun gitsinde grm grm gitsin..valla sorma kız çok ayıp ettim mafoldumbenben aldım kilocuk ama reğliden olsa gerek:asigim:ban da kızın bağırın çağırın yahuuuuukötükedihüso
ben biliyom ben biliyom sen kıskannnndelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?