S beden olmak isteyen buraya

mervecim aslında az ama sık yemek gerekir..suyu bol içiyomusun canım..suyun etkisi çok var zayıflamada..

spor ise plates sıkılaştıryor kilo verirken bunu yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.lesli ablamız var bizim onu yap derim..
ve ya nivea bady cdleri var onları dene şekerim yılmak yok..inanki bide stres olursa hiçbirşey olmuyor ..bu kesinlikle doğru canım..ne olur kendini kasmadan rahat bir şekilde diyetini yapmaya çalış.hatta diyet kelimesini çıkaralım..sağlıklı beslenme diyelim.okimi kızŞeniz

sen ilk hafta güzel sonuç aldığında devam edersin gibime geliyor..ama ben uyandırım seni muhakkak..aralara bişeyler katarız oldumu fıstık..

Canım bizim çocuklar aynıymışşş desene benimde biri 5 yaşında biri 13 aylık iki oğlum var.. .. a.s ..
Bizimkiler sağolsun erkenden uyurlar ama onun acısınıda sabah altı itibariyle faaliyete geçerek başlarlar..5 yaşındaki oğlumu geçen hafta ilk adım ana okuluna verdim( 3-6 yaş arası devletin desteklediği ana okulları var tam gün yada yarım gün ) yarım gün gönderiyorum ama sabahçı... Bir haftadırda onun okula alışma telaşı içerisindeyizz..

dicercim aslında akşam yemek değil şu atıştırmalardan bi kendimizi kesek herşey daha güzel olacakta..işte yılların verdiği alışkanlıkları bırakmak bir anda zor.ama onlarıda başarıcazinşallah..
proğramın gayet güzel..sporlada kesin sonuç alırsın..

slm kızlar
işyerindeyim yine bu pazarda
dün sporumu yapamadım malum kızım rahatsızlanınca onunla ilgilendim..
sadece yürüdüm

seninkilerde çok erkenciymiş.benim bazen küçük olan 6-7gibi kalkar 1satt oyalanırız.sonra ya yatarız yada ben eşimi uyandırım yine yatamam..gece hiç erken yatamam,ufaklık çok uyanıyor.
bende kızımı verdim,5yaş grubuna.okula çabuk alıştı bak o sorunum olmadı şükür.
kızım çok girgin hemen ortama alışıyor.öğretmeni bile geçen hafta çok memnun olduğunu söyledi,aslında bende acaba ilerde bu kadar hevesle giderken acaba sıkılırmı diye düşüncesi başladı..
senin oğluşunda alışır canım ..okulda bizi hiç bekletmediler.okulda beklemiyosundur dimi.
arkadaşlarına alışınca eve bile gelmek istemicek bak..

kızım için tüm iyi dileklerinize çok teşekkür ederim şekerler....
allahım tüm çocukları korusun inşallah...
erencim göbüş yarışması topiğinde açıklanmış tüm hareketler oraya bakarsan tam olarak görürsün şeker..ben tam detaylı anlatamayabilirim...

slm kızlar
işyerindeyim yine bu pazarda
dün sporumu yapamadım malum kızım rahatsızlanınca onunla ilgilendim..
sadece yürüdüm

kız pazar günüdemi çalışıyon ..ay kıyamam sana.allah kolaylık versin..
spor yapamadım diyon ama bak yürüyüşü yapmışsın..
kızımız bugün nasıl.ilaç kullanıyosunuzdur..akrep senin kızda sanırım 5yaşında dimi kız

Evet canım , çocuklar uyanınca bende uyanıyorum..sonra küçüğüm uyusada ben uyuyamıyorum.gündüz uykusunuda sevmem..idare ediyoruz işe başlayana kadar ama bakalım
Canım benim ki de okula çabuk alıştı...Hatta anne sıkılmadım neden geldin almaya filan diyor.Ama benim oğlum biraz çekingen.Bende biraz evhamlı bir anne olunca.sürekli aklım onda oluyor.. Bide istekleri bir türlü bitmedi okulun.koca bir liste verdiler elimize.alıncaklar diye onları tamamlıyoruzz..

maşallah oğluşunaevet hep yapıyoruz evham..
ah sorma okulların o listeleri hiç bitmez..
ben okula yazdırıken benden bir liste istediler şok:1shokldum..,2,3günüm onları tamamlamakla geçti..
okul açılıncada kırtasiye listeleri başladı..ama şükür hallettim ..
neyse sağlık olsun yavrularımız huzurlu mutlu olsunlar biz anneler herzaman yanlarında destekçileriyiz..

evet canım haklısın her zaman destekçileriyiz onların

ilaca dün başladım canım..dr umuzu aradım hemen eczaneden aldım..ateşlenince korktum allahım korusun..
evet canım benimkide 5 yaşında..
ben de kızım doğduğundan bu yana rahatca yatağımda yatamam canım..hep uyku sorunu oldu..birde yatağına alıştıramadım bi türlü..hep yat kalkla geçer gecem

kızlar benim karnımda bayağı bir küçülme var..sporu şiddetle öneririm..kotu giydiğimde karnımda sarkma vardı ama şimdi kalmadı şükür...
düzenli yapılan spor gibisi yok inanın

erencim evet akrep burcuyum diğer sorularına da evet şeker...
özel mesaj kutum dolmuş sanırım ondan gönderemedin boşalttım şimdi

kızlar benim karnımda bayağı bir küçülme var..sporu şiddetle öneririm..kotu giydiğimde karnımda sarkma vardı ama şimdi kalmadı şükür...
düzenli yapılan spor gibisi yok inanın

Ne güzel....:hulya: bahsettiğin topiğinize biraz bakmıştım... bu hareketler işe yarıyor ise bende yapcam .bir kaç gündür duşta göbeğimi filan keseliyorum özel liflerle.. :kedi: benim doğum sonrası göbeğim çok kaldı ondan çok fazla şikayetciyim.Üzerime göre bişiy bulamıyorumm.. bedenime olan göbeğimden olmuyor.Göbeğime göre bişiy bulunca onunda bedeni büyük oluyor. mafoldumben

erencim evet akrep burcuyum diğer sorularına da evet şeker...
özel mesaj kutum dolmuş sanırım ondan gönderemedin boşalttım şimdi

Canım o soruların cevapları bendede evett de kendime benzettim bi an seni ondan sordumm .kaydirigubbakcemile5

akrepçim kızına tekrar acil şifalar diliyorum
düzenli spor kesinlikle aynada güzel görünüm gösterir..ay darsısı başıma.

erencim akrep ben kaçtım fıstıklar..ev halkına bir bakayımm..

görüşmek üzere.

iyi pazarlar hanımlarrr
bugün dayanamayıp tartıldım aman allahım kilo alıyorum
metobolizmam diyet modunna girdi galiba yememi azaltmama rağmen kilo almışım
bende bu gün reçelli filan kahvaltı yaptım

kızlar sabah tartıldım hemde giyiniktim 53,8 geldimm
53,5 diyelim kıyafetsiz
pek mutlu oldum valla
herkes inşallah bu rakamları görür tartısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…