S beden olmak isteyen buraya

çok geçmiş olsun canım
buara bütün çocuklar hastaa
biran önce iyileşir inşallah

Son düzenleme:
selam kızçeler napıyonuz bakimm..
bugün normal kahvaltımı yaptım..
öylende hafif oldu
akşam ise.çorba ve salata
aralarda elma ve yeşil çay
1saat dışarda küçük kızıla yürüdük..

off ben hiç iyi değilim bilmiyorum bu diyet ne olucak biraz kaçırsam hemen cıkarma isteği geliyor ne yediysem cıkarıyorum sanırım psikolojik sürekli hale gelmesinden korkuyorum

selam kızçeler napıyonuz bakimm..
bugün normal kahvaltımı yaptım..
öylende hafif oldu
akşam ise.çorba ve salata
aralarda elma ve yeşil çay
1saat dışarda küçük kızıla yürüdük..

sılacım bugünü ne güzel atlatmışsın.hem hafif yemişsin hemde spor yapmışsın..darısı başımıza..

az önce dizilere bakıyodum kkda..
2.5yıl önce yalancı yarim dizisini çok izlerdim.izlerdim çünkü
orda çok sevdiğim barışım vardı..ve hala çok seviyor unutmuyorum
onun anısına burayada bikaç resim koycam.malum burda aileyiz herşeyi konuşalım dimi ama.

off ben hiç iyi değilim bilmiyorum bu diyet ne olucak biraz kaçırsam hemen cıkarma isteği geliyor ne yediysem cıkarıyorum sanırım psikolojik sürekli hale gelmesinden korkuyorum

canım dikkat et... bende de karnım doyduğunda inanılmaz bulantı oluyor. pişmanlık, öfke...kızıyorum kendime niye yemek yedin diye. hatta çıkarmaya gidiyorum, olmuyor,iyice delleniyorum. biri b,ze dur desindelikafadulden şuan bile hem çok açım hem yemekten o pişmanlıktan korkuyorumsenağlama

evet bende de pişmanlık oluyor bende zaten reflü var fazla yesem kendiliğinden geri geliyor ama buaralar daha sık olmaya başladı

ben bugün evdeydim canım.kendimle mücadele halinde .elmalarla idare ettim.umarım sonuç iyi olurr.))

bende varım kızlar
21 gunluk bır program uygulamaya calışcam bakalım 21 gun sonunda durum ne olacak
boyum 168 kılom su an 58 59 olmus olabılırım bu hafta kısmadım yedım cunkü
50 kılo ya inmek amacım
artık kot pantolonlarıma sıgmak ıstıyorum yenı pantolon almak ıstemıyorum

dicercim hoşgeldin canım aramızaŞeniz

proğramın nasıl bişey bizimle paylaşırsan seviniriz.hadi bakalım sağlıklı zayıflamalar..

listeye yazıyorum seni..
kızlar berbattı günüm:a015::a015::a015:iyi gecelerrrrrrrr

olsun sıkma canını bugün telafi edersin..
ben bugün evdeydim canım.kendimle mücadele halinde .elmalarla idare ettim.umarım sonuç iyi olurr.))

sonuç sevindirici olur kesinlikle 3kilo gider senden..ilkhaftalarda elma diyeti kilo verdirir.
kolaylıklar dilirm canım..

günaydın canlarım.iyi pazarlar herkese.
sılacım gider inş.bir haftalık yapmayı düşünüyorum zaten.motive olmak için rejime.gerçi bakmışsın çok motive olmuşum dalmışım gitmişim elma diyetine...dalarsam uyandır beni şekerr.

Günaydınn kızlarrrrr
Sılacım sabah sabah niye kalktın böle canım..Hadi beni oğlanlar uyutmadı, 4 saatlik uyku ile ayaktayım..
Saatlerde geri alınmış sanırsammm

canlarım hepinize günaydın ben gerçekten çok yoruldum (( önceden 70'e 2 haftada inerdim şimdi 3. haftaya girdim hala aynı,işte sanırım kiololar yerleşti ve vermek iyice zorlaştı ...of offffff:tomato:kızlar ne olur ben ne yapmalıyım?sspor olarak ne yapmalıyım?az yiyip bu kadar da kilo verememezlik olmaz ki....ama bu hafta azmettim en az 1,5 kilo vereceğim!!!!!!!!:sm_cool:kaydirigubbakcemile2

kızlar bence bu işin sırrı aksam yemek yememek
ben hep bu yontemle cok kılo verdım
benım programım soyle
sabahları kepek ekmek ıle normal bır kahvaltı
calışırken zaten kahve cay ıcıyorum sekersız
oglenlerı kepek ekmeklı tost yanına ayran ya da bazen bır sey yemem cok yogun oldugunda
aksamları da cok cok az kasık hesabı bır seyler ekmek yok
yatana kadar acıkırsam meyve yıyorum

u programla 21 gunde 5 6 kılo vermeyı planlıyorum
çikin canım sende su an su toplanıor olabılır
egzersız yapmanı onerırım bırde bagırsak calıştırıcı karısımlar içebılırsın

Günaydınn kızlarrrrr
Sılacım sabah sabah niye kalktın böle canım..Hadi beni oğlanlar uyutmadı, 4 saatlik uyku ile ayaktayım..
Saatlerde geri alınmış sanırsammm

ah erencim sorma bendede 2ufaklık var..biri 5yaşında biri 10 aylık..benide onlar uyutmuyorlar..inanki..5yaşındaki kızım doğdu doğalı uykuya hasretim..şöyle 6satt hiç uyanmadan uyuduğumu bilmem.hep 3sat 4sat uyu ,uyan,sonra yat uyu.hep böle düzenim var..normal olmayı öyle özledim sorma.ama ufaklık büyüyene kadar böle devam ederiz gibi..
evet fıstık saatlerde alındı..hayırlı güzel pazarlar diliyorum..Şeniz

canımm ilk kiloları vermek kolay oluyormuş zati..Onlar vücuttan giden suymuş,uzmanların yorumuna göre..Sonrasında ise benim kendi inancım rejimle çok zor oluyor be güzelim.Mutlaka yanında spor yapmak gerekiyor malesefff.... Ağır sporlar yapamam diyorsan.. yürüyüş tavsiye ederim.. Yürüyüşe de çıkamam ortam müsait değil diyorsanda ben Leslie ile yürüyüşe başladım meselaa.... İnternetten indirdim..Evde aletlerin varsa yada alma imkanın varsa yürüyüş bandı filanda kullanabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…