slm şekerler
toplantıdan yeni çıktım...
gece ateşlendi benim kız sabah dr u aradım ilaç aldım...
sonra toplantıya yetiş...babamızda bu arada evde uyuyor..tüm koşturmaları yapıyorum..en son babamızın haberi oluyor sadece....bu erkekler neden bu kadar rahat acaba...
bu hafta sonu da çalışıyorum..
kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum..
selam kızçeler napıyonuz bakimm..
bugün normal kahvaltımı yaptım..
öylende hafif oldu
akşam ise.çorba ve salata
aralarda elma ve yeşil çay
1saat dışarda küçük kızıla yürüdük..
sılacım bugünü ne güzel atlatmışsın.hem hafif yemişsin hemde spor yapmışsın..darısı başımıza..
off ben hiç iyi değilim bilmiyorum bu diyet ne olucak biraz kaçırsam hemen cıkarma isteği geliyor ne yediysem cıkarıyorum sanırım psikolojik sürekli hale gelmesinden korkuyorum
bende varım kızlar
21 gunluk bır program uygulamaya calışcam bakalım 21 gun sonunda durum ne olacak
boyum 168 kılom su an 58 59 olmus olabılırım bu hafta kısmadım yedım cunkü
50 kılo ya inmek amacım
artık kot pantolonlarıma sıgmak ıstıyorum yenı pantolon almak ıstemıyorum
kızlar berbattı günüm:a015::a015::a015:iyi gecelerrrrrrrr
ben bugün evdeydim canım.kendimle mücadele halinde .elmalarla idare ettim.umarım sonuç iyi olurr.))
Günaydınn kızlarrrrr
Sılacım sabah sabah niye kalktın böle canım..Hadi beni oğlanlar uyutmadı, 4 saatlik uyku ile ayaktayım..
Saatlerde geri alınmış sanırsammm
canlarım hepinize günaydın ben gerçekten çok yoruldum(( önceden 70'e 2 haftada inerdim şimdi 3. haftaya girdim hala aynı,işte sanırım kiololar yerleşti ve vermek iyice zorlaştı ...of offffff:tomato:kızlar ne olur ben ne yapmalıyım?sspor olarak ne yapmalıyım?az yiyip bu kadar da kilo verememezlik olmaz ki....ama bu hafta azmettim en az 1,5 kilo vereceğim!!!!!!!!:sm_cool:kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?