S beden olmak isteyen buraya

Canım o soruların cevapları bendede evett de kendime benzettim bi an seni ondan sordumm .kaydirigubbakcemile5

ŞEKERİM DESENE BİZ BİRBİRİMİZİ BULDUK BURDA...
BU ARALAR İŞ DEĞİŞTİRME DURUMUM VAR ACAİP STRESTEYİM..
DUA EDİN KIZLAR YAA OLSUN İŞİM GÖNLÜME GÖRE:Saruboceq:

kızlaaar
bugün tartıldım. 58 geldim. 61 dim ya..zemuszemus 3 kilo vermişim bu haftazemuszemus

üstelik çok sıkı diet ve spor da yapamamıştım. inşallah böyle devam ederim ..

yeni egzersiz programı indirdim. lesliyle ona devam edicem. callenetics... baya sıkılaştırıyormuş...6 seansta falan pantolonlar bollaşmaya başlıyormuş...kaydirigubbakcemile2 ay dün lesliden sonra onu da aradan çıkarayım dedim, daha 4. harekette tansiyonum düştü zor koltuğa oturdum valla...dinçken yapmalı..sonuçları sizinle paylaşırım.

bu arada hastalıkla uğraşan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum... Allah acill şifalar versin canlarım..a.s.

Canım sen bunu satın mı aldın indirdinmi ?? indirdiysen nerden indirdin ??
ben leslie ile 2 mil yürüyüşünü ancak yapıyorum ? ondada dün bayağı zorlandımm. ?/yani egzersiz sonrasında çok yorgun düşüyorum ve bir süre kendime gelemiyorum.. sabah akşam yapıyordum ama dün vazgeçesim bile geldi yani o derece.. ..

ben de mesajı okuyunca merak edip baktım. google da "callenetics" yazında çıkan ilk link türkçe bir site download linkleri var. hatta alt yazı bile yapmışlar sanırım. çok inceleyemedim ama uygulayanlar güzel sonuçlar almışlar anladığım kadarıyla. ben de denemeyi düşünüyorum ama çok yorucu bir şeye benziyor. :s

mutlu pazarlar arkadaslar bugun yine cok hirslandim gidecek bu kilolar
sabah 1bar.limonlu su
kahvaltida yarim domates 1kk peynir 1fican papatya cayi bi parca beyaz ekmekle basladim

aluu kızlar topikimizi neden boş bıraktınız bakimmm yaaa..kimse yok mu huhuuuu..callenetics ten bahsetmişiniz bende var ama yapmıyorum..çok bayık bi program kadın masal anlatır gibi konuşuyo hareketlerde çoık zor ayrıca söliim yani..işe yarıyor 100de 100 amma dediğim gibi 2-3 hareketten sonra kalbimn deli gibi çarpmaya başlıyo benim..onun yerine leslie sensone yapıyorum..dün tam 8 mil yaptım :)) 3mil ekspres ve 5mil fat burning..tabi akşam acıdan yatamadım yatakta..dolandım durdum gece :) ama müthiş ter attım..az öncede 3mil yaptım gene çok ter attım..bigün 3mil bigün 5 mil yapmayı planlıyorumm.herkese önerilir..

kocişim bugün yan simitlerimle dalga geçti..yerim ben onları bıngıl bıngıl dedii

bende boğazında kalsın emi o simitler senin dedimm:sinifsinif:

yaa sadece bu yanlar için video gösterimli hareket bilen yada önerebilecek olan var mı??
çok üzdü beni kocam yaaa((((

ya arkadaşlar su callenits indirdiinizmi satın mı aldınız indirenler buraya link atarmısınız lütfennn

şekercikler nasılsınız bakimm..
bende sabah normal kahvaltımı yaptım
öğlen ailemle dışarda olduğumuz için biraz kaçamaklar oldu
akşam sadece salata yedim
acıkırsam meyve yerim..
bugün 1saatte yürüdüm..
şimdi şu geçmişi bir okuyayyım bakim..

ya arkadaşlar su callenits indirdiinizmi satın mı aldınız indirenler buraya link atarmısınız lütfennn

iklim burada olmadığı için ben cevap vereyim demiştim ama okumamışsın sanırım.

bildiğim kadarıyla buraya eklemek link eklemek yasak. ben indirdim. yapmayı da düşünüyorum. kollarım için egzersiz bandı almayı düşünüyordum ama bunda kol için hareketler de var. 100 kere yapılması gereken hareketi denerken 50 ye kadar yaptım ve hala kol kaslarım yanıyor. :) yani bence işe yarayacak hareketler.

merhaba kızzlaarr:)
iklimcim tebrik ederim.3 kilo gitmiş demek maşallah maşallah:)
bende sabah kahvaltımı herzamanki gibi k flakes ile yaptım.
öğle çorba içtim
arada 1 elma
akşam mercimek çorbası ve çok az sırın yedim.

ya bu domuz gribi korkusundan evden dışarı çıkamıyorum ya.
d.bakırda vaka sayısı 20yi geçmiş.
allah uzak etsin herkesten ya

callenits konuşulmuş..
ironicc yanlar için tvslen merdiven var ondan yapsana kız..yanları onlar eritiyor diyor
aşşağıya resimde koyuyom bak.bilirsinde adından belki çıkaramazsın..
ilknurcum..ah ah senin kilona gelmeyi dört gözle bekliyorum ..elbet birgün olacağız ..tek iş sabır ve stres yok..
titanikçim sen de tamam canım bizi takip etmeye çalış..nezaman uygun olursan ozaman tekrar katılırsın..

spora daha yeni yeni başlamakta olan biri için ağır egzersizler bana göre değil pek,.leslie nin 2 mili ni bile zorlanarak yapyorum..ona bi alışıyım bakıyım. Callanenetics biraz ağır egzersizlermiş gibi bana incelediğim kadarı ile .

kızlar bayrama çok az kaldı 1ay..

bu 1ayda işi sıkı tutalım..verelim kilocukları..

iklimcim tebrikler fıstıkım..3kilo güzel başarı

bıgsıze sorma canım.bu domuz gribi burdada çok çıktı.inan ne yapcağımızı şaşırdım..aşı hakkındada güzel şeyler söylenmiyor

kafalar karıştı.rabbim cümlemizi korusun.bu kötü hastalaıktan.

neyse kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın..

domuz gribinden kaçınma yöntemleri hakkında...

bir doktor tanıdığım gripten kaçınma konusunda bazı tavsiyelerde bulundu. konu burada da açıldığına göre eğer sorun olmazsa bunları yazayım. uyup uymamak sizin tercihinize bağlı....

1) toplu taşıma araçlarında cam kenarlarını tercih edin ve cama doğru donun. böylece hapşırma vs. şeklinde bulaşmalardan biraz da olsa korunmuş olursunuz.
2) dışarıda özellikle toplu kullanım alanlarında çok fazla şeye dokunmamaya çalışın.
3) dışarıdayken elinizi yüzünüze, gözünüze sürmemeye çalışın.
4) eczaneden anti-bakteriyel temizleyici alın ve eve gelir gelmez ellerinizi bununla temizleyin.dışarıda da tokalaşma vs. durumları nedeniyle el temizliğinize dikkat edin.
5) vitamin kullanın.
6) hergun ılık tuzlu suyla gargara yapın ve burnunuzu yıkayın. mikroplar hemen hasta etmez. deyim yerindeyse öncelikle vucudunuza yerleşmesi gerekir. gargarayşa boğaz ve burnuzu bakterilerden temizlemiş olursunuz.

aşı konusunda ben de ne düşüneceğimi şaşırdım ama en azından bu şekilde biraz olsun korunmaya çalışıyorum. umarım işe yarar. Allah hepimizi korusun...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…