S beden olmak isteyen buraya

Günaydınnn,
Hayırlı haftalar herkese
Evet Hepinizin dediği gibi bayrama tam 1 ay kaldı onun için silkelenin ve kendinize gelin ve seçiminizi yapın 1ayda 17kg verebilende var 10 kg verende 8 veya 6 veya 3 veya aynı kalan ve yahut kilo alan hangisini istiyorsunuz lütfen seçiminizi yapın ve karar verin bugunlerinizin kıymetini verin bayramda keşke dememek için şu andan itibaren herşeyin farkında olarak istediğimizi kendimizi ulaştırmak için biz elimizden geleni yapalım önemli olan pişmam olmamak
Bugün yapmadıklarımın ilerideki sonuçları neler olacak???
Onun için Ü Ş Ü N M E , E R T E L E M E , V A Z G E Ç M E !!!
Diyorumm...

kızlar biraz önce başka bir topikde okumuştum
Ebru şallı " şişman kadınlara sinir oluyormuş ,çok çirkinler.kocaları onları begenmiyor aslında " falan filan demişş ..

ne düşünüyorsunuz ??

İstatislik kurum başkanımıymış kendileri,
BÖYLE BİR KANIYA VARMAK YANLIŞ

GÜNAYDIN HANIMLAR
güzel bir hafta başı diliyorumm
buğün kaldığım yerden devam
2dilim ekmekle,tost yaptım kahvaltıda şimdide yeşil çay içeceğim

az önce programında söyledi,asla öyle bişey söylemedim,ben sadece şişman kadınlarda pilates yapabilir dedim..neler yazdılar neler dedi..
ben onun yalancısıyım walla..azönce canlı yayında konuştu..

biraz önce izledim.öyle bişey demedim diyo.dediysede haltetmiş.herkes kendi eşi adına yorum yapabilir.her erkek zayıf bir eş istiyo diye bir kaide yokki.kimi zayıf sever,kimi balıketli,kimide topbiş.zevkler ve renkler tartışılmaz

selam kızlar hepinize güzel bir hafta olsun sağlıklı olalım kilolardan yavaşça kurtulalım..
morionacanım güzel paylaşım yapmışsın grip hakkında eline emeğine sağlık
vay ebru şallıya bak dermişim.ama bencede dememiştir.bu çünkü herkezin özelidir.kimse kimsenin zevkini bilemez..
bugün normal kahvaltımı yaptım.
lesli ile 3mil yaptım
az sonra öğle yemegini yiyeceğim bol suyumuda içiyorum
haydi kızlarrrrr tempo..

selam kızlar çok yoğunum yazamadım ama okuyorum sizleri

selammm kızlarrr

ben de sabah normal kahvaltımı yaptım. ama annemler istedi diye yumurta da kırdım bir çay kaşığı yağ kullanarak.gayet de güzel oldu. accık da ondan yedim..

sonra bir küçük porsiyon mercimek yemeği yedim.

arada bir havuç yedim

şimdi de bir kase yoğurda br ince dilim kepekli ekmek doğradım yedim...tokum, mutluyummm

calleneticse başladım bir de... kitabını da indirdim okudum. kadın çok iddalı. bir de kitapta çok güzel bir benzetme vardı. egzersizin faydasıyla ilgili diyor ki bir kilo yağ ve bir kilo çelik aynı ağırlıkta fakat farklı hacimdedirler. önemli olan kilo kaybetmek değil, sıkı ve ince görünmek..bana mantıklı geldi.umarım sıkılmam ve her gün yaparım. vücuttaki tüm kalsarı teker teker çalıştırıyor. en güzel tarafı bittikten sonra sıfır ağrı, sıfır yorgunluk ve sıfır ter:))

kızlar callenetics yapanların egzersizi yapmadan önceki ve yaptıktan sonraki resimlerini koyuyorum. kitabından alıntıdır. umarım yardımcı olurum...

Eklentiler

• $00010.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $00014.webp
    73 KB · Görüntüleme: 41
  • $00016.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $00017.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 36
Bugün benim doğumm günnümmmm..
Biraz kaçamak yapsam olur herhalde dimiiiii ::1rolleyes:

Doğum gunun kutlu olsun sevdıklerınle nıce mutlu senelere....

Cumartesıden başlıyım barı yazamadım

Öğlene kadar koşuşturmaca gectı bıraz :) eve geldım bıraz salata yedım akşam bır parca kırmızı et ve salata yedım sonra cumartesı eglence gunumuzdu :) 2 bıra bı tekıla ıctım artık onlarda af olsun :) pazar gunu : sabah bıraz omlet cok cok cok az peynır yedım akşamda ıkı tane kurabıye canımda ıstemıo zaten bu aralar hatta bugun halen bıse yemedım hastalık kırgınlıgı yasıyorum Bu arada sılacım 1 kg vermısım duraksamaya gırdım bu hafta sanırım gelıcek haftalar daha cok olucak :)

Son düzenleme:

♥ Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj. Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...

doğum günün hatrına kaçamakta yapabilirsin canımŞenizŞeniz

canım doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara ...

Bugün kahvaltımızı yapıp kızımla misafirliğe gittik.Orada 1 dilim kek yedim günler sonra ilk kez yedim ama yatmadan spor yapıp telafi etmeyi düşünüyorum.akşam yemeğide ıspanak yiyeceğim accuk.

iklimcim paylaşımlar için teşekkürler kızların işine yarayacaktır..ne güzel grup oluşturduk saolasınız.hepimiz birbirimize yardımcı olmak için bütün bildiklerimizi yaptıklarımızı yazıyoruz hepinize teşekkür ederim kızlar..
plastikwoman,tatlım yine süpersin ..1kilo harika ..100gram bile olsa vücut başlamış kilo vermeye negüzel,buda süper bir durum...

kız senin için aradım buldum güzel kalpli topik sahibiii
fazla kalorili bi mesaj ama çok hoşuma gitti
kızlar kusuruma bakmayın canınız çekmesin aman ha
sılam kızar bana

coca colasın hayatın tadısın
nescafe 3ü bir aradasın içimdeki şekersin
eti çikolata keyfisin içimdeki mutluluksun
dankeksin teksin
içim pudingsin unutmaya gelmezsin
popkeksin hamurunda starlık var
ülker çikolatalı gofretsin seni sevmeyen var mı?YOK...
eti tutkusun tutkumsun
sigarasın bırakılmazsın
doritos alaturkasın dünyada eşi benzeri olmayansın
tefalsin herşeyin en iyisini bilirsin
alpellasın senin için herşey yapılır
albenisin bahaneye ihtiyacın yok
arçeliksin yenilik demeksin
ace'sin incitmezsin
roccosun şok şekersin
jelibonsun eğlenjelisin
magnumsun sen herşeye değersin
SEN BİTANESİN

ilknurcum canımsın kız bende teşekkür ederim
çok tatlı güzel bir mesaj..sana nasıl kızabilirim tatlışirinemŞeniz
benim fıstıklarımın canı çekmez çeksede ucundan tadarlarrŞeniz

ilknurcum canımsın kız bende teşekkür ederim
çok tatlı güzel bir mesaj..sana nasıl kızabilirim tatlışirinemŞeniz
benim fıstıklarımın canı çekmez çeksede ucundan tadarlarrŞeniz

sevindirdiysem ne mutlu bana güzelim
insan böyle şeyler duyunca hoşuna gidiyo
bişey değil şekercimm
herkese değil hakedene güzel insan

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederimmm. a.s. a.s. a.s. a.s.
Hepinizi çookk çoookk öpüyorummm..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ve iyiki varsınızzz :1hug: :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…