rapidshare.com/files/200925955/Callanetics_10_hour_Challenge.mp4
buradan indirebilirsiniz. umarım silinmez. free useri tıklayın.oradan geri sayım başlayack. sıfırlanınca download linki geliyor zaten.
ironicc callenits dene istersen. kalçaları kaldırma, yanları eritme konusunda birebir görünüyor. hatta video'da öğretici "kalçasının ne kadar kalktığına bakarak gelişimini ölçüyoruz" diyordu kaydirigubbakcemile3 yani "10 saatte 10 yaş gençleşin" diyor. esneme hareketleri hepsi. ter atmıyorsun, kasları esneterek şekil almalarını sağlıyorsun. platesin birz farkl bir versiyonu gibi duruyor. ben pek beğendim walla. önümde odaklanmam gereken çok önemli bir iş var o bitsin bir-iki güne başlayacam. a.s
slm canım bende bu adresten indirdim hatun 47 yaşında ve enfes görünüyo dimi..kürdan gibi,ama kıvrımlı bi kürdan :)) ben 5 mil leslie yapıyorum ama calleneticse dermanım kalmaz sanırım..kafam karışık yaa..netsem netsemmm
slm canım bende bu adresten indirdim hatun 47 yaşında ve enfes görünüyo dimi..kürdan gibi,ama kıvrımlı bi kürdan :)) ben 5 mil leslie yapıyorum ama calleneticse dermanım kalmaz sanırım..kafam karışık yaa..netsem netsemmm
sen bilirsin tabi. ama bence kilolarını yeterince vermişsinbu egzersizler sıkılaşmayı ve vucudu şekle sokmaya yardımcı oluyor. bence çok daha önemli. yani lesliyi azaltıp önce bunu sonra leslie yi yapabilirsin. tabi dediğim gibi senin kararın. başlangıçta denedim.ikinci harekette kollarda 100 kere gerdirmek gerekiyordu 50 de koptum. ama önemli olan yavaş yavaş kasları şekle sokmak. duruşu düzeltmek. dediğim gibi karar senin... yerimseniben
bu arada ben övüp duruyorum ama bakalım ben başlayabilecek miyim? kaydirigubbakcemile3 düzenli yapsam bayrama kadar düzgün bir vücuda kavuşurum gibi geliyor. (gösterdikleri resimler doğruysa 10 saat sonundaki gelişim inanılmaz. ) ama tabi yılmayıp yapmak önemli olan.
aynen yaaa..bi başlasak..ya bayrama çok fit olmama lazım. sıkılaşmam lazım. bana " her yerin bi yerinden çıkmış hiç genç kıza benzemiyorsun " diyen sayın nişanlıma gününü göstermem lazım...ooooooofff offfsenağlamadelikafaduldenklava:
canım ben ayak bileğimi sakatladım...lesliyi yapamıyorum o yüzden. çok acıyor. calleneticse mecburen geçeceğim. yarın sabah başlıyorum...yapan herkes ama herkes incelmiş...e vardır bi keramet elbet...benim derdim sadece kilo vermek değil ki...bu lanet göbekten, simitten kurtulmak...kilo versek de bizle kalacaklar. o yüzden bunun gibi sıkılaştırıcı programlara ihtiyaç var..kaydirigubbakcemile2
sen bilirsin tabi. ama bence kilolarını yeterince vermişsinbu egzersizler sıkılaşmayı ve vucudu şekle sokmaya yardımcı oluyor. bence çok daha önemli. yani lesliyi azaltıp önce bunu sonra leslie yi yapabilirsin. tabi dediğim gibi senin kararın. başlangıçta denedim.ikinci harekette kollarda 100 kere gerdirmek gerekiyordu 50 de koptum. ama önemli olan yavaş yavaş kasları şekle sokmak. duruşu düzeltmek. dediğim gibi karar senin... yerimseniben
bu arada ben övüp duruyorum ama bakalım ben başlayabilecek miyim? kaydirigubbakcemile3 düzenli yapsam bayrama kadar düzgün bir vücuda kavuşurum gibi geliyor. (gösterdikleri resimler doğruysa 10 saat sonundaki gelişim inanılmaz. ) ama tabi yılmayıp yapmak önemli olan.
kızlar bence bu işin sırrı aksam yemek yememek
ben hep bu yontemle cok kılo verdım
benım programım soyle
sabahları kepek ekmek ıle normal bır kahvaltı
calışırken zaten kahve cay ıcıyorum sekersız
oglenlerı kepek ekmeklı tost yanına ayran ya da bazen bır sey yemem cok yogun oldugunda
aksamları da cok cok az kasık hesabı bır seyler ekmek yok
yatana kadar acıkırsam meyve yıyorum
u programla 21 gunde 5 6 kılo vermeyı planlıyorum
çikin canım sende su an su toplanıor olabılır
egzersız yapmanı onerırım bırde bagırsak calıştırıcı karısımlar içebılırsın
canımm ilk kiloları vermek kolay oluyormuş zati..Onlar vücuttan giden suymuş,uzmanların yorumuna göre..Sonrasında ise benim kendi inancım rejimle çok zor oluyor be güzelim.Mutlaka yanında spor yapmak gerekiyor malesefff.... Ağır sporlar yapamam diyorsan.. yürüyüş tavsiye ederim.. Yürüyüşe de çıkamam ortam müsait değil diyorsanda ben Leslie ile yürüyüşe başladım meselaa.... İnternetten indirdim..Evde aletlerin varsa yada alma imkanın varsa yürüyüş bandı filanda kullanabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?