S beden olmak isteyen buraya

ironicc callenits dene istersen. kalçaları kaldırma, yanları eritme konusunda birebir görünüyor. hatta video'da öğretici "kalçasının ne kadar kalktığına bakarak gelişimini ölçüyoruz" diyordu kaydirigubbakcemile3 yani "10 saatte 10 yaş gençleşin" diyor. esneme hareketleri hepsi. ter atmıyorsun, kasları esneterek şekil almalarını sağlıyorsun. platesin birz farkl bir versiyonu gibi duruyor. ben pek beğendim walla. önümde odaklanmam gereken çok önemli bir iş var o bitsin bir-iki güne başlayacam. a.s

ya bende su callenitsi yapmak istiyorum ama rapidshareden indiremiyorum ben başka bir yolu yokmu

kızlar kusura bakmayın bu saate kadar giremedim. ben de sz. isimli sitedeki linklerden indirmiştim. buraya indirme linklerini koymak yasak.o yüzden koyamıyorum. ama yapanlar iyi sonuç almış..ben de lesliyle 4 fast miles yapıyorum.onu yaptıktan sonra o hızla callenitcs de yapayım dedim 4. harekette tansiyonum düştü. bayılacaktım bıraktım..yani daha başlayamadım.yarın sabah erken kalkıp yapmayı düşünüyorum..bakalım.işe yaraması lazım bayramda nişanlım gelecek:kedi:

rapidshare.com/files/200925955/Callanetics_10_hour_Challenge.mp4

buradan indirebilirsiniz. umarım silinmez. free useri tıklayın.oradan geri sayım başlayack. sıfırlanınca download linki geliyor zaten.

adres olarak yazdım.bu adresi yazıp girebilirsiniz. ayrıca bu vcd de oluyor. yani cd ye atıp televizyonda da izleyebilirsiniz. pc ortamı uygun değilse.

rapidshare.com/files/200925955/Callanetics_10_hour_Challenge.mp4

buradan indirebilirsiniz. umarım silinmez. free useri tıklayın.oradan geri sayım başlayack. sıfırlanınca download linki geliyor zaten.

slm canım bende bu adresten indirdim hatun 47 yaşında ve enfes görünüyo dimi..kürdan gibi,ama kıvrımlı bi kürdan :)) ben 5 mil leslie yapıyorum ama calleneticse dermanım kalmaz sanırım..kafam karışık yaa..netsem netsemmm

ben denedim ama kadının sesi mayıştırdı beni walaa..acayip esnek hatunlar süperler ama leslie yapıyorum hergün bide bu kaldırabilirmiyim emin değilim..ufffffffffffffff

canım ben ayak bileğimi sakatladım...lesliyi yapamıyorum o yüzden. çok acıyor. calleneticse mecburen geçeceğim. yarın sabah başlıyorum...yapan herkes ama herkes incelmiş...e vardır bi keramet elbet...benim derdim sadece kilo vermek değil ki...bu lanet göbekten, simitten kurtulmak...kilo versek de bizle kalacaklar. o yüzden bunun gibi sıkılaştırıcı programlara ihtiyaç var..kaydirigubbakcemile2

ya ben rapidshare den indiremiyorum pc izin vermiyor
baska şekilde indiren varmı yada bana özelden atabilecek bir arkadaş

bu arada lesliden sonra bu kadın ölü gibi geliyor insana gerçekten. nasıl alışırım bilmem...en iyisi sesini kısıp kafamıza göre bi müzik açmak...zaten dilini anlamıyoruz

sen bilirsin tabi. ama bence kilolarını yeterince vermişsin bu egzersizler sıkılaşmayı ve vucudu şekle sokmaya yardımcı oluyor. bence çok daha önemli. yani lesliyi azaltıp önce bunu sonra leslie yi yapabilirsin. tabi dediğim gibi senin kararın. başlangıçta denedim.ikinci harekette kollarda 100 kere gerdirmek gerekiyordu 50 de koptum. ama önemli olan yavaş yavaş kasları şekle sokmak. duruşu düzeltmek. dediğim gibi karar senin... yerimseniben

bu arada ben övüp duruyorum ama bakalım ben başlayabilecek miyim? kaydirigubbakcemile3 düzenli yapsam bayrama kadar düzgün bir vücuda kavuşurum gibi geliyor. (gösterdikleri resimler doğruysa 10 saat sonundaki gelişim inanılmaz. ) ama tabi yılmayıp yapmak önemli olan.

aynen yaaa..bi başlasak..ya bayrama çok fit olmama lazım. sıkılaşmam lazım. bana " her yerin bi yerinden çıkmış hiç genç kıza benzemiyorsun " diyen sayın nişanlıma gününü göstermem lazım...ooooooofff offfsenağlamadelikafaduldenklava:

bana da kuzenim "kendine ne yaptın böyle" demişti. tabi ramazan sonuydu ve her ramazan olduğu gibi o kadar dikkat etmeme rağmen şişmiştim. kurban da görüşürüz demiştim. dmese miydim ne kaydirigubbakcemile3

ama senin nişanlında biraz patavatsızlık etmiş galiba. senin yerinde olsam kafasına tavayı geçirmiştim delikafadulden klava: ama bence sen daha iyisini yapıyorsun. tava yerine o çıkıntıları alıp fırlatıyorsun. tebrikler :hooray:

haklısın cnm sende ya..tığ gibi kızlarda bileo luyo bu simitler..düşük bel giymekten tabi..bende çok giydim zmaanındaa bedelinimi ödüyorum nedir (( callnetics teki kadın dediğim gibi çok ağır gibi gelio banaya..hareketler zor sonuç 100de100 ama içimde yapma isteği kalmıyo kadının konuşmasından..e sesi kapatsamda hareketleri anlayamayacam..
lesli ablam çok hareketli acayip enerji veriyo..bakalım artık..didsin topiğinede üye oldum..basen ve göbek eritmek için ne yaptınız başlığı..ordaki hareketleride yapıcam ek olarak leslie ablama..neyse ben kaçar..ii geceler arkadaşlar..

iklim arkadaşımada sölediğim gibi canım..bu kadın beni sarmadı hiç..allahım ne oluyo bilmiyorum kolumu kıpırdatmak istemio canım ..lesli abla gibi değil..o kadar resimlere baktım callenetics yapanların genede gelmedim gaza ya

İyi akşamlar arkadaşlar,Haftasonu girmek zor oluyor,Daha doğrusu bilgisayar bana kalmıyor.kaydirigubbakcemile3
Diyetime devam etmeye çalışıyorum tabii arasıra ufak kaçamaklar olmuyor değil.Adet dönemim ve canım tatlı çekiyor....:icecream:Yarın yine toparlanıp salı ve çarşamba sebze diyeti yapmayı düşünüyorum....Hepimize kolay gelsin.....

sıla55;9809410]mervecim aslında az ama sık yemek gerekir..suyu bol içiyomusun canım..suyun etkisi çok var zayıflamada..

spor ise plates sıkılaştıryor kilo verirken bunu yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.lesli ablamız var bizim onu yap derim..
ve ya nivea bady cdleri var onları dene şekerim yılmak yok..inanki bide stres olursa hiçbirşey olmuyor ..bu kesinlikle doğru canım..ne olur kendini kasmadan rahat bir şekilde diyetini yapmaya çalış.hatta diyet kelimesini çıkaralım..sağlıklı beslenme diyelim.okimi kızŞeniz

sen ilk hafta güzel sonuç aldığında devam edersin gibime geliyor..ama ben uyandırım seni muhakkak..aralara bişeyler katarız oldumu fıstık..[/QUOTE]

canlarım çok sağolun evet yapmaya çalışcam bunları bu hafta onu maf ettim diyeti falan.Bugün kumpir pizza of of ama yılmıyorum...40 bedene inmişim bileeeeeeeeeeee:lepi:evet spor beni çok kasıyor evde leg magic var bir de ab rocket almayı düşünüyorum kızlar bilmiyorum ama sıkıldım artık kilolu olmaktan ve bu kiloları vermeye çalışmaktan yoruldumkaydirigubbakcemile2

günaydınnn..herkese mutlu ,huzurlu,kalorisiz bir hafta diliyorum.bayrama az kaldı.kilolarımızan kurtulup bayramda istediğimiz gibi olucaz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…