S beden olmak isteyen buraya

ben şimdiden yazayım mı yediklerimi yoksa kesin kabul edildiğimi öğrenip öyle mi hareket edeyim?

kusura bakmayın arkadaşlar dayanamadım .insan paylaşmadan yediklerine diyet yapamıyor:)en azından ben öyleyim.konrol mekanizmam çalışmış oluyor.
sabah bir dilim börek -bir bardak tek şekerli çay ve bir domates yedim
arada bir mandalinam vardı
öğlen bir porsiyon tavuk şiş yedim ama sadece yanındaki salatayı ve ayranı tükettim ekmeği yemedim.iki çatal da pilav aldım.
şekersiz çay içemediğim için çayı en az seviyeye indirmeye karar verdim
şimdilik 1 litre su içtim

ben şimdiden yazayım mı yediklerimi yoksa kesin kabul edildiğimi öğrenip öyle mi hareket edeyim?

Canım iki boydan resmini , noter tastikli kilo bildirimi ve dilekçe ile Sılaya başvuracaksınnn...Onay kurul tarafından verilince yediklerinide bildirirsin..:hulya:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şaka yapıyorum hayatım
elbetteki istediğini paylaşabilirsinnn...
Cuma günü kilo bildirimi yapıyoruzzz,.Sıla da listeyi düzenliyor.Akşam senide ekler mutlaka .

selam güzeller
ayy sabah kendi yaptığım çavdar ekmeğinden yedimm 2 dilim çok sıcak sıcaktı o bakımdan
öğlende bir dilim kek yedim sadece o kadar başka bişe yemedim daha ama canım istemiyor zaten
regl döneminde bi istiyo bi istemiyo delü yaa

definya sende hoşgeldin cicim kabul edildin hadi:)))
kolay gelsin iyi zayıflamalar ve kocişin hediyesini kapmalar canım
verirsin merak etme bana hedaye bilem yok benim koci zayıflamamı bile istemiyor ama
ben rahatsız oluyorum görüntüden sanki giydiğin yakışmıyor gibi yaa
şimdi yine biraz daha iyi kilo vermeden önce hele off off o zaman koci bile rahatsızdı belli etmesede
şimdi iyisin diyor daha verme diyor ama ben taktım istediğim kiloya inicem inşallah kararlıyım

arkadaşlar beni de alın aranıza nollluurrrr ben de zayıflamak istiyorum S olamasam da en M olmalıyım kocişimi şaşırtmalıyım yardımlarınız ve azmimle başarmak istiyorum....

of ya dayanamadım tam 4 tane şekerpare yedim ya.vicdan azabı çekiyorummafoldumben
regl günümde yaklaştı.inşallah kilo almam ya
tıslım hoşgeldin aramıza.

of ya dayanamadım tam 4 tane şekerpare yedim ya.vicdan azabı çekiyorummafoldumben
regl günümde yaklaştı.inşallah kilo almam ya
tıslım hoşgeldin aramıza.

Off canımmm sen ne yaptınn yaaa kaydirigubbakcemile3
Benimde canım acaip şekerpare istiyoo yarın yapcam ama benim durum da senden farklı değil..Kendime engel olmam lazım .

Neyse canım sıkma kendini olur böyle şeylerr..

selam kızlar...

ben sabah çok güzel başlamıştım. 2 ince dilim kepekli ekmek, biraz peynir, domates, zeytin, yeşil çay

arada yeşil elma

lahana salatası( hatta sadece lahana doğradım yedim)

arada elma

sonra ksıır yaptım, bir kase yedim:kedi:

şimdi de akşam yemeği olarak bir porsiyon patates yemeği yedim.ama yanında beyaz ekmekle ekmeksiz yiyecektim dayanamadım. ama karnım doydu yani:)

daha da bişey yememlmaz:

ya kzılar benim kilo çizelgem neden görünmüyor? görünen birine şifremi versem bana yapabilir mi acep?

Bende bugünnnnn
Sabahtan kepekli ekmek ısıtmıştım dayanamadım üzerine margarın sürdüm. peynirle bi güzel yedim valla napıyım dayanamadım
öglen ve akşamda ıspanak ile biraz bulgur pilavı yedim.
su belkide bi bardak bile içemedim..Hava çok soğuk ,hiç durmadan yağmur yağıyor.zati üşüyorum.. hiç su içesim gelmedi
Ayrıca regl oldum. Canım hep tatli şeyler istiyooooo

sılacıgım nerelerdesin ya
benim moralim cok bozuk 1 kilo verebilmişim sadece koskaca 1 ayda bugün tartıldım nerde hata yapıyorum bilmiyorumki:)

Ben bu sabah 1 tane kendi yaptığım diyet muffinimi yedim yanında da yeşil çay.tam buğdaylı 1 dilim ekmeğe labne sürüp yedim.Akşam yemeğimde az yeşil mercimek yemeği ve yanında yoğurt ekmeksiz.Ya hızlı kilo vermek istiyorum şu bayrama kadar ama metabolizmam çok yavaş sanki.

kzılar hepinize selam...Burada 42 kilo veren bir bayanın yazısını okudum motivasyon bölümünde ve ogün bugündür aynısını kafama oturttum...İnanın hiç sıkılmadan yiyorum canım ne istiyorsa..."Diyet" kelimesini lügatımdan çıkarttım...Artık sağlıklı beslenmek için yapıyorum bu yaptığım her neyse onu...Mesela az önce dışarıdaydım ve sevgilim kestane şekeri aldı:)yedim ama bir ısırık minicik hem de ama doydum...Çünkü önceden 3 paket yediğimde 4. bile aklımda kalıyorken şimdi o bir lokma bile fazla geldi bana:lepi:Kızlar evet şimdi dişimizi sıktık kimimiz 20-30-belki de 50 kilo verdi ama ya sonrası?????Diyet bitince de bu kiloyu korumamız lazım sağlıklı yaşamak için...Bence öncelikle unutmamamız gereken şu :Biz eğer bu yaptıklarımızı sadece diyeti düşünüp yememem lazım düşüncesiyle yemiyorsak o çikolatalar,kekler,börekler kafamızda bir yerlerde hep var olacağı için elbet bir gün tıka basa yiyeceğiz...Tek şişman beynimiz kitabını okuyan varsa orda da geçiyor: beynimizde bunlar saklanıyor ve biz elbet bir gün bunu yiyoruz...Öncelikle bu beslenmeyi kendimize yaşam tarzı haline getirmeliyiz bwence...Spor mu?bilmiyorum inanın ders çalışmaktan spora vaktim kalmıyo...arada bir yapıyorum öle işte...Kızlar kısacası demek istediğim şu ki her şeyden az da olsa yiyelim sonra onu vücut aldığında direk depoluyor bu kilo oluyor ama çikolatadan mesela 1 dilim yersek ve ardından pişman olursak bu da kilo olarak geri dönüyor...Ne yersenşz yiyin pişman olmayın ve iyi ki deyin...Domuz gribinin cirit attığı ve kaç insanın dünyada öldüğü bir durumda biraz rahat olalım ve canımızın sağlığını düşünelim...Ve hep birlikte bu yolda mutlu mutlu hedefimize ulaşalım canlarımm....:1hug:

yine de hemen menümü yazayım

sabah:
1 greyfurt suyu
su

kahvaltı:

saat 12 de evdeydim ve anca kahvaltı ettim...

1 gevreğe yakın gevrek
bol çökelek salatası

uyudum tüm gün

akşam:
taze fasulye
cacık
pilav

:))))

kızlar güne güzel başladım fakat akşam üstü boızdum ya kendime çok kzıyorum bi haller oldu banada..ne olcak halim yaa..
erencim bende öle ya su fazla içemiyorum artık..
bugün yaptığım tek güzel şey 1saat yürümekti..

sılacıgım nerelerdesin ya
benim moralim cok bozuk 1 kilo verebilmişim sadece koskaca 1 ayda bugün tartıldım nerde hata yapıyorum bilmiyorumki:)

tatlım bozma moralini.bide şöle düşün kışın genelde herkez kilo alır.bak sen 1kilo bile vermişsin..

çikin_f canım. düşüncelerini çok güzel anlatmışsın..
bende başarı öykülerini çok okumuştum bende ondan sonra bu kanıya vardım herşeysen yiyelim,ama tadımlık dimi.çünkü azda yesek tadı aynı çokta yesek aynı,
ve canım sağlımız herşeyden önemli,yavşta olsa bu kiloları vericezpes etmek yok büyük sabırlar var hedefe ulaşacaz inşallah.rabbim hepimizi bu domuz gribinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…