S beden olmak isteyen buraya

bayadır gıremedım gun soylıyım ne yedıgımı
Sabah : 1 Dilim kepek ekmeği,1 haşlanmış yumurta,yarım domates yarım salatalık,az peynır
Öğlen : Yağsız göbek salata limonlu ve tuzsuz
Akşam : Domates,salatalık,maydonazdan oluşan salata yağsız lımonlu yagsız,semizotu salatası yogurtlu cok az,cok azda peynır

Bugun :
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği uzerıne cok az peynır ve ınce bır dılım dometes
öğlenle : Tavuk şiş,yağsız göbek salata
Akşam bısey yemeyı dusunmuyorum meyveyle gecıstırırım
kursa gıdıyorum 9 da cıkıyorum aksam yemegımı ya atlamam gerekıyor yada yemem ama 6 dan sonrada yemek ıcıme sınmıyor bakalım bı cozum bulucaz artık...Dün spor yapamadım bugun call teyzemı,leslie ve mekık hareketlerımı yapıcam

Son düzenleme:
kızlar günaydın. yazmıştım ama kimse cevap vermemiş. benim kilo çizelgem görünmüyor. görünen biri varsa ben şifremi versem o yapsa olur mu? elki ben yanlış bişey yapıyorumdur.

selam şekerler

epeydir uğrayamıyorum ama bırakmadım kilo vermeyle ilgili çabalarımı...
napıyosunuz bakalım
..

selam kızçeler..
nasılsınız bakalımm..
iklimcim bende bilmiyordum neden çıkmıyor diyeçizeltgeler.sonra arkadaş açıklamış..ilerleyen zamanda tekrar koyulur sanırım..çizelgeler..
akrepçim hoşgeldin fıstık.bizde çok sık yazamaz olduk.site boz
uktu..

SLM KIZLAR UZUN SÜRE OLDU GıRMEYELı VE DıYETı BIRAKALI ÇÜNKÜ EVıMı TAŞIDIM YENı YENı YERLEŞıYORUM O YZÜDEN DıYET FALAN HAK GETıRE YALNIZ SıZLERE BıR SORUM OLACAK BEN EN KISA SÜREDE 1000 KALORıLıK DıYETE BAŞLAMAK ıSTıYORUM PROGRAM BU
Sabah:
bir bardak ılık su
- 4-5 adet zeytin
- 1 dilim kepekli ekmek
- Dilediğiniz kadar domates-salatalık
Ara Öğün:
- 1 adet yeşil elma
Öğle Yemeği:
- 1 kase çorba
- 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
- Bir porsiyon salata
- 1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün:
- 1 su bardağı yorğurt (ya da 1 adet yeşil elma)
Akşam Yemeği:
Öğle yemeği ile aynı.
FAKAT YEMEKLERı YAĞSIZ VE TUZSUZ MU YAPACAĞIM KIZALR BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ SıZLER NASIL YAPIYORSUNUZ YAĞ VE TUZ KULLANIYOR MUSUNUZ DıYETTEYKEN
kızlar ya sizlerden yarıdm istedim ama kimse cevap vermmemişyemekelrde yağ ve tuz kullanabilirmiyiz yoksa tamamen yasak mı:)

Canım kesinlikle ben bu sabah tartıldım ve 71.900 çıktım ama bilmiyorum yani hem de bu hafta çok da dikkat ettim ama her şeyden önemlisi sağlık ((

Canım senin soruna Sıla cevap vermişti diye hatırlıyorum..
Canım herkez kendince bişiyler yapıyor.. Tercihen az yaglı ve az tuzsuz iyidir. Yani tamamen tuzuz ve yağsız yemek insanı çabuk sıkar ve diyetten soğutur gibi geliyor...

Arkadaşlar merhaba site ben girince mi bozuluyor alamadım,tam vakit buldum bakayım diyorum site hata veriyor,Neyse diyetime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.Yarın yine diyetisyene gidicem,yarın giremiyebilirim.Bu arada sanırım zona oldum..Çok ağrım var ve kendimi aşırı halsiz hissediyorum.Dr a gitmem gerek..mafoldumben.En iyisi kilomu şimdiden yazayım.Sevgiyle kalın....
KİLOM 63,300

çok kaçırdım bilmiyorum ne olacak bu gün yine sabahlıyacağım ders malum yarın sınavım var...Yarın belki bermiş olurum belki de almış ama ne olursa olsun bayrama 68-69 olacağım!!!

selam kzılar. yarın giremeyebilirm o yüzden yüzler karası kilomu yazıyorum. 60...maalesef günlerdir sporu bırakma ve her gün pasta börek yeme sonucu...ama görüntüm hiç değişmedi. ölçülerim hala aynı.2 kilo almışım ama belli değil Allahtan.

ben ne düşündüm biliyor musunuz,

çok zayıf olmak istemiyorum. mesela hedefim 52ydi. ama ben 52 kiloyken çok katırkuturdum nişanlımın deyimiyle. 56 bile iyi bence. kadın dediğin accık etli butlu olacak değil mi? bilmiyorum. benim kadınsı kıvrımlarım kilo alınca ortaya çıktı. afedersiniz eskiden göğüs tahta popo yok..çocuk gibiydim. şimdi kendimi çok daha seksi hissediyorum. 60 bile kalabilirim yani.. tek sorunum midem ve göbeğimin fazla çıkması.

yani diyorum ki, kendimizi s beden olacağım diye zorlamayalım...kapitalist dünyanın zayıflama ürünlerinin alınması için dayattığı 0 beden zorlamasına papuç bırakmayalım.

ben kendimden örnek vereyim. boyum 1,62 48 kiloydum eskiden. herkes görünce üzülürdü. çok zayıfsın nasıl gelin olacaksın diye( aynı ağızlar şimdi de zayıfla gelin olacaksın diyor o ayrı muamma) yani 0 bedendim ama bu hiç de güzel bir şey değil bence bi kadın için.evet, belki 60 da çok ama ben diyorum ki, illa manken olmamıza gerek yok.

uzun yazdım ama kendimize eziyet etmeyelim istiyorum...kendimizle barışalım.

umzrım anlatabilmişimdir..

öpüldünüz..

canım benim çok haklısın gerçekten kadın dediğinde şöle bir bel kıvrımı olcak önden şöle azcık göbek çıkcak,kalça falan...öle kuru ben de sevmiyorum şimdi 70 bana çok benim hedef 60 tatlım umarım ulaşacağım ....Allahım çaba veren herkesi istediği kiloya ulaştırsın inşallahhhh...:1hug:

amiiiiiiiiiiiiin

canlarım hepinize günaydın yine bir sabah yine bir okul günü ve yine bir sınavvvakannehir Bu arada hayat devam ediyor ve biz zaman akıp giderken kaçırdıklarımızın arkasından bakıp üzülme fırsatı bile bulamıyoruz çok doluyuz ya...Şu an şu güzel İzmir sabahında Kordonda bir kahvaltı ne güzel olurdu mesela...Ah ah hayatın telaşlarına kapılıp sevdiklerimizi,bizi sevenleri ve hayatımızda görmekten mutlu olduğumuz insanları öyle boşluyoruz ki...Bir bakmışız zaman su gibi geçmiş yaş da geçmiş...Yapamadığımız şeyleri yapmak için meğerse çok geçmiş...Daha 20 yaşındayım ben evet ama yıllar çabuk geçiyor herkesten duyduğum bu...Hiçkimse şöle demedi yaaa ne kadar da uzun geçti bu yaşıma kadar hayat!!!Herkes gençliğe bir özlem içinde biz ise hayat galeyanına şimdiden ayak uydurmaya çalışıyoruz...Lise bitti şimdi üniversite 3. sınıfım yaklaşık 6 yıldır gelecek kaygısızyla büyüyoruz okullarda...Ah ah çok dertliymişim beeeeesırnaşık şeyAma tabiki her şeyin tadı bir başka okula gitmek de çok güzel işe gitmek da ama ben size bugün benden biir şey iletmek istiyorum:::

**Günlük yorgunluklarımızı sıkıntılarımızı bahane etmeyelim...Ailemizle evliysek eşimizle değilsek sevgilimizle bir parça mutluluğu paylaşalım...Ve hayatın hızına kapılmışken sevdiklerimizi boşlamayalım..:1hug:Şeniz:teselli:

HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :))):enbuyukkk:a.s.

herksese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.
bu haftada kilolarımın bir kısmından kurtulmuşum:teytey:
kilom 56.400gr

Şenizmerhaba kızlarŞeniz
hihoyyythepinize güzel birgün diliyorumhihoyyyt
:Saruboceq:hayırlı cumalar:Saruboceq:
kızlar geçen hafta hafta listemizde karışıklıklar olmuştu,yazanlar,yazmayanlar olmuştu
bu hafta kilolarını kimler yazarsa onlarla liste yapacağız.öpüyorum hepinizi ve kilo verenleri şimdiden kutluyorum..a.s.a.s.​

listemiz.
sıla55..82.5..aynı
zemus izinli
espresso.izinli
bıgsıze..56.400
iklim_60..
cikin_f..
eren..
samanyolu..63.3
LaMeKaN369..68-67/56..1kilo verdi
FREZYA..izinli

kızlar kilo verenler listeye burdan devam edecegiz adı olmayanlar ismi ve kilosunu eklesinler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…