çikin_f canım. düşüncelerini çok güzel anlatmışsın..
bende başarı öykülerini çok okumuştum bende ondan sonra bu kanıya vardım herşeysen yiyelim,ama tadımlık dimi.çünkü azda yesek tadı aynı çokta yesek aynı,
ve canım sağlımız herşeyden önemli,yavşta olsa bu kiloları vericezpes etmek yok büyük sabırlar var hedefe ulaşacaz inşallah.rabbim hepimizi bu domuz gribinden korusun..
SLM KIZLAR UZUN SÜRE OLDU GİRMEYELİ VE DİYETİ BIRAKALI ÇÜNKÜ EVİMİ TAŞIDIM YENİ YENİ YERLEŞİYORUM O YZÜDEN DİYET FALAN HAK GETİRE YALNIZ SİZLERE BİR SORUM OLACAK BEN EN KISA SÜREDE 1000 KALORİLİK DİYETE BAŞLAMAK İSTİYORUM PROGRAM BU
Sabah:
bir bardak ılık su
- 4-5 adet zeytin
- 1 dilim kepekli ekmek
- Dilediğiniz kadar domates-salatalık
Ara Öğün:
- 1 adet yeşil elma
Öğle Yemeği:
- 1 kase çorba
- 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
- Bir porsiyon salata
- 1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün:
- 1 su bardağı yorğurt (ya da 1 adet yeşil elma)
Akşam Yemeği:
Öğle yemeği ile aynı.
FAKAT YEMEKLERİ YAĞSIZ VE TUZSUZ MU YAPACAĞIM KIZALR BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ SİZLER NASIL YAPIYORSUNUZ YAĞ VE TUZ KULLANIYOR MUSUNUZ DİYETTEYKEN
kızlar ya sizlerden yarıdm istedim ama kimse cevap vermmemişyemekelrde yağ ve tuz kullanabilirmiyiz yoksa tamamen yasak mı:)
selam kzılar. yarın giremeyebilirm o yüzden yüzler karası kilomu yazıyorum. 60...maalesef günlerdir sporu bırakma ve her gün pasta börek yeme sonucu...ama görüntüm hiç değişmedi. ölçülerim hala aynı.2 kilo almışım ama belli değil Allahtan.
ben ne düşündüm biliyor musunuz,
çok zayıf olmak istemiyorum. mesela hedefim 52ydi. ama ben 52 kiloyken çok katırkuturdum nişanlımın deyimiyle. 56 bile iyi bence. kadın dediğin accık etli butlu olacak değil mi? bilmiyorum. benim kadınsı kıvrımlarım kilo alınca ortaya çıktı. afedersiniz eskiden göğüs tahta popo yok..çocuk gibiydim. şimdi kendimi çok daha seksi hissediyorum. 60 bile kalabilirim yani.. tek sorunum midem ve göbeğimin fazla çıkması.
yani diyorum ki, kendimizi s beden olacağım diye zorlamayalım...kapitalist dünyanın zayıflama ürünlerinin alınması için dayattığı 0 beden zorlamasına papuç bırakmayalım.
ben kendimden örnek vereyim. boyum 1,62 48 kiloydum eskiden. herkes görünce üzülürdü. çok zayıfsın nasıl gelin olacaksın diye( aynı ağızlar şimdi de zayıfla gelin olacaksın diyor o ayrı muamma) yani 0 bedendim ama bu hiç de güzel bir şey değil bence bi kadın için.evet, belki 60 da çok ama ben diyorum ki, illa manken olmamıza gerek yok.
uzun yazdım ama kendimize eziyet etmeyelim istiyorum...kendimizle barışalım.
umzrım anlatabilmişimdir..
öpüldünüz..
canım benim çok haklısın gerçekten kadın dediğinde şöle bir bel kıvrımı olcak önden şöle azcık göbek çıkcak,kalça falan...öle kuru ben de sevmiyorum şimdi 70 bana çok benim hedef 60 tatlım umarım ulaşacağım ....Allahım çaba veren herkesi istediği kiloya ulaştırsın inşallahhhh...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?