arkadaşlar sabah kahvaltım ;
bir dilim light ekmek,iki bardak açık tek şekerli çay,yarım yumurta,bir domates,peynir,biraz kaşarpeyniri,iki zeytin,çatalın ucuyla tereyağ ve bir çay kaşığı reçelden oluştu.
arkadaşlar sabah kahvaltım ;
bir dilim light ekmek,iki bardak açık tek şekerli çay,yarım yumurta,bir domates,peynir,biraz kaşarpeyniri,iki zeytin,çatalın ucuyla tereyağ ve bir çay kaşığı reçelden oluştu.
Bu hafta pek ümüdim yoktu benim ama yine 700 gr gitmiş.önümüzdeki haftalar dişimi sıkmam lazım bayrama az kaldı ya
canım tebrikler..700gramda güzel..şimdiki kilon kaç tam olarak yazarmısın..
ya kızlar bu günlerden sohbetlerden kendimi kurtarmam lazım...haftanın en az iki günü pasta börek yiyorum.ooof of...utanıyorum kendimden...kilom çok değil ama şu göbek delirtecek beni. etek giyorum, üstünden mide pörtlüyor. iğğrenç yani..
sporu da boşladım. dövün beni...:tomato::tomato::tomato:klava: klava:
kızlar,,(ay ne çok yazdım)
benim birbuçuk senedir düzenli olarak kullandığım bir ilaç var. adını ve rahatsızlığımı söylemeyeceğim ama psikolojik bir şey...bir senede tam 16 kilo aldım...az önce ilacın etkilerini okudum yeniden. tüm kullananlarda aşırı kilo artışı olmuş...üstelik ilacı kesmeden verilemiyormuş da kilolar...doktor ömür boyu kullanmam gerektiğini söylemişti...böyle giderse 100 kiloyu geçerim ben...her sene 16 kilo aldığımı düşünsenize...
sizinle dertleşmek istedim...ilaç biter bitmez doktora gidip bırakmak yada değiştirmek istediğimi söyleyeceğim. bir yandan da eski halimle zayıf olmaktansa mutlu bir tombik olmayı tercih ederim ama...of ne bileyim..dua edin de ilacı bırakabileyim.
slm arkadaşlar ben bu arlar ne yediğimi felan yazmaıyorum .günler çok yoğun geçiyo.ama yazmasamda girip okuyorum hepinizi.sılacım ben birkilo vermişim bu hafta koşuşturmacadan çok sevindirik oldum.benim elma diyeti hiç bir işe yaramadı.iki kilo felan vermiştim hemen geri aldım.
şimdiki kilom 61.bayrama kadar verelim şu kiloları yaaa.kendime ceza vercem yoksa hiçbir kıyafet almicam.hiçbişeyim olmuyo zaten.herşey dar geliyo.6 kilo daha vermem lazım.vercez ama kızlar.azmin elinden hiçbişey kurtulmaz.yeterki isteyelim...
ya kızlar bu günlerden sohbetlerden kendimi kurtarmam lazım...haftanın en az iki günü pasta börek yiyorum.ooof of...utanıyorum kendimden...kilom çok değil ama şu göbek delirtecek beni. etek giyorum, üstünden mide pörtlüyor. iğğrenç yani..
sporu da boşladım. dövün beni...:tomato::tomato::tomato:klava: klava:
hoşbulduk sıla55:)bursalı hemşom:)aslen ben de bursalıyım.evlendim maraşa geldim.5,5 yıldır maraş elbistandayım.
Sağol sılacım şuanki kilom 64.2 ,şu 200 grcıkta gitseydii..
selam şekerler.........
kilom 68,8
geçen hafta 69,9 dum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?