S beden olmak isteyen buraya

hasretim 34 hollowyd dietini yapmaya kara verdinm sen sonuç aldın değlmi ne önerirsin çok zorluyomu listeye tıpatıp uyacakmısın ne kadar devam ediceksin beni aydınlatırsan sevinirim birde hazı meyve suyu pek olmaz gibi geldi bana sen naptınn*?

günaydın arkadaşlar!dün adliyedeydim uğrayamadım.kilom aynı.86.400 gerçi başlayalı iki gün oldu:)ben listeye kendimi ekliyorum
listemiz.
sıla55..82.5..aynı
zemus izinli
espresso.izinli
bıgsıze..56.400
iklim_60..
cikin_f..
eren..
samanyolu..63.3
LaMeKaN369..68-67/56..1kilo verdi
FREZYA..izinli
definya 86.400 aynı

arkadaşlar sabah kahvaltım ;
bir dilim light ekmek,iki bardak açık tek şekerli çay,yarım yumurta,bir domates,peynir,biraz kaşarpeyniri,iki zeytin,çatalın ucuyla tereyağ ve bir çay kaşığı reçelden oluştu.

arkadaşlar benim öğle yemeklerim sorun oluyor çalışınca!dışarıda yemekler çok yağlıçorba büromun yakınlarında yok!en iyisi tavuk şiş veya adana söyleyip bir küçük dilim lavaşla yemek galiba!çalışan bayanlar siz neler yapıyorsunuz öğlen??

canım hoşgeldin aramızaŞenizsağlıklı zayıflamalar diliyorum..geçen hafta listede karışıklık olmuştu .bu hafta yeniden liste yapıyoruz.sende eklemişsin adını teşekkürler..hadi bakalım
kurtulalım şu kilolardan hep beraber..

canım hoşgeldin aramızaŞenizsağlıklı zayıflamalar diliyorum..geçen hafta listede karışıklık olmuştu .bu hafta yeniden liste yapıyoruz.sende eklemişsin adını teşekkürler..hadi bakalım
kurtulalım şu kilolardan hep beraber..

hoşbulduk sıla55:)bursalı hemşom:)aslen ben de bursalıyım.evlendim maraşa geldim.5,5 yıldır maraş elbistandayım.

bigsize,
kız helal olsun. aynı başladık ben verdikleirmi aldım.sen 56 olmuşsun. senin kilona insem ben kendimi mezun edeceğim ya neyse...

bu hafta neler yaptın?ne yedin ne yemedin? idolüm oldun valla..Şeniz

ya kızlar bu günlerden sohbetlerden kendimi kurtarmam lazım...haftanın en az iki günü pasta börek yiyorum.ooof of...utanıyorum kendimden...kilom çok değil ama şu göbek delirtecek beni. etek giyorum, üstünden mide pörtlüyor. iğğrenç yani..

sporu da boşladım. dövün beni...:tomato::tomato::tomato:klava:klava:

slm arkadaşlar ben bu arlar ne yediğimi felan yazmaıyorum .günler çok yoğun geçiyo.ama yazmasamda girip okuyorum hepinizi.sılacım ben birkilo vermişim bu hafta koşuşturmacadan çok sevindirik oldum.benim elma diyeti hiç bir işe yaramadı.iki kilo felan vermiştim hemen geri aldım.
şimdiki kilom 61.bayrama kadar verelim şu kiloları yaaa.kendime ceza vercem yoksa hiçbir kıyafet almicam.hiçbişeyim olmuyo zaten.herşey dar geliyo.6 kilo daha vermem lazım.vercez ama kızlar.azmin elinden hiçbişey kurtulmaz.yeterki isteyelim...

kızlar,,(ay ne çok yazdım)

benim birbuçuk senedir düzenli olarak kullandığım bir ilaç var. adını ve rahatsızlığımı söylemeyeceğim ama psikolojik bir şey...bir senede tam 16 kilo aldım...az önce ilacın etkilerini okudum yeniden. tüm kullananlarda aşırı kilo artışı olmuş...üstelik ilacı kesmeden verilemiyormuş da kilolar...doktor ömür boyu kullanmam gerektiğini söylemişti...böyle giderse 100 kiloyu geçerim ben...her sene 16 kilo aldığımı düşünsenize...

sizinle dertleşmek istedim...ilaç biter bitmez doktora gidip bırakmak yada değiştirmek istediğimi söyleyeceğim. bir yandan da eski halimle zayıf olmaktansa mutlu bir tombik olmayı tercih ederim ama...of ne bileyim..dua edin de ilacı bırakabileyim.

haklısın canım ya insan öyle bir ortama girince çok yiyo.bugünde beni çağırıyo arkadaşlar gitmicem ama.sırf yerim diye.halbuki git ama yeme dimi.inş. o iradeyide elde etcez.
iklimcim sen callentics yapıyodun noldu .incelme varmı canım?

iklimcim doktorunla görüş ve durumu anlat.mutlaka verebileceği alternatif bir ilaç vardır.dr banada b vitamini kullanman gerek demişti.oda kilo aldırmıştı.bide çok üşürüm ben kışın.bol pekmez ye diyodu herkes.zaten tatlı delisiyim.10 kilo pekmezi yedim.sonra rejim mejim kalmadı tabi.tatlıya bir başlayınca sonu gelmiyo zaten.yedikçe yiyo insan.çikolatalar pastalar aklına gelen hangi tatlı varsaişte.benimiçin tatlı olsunda adı ne olduğu farketmez..bu konuda tutmam lazım kendimi.

canım elma diyetinden vazgeçtine sevindim,verdiğini tekrar almışsın .ama yinde sonra 1kilo gitmiş.eferim sana gel öpem bakim seniŞenizbugünden sonra sıka artık kendimizi bayrama az kaldı,zorlayalım valla,inan bende hiç memnun değilim halimden.hadi bakalım istiyoruz ve başarczaz.birlikten ne demişler kuvvet doğar..korksun kilolar bizdenn..vereliniortak

güzel gelin adayım benim.zaten sorma o sohbetlerden o ortamlardan aldık bu kiloları,aslında yine yiyip az yeseydik kilo almazdık.ah şu irade yokmu ne oluyosa ondan oluyor sıkma bakim canını.gidecek zamanla kilocuklar..spora tekrar başla.sana diyom ama bende yapamıyom bugünlerde:tomato:
hoşbulduk sıla55:)bursalı hemşom:)aslen ben de bursalıyım.evlendim maraşa geldim.5,5 yıldır maraş elbistandayım.

oh ohh benim hemşolarım çoğalıyor :dance:

maraşta güzel bir şehir,ama bursa kadar değildir dimi kızyerimsenibenay nekadar bencilim dimi:asigim:bursada neredeydin canım:uhm:
Sağol sılacım şuanki kilom 64.2 ,şu 200 grcıkta gitseydii..

gülcecim oda gider fıstık..200 gram nedir ki kız..yerimseniben

selam şekerler.........
kilom 68,8
geçen hafta 69,9 dum..

listemiz.
sıla55..82.5..aynı
zemus izinli
espresso.izinli
bıgsıze..56.400
iklim_60..
cikin_f..
eren..70.6..400gram aldı.
samanyolu..63.3
LaMeKaN369..68-67/56..1kilo verdi
FREZYA..izinli
definya 86.400 aynı
gülce2008..64.9-64.2...700gram gitti
akrep33..69.9-68.8...1kilo100gram gitti.
esra55..62-61..1kilo gitti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…