S beden olmak isteyen buraya

iklimcim fıstığım benim ..
senin kilon bikere çok değil takma bakim kafanasositosositosağlığın için ilaç içemen gerekiyosa mutlaka kullan.kilon aşırı bişey değil.ama tabi doktorunla görüş,belki değiştirebilir ve içmeyi durdurabilir veya dozunu azaltabilir.sen dikkat ettiğin sürece 100 kilo olmazsın çok karrlı bir kkızsın sen ,seni tanıdığım sürede bunu farkettim..
sen şimdi fazla kilo almazsın ..evlendiğinde çok dikkatli olmanı tavsiye ederim heleki sen hemende bebiş istiyon,doğumdan sonra çok dikkat etmen lazım.bak gördünmü beni hemne evlendirdin hatta doğum bile yaptırdım sana:dance:hadi bakim sıkma canını neşeli ol:dance:spora tekrar başlakaydirigubbakcemile2bayrama kadarda hepimiz incelelim yahu..canlalım biraz:dance:hepimiz durgunlaştık.tempooooooosositosositosositososito

kızçelerim yavrukuşlarım şimdilik bende çıkıyorum akşama görüşürüz...
listede ismi olmayanlar adınızı ve kilolarınızı ekleyin ..

bigsize,
kız helal olsun. aynı başladık ben verdikleirmi aldım.sen 56 olmuşsun. senin kilona insem ben kendimi mezun edeceğim ya neyse...

bu hafta neler yaptın?ne yedin ne yemedin? idolüm oldun valla..Şeniz

merhaba canım.
inşallah verirsin o aldığın kiloları tatlım stres yapma:)
ya ben aslında bu hafta biraz daha verirdimde 2 gündür baya kaçırmıştım ipin ucunu.
ben ekmeği tamammen kesttim cnm ağzıma sürmüyorum ekmek.
yemekleride küçük porsiyon olarak yiiyorum.
birde akşam yemeğinden sonra bir şey yemem.ve sirkeli su içiyorum.
iklimcm aslında vermek kolayda o kiloyu korumak zor ya.
inşallah onuda başarırımhihoyyyt

canım benim de pasta börek işini kesmem lazım...ekmekten daha çok zarar veriyor.inşallah veririz ya...

bugün çift vardiyalıydım. sabah kahvaltısına da, öğleden sonraya da davetliydim..şu an patlamak üzereyim.karnım gergide remen. bir daha kendime böyle eziyet etmeyeceğim...tabağımdaki her şeyi yarıya böleceğim yada hiç yemeyeceğim...yazık bana da yaaa

pazartesi de doktora gidiyorum. iyileştim artık belki daha hafif bir ilaç verir..

dua edin kızlar...öptüm hepinizi

iyi akşamlar kızlarrr..opuyorumnanaktan
Sılacım kilo mu veriyorum utanaraktan
malesef 70.60 .. :kedi: :kedi: (400 gr almışım)
Bu hafta regl oldum umarım onun etkisidir .yoksa kendimden nefret edicemmm.
ama birazda kaçırdım doğrusu..
İşe de başladım bu hafta. sporda yapamıyorum artık.Akşamları çok yorgun oluyorum...Hiç bişey yapasım gelmiyor...

utanma kız utanma:asigim:
bugünlerde hepimiz aynı durumdayız:1no2:
kilo alman reglidendir canıkom sıkma canını işede başlamışsın bu tempo senin kilolorını hızla yakmaya yol açar.iş ortamı ev ortamı gibi değildir çünkü.
iş tempona alıştıktan sonra akşamalrı evde yavaş yavaş başlarsın spor yapmaya..
aslında sana diyorum ama bende yapmıyorum bu sıralar.sporu yaşam biçimi haline getirip hergün yapmamız lazım..neyse oda olcak inşallah fıstığım..

oo ne güzel düzenli besleniyosunuz
aslında en güzeli bu, irade kazanıyoruz işte

teşekkür ederiz fıstıkŞeniz
teşekkürler şekerim.....
darısı haftaya artıkopuyorumnanaktan

kız senin yaptığın spora kilomu yağmı dayanırkaydirigubbakcemile2bişey kalmaz süpersin gurubumuzunda en atletik hatunuda sensin:hooray:çünkü çoğumuz sporu bir yapıyor bir yapmıyoruz ama sen hergün hiç yılmadan yapıyosun bravo canım sanaa.s.sende gururmuzsunŞeniz

listemiz.
sıla55..82.5..aynı
zemus izinli
espresso.izinli
bıgsıze..56.400
iklim_60..
cikin_f..
eren..70.6..400gram aldı.
samanyolu..63.3
LaMeKaN369..68-67/56..1kilo verdi
FREZYA..izinli
definya 86.400 aynı
gülce2008..64.9-64.2...700gram gitti
akrep33..69.9-68.8...1kilo100gram gitti.
esra55..62-61..1kilo gitti.

Sılacım pastalardan bahsettikya burayada yazıyım
Ben geçen gün kendimce diyet kek yaptım ,tavsiye ederim
Un olarak biraz beyaz un biraz kepekli un kullandım.. Yağı çok az kullandım. Şekerde öyle. onun yerine kuru kayısı gibi kuru meyveler kullandm. sonra farkettimki şekeri daha bile az koyabilirmişim..
Güzel oldu tavsiye ederim..

çok yedim bugün çookkk kızlar ben bu hafta tartılmayacağım (((Aburcubur çikolata kızartma fena yedim(((Ama çok eğlendim sevgülümle sefam olsun:asigim::asigim::asigim: napimmm ya yedim işte 1 kilo gelirse gelsin ama gelmicek beyin gücümlen def etcem onu ben :))))) (umarım ):dance::hooray:

ay kızlar psikolojik midir nedir...ben bir rahatsızlandım az önce...yediklerimi düşündükçe sıkıntı bastı, bi terledim bi üşüdüm.karnım şişti kocaman oldu nefes alamadım.üstelik deli gibi de acıkmıştım. kalktım kepekli ekmekle tost yaptım.bir de onun için pişman oldum. hala açım ama yemeye korkuyorum karnım patlayacak sanki..dokunacak bir şey deyemedim...

yediklerim

sabah iki dilim börek
ince bir dilim pasta

öğlen

3 haşlanmış patates(memleketten gelmiş tadı bile başka)
bir küçük kandil simiti
bir ki çatal peynir

akşam
çorba kasesiyle makarna

işte bir de az önce tost yedim

ohaa dediniz değil mi....ooof of...:tomato:klava::tomato:klava:

almadım da vermedimde 81 çıktım hala bu hafta biraz gevşettim kendimi ufaklık rahatsız geceleride hiç uyumuyor hem grip hem dişler ...süt olsun diye kaçırdım aralarda ...ya biliyormusunuz arkadaşlar aslında tartıda 1 kilonun gittiğini görmek yediğimiz onca şeyden çok daha keyif ver,ci ahhh...biraz sabretsek ...haydi bakalım cumaya kadar biraz daha sabır ...bayrama az kaldı bu iyi bir fırsat önümüzde yakında bayramda yokkk...

merhaba kizlar
bende kilo vermedim bu hafta hatta 100 gram aldim...
aralikta kizim bi yasina girecek ve onun yasgunu resimlerinde guzel cikmak istiyorum
bi dogum yapip ne hale geldim
hep (10 seneden fazla) 52 civari olan ben simdi 64.300um :S
kilonun nasil bi dert oldugunu size anlatmam gerekmio sanirim... hepimiz ayni dertten muzdaribiz...
nette gezinirken bi diyet listesi buldum acikcasi hosuma gitti
cunku herseyden az yiyerek anladimki olmuo
gunduzleri iyi gidiyorum aksam olunca aburcubura daliyorum :S
diyet listesi zor bi liste degil, etkili olurmu?
3 gunde 3 kilo diyor
kopyalayim buraya
fikrinizi soylerseniz sevinirim

1. Gün

Sabah: 1 tost, 2 çay kaşığı tereyağı, yarım bardak greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay

Öğle: 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay

Akşam: 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas haşlanmış bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay

2. Gün

Sabah: 1 tost, 1 haşlanmış yumurta , yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay

Öğle: 1 tabak yoğurt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su ya da çay

Akşam: Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyoalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay

3. Gün

Sabah: 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim yağsız peynir, 1 fincan kahve, su ya da çay

Öğle: 1 tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan kahve, su ya da çay

Akşam: 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnıbahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da çay

sılacımm tatlım benide ekler misin sadece 200 gr vermişim
şu an 64.7 geçen hafta 64.9 dummm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…