herksese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.
bu haftada kilolarımın bir kısmından kurtulmuşum:teytey:
kilom 56.400gr
kızlar,,(ay ne çok yazdım)
benim birbuçuk senedir düzenli olarak kullandığım bir ilaç var. adını ve rahatsızlığımı söylemeyeceğim ama psikolojik bir şey...bir senede tam 16 kilo aldım...az önce ilacın etkilerini okudum yeniden. tüm kullananlarda aşırı kilo artışı olmuş...üstelik ilacı kesmeden verilemiyormuş da kilolar...doktor ömür boyu kullanmam gerektiğini söylemişti...böyle giderse 100 kiloyu geçerim ben...her sene 16 kilo aldığımı düşünsenize...
sizinle dertleşmek istedim...ilaç biter bitmez doktora gidip bırakmak yada değiştirmek istediğimi söyleyeceğim. bir yandan da eski halimle zayıf olmaktansa mutlu bir tombik olmayı tercih ederim ama...of ne bileyim..dua edin de ilacı bırakabileyim.
canım elma diyetinden vazgeçtine sevindim,verdiğini tekrar almışsın .ama yinde sonra 1kilo gitmiş.eferim sana gel öpem bakim seniŞenizbugünden sonra sıka artık kendimizi bayrama az kaldı,zorlayalım valla,inan bende hiç memnun değilim halimden.hadi bakalım istiyoruz ve başarczaz.birlikten ne demişler kuvvet doğar..korksun kilolar bizdenn..vereliniortak
canım elma diyetinin bana faydası olmadı malesef.zaten normaldeddeaelma yerim 2 3 tane.bazen ikikilo elma yeniyo diyette aslında kalori hesabı yaptığın zaman az bir kalori olmuyo.biz böyle devam edelim canım.az azda olsa herşeyden yiyerek.çünkü kendimize sınırlama koyduğumuzda bir başlayınca durduramıyoruz.yani en azından ben öyleyim kendi adıma.engüzeli seninde deiğin gibi herşeyden tadımlık yemek lazım abartmadan.
korksun tabi kilolar .bayanların gerçekten isteyipte yapamadığı bişey yokki.yeterki istesinler.kaydirigubbakcemile3
canım elma diyetinden vazgeçtine sevindim,verdiğini tekrar almışsın .ama yinde sonra 1kilo gitmiş.eferim sana gel öpem bakim seniŞenizbugünden sonra sıka artık kendimizi bayrama az kaldı,zorlayalım valla,inan bende hiç memnun değilim halimden.hadi bakalım istiyoruz ve başarczaz.birlikten ne demişler kuvvet doğar..korksun kilolar bizdenn..vereliniortak
canım elma diyetinin bana faydası olmadı malesef.zaten normaldeddeaelma yerim 2 3 tane.bazen ikikilo elma yeniyo diyette aslında kalori hesabı yaptığın zaman az bir kalori olmuyo.biz böyle devam edelim canım.az azda olsa herşeyden yiyerek.çünkü kendimize sınırlama koyduğumuzda bir başlayınca durduramıyoruz.yani en azından ben öyleyim kendi adıma.engüzeli seninde deiğin gibi herşeyden tadımlık yemek lazım abartmadan.
korksun tabi kilolar .bayanların gerçekten isteyipte yapamadığı bişey yokki.yeterki istesinler.kaydirigubbakcemile3
işte bu yaaaaa.s.kararına sevindim.ama tabiki bazı şeyleri deneyip tecrübe olmadan karar vermek olmuyor demi kız..
evet bundan sonra az ve sık ama herşeyden yiyoruz ve spor yapıyoruz.varsın kilolar yavş gitsin biz ne yapıyoruz yılmıyoruz sabrediyoruz.korksun yağlar kilolar bziden kazanan biz olacağız.öptüm seni fıstıkŞeniz
bigsize,
kız helal olsun. aynı başladık ben verdikleirmi aldım.sen 56 olmuşsun. senin kilona insem ben kendimi mezun edeceğim ya neyse...
bu hafta neler yaptın?ne yedin ne yemedin? idolüm oldun valla..Şeniz
oooooo süpersin şekerimmŞeniztebrikler 1kilo 100gram gitmiş..a.s.
merhaba canım.
inşallah verirsin o aldığın kiloları tatlım stres yapma:)
ya ben aslında bu hafta biraz daha verirdimde 2 gündür baya kaçırmıştım ipin ucunu.
ben ekmeği tamammen kesttim cnm ağzıma sürmüyorum ekmek.
yemekleride küçük porsiyon olarak yiiyorum.
birde akşam yemeğinden sonra bir şey yemem.ve sirkeli su içiyorum.
iklimcm aslında vermek kolayda o kiloyu korumak zor ya.
inşallah onuda başarırımhihoyyyt
iyi akşamlar kızlarrr..opuyorumnanaktan
Sılacım kilo mu veriyorum utanaraktan
malesef 70.60 .. :kedi: :kedi: (400 gr almışım)
Bu hafta regl oldum umarım onun etkisidir .yoksa kendimden nefret edicemmm.
ama birazda kaçırdım doğrusu..
İşe de başladım bu hafta. sporda yapamıyorum artık.Akşamları çok yorgun oluyorum...Hiç bişey yapasım gelmiyor...
oo ne güzel düzenli besleniyosunuz
aslında en güzeli bu, irade kazanıyoruz işte
teşekkürler şekerim.....
darısı haftaya artıkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?