almadım da vermedimde 81 çıktım hala bu hafta biraz gevşettim kendimi ufaklık rahatsız geceleride hiç uyumuyor hem grip hem dişler ...süt olsun diye kaçırdım aralarda ...ya biliyormusunuz arkadaşlar aslında tartıda 1 kilonun gittiğini görmek yediğimiz onca şeyden çok daha keyif ver,ci ahhh...biraz sabretsek ...haydi bakalım cumaya kadar biraz daha sabır ...bayrama az kaldı bu iyi bir fırsat önümüzde yakında bayramda yokkk...
çok yedim bugün çookkk kızlar ben bu hafta tartılmayacağım(((Aburcubur çikolata kızartma fena yedim (((Ama çok eğlendim sevgülümle sefam olsun:asigim::asigim::asigim: napimmm ya yedim işte 1 kilo gelirse gelsin ama gelmicek beyin gücümlen def etcem onu ben :))))) (umarım ):dance::hooray:
Sılacım pastalardan bahsettikya burayada yazıyım
Ben geçen gün kendimce diyet kek yaptım ,tavsiye ederim
Un olarak biraz beyaz un biraz kepekli un kullandım.. Yağı çok az kullandım. Şekerde öyle. onun yerine kuru kayısı gibi kuru meyveler kullandm. sonra farkettimki şekeri daha bile az koyabilirmişim..
Güzel oldu tavsiye ederim..
sılacımm tatlım benide ekler misin sadece 200 gr vermişim
şu an 64.7 geçen hafta 64.9 dummm((
iklimcim inşallah kurtulursun cnm ilaçlardan:Saruboceq:
sağol canım..a.s.:Saruboceq:
kızlar bu arada bugün 8 kasım. ben tam bir ay önce diyete başlamıştım.daha doğrusu zayıflamaya kaar vermiştim.
64 kiloyla başladım.bugün 59 kiloyum.
1 ayda
göğüsten 3
belden 10
göbekten 9
kalçadan 10 cm incelmişim...
ve 5 kilo vermişim...
hatta daha çok vermiştim de aldım tekrar.
e aferin bana o zamanhihoyyythihoyyyt
iklimcim canım dularım seninle,umarım bişeyciğin kalmaz en kısa zamanda..
mutlu pazarlar herkese..
:1shok::1shok: wooww belden ve kalçadan ne kadarda fark etmiş yaa..maşallah süpersinn canım..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?