S beden olmak isteyen buraya

ay canım bilirim benim oğlanda öle bu sıralar dişler çıkıyor.sizede geçmiş olsun.
bayrama kadar hadi baklım fırsatı değerlendirelimde zayıflayalım bakalım..yani olduğu kadar diyelim demi kız.

tamam kız sefan olsun.yeterki sen mutlu huzurlu ol kız..
haftaya yazarız kilonu canımsın.

teşekkürler canım.bunuda denerim.he bu arada akşamki patayı denedim süper oldu.tavsiye ederim gününde yap..
sılacımm tatlım benide ekler misin sadece 200 gr vermişim
şu an 64.7 geçen hafta 64.9 dummm((

tamam fıstık ekledim bileyerimsenibenŞeniz.200gramda vermek süper kız.bak ben okadar bile vermemişim.:gitme:

iklimcim canım benim geçmiş olsun..

tuanacım sende sıkma bakim canını yeni haftaya başladık.bu hafta sıkı tutçaz işi haftaya kilo vermeyen olmucak grubumuzda.okimi kız..
ayrıca diyet güzelmiş paylaştığın için teşekkürler..

listemiz.
sıla55..82.5..aynı
zemus izinli
espresso.izinli
bıgsıze..56.400
iklim_60..
cikin_f..71..
eren..70.6..400gram aldı.
samanyolu..63.3
LaMeKaN369..68-67/56..1kilo verdi
FREZYA..izinli
definya 86.400 aynı
gülce2008..64.9-64.2...700gram gitti
akrep33..69.9-68.8...1kilo100gram gitti.
esra55..62-61..1kilo gitti.
heyhat..81..aynı
Asortie..64.9-64.7..200gram verdi
tuana2008..64.3..100gram aldı.
sude2008...67
ironicc..aynı

Son düzenleme:
canlarım bir azimle çıktım tartıya ne olursa olsun dedim ve aynı kilomdayım :))))))) 71 yaniiii:icecreamhhh

GünaydınLar
Ben pek Sık giremiyorum Kusura bakmayın ara ara yazıyorum
Tartıldım 67 kilo olmuşum ((((
Sabah 1 Bardakçay Şekresiz dilim ekmek Birkaçtane Zeytin yedim
Öğlen Melemen Var menümde

Günaydınn kızlarrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kilo veren herkeze tebriklerrr.. a.s. a.s. a.s.
Kendimede klava: klava: klava:

merhaba kızlar.herkese güzel hafta sonları diliyorum.
valla bu topik sayesinde çok motive oluyorum ben arkadaşlar.sılacığıma teşekkür etmeden geçemicem:)
bugün normal kahvaltımı yaptım çok az patates kızartması yedim.
arada 1 tane elma yedim.
öğle yemeğinde şehriye çorbası.
akşamada balık ızgara yiyeceğim.ve tabi bol bol su.
hadi öptüm hepiniziŞeniz

güneşli bir pazar sabahından herkese slm.gününüz aydın olsun.içiniz mutlulukla dolsun...sayesinde buluşma noktamız olan sılacım sanada kucak dolusu sevgiler...
öyle güzel bir hava varki dışarda insanın içi heycan doluyo.yaşama dahada motive oluyo sanki.kendine güveni geliyo.dahada cesaretleniyoruz başarmak için.birgüneşli havadan neler çıkardım dimi...bendeki bu olumluluk süreci akşama kadar devam eder umarım.sevgiyle kalın canım arkadaşlarım...

günaydın canlarımmm

hepinize iyi bir pazar diliyorum...bana da dua edin de çabucak iyileşip ilaçlardan kurtulayım olur mu?

iklimcim inşallah kurtulursun cnm ilaçlardan:Saruboceq:

sağol canım..a.s.:Saruboceq:

kızlar bu arada bugün 8 kasım. ben tam bir ay önce diyete başlamıştım.daha doğrusu zayıflamaya kaar vermiştim.

64 kiloyla başladım.bugün 59 kiloyum.

1 ayda

göğüsten 3
belden 10
göbekten 9
kalçadan 10 cm incelmişim...

ve 5 kilo vermişim...
hatta daha çok vermiştim de aldım tekrar.

e aferin bana o zamanhihoyyythihoyyyt

yediğim çikolatalara reğmen kilom aynı.bu hafta da vermedim ama almadım da.annemlerde kaldım ya bu hafta benim kociş gece vardiyasındaydı.kendi evimde olsam ağzıma sürmezdim çikolata falan (ama babam sağolsun sevdiğim ne varsa aldı.bu arada normal ölçüde olan kotlarım bollaşmaya da başladı :))) leslie ablam sayesinde oluyo sanırım..tabi bide çikolata yediğim zaman diğer öğünlerimi yağsız salatayla geçiştirdim..artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :)) kilo veren herkese kocaman alkışş ve öpücüklerralkisalkisalkis

kilo veremeyenler ve alanlarda üzülmesinler moral bozmasınlar lütfen..

ben sık giremiyorum foruma sılacım malum kpss çalışıyorum..umarım herkes iyidir keyfi yerindedir..

iklimcim canım dularım seninle,umarım bişeyciğin kalmaz en kısa zamanda..

mutlu pazarlar herkese..

:1shok::1shok: wooww belden ve kalçadan ne kadarda fark etmiş yaa..maşallah süpersinn canım..a.s.

:1shok::1shok: wooww belden ve kalçadan ne kadarda fark etmiş yaa..maşallah süpersinn canım..a.s.

sağol canım. 8 ekimde ölçülerimi not almışım. oradan öğrendim.:))

ben de ilk 15 gün çok sıkı lesli, sonra bir hafta kadar call yapmıştım. ama son bi haftadır falan boşladım iyice..

kızlar tatlı krizlerimi kayısı kurusuyla hallediyorum. yeni keşfettim. hem ara öğünüm oluyor ağzım boş kalmıyor hem de kabızlığıma karşı iyi geliyor...

aynı sorunlu olan herkeşe tavsiye ederim canlarım...

valla benim belden iki haftada 2 cm gitmiş kalça 1 cm gitmiş
hele kotlarımın bollaştığını görmek öyle mutlu ediyor ki beni anlatamam

hele bi 58 e düşüyümmmm dün kot alacaktım almadım neyse dedim biraz daha veriim
bir beden küçüğünü alırım
sabah normal bi kahvaltı yaptım az yani artık normalim az
arada bişe yemedim temizlik yapıyordum şimdi iki küçük parça çiko yedimm

kızlar merhabaa hepinize umarım güzel pazar geçiriyorsunuzdur hepiniz..
dün misafirlerim vardı gece girmeye çalıştım kkya fakat giriş yapamadım eror veriyordu yine.
bugünde havayı güzel bulunca sabahtan evden çıktık piknik yaptık.çok iyi geldi ..piknikte kızlar ızgara ve salata yedim ve bol bol hareket ettim sizler nasılsınız neler yapıyosunuz bakim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…