günaydın hatunlar.
burada yine yağış var.insanın içini daraltıyor yaa.
selma hoşgeldin aramıza:)
ben hemen her sabah bir yumurta yiyorum arkadaşlar acaba bu çok mu fazla oluyordur??
sizler vücut sarkmalarına karşı birşeyler yapıyor musunuz spor haricinde??mesela vücudunuza yağ sürüyor musunuz?internette gezinirken mandalina yağını okudum.sarkmalara karşı iyi geliyormuş.siz neler kullanıyorsunuz??faydasını gördünüz mü??benim kilom fazlaca:))bu yüzden sarkmalardan çok korkuyorum!!!
ironicc o takıntı bendede var ya:)
benim boy 1.60
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum benide aranıza alır mısınız?
günaydın hatunlar.
burada yine yağış var.insanın içini daraltıyor yaa.
selma hoşgeldin aramıza:)
kızlaar ya sizin boylar kaçtı acep :)) ben de kilo-boy takıntısı varda..birinin sadece kilosunu değil illa boyunuda bilmem gerek sanki.merak işte.tuhafım tuhaf...:lepi:
ya ben seni ünlü birine benzetiyorum sima olarak acayip andırıyorsun uff bi türlü çıkartamadım bulamazsam uyuyamam ayol bu gece:roflol:
canlarım morali,m o kadar bozuk ki anlatamam :roflol: Bugün şeytan dürttü ve bir eczaneye girdim...Ücretsiz ölçüm falan yapıyorlardı....Neyse bir çıktım 72 kiloyum ama yemek yiyip gittim yani ben yine 71lerdeyim :))) Neyse bana xenical ve apple cider haplarını önerdi ayrıca 15 seyans vakum ve bir spor var power plate diye onu önerdiler...12 kilo yağ varmış vücudumda ve hatta bana 55-57 bile olabilirsin dediler((( Aşırı kilolu çıktım (((Ağlıycam çok kötüyüm (((of ki offfff (((
tatlım ezcaneler ürün satmak için elbette bir şeyler önerecekler. sen moralini bozma sakın. yağ yakmak için call egzersizlerini öneririm.bende 5 günde etki etmişti. salak gibi bıraktım bugün tekrar başladım.
ayrıca sen çook ttalı ve güzelsin. kilonu kafana takma..
tatlım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim...Evet aslında eczanelerin sistemi buben de çarşamba dahiliyeye gidiyorum ordan da diyetisyene bakalım neler olacak...Kızlar bu böle olmuyo diyet listemi alınca yazarım ama o zamana kadar kendi listemi uyguluyorum...Bakalım ne olacak :))))
iklimcim bir de callenetics çok zor geldi bana yaaaaklava: klava: klava:
canım kitabı da indirip okursan aslında çok kolay olduğunu anlarsın. mesela 100 ekadar sayıyor ya, sen yorulduğun yerde bırakıp dinlenip devam ediyorsun. ben egzersizleri not aldım. videosuz yapıyorum.kendi hızıma göre. 5o ye kadar yapıp dinleniyorum,sonra devam ediyorum vb.
inan etkili oluyor..ben şu puan diyetini uygulamya çalışacağım. bakalım...calleneticsi bırakmakla aptallık ettim. ah şu tembeliğimiz olmasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?