S beden olmak isteyen buraya

günaydın hatunlar.
burada yine yağış var.insanın içini daraltıyor yaa.
selma hoşgeldin aramıza:)

günaydın canımmŞeniz
ah canım sen çok uzaklardasın..hadi bakim için daralmasın.hedef koyduk .havalar nasıl olursa olsun senin havan güzel olsun dimi kız:dance:öptüm seni ben şimdi kaçtım..:a015:

günaydın...selma h.g s beden olmaya.sılacım annen samsundan geldi sanırım.sana memleket havası getirmişmi?bende sana burdan sevgiyolladım.aldınmı şeker ))
ben bayrama 57 olmak istiyorum.çok çalışmam lazım çokkk..ama 58 olsamda fena değil yani

günaydın canlarım. yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.

ben de bayrama 55 olmak ve kendimi mezun etmek istiyorum. hedefimi değiştirdim. 52 değil 55 olmak istiyorum.ama 52 ye inersem de fena olmaz tabii.
ya s beden demişken,,ben kardeşlerimin s beden kıyafetlerine giriyorum.dar oluyor tabii hani millet içine çıkılacak gibi değil ama sonuçta giriyorumzemuszemus pantolonların ve eteklerin beli kapanmıyor o ayrı mesele...yerimseniben

merhaba arkadaşlar!hepinize iyi haftalar diliyorum.
sabah bir haşlanmış yumurta,beyaz peynir,bir dilim uno light ekmek,bir kupa çay ama maalesef şekerli
,bir domates,bir çay kaşığı tereyağ ve bir çay kaşığı balla kahvaltımı yaptım.
arada bir mandalina yedim.
öğlen 6 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote bir dilim ligaht ekmek ve bir kase yoğurt yedim.

ben hemen her sabah bir yumurta yiyorum arkadaşlar acaba bu çok mu fazla oluyordur??
sizler vücut sarkmalarına karşı birşeyler yapıyor musunuz spor haricinde??mesela vücudunuza yağ sürüyor musunuz?internette gezinirken mandalina yağını okudum.sarkmalara karşı iyi geliyormuş.siz neler kullanıyorsunuz??faydasını gördünüz mü??benim kilom fazlaca:))bu yüzden sarkmalardan çok korkuyorum!!!

canım sarkmalar için callenetics i öneririm. spor tabi ama faydası çok. kısa sürede toparlıyor. kilon aynı olsa bile inceliyorsun.geçmiş sayfalarda linkini yazmıştım. bak istersen.onun dışında yağ falan bilmiyorum. annem bir ara lahana yağını kullanmıştı. faydası oldu diyor ama ben denemedim.

günaydın hatunlar.
burada yine yağış var.insanın içini daraltıyor yaa.
selma hoşgeldin aramıza:)

burdaysa yazdan kalma bi hava var acayip enercik hissediyorum bugün..dünde çok güzeldi hava..kaldırıp attım montumu dolaba..kiloda vermeye başladım..ohh sefam olsun..:teytey:

a.s.

ya ben seni ünlü birine benzetiyorum sima olarak acayip andırıyorsun uff bi türlü çıkartamadım bulamazsam uyuyamam ayol bu gece:roflol:

canım benim :) bak şimdi beni kavak yellerinde aslı ya da mineye benzetiyolar rosalindaya neze petek dinçöze.) of of yani sen kime benzettin acaba :dance::dance:

canlarım morali,m o kadar bozuk ki anlatamam :roflol: Bugün şeytan dürttü ve bir eczaneye girdim...Ücretsiz ölçüm falan yapıyorlardı....Neyse bir çıktım 72 kiloyum ama yemek yiyip gittim yani ben yine 71lerdeyim :))) Neyse bana xenical ve apple cider haplarını önerdi ayrıca 15 seyans vakum ve bir spor var power plate diye onu önerdiler...12 kilo yağ varmış vücudumda ve hatta bana 55-57 bile olabilirsin dediler ((( Aşırı kilolu çıktım (((Ağlıycam çok kötüyüm (((of ki offfff (((

tatlım ezcaneler ürün satmak için elbette bir şeyler önerecekler. sen moralini bozma sakın. yağ yakmak için call egzersizlerini öneririm.bende 5 günde etki etmişti. salak gibi bıraktım bugün tekrar başladım.

ayrıca sen çook ttalı ve güzelsin. kilonu kafana takma..

ya kızlar şu amerikan diyetine bi baksanıza.bana uygulanabilir geldi. puanlı diyet. her şeyden yiyorsun puanına göre...ben bu hafta denemeye karar verdim.sonuçları yazarım.

kızlar hapı makı unutun.hiç sağlıklı değil.ben geçen pazar başladım.sporsuz bir haftada 2 kilo verdim.M bedenim S olacam.

İyi akşamlar kızlarrr
Ben hala hastayımm
Bugün sabah kahvaltım klasikşeyler
Öglende yine kahvaltılık bişiyler yedim
Akşamda azcık pilav ile azcıkta patates oturtma yedimm
Biraz önce çay içtim..yanında bir iki gofret yedim
Birazdan bolca c vitaminli meyve yiycem
Bende bugün sabah tartıldım. Hiç iç açıcı değildi
Neyse şu hastalık bi geçsin inşallah Kaldığım yerden devam ederimmm..
Öpüyorum şekerler..mirmirmirmir

tatlım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim...Evet aslında eczanelerin sistemi buben de çarşamba dahiliyeye gidiyorum ordan da diyetisyene bakalım neler olacak...Kızlar bu böle olmuyo diyet listemi alınca yazarım ama o zamana kadar kendi listemi uyguluyorum...Bakalım ne olacak :))))

iklimcim bir de callenetics çok zor geldi bana yaaaaklava:klava:klava:

canım kitabı da indirip okursan aslında çok kolay olduğunu anlarsın. mesela 100 ekadar sayıyor ya, sen yorulduğun yerde bırakıp dinlenip devam ediyorsun. ben egzersizleri not aldım. videosuz yapıyorum.kendi hızıma göre. 5o ye kadar yapıp dinleniyorum,sonra devam ediyorum vb.
inan etkili oluyor..ben şu puan diyetini uygulamya çalışacağım. bakalım...calleneticsi bırakmakla aptallık ettim. ah şu tembeliğimiz olmasa...

ah ah o uyuşukluk...İnsan kendi için spor yapmaya üşenir mi????evet ben!!!hem de nasıl????Ah canım evet o puan diyeti işe yarıyormuş bence devam etmelisin şekerim...Sen sonuç görürsen belki bizden de uygulayanlar olur...Ama ben kafaya koydum diyetisyene gideceğim...Böle olmuyor...Sudan verip kilo verdim sanıyorum...Olmuyooooo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…