S beden olmak isteyen buraya

bende baya oldu ne yiyip içiyorum yazmıyorum buraya;

kahvaltı : (9:30)
2 dlm kepek ekmeği
(üzerine peynir ve acıka sürülmüş)
2 zeytin
1 kupa şekersz çay

ara 12:00
1 elma + 4 petibör bisküvi

öğle 15:00
1 çorba kasesi ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
yağsız salata

saat 17.00-22.00 arası dışarda olmak durumundayım o yüzden bu süre içinde saat 19:30 gibi eti form bisküvi yemeyi planlıyorum 1 paket yanındada çay yada nescafe

Kızlar merhaba;
Ben Small beden olmanın artık hastalık gibi olduğunu düşünüyorum.
Çünkü; gerçekten çoğu firma bedenlerini küçülttü.
Small eskiden 36-38 e olurken, şimdi 34-32 ye oluyor.
Bu amaçta Small olacam diye değil, sağlıklı olcam diye uğraşmak lazım.

Mesela ben şu an zayıflık sınırındaymışım... Yağ oranım normal olmasına rağmen, 4 kilo ile ideal kiloma kavuşabilirmişim...(Haftasonu alette ölçüm yapıldı.)
Ama buna rağmen Mango,Bershka gibi markalarda Large giyiyorum.
Anlatabildim mi bilmiyorum derdimi...
:1shok:

nassıl yanii:1shok: canım ya boyunu ve kilonu yazarmısın??

Dünkü çekildiğim fotoğrafı koyacağım kızlar ama lütfen alıntı yapmayalım olur mu?
Onun üstünden siz karar verin kilomun fazlalığına...

tatlım tamam hemen bakıyorum umarım faydası olur aban...,İlgin için çok teşekkür ederim bebeğim :):1hug:

ya sılacım nasıl şok oldum onlar ne öyleeeeeeeakannehirdelikafaduldenyaaaa helal olsun hepsine ne denir ki başkkkkaaaaaa???

kızlar bugün 19 ouanımı doldurum

yediklerim

sabah
1 dilim kepekli ekmek 1 puan
6 yeşil zeytin 1 puan
reçel 0,5 puan
peynir 2 puan
yeşil çay 0
domates 0
1 çay kaşığndan az margarin 0,5

öğlen sohbetteydim

yarım dilim yaş pasta 3 puan
1 milföy 5 puan

akşam

kızartma vardı yemedim.

2 dilim kepekli ekmek 2 puan
12 yeşil zeytin 2 puan
az peynir 2 puan
çay 0 puan

18 puan olmuş hatta..arada elma yedim, havuç yedim...onlar beleş...

ben sevdim bunu kızlar. tavsiye ederim. makarna yapacaktım ama yarına kaldı..yarın da tıka basa makarna günü:)

canım haftanın sonunda mutlaka yaz kaç kilo verdin?Biz de yapalım :)))

Canlarım sizlerle burda her şeyden önce çok güzel bir şeyi paylaşıyoruz birbirimizi hiç tanımadan görmeden aynı amaç uğruna el ele yürüyoruz...Kıskançlık,fesatlık yok burda...Normalde belki insan yaşarken bu duyguları burada her şey çok saf ve doğal...Kızlar anladım ki kendime çok uzun bir hedef koymuşum...Şimdiki planım bu son bir haftadır yediklerimi göz önüne aldım ve 72 kilo olduğumu düşündüm ve çizelgemi yeniden yaptım 72 kilo olarak yarın tam tamına yazacağım...Hedefimi küçülttüm 60 değil de 68 yaptım...

Hedefim eğer 72 kiloysam bu dört kiloyu bayrama kadar vermek...Spor yapacağım ve az yiyeceğim!!!Ayrıca...kendimi sıkmayacağım!!!Alayım vereyim sorun değil ama başaracağım!!!!Hadef şu:

bayrama:68 en fazla 69
yılbaşına:65!!!
nisan:60

hederfimi geniş tuttum aceleye gerek yok...ben başaracağım başka şans yok!!!!!!Sıkıldım ya yeter!!!!aşırı kilolu çıktım bu ne demek yaaa????hadi bakalım yeni yolumda bana bol başarı kızlarrrr:teytey::teytey::dance::hooray:

canım haftanın sonunda mutlaka yaz kaç kilo verdin?Biz de yapalım :)))

tamam canım...call e tekrar başladım. 2 gün oldu. bir de akşam yürüdüm.yarım saaat hızlı tempoda.kalça ve göğüsten 5 göbekten 10 cm gitmesi lazım..calle gidecek bayrama kadar inanıyorum.

yediklerime de dikkat edersem sorun kalmaz inşallah.

yürü be cikinim kim tutar seni..tam desteğim ben sana..hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…