S beden olmak isteyen buraya

esracım güneşli hava sonuçların çok güzel ve gerçektende bende katılıyorum sözlerine hava güzel olunca insan daha bir bambaşka oluyor ama havalar kapalı bozuk olunca,yani kendi adıma söyleyeyim,benim ruhum sıkılıyor bişey yapasım gelmiyor..canım benim bende seni candan kucaklıyorumm..

ironiccim canım benim sanada kpsde başarılar,ayrıca okadar çikolataya kilo almamanda süper bişey ,sporun faydası sanırım ayrıca ölçülerde farketmiş süpersin tatlım..

iklimcim canım sende ilaçlardan inşallah kurtulursun.devamlı ilaç kullanmak çok zor bişey ,rabbim yardımcın olsun.ayrıca seninde ölçüler farketmiş valla süpersin..

asortige canom ohhhh ne güzel kotlarda bollaşmış helal sana kız..58 kiloyuda görürsün yakında,sıkma bakim canını..burada hepimiz mezun olcaz.yılmak yok ...önümüzde bayram var ona şimdi hazırlıyalım verelim kilocuk demi kız..

bıgsıze selam fıstıkım..nasıl geçiyor pazar günün..ayrıca bende teşekkür ederim sizlere,inan bende burası ve sizlerin sayesinde,kontrol atındayım...
eren hatunumuz nerelerde acaba .

Son düzenleme:
İyi akşamlar hayatımmm.
Şimdi geldimm bende..
Geçen haftayı kilo alarak kapatan ben bu haftayıda öyle kapatıcam sanırım
Hastayımm ,üşütmüşüm sanırım.. .umarım sadece soğuk algınlıgıdır..Oglumda hastaydı..
sabahtan beri yediğim portakal ,mandalina nın haddi hesabı yok..Bu arada yemekde yiyiyorum vücut direncim düşmesin diye.Yani reimde kaldı.. Offf yaaa offfffff

canım hoşgeldinŞeniz
geçmiş olsun aman dikkat et kendine,oğlunuda geçmiş olsun canım.
aman ye c vitamini canım.sağlın yerine gelsinde kilo vermek sonraya kalsın canım.
sıkma canını ..öpüyorum tekrar geçmiş olsun..

oğluşunada sanada çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum..
bol bol mandalina portakal ye boşver diyeti.hastalık zamanı diyet olmaz...zayıf düşmesin vücudun..bende domuz gribi var diye nar mandalina portakal ne bulursam yiyorum walla..çok tırstım ben bu gripten paranoyak oldum millete uzaktan selam veriyorum yaklaşmıyorum,çantamda sürekli kolonya,kolonyalı mendil falan..ellerimi saat başı yıkıyorum..kalabalık bi ortamda öksüren tıksıran birini görsem hemen topukkaydirigubbakcemile3 ayy öyle işte...

Öyle canımda kendini ne kadar korursan koru hasta bi insanla aynı ortamda bulundunmu bişekilde kapıyorsun işte.. ben işe başladım bak ikinci gününde hasta oldum. Çocukta aynen öyle okuldan kaptı...Tek yapabildiğimiz bol bol meyve yemekk.. Bol bol ıhlamıur
içiyorum.Henüz ilaç almadım..Bakalım...
allah herkezin yardımcısı olsun.evlerdende uzak olsunnn ismi lazım değil o hastalıkkk.

merhaba bayanlar yazmadan geçemedim topigi görünce
ben s beden bir bayanın 6 ay önce dogum yaptım 47 kg la
hamile kaldım hamileligim boyunca 25 kg aldın dogumdan 6 aysonra 52 ye
düştüm ve düşmeyede devam hiç vermek istemedim ama gidiyor
ne yapıcaksınız s bedeni etli butlu hatunlar olun tontiş tontişkaydirigubbakcemile3
genede kolay gelsin sizlerea.s.

evet sılacım verelim kilocukları gitsinnn
ironıcc teşekür ederim bebeemm

bayrama 68 olacağım!!!!Koydum kafaya!!!Kızlar bu haftasonu çok yedim çok :) yarın bakalım yine yeni yeniden :)hihoyyyt

nispet mi yapıyon kızzzlmaz:
ne etli butlusu..öle olmak istesek bu başlıkta sürünmeyiz gece gündüz dimii:çok üzgünüm:

oh oh 52lik hatuna bak sen bide çocuk doğurmuş..anam bende çocuk falanda yok hayatımda minimum 53ü gördüm..

bazıları çok şanslıı:a015:

valla bende 54 olsam süper olur.

bayrama 68 olacağım!!!!Koydum kafaya!!!Kızlar bu haftasonu çok yedim çok :) yarın bakalım yine yeni yeniden :)hihoyyyt

kızlaar ya sizin boylar kaçtı acep :)) ben de kilo-boy takıntısı varda..birinin sadece kilosunu değil illa boyunuda bilmem gerek sanki.merak işte.tuhafım tuhaf...:lepi:

ya ben seni ünlü birine benzetiyorum sima olarak acayip andırıyorsun uff bi türlü çıkartamadım bulamazsam uyuyamam ayol bu gece:roflol:

selma sende katılabilirsin aramıza.kilonu yaz bize tatlım cumadan cumaya tartılıyoruz bilgine canım..
ironicc otakıntı bendede vardır.benimde boy 160.senin kaç kız.
haydi kızlar bayrama kadar kadar hepimiz bir hedef koyalım okiloda olmaya çalışalım ben 79 olacağım..

Son düzenleme:
günaydın hatunlar.
burada yine yağış var.insanın içini daraltıyor yaa.
selma hoşgeldin aramıza:)

kızlar sabah kalktım 2bardak ılık su içtim ardından 10dakikalık bir spor yaptım..
kahvaltımı yapmadım şimdi eşimle evdebn çıkacağız..annem memleketteydi bu sabah geldi,onu görmeye gideceğim kahvaltıyı beraber yapacağız..akşama aranızda olacağım kendinize iyi bakın..hadi bakalım bayrama kadar hedeflerimizi yapalım..
he bu arada şu linkede bakın isterseniz..ben okudum sizlede paylaşmak istedim..

http://www.kadinlarkulubu.com/9989380-mesaj620.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…