valla benim belden iki haftada 2 cm gitmiş kalça 1 cm gitmiş
hele kotlarımın bollaştığını görmek öyle mutlu ediyor ki beni anlatamam
İyi akşamlar hayatımmm.
Şimdi geldimm bende..
Geçen haftayı kilo alarak kapatan ben bu haftayıda öyle kapatıcam sanırım
Hastayımm ,üşütmüşüm sanırım.. .umarım sadece soğuk algınlıgıdır..Oglumda hastaydı..
sabahtan beri yediğim portakal ,mandalina nın haddi hesabı yok..Bu arada yemekde yiyiyorum vücut direncim düşmesin diye.Yani reimde kaldı.. Offf yaaa offfffff
İyi akşamlar hayatımmm.
Şimdi geldimm bende..
Geçen haftayı kilo alarak kapatan ben bu haftayıda öyle kapatıcam sanırım
Hastayımm ,üşütmüşüm sanırım.. .umarım sadece soğuk algınlıgıdır..Oglumda hastaydı..
sabahtan beri yediğim portakal ,mandalina nın haddi hesabı yok..Bu arada yemekde yiyiyorum vücut direncim düşmesin diye.Yani reimde kaldı.. Offf yaaa offfffff
oğluşunada sanada çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum..
bol bol mandalina portakal ye boşver diyeti.hastalık zamanı diyet olmaz...zayıf düşmesin vücudun..bende domuz gribi var diye nar mandalina portakal ne bulursam yiyorum walla..çok tırstım ben bu gripten paranoyak oldum millete uzaktan selam veriyorum yaklaşmıyorum,çantamda sürekli kolonya,kolonyalı mendil falan..ellerimi saat başı yıkıyorum..kalabalık bi ortamda öksüren tıksıran birini görsem hemen topukkaydirigubbakcemile3 ayy öyle işte...
merhaba bayanlar yazmadan geçemedim topigi görünce
ben s beden bir bayanın 6 ay önce dogum yaptım 47 kg la
hamile kaldım hamileligim boyunca 25 kg aldın dogumdan 6 aysonra 52 ye
düştüm ve düşmeyede devam hiç vermek istemedim ama gidiyor
ne yapıcaksınız s bedeni etli butlu hatunlar olun tontiş tontişkaydirigubbakcemile3
genede kolay gelsin sizlerea.s.
valla bende 54 olsam süper olur.
bayrama 68 olacağım!!!!Koydum kafaya!!!Kızlar bu haftasonu çok yedim çok :) yarın bakalım yine yeni yeniden :)hihoyyyt
bayrama 68 olacağım!!!!Koydum kafaya!!!Kızlar bu haftasonu çok yedim çok :) yarın bakalım yine yeni yeniden :)hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?