canım benim :) bak şimdi beni kavak yellerinde aslı ya da mineye benzetiyolar rosalindaya neze petek dinçöze.) of of yani sen kime benzettin acaba :dance::dance:
ya kızlar şu amerikan diyetine bi baksanıza.bana uygulanabilir geldi. puanlı diyet. her şeyden yiyorsun puanına göre...ben bu hafta denemeye karar verdim.sonuçları yazarım.
ben aslında bunlara benzetmemiştim ama düşününce cidden benziyon kız :)) ben yaprak dökümünde sarışın bi kadın vardı hani ferhundenin şu patron sevgilisiyle evlendi falan :)) dizinin takipçisiyim hani haaona benzettim..bence moralini bozma benimde boyum 1.71 ve senin olduğun kiloda nasıl göründüğünü hayal edebiliyorum bende geçtim o kilolardan malum :)) eczanedekiler cidden abartmış aşırı kilolu değilsin çünküü ve callenetics ağır geldiyse leslie walk at homa yap tatlım
günaydın...selma h.g s beden olmaya.sılacım annen samsundan geldi sanırım.sana memleket havası getirmişmi?bende sana burdan sevgiyolladım.aldınmı şeker ))
ben bayrama 57 olmak istiyorum.çok çalışmam lazım çokkk..ama 58 olsamda fena değil yani
bitanem çok teşekkür ederim :1hug: ah ben de bir geçebilsem bu yolları ne kadar mutlu olacağım ama...Ama bende yürüme bandı yok yine de yapailir miyim?:uhm::uhm:
günaydın herkese.tşk canım inş. herkes ulaşır hedeflediği kiloya.ya önceden sayfalar uçar giderdi.bıraktımı herkes diyeti?kimse yazmıyo artık?
günaydınlar... 19 puanlık kotamdan 5 puanını kahvaltıda yedim..ölen ve akşam çatlayana kadar spagetti yiyebilirim çünkü sadece 4 puan...ayrıca yine patlayana kadar meyve sebze yiyrebilirim çünkü 0 puan:))
öpüldünüz canlarım.
esra; iklim 19 puuanın sadece 5 puanını kahvaltıda kullanmış canım.
ya çok feci derecede tatlı krizim tuttu..zor zaptediyorum kendimi ya.buzdolabını açıp açıp kapatıyorum.
selam güzeller valla bende buzdolabım ve çekmecenin etrafında tur atıyorum
Ya bu tatlı krizi bendede var bugün yeşil çayın yanıda 2 kuru kayısı yedim malum kabızlığada iyi gelir diye ama kesmedi çekmecedede çikolata var zor tutuyorum kendini.Yemeyeceğim ama sonra üzülmektense....sabırr...
arkadaşlar kahvaltıda iki kaşık melemen,iki dilim light ekmek,biraz kaşar peyniri,yedim ,bir kupa çay içtim.arada bir salatalık ; öğlen bir dilim light ekmek,bir porsiyon karnabahar yemeği ve yanında biraz bulgur pilavı yedim.ara öğünümde de yoğurt ve mandalina vardı.
hımmmmmm akşama tavuk sote yapmayı planlıyorum.bu sefer ekmeksiz biraz tavuk sote ve 3-4 kaşık bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?