S beden olmak isteyen buraya

canım benim :) bak şimdi beni kavak yellerinde aslı ya da mineye benzetiyolar rosalindaya neze petek dinçöze.) of of yani sen kime benzettin acaba :dance::dance:

ben aslında bunlara benzetmemiştim ama düşününce cidden benziyon kız :)) ben yaprak dökümünde sarışın bi kadın vardı hani ferhundenin şu patron sevgilisiyle evlendi falan :)) dizinin takipçisiyim hani haa ona benzettim..bence moralini bozma benimde boyum 1.71 ve senin olduğun kiloda nasıl göründüğünü hayal edebiliyorum bende geçtim o kilolardan malum :)) eczanedekiler cidden abartmış aşırı kilolu değilsin çünküü ve callenetics ağır geldiyse leslie walk at homa yap tatlım

ya kızlar şu amerikan diyetine bi baksanıza.bana uygulanabilir geldi. puanlı diyet. her şeyden yiyorsun puanına göre...ben bu hafta denemeye karar verdim.sonuçları yazarım.

o diyet benim arkadaşlarımın uygulayıp yüzde 95 inin çok iyi sonuçlar aldığı bi diyet canım..ve çok mantıklı..yanlız etki görmek istiyorsan 1 ay uygula düzenli olarak bence..ben bi ara başladım güya 2 gün yaptım 3.günü getiremedim..devamlılık şartttt...ama nerde bende o irade???laelaelaelaelae

bitanem çok teşekkür ederim :1hug: ah ben de bir geçebilsem bu yolları ne kadar mutlu olacağım ama...Ama bende yürüme bandı yok yine de yapailir miyim?:uhm::uhm:

hihoyyytGÜNAYDIN KIZLARhihoyyyt
GÜZEL MUTLU,SAĞLIKLI BİRGÜN SİZİNLE OLSUNŞeniz
NASILSINIZ BUGÜN:uhm:​

esracım anneme kavuştum yaklaşık 22gün kaldı samsunda,bana evet ogüzel samsunumun havasını getirmiş,kokladım doyamadım..seninde sevgini aldımŞenizsaolasın canım benimmmŞenizŞeniz

canım inşallah bayramda sende hedeflediğin kiloda olursun..istemek başarmaktırvereliniortak

günaydın herkese.tşk canım inş. herkes ulaşır hedeflediği kiloya.ya önceden sayfalar uçar giderdi.bıraktımı herkes diyeti?kimse yazmıyo artık?

bitanem çok teşekkür ederim :1hug: ah ben de bir geçebilsem bu yolları ne kadar mutlu olacağım ama...Ama bende yürüme bandı yok yine de yapailir miyim?:uhm::uhm:

tatlım bu program için yürüyüş bandı yada başka bi alete ihtiyacın yok..dışarda yürüyüş yapamayan yada evinde aleti olmayanlar için bi program bu zaten..evde olduğun yerde yürüyüş yapıp çok güzel kalori yakıyorsun..googledan yürü ve incel yaz çıkan ilk linke tıkla..bu programın bir sürü çeşidi var.zaten açılan sayfada gerekli tüm linkler verilmiş.ben 5mil fat burning yapıyorum sana tavsiyem onu indir..tamamını yapmak zorunda değilsin atıyorum ilk olarak 2 milini yap.zaten her 1 mil bittiğinde uyarı geliyo tamamladınız diye.çok çok eğlenceli..leslie denen kadın 60 yaşında vücudunu görünce şok olacaksın :)

günaydınlar... 19 puanlık kotamdan 5 puanını kahvaltıda yedim..ölen ve akşam çatlayana kadar spagetti yiyebilirim çünkü sadece 4 puan...ayrıca yine patlayana kadar meyve sebze yiyrebilirim çünkü 0 puan:))

öpüldünüz canlarım.

canım ya değişik bir diyet sanırım makarnanın o olması ilginç.tamam hafif oluyo soslanmadığında ama bukadar düşükold. bilmiyodum.sabah ne yedin peki 19 puanlık?

esra; iklim 19 puuanın sadece 5 puanını kahvaltıda kullanmış canım.
ya çok feci derecede tatlı krizim tuttu..zor zaptediyorum kendimi ya.buzdolabını açıp açıp kapatıyorum.

selam güzeller valla bende buzdolabım ve çekmecenin etrafında tur atıyorum

Ya bu tatlı krizi bendede var bugün yeşil çayın yanıda 2 kuru kayısı yedim malum kabızlığada iyi gelir diye ama kesmedi çekmecedede çikolata var zor tutuyorum kendini.Yemeyeceğim ama sonra üzülmektense....sabırr...

arkadaşlar kahvaltıda iki kaşık melemen,iki dilim light ekmek,biraz kaşar peyniri,yedim ,bir kupa çay içtim.arada bir salatalık ; öğlen bir dilim light ekmek,bir porsiyon karnabahar yemeği ve yanında biraz bulgur pilavı yedim.ara öğünümde de yoğurt ve mandalina vardı.
hımmmmmm akşama tavuk sote yapmayı planlıyorum.bu sefer ekmeksiz biraz tavuk sote ve 3-4 kaşık bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum.

esra; iklim 19 puuanın sadece 5 puanını kahvaltıda kullanmış canım.
ya çok feci derecede tatlı krizim tuttu..zor zaptediyorum kendimi ya.buzdolabını açıp açıp kapatıyorum.

selam güzeller valla bende buzdolabım ve çekmecenin etrafında tur atıyorum

kızlar kendinize hakim olamayacağınızı düşünüyorsanız bence saat çok geç olmadan yiyin en azından yakmak için biraz hareket falan edersiniz ne bilim bol su falan içerseniz..gecenin bi vakti çikolataları mideye indirmekten iyidir..

merhaba şekerim.bence akşam tavuk sote yiyeceksen yanında salata + yoğurt ye..

sadece bir öneri..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…