S beden olmak isteyen buraya

ıyi akşamlar kızlarr ...
bir süredir diyet miyet unutuldu.. Bu haftayıda boş geçicem kendimce
Haftaya inşallah iyileşirsem.. tekrardan başlıyacağım hayırlısıylaaaa
Sılacım görüşemedik uzun zamandar..Akşam tekrar girerim belki olursunn[ yada başkaları olur.../B]

evet tatlım yeni kararlar aldım ve umarım uygularaım :)Bugün de bozdum akşama börek falan yedim (((ama olsun ben başaracağım .))))

ya bayrma kadar 3 kilo verme şansım nedir??

:çok üzgünüm:

bayrama kadar 3kilo verme şansın tatlım
bence100/100
spor yapabilme imkanın senin var
spor yap.
senin kilon az olduğu ender saracın 3günlük detoks diyeti var onu yapsana.3günde 3kilo
istersen sanada arkadaş olurum ne dersin.aslında bu ben az ve sık yemekle devam edeceğim ama.senin için o 3günlüğü yaparım..
yapalım dersen.bu akşam o 3günlük detoks diyetini buraya yazarım bak incele he dersen yarın başlarız..okimi kız..

ve bizle yapmak isteyen arkadaşlarda olursa onlarda yapar..
sılacım nasılsın şekerim? nasıl gidiyor diyet??

iyidir fıstık..diyet yapmıyom herşeyden az yiyorum ama aklına gelebilcek herşey..
keşke birde spor yapsam..ona vakit bulamıyorum ve kendime çok kızıyorum.ufak oğlum bugünlerde bana hiç rahat vermiyor.ev işini bile zor yapıyom valla.bebkli olnalar anlar beni.

bu arada resimdeki senmisin ironicc...maşallah çok güzelsin canım..

Son düzenleme:

canım benim sağlığın yerinde olsunda,diyet yine olur.nasıl oldun iyileştinmi ,oğlun nasıl.
bu hafta benden izinlisin .
evet tatlım yeni kararlar aldım ve umarım uygularaım :)Bugün de bozdum akşama börek falan yedim (((ama olsun ben başaracağım .))))

olsun canım benim bugünde böle olsun..sen başarmayı beynine yüklemişsin olacak fıstıkkkkk..

Ender Saraç'ın 3 günlük şok diyeti

Bu diyeti "dobra dobra'da" Dr. Ender Saraç verdi.Vücuttan toksinleri ödemi atmak için çok etkili olduğunu söyledi.Ama üç günden fazla kesinlikle yapılmamalıymış.Birkaç kilo kaybetmek şekle girmek için ideal dedi.

Denemek isteyenler Buyrun işte Ender Saraç'ın MUCıZE DıYET TARıFı

1.GÜN:

*Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu

Hazırlanışı:-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma

-3-4 adet kabuk tarçın

-5-6 adet karanfil

-10-15 adet kuru üzüm

Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek

*Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası

Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana

-1baş soğan

-3-4 diş diş sarımsak

-1demet maydanoz

-Birkaç adet sivrbiber

-1çay kaşığı kimyon

-1çay kaşığı zerdeçal

-1 tatlı kaşığı zencefil

-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı

*Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak.Rezene çayı ,yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.

2.GÜN:

Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek

*Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık

*Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)

6-7 kaşık yağsız yoğurt

*ıKı SAATTE BıR YEŞıL ELMA VE SALATALIK YENECEK

*Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak

2-3 kaşık yağsız yoğurt

*Yatmadan önce:yeşil elma

3.GÜN:

*Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt

2-3 adet ceviz içi

*Ara :Yeşil elma

*Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak

6-7 kaşık yağsız yoğurt

*Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir

*Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş tazefasülye,brokoli ya daıspanak gibi yeşil bir sebze

*Yatmadan önce: 2-3 adet kivi

BOL ILIK SIVI(REZENE ÇAYI YEŞıL ÇAY GıBı)ALMAYI UNUTMAYALIM!

Son düzenleme:
sılacım nasılsın bakalım...
bende bayağı aştım kendimi aslında bende yapsam bu 3 günlük detoksu
yaparsan yapalım birlikte şeker...
1 haftadır yediklerimi gideririm belki böylelikle

sılacım nasılsın bakalım...
bende bayağı aştım kendimi aslında bende yapsam bu 3 günlük detoksu
yaparsan yapalım birlikte şeker...
1 haftadır yediklerimi gideririm belki böylelikle

of sorma akrepçim..bende herşeyden yiyerek sanırım biraz abarttım..
valla yapalım dersen yaparım.an ve an yazalım paylaşalımki motive olalım burda.yanlız ben burda lahana çorbasında zorlanırım gibi geliyor.ama onuda yarım gün değilmi dayanırım..
benim evde malzemelerim var..
yarında başlarım ama.istersen birgün bekleyelim katılanlarda olabilir.cuma yapalım derim ben ama.tabi sana ve arkadaşlara uyarsa.cumartesi pazarda giriyor ya..
valla bana hepsi uyar.bayram yaklaştı..biraz kurtulalım kilolardan dimi kız..

günaydın herkese.arkadaşa kahvaltıya gidiyorum.umarım abartmam yemeyi.evden çıkınca diyet kalmıyo ya

şekerim akşam dedim ama iş yerinde koşturmalarım çok fazla...yanımda lahana gezdirmem gerekir o da mümkün değil.....
ama hafta sonu evde yapabilirmiyimki..
yaa aslında problem ne yedğimiz değil ne kadar yediğimiz..
az yemeyi başarabildikmi iş tamam..

bence ne yapalım biliyomusun
yediklerimizin miktarını yazalım buraya...
ona göre utanırız belki fazla yemekten....
fazla yiyen de rencide edilsin..başta benklava:
ne dersiniz böyle yapalım ve kilo verdikçe birbirimize motive olur...
dün tartıldım 71 çıktım çok fena oldum bugün kıstım kendimi
gerçi kabızlıkda vardı şişmiştim..yarına kadar aynı kiloma inersem dua edcem şekerÇok üzgünüm çoook

selam şekerler...... selam akrepcim ......
canım yazında gözüme çarptı ... seninle samimiyetimize sıgınarak .. kırmızılı yer tam tersi bence . ne kadar yedigimiz deyil ne yedigimiz ve ne zaman yedigimiz önemli ....:1hug:yerimseniben
az yemenin sonu yok canım az yer kl. dikkat edersin sonra kilon durur birazdaha az yersin eeee.. sonra benim gibi tıkanır kalırsın biraz yiyincede hopp kilo tekrar gelir .....:1no2:
malesefki şok diyetlerde çözüm deyil geçen ay bizim takımdaki kısların çogu lahana yaptı evet o hafta süper kilolar verildi fakat onu takip eden 2 haftadır durum kötü çogu verdigi kiloyu aldı ve kilo vermeleride durdu ..........

Son düzenleme:

aslında seni bende düşündüm bu kız işyerinde çorba falan taşıması zor olur..
siz nasıl isterseniz ben uyarım fıstık,hafta sonu he dersen başlarız.
ya aslında sölediğin doğru az yemeyi bir başarabilsek,sorunumuz bu zaten..az yiyip ,sonra birden fazla yediğimizde cupppp kiloyu alıyoz.zamanla bunuda başarcaz inşallah tatlım.
dediğin gibi
y,ediğimiz herşeyi kaçamaksız yazalım burayada fazla yiyenler rencide edilsin..
sadece sen değil benide dövün vallaklava:klava:klava:birbirimizi kontrol etmezsek.bu kilolardan zor kurtulcaz..
ya bu havalardan insana rahavet çöküyor ..kışın zaten bu yüzden kilo verilmiyor hatta alınıyor bile..
ay ay banada bak hemen manada buluyom demi..
a.sa.s

günaydın herkese.arkadaşa kahvaltıya gidiyorum.umarım abartmam yemeyi.evden çıkınca diyet kalmıyo ya

umarım kahvaltın güzel geçmiştir.evde neysede dışarda bira zor gibi..güzel birgün seninle olsun fıstık..

herkese merhaba sılacım canım nasılsın? avatarımdaki resim bana ait canım..bi kaç gün önce çekilmiştim:)) bu arada 3 günlük detoksada göz attım..uygulaması kolay gibi ama evde malzemem yokki..lahana,yeşil elma..vs pazartesi günleri bizim pazarımız ( sen o zaman akreple başla bu diyete sizde işe yararsa bende yaparım pazartesi..ama mutlaka denemek istiyorum.çünkü ender saraça çok güvenirim gerçekten etkili olacaktır bu 3 günlük kür..

vee son olarakta bayrma kadar 3 kilo verme şansımı hem sen hem de mervecim %100 hatta 1000000 demişiniz :) ama hiç güvenim yok kendimee benim ya inşallah veririm

a.s.

Son düzenleme:
bende gün gün ne yediğimi ayrıntılı şekilde yazayım buraya bi yanlışımı görürseniz hiç acımayın :)

kahvaltı saat 9:00
1 elma + 1 kupa şekersiz çay

saat 13:00
1 ince dilim ekmek
1 büyük kupa mantar çorbası

13:50
1 fincan 2si1 nescafe

16:00 arada:1 elma + nescafe

akşamda(18:00) yeşil mercimek ve kepekli makarna düşünüyorum

benim için önemli olan 7den sonra az yemek zaten.bakalım olacakmı buı sefer:1rolleyes:

Selam Sılacım
Bu ara görüşemiyorus tatlımm
koşturmacalarımız bitmiyo hiç maalesef
umarım lahana çorbası iyi gelir
ben bi ara sadece lahana suyuyla bir ayda 3 kg vermiştim
gerçektende faydalı

selam canlarım :
)ben de hemen günümü yazayım :)

sabah:
1 bardak su
1 bardak limonlu sıcak su

kahvaltı:
2 löp yumurta
1 dilim kepekli ekmek

ara:
2 mandalin

öğle:
1 kase ezogelin çorba
1 adet biber 1 adet domates dolma
6 tane sarma (((bunu yemesem de olurmuş...

akşam:
:))) daha var tabi akşama

pirinçli ıspanak
yoğurt

hehehe :)akşama spangle yapcam ondan da yerim...

başaracağımm ben bunu:hooray:

Bu ara kızım çok huysuzlaştı diş geliyor yine bakamadım topiğe epey ilerlemiş.Bu sabah tam buğdaylı ekmğe tost yedim.öğlen yeşil çay yanında 2 tane diyet bisküvi bol su içiyorum.akşamada barbunya bulgur pilavı var onlardan yerim artık.kilo vermem durdu hemde biraz sıkıldım galiba 76lı kilolardan buralara geldim bayramın 3. günü başlamıştım.iyi kilo verdim ama artık tıkandı mı ne?

merhaba arkadaşlar bikaç gündür giremiyorum diyete devam buarada
sılacım yarın belki giremeyebilirim o yüzden kilomu vereyim 1 kilo daha verdim 66 oldum cok yavas veriyorum ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…