S beden olmak isteyen buraya

tebrikk ederim hayatım....number 1sın valla :)) ayda 4.5 kilo hiçte az değil bence..aynen devam et..

bende sabah tartıldım 59 kiloyum tam..sporu boşladım bu hafta insanın kocası vardiyalı olunca fena oluyo be uff bi rahat bırakmadı beni evde sporumu yapayım ama bu hafta en az 5 gün leslie teyzemle devam edicemhihoyyyt:1rolleyes:

offf aynı yerdeyim ..ben yine 81...3 haftadır bayrama kadar 3 kilo muhahkk vermem lazım bana yardım edin ne yapayım ...callteyzemin videolarını bi türlü indiremedim bana özelden biri mesaj atsaçok sevinirm ...

ii akşamlar kızlar bayadr girmedmm k.bakmayınn
bugn keten pantoln aldım bedeni 30 du kaçadenk geliyo bilmiyoum amaaa

ironicccim çok haklısın evet ama offf ya 3 yıldır bir insan nasıl veremez kilo?Gerçi takmadığım zaman 79lardan inöiştim 75 e şimdi takıyorum ya veremiyorum...3 gündür hep akşam yemeklerinden sonra istifra ediyorum anlamadım...Yoruldum bedenim ben ruhum çok yorgun...Yaraşıyım ya....ne ki alt tarafı kilo???sıkıldım ama artık yılmak yok bu kadar uğraşıyorum...Bir şeyler olacak ama ne ((offfff

slm kızlar boyum 170 wee çok kilo aldım 76.8 geldim sabah nasıl wercem bunları 59olmak hayalim sabahları aç karnına tartılmak ve 59 gelmek

slm kızlar boyum 170 wee çok kilo aldım 76.8 geldim sabah nasıl wercem bunları 59olmak hayalim sabahları aç karnına tartılmak ve 59 gelmek

ah tatlım ah aynı yolkun hayalcisiyiz...Ben de o hayaldeyim :)Gel katıl aramıza ben de yuvarlana yuvarlana gidiyorum işte...Geçmişi oku kim neler yapıyor bir bak istersen...Leslie ablayı indir ben hala tamamını indiremedim part 4 ü indircem onu bekliyorum ironiccc:sm_cool: :) Canım başarırsın eğer kendine inanırsan...Hoşgeldin aramızaaa:):1hug:

merhaba kızlar gıremedım 10 kasımdan berı 10 kasımda babam vefat etti Atamla aynı tarihte herkeste Atatürk gıbı derdı babama toparlandım denemez ama bıraz daha ıyıyım 10 kasımdan berı yemek yıyemıyorum saysam 5 lokma bısey yemısımdır kendımı toparlayınca yıne gırerım saglıcakla kalın

canımın içi Allah gani gani rahmet eylesin...Allahım babacığına rahmet size sabırlar versin...Hayat işte bir gün öleceğimizi bile bile yaşıyoruz ve bunlarda bizim yaşamak zorunda olduğumuz şeyler...Güçlü ol ağlama demiyorum duygularını yüreğinin istediği gibi yaşa...Yanındayız,dualarımız seninle...:teselli::1hug:

bunun üstüne inanın çok basit kaçtı kilomun kaç olduğunu sölemek...İşte hep bunu dedim tek derdimiz kilo olsun...Bakar mısnız?hayat ne garip .( Ne olur kilolarınızı çok takmayın arkadaşlar ben de aynen hayatta tek derdimiz bu olsun....sabah tartıldım nasıl oldu bilmiyorum ama 70.500 kiloyum ...:)))

gunaydin kizlar bikac haftadir pc bozuktu bisey yazamadim zaten moralimde bozuktu pek diyet yapmadim ne pistiyse evde ondan yedim benim sorunum zaten bu nezaman moralim bozulsa duzenli beslenme programimda bozulur:mymeka:
on kilo vermek istiyordum ama bi bes kilo versem onada raziyim

başın sağolsun canım.Allah yar ve yardımcın olsun.

merhaba arkadaşlar.çikin gerçekten dediğin gibi takmışız kiloya.daha büyük sorunlarla krşılaşınca ne kadar küçük geliyo insana taktıkları.hayat böyle işte elimizdekilerin kaybetmeden değerini bilmek lazım.geç kalmamalıyız mutluluklara.elimizden kayıp gittikten sonra keşke demek çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…