S beden olmak isteyen buraya

selam kzılar...

puanlı diyetimde 3. günüm. gayet iyi gidiyor. hatta dün 16 puanlık yemişim. bugün 1 puan geçmiş olabilirim çünkü gün sırası bzideydi.

sabah kahvaltım

1 yeşil elma 0 puan
domates 0 puan
yeşil çay 0 puan

öğlen

patates salatası küçük kase 2 puan
bir dilim börek 3 puan
kremalı kek bir dilim 6 puan

akşam

bir kase çorba 1 puan
bir dilim börek 3 puan
yarım dilim milföy 2,5 puan
yarım dilim kek 2,5 puan

toplayalım..20 puan:))sadece 1 puan geçmişim...olsun o kadar bissürü pasta börek yedim..

call teyzeyle egzersizimi de yaptım. onda da 4. günüm. bayrama kadard evam edeceğim.sonuçları bayramdan önce yazarım..

bu arada kendi adıma kötü bir haberim var...ilaca daha en az 2 kutu devam etmem gerekiyormuş...40 gün ediyor.ciddi anlamda yememdn kısmam gerek.ya ne yapacağımı bilmiyorum...neyse. çok dua edin de hemen iyileşeyim.

iyi akşamlar
yarın hepimiz için güzel geçer inşallah...
biraz daha eksilmek dileğiyle şekerler

doğru diyosun şeker...
sağlıklı yiyecekleri doğru zamanda yemek önemli olan..
ama ben abartınca çuvalla yediğim için öyle dedim..acaip abartıyorum yaamafoldumben
senin monti nasıl gidiyor..
kaç kilosun şuanopuyorumnanaktan

1. Mekik 50
2. Ters mekik 50
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 50 kere
5. Çapraz mekik 50
6. Görünmez sandalye 50 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 50 kere
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 50 kere
11. Step 50 kere
12. Çömelme 50
13. Geri tekme 50 kere
14. İp atlama (zıplama) 50
15.oryantal 10 dk

ironiccim maşallahçok güzel bir bayansınŞenizcanım yüzün hiç öyle kilolu değil
gayet süper bence..allah sahibine bağışlamış.a.s.
detoks biz yaptığımızda sonuçları yazarız tatlım..ender saraca bende çok güveniyorum buyüzden onun diyetini, söyledim zaten..yediklerine bakarak sen kesin verirsin canım bayrama kadar 3kilo haydi bakalım bol su ve sporrrrrkaydirigubbakcemile2

günaydın şekerler..

benim kilom 69.4

bu kadar indirebildim napiim:kedi:

burda çok fena bir yağmur var..her yeri sel götürüyor..allahım afetinden korusun..
ve ben bu yağmurda kızımı kontrole götürdüm..napim hafta sonu yarın..
arabada olduğum halde in bin kızımı yağmurdan korudum ben fena ıslandım..
şimdi işyerinde ısınmaya çalışıyorum..değişmeye üşendim..
ben bu hafta veremedim..daha fazla almıştım..düşünün 71 olmuştum..
ama vazgeçmek yok bayrama en azından 65 le girmek istiyorum...

ama kimsecikler de yokki...
neyse ben işlerime geçiyorum arada bakarım artık

merhaba kızlar.hepinize günaydın:)
buradada öyle güzel bir hava varki hava güneşli insanın içini açıyor:)
ben diyete başlayalı bugün tam 1 ay oldu.
ve bu sabah tartıldım 55.500 1 kilo vermişim kızlar:))
sizce 1 ayda 4.5 kilo nasıl kızlar azmı yaa??

tatlım harikasın...ben de kendimden utanıyorum sana baktıkça...ben daha tartılmadım.evdeki bozuk malum.akşama yazarım kilomu. 4 gündür puanlu rejimdeyim. hızlı kilo verdirmiyor.ama kalıcı oluyormuş. 3 ayda 10 kilo falan. e benim de zamanım var ne de olsa.60 açıkmıştım tekrar. 59 a bile razıyım.

süperrr... bu sefer oldu yaptıgım yanlışları buldum bugün itibari ile 64.9 üm ..
1 ay oldu 4. kiloyu geçti ..
sanada kolaylıklar akrep im..

süperrr... bu sefer oldu yaptıgım yanlışları buldum bugün itibari ile 64.9 üm ..

aeben, ben montiye başlayamadım. ama oradan öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum. mesela asla beyaz ekme tüketmiyorum. pirinç yememeye çalışıyorum. pişmiş havuç yemiyorum. bi patatesten ve hamur iişinden vazgeçemedim.onda da ölçülüyüm çok şükür.spagetti favori menüm oldu.:))puanlı diyette de sınırsız saece 4 puan.montiden de aklımda kalmış iyi şeker diye. yer fıstığı, mantar tüketiyorum bol bol.vs...ben de 64 le başladım. 1 ay oldu. 58 e düştüm. sonra 60 a çıktım boğazımı abartınca.. şimdi 60ım. bakalım puanlı diyet ne yapacak?

slm arkadaşlar .bende 60 olmuşım 1kilo vermişim.ehh fena sayılmaz.ama daha çok vermeyi umud ediyodum.neyse bayrama kadar biraz daha gayret kızlar.başarcazzz...

slm kızlar dün dayanamayıp tartıya çıkınca tam bir kilo bermiş görünüyordum ama akşam geç yedik biraz ondan mı bilmiyorum bu sabah çıktığımda 800gr vermiş görünüyorum.Yani bende 800 gr verdim.

süpersinalkisalkisalkis
kııss yarışa varmısın benle......
sen kardasın ama olsun bakalım seni geçebilecekmiyim bayrama kadar

Merhaba arkadaşlar...

SILA55 nete giremediği için onun adına ben yazıyorum, nette sorun varmış sadece msn ye girebiliyormuş..
Bu hafta listeyi kızlardan biri tamamlasın dedi...

Başarılar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…