selam şekerler...... selam akrepcim ......
canım yazında gözüme çarptı ... seninle samimiyetimize sıgınarak .. kırmızılı yer tam tersi bence . ne kadar yedigimiz deyil ne yedigimiz ve ne zaman yedigimiz önemli ....:1hug:yerimseniben
az yemenin sonu yok canım az yer kl. dikkat edersin sonra kilon durur birazdaha az yersin eeee.. sonra benim gibi tıkanır kalırsın biraz yiyincede hopp kilo tekrar gelir .....:1no2:
malesefki şok diyetlerde çözüm deyil geçen ay bizim takımdaki kısların çogu lahana yaptı evet o hafta süper kilolar verildi fakat onu takip eden 2 haftadır durum kötü çogu verdigi kiloyu aldı ve kilo vermeleride durdu ..........
herkese merhaba sılacım canım nasılsın? avatarımdaki resim bana ait canım..bi kaç gün önce çekilmiştim:)) bu arada 3 günlük detoksada göz attım..uygulaması kolay gibi ama evde malzemem yokki..lahana,yeşil elma..vs pazartesi günleri bizim pazarımız( sen o zaman akreple başla bu diyete sizde işe yararsa bende yaparım pazartesi..ama mutlaka denemek istiyorum.çünkü ender saraça çok güvenirim gerçekten etkili olacaktır bu 3 günlük kür..
vee son olarakta bayrma kadar 3 kilo verme şansımı hem sen hem de mervecim %100 hatta 1000000 demişiniz :) ama hiç güvenim yok kendimee benim ya inşallah veririm
a.s.
merhaba kızlar.hepinize günaydın:)
buradada öyle güzel bir hava varki hava güneşli insanın içini açıyor:)
ben diyete başlayalı bugün tam 1 ay oldu.
ve bu sabah tartıldım 55.500 1 kilo vermişim kızlar:))
sizce 1 ayda 4.5 kilo nasıl kızlar azmı yaa??
süperrr... bu sefer oldu yaptıgım yanlışları buldum bugün itibari ile 64.9 üm ..doğru diyosun şeker...
sağlıklı yiyecekleri doğru zamanda yemek önemli olan..
ama ben abartınca çuvalla yediğim için öyle dedim..acaip abartıyorum yaamafoldumben
senin monti nasıl gidiyor..
kaç kilosun şuanopuyorumnanaktan
süperrr... bu sefer oldu yaptıgım yanlışları buldum bugün itibari ile 64.9 üm ..
1 ay oldu 4. kiloyu geçti ..
sanada kolaylıklar akrep im..
süperrr... bu sefer oldu yaptıgım yanlışları buldum bugün itibari ile 64.9 üm ..
1 ay oldu 4. kiloyu geçti ..
sanada kolaylıklar akrep im..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?