S beden olmak isteyen buraya

canım başınız sağolsun.

evet bitanem bırakın takmayın ben bugün itibariyle takmıyorum!!!!ve bakın 3 gündür hiç takmadım inanın yedim valla dün pizza yedim yaaa...ama istifrsa ettim o ayrı...sabah tartıya bir çıktım 70.500 üm...Hayat ne istersek bize onu veriyor...siz de isteyin...Sağlık,birliktelik ve mutluluk...Kilo elbet verilir 1 yıl uğraşsak da verilir...canlarım hadi takmayalım artık bu kadar emi???:1hug:

Saolun arkadaslar bende sabah tartıldım 2.5 kg vermısım dıyet yapmıyorum ama yemekde yıyemıyorum babam derdı zayıfla dıye sımdı babamın sayesınde zayıflıycam sanırım ...dun bı komsumuz dedıkı 40 gun dugun yap yorulmaz ınsan 1 gun cenazen olsun yorulursun aynen oyle yorulmak bır yana cıdden cok zor

canım başın sağolsun..Rabbim geride kalan sizlere sabır ve dayanma gücü versin..

şekerim mervemmm efferim kız sana..bak kafana takmadınmı ne güzel veriyorsun işte..accuk relax ol..
diyet yapmak out! sağlıklı beslenmek in !:lepi::lepi:
bu arada o akşam kusmaların hiç hoşuma gitmedi kuşum:uhm:

canım başın sağolsun. Allah rahmet etsin...

bu arada ben de kilo verememişim. 60ım hala...amaaan...sıkıldım artık...bugün de poğça ve kabak tatlısı yedim...

sadece 5 kilo fazlam var. ha var ha yok...ilacı da bıraktım.oh olsun.hayatımı karartamayacak artık. kaç gündür yoksunluk dönemindeyim..almamak için kendimi zor tutuyorum ama buraya kadar. bir daha ağzıma sürmeyeceğim.

:lepi:

ya kimsecikler yok öksüz kaldı topik (((

bitanem haklısın takmayınca böle oluyor.:dance:..Ttlım midem rahatsız biraz da o yüzden bilinçli kusma değil yani güzelim :))))bu arada leslie yi indirdim başlayacağımmmmkaydirigubbakcemile2

Başın sağolsun canım allah sabırlar versinn....

BAŞIN SAOLSUN CANIM
ALLAH Rahmet eylesin

selam kızlarrr

bugün 38 beden pantolonuma girdim:))
gerçi likralıydı ama olsun.boyu kısalmış. paçasının payını açtım.zevkle giyeceğim. oh olsun. ilaç çekilme etkilerini gösteriyor. uyuşturucu bırakır gibiyim.ama şimdiden moralim 2 katına çıktı. belki psikolojiktir ama inanın iştahım kesildi:))

hepinize mutlu pazarlar..
öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…