Sabahı sabah ettim...

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Öncelikle herkese iyi bayramlar.
Kızlar o kadar kötü bi haldeyim ki çok savunmasız hissediyorum.
Sabaha kadar uyumadan kavga ettik eşimle.
eşimin 40 yaşında bir kuzeni var ve birlikte yaşadığı anneannesini kaybedince bunu atlatması onun için zor bi süreç oldu. en son cenaze olaylarında çocuk gibi ağladığını görünce kuzenine karşı bi şefkat ve üzüntü duydum. adam bekar zaten yapayalnız kaldım diye ağlıyordu çok da temiz bir insan benim gördüğüm kadarıyla. dün bayram ziyaretinde bu kuzenide gördük ben biraz yakın davrandım, sohbet ettim ve herkesin içinde gayet medeni sarıldık normal bi şekilde. nasıl olduysa misafirlikte tanımadığım uzaktan bi akraba bizi yakıştırdı (kadın zaten yaşlı birisi, o da beni tanımadı. Evli olduğumu bilip böyle bi yakıştırma yapsaydı tepkim farklı olurdu tabi ki) kuzen 40 yaşında ama 30 falan gösteriyor benim annem 45 yaşında zaten olacak şey değil.. kuzen de güldü Akından önce bulsaydım ben alırdım dedi ona da kızıyorum ama beni kardeşi gibi gördüğüne eminim. çok aptal bi ortamdı. şuan duyunca ne saçma diyoruz ama bilirsiniz nezaketen böyle şeyler söylenir işte yani rahatsız edecek bişey yoktu ama bu olay yüzünden sabaha kadar kavga ettik. bi hışımla çıktık ordan arabada yer yer küfürler etti bana olmasa da ağzına geleni saydı ben şoktayım hala. evleneli 4 ay oldu bu ilk kavgamız ama beni çok korkuttu. delisin sen midesizsin bunları nasıl aklına getirebilirsin hasta falan diye bağırdım üstüme yürüdü kolyemi kopardı. güya kuzenine de diyecek lafları varmıs rezil edecek bizi.
sanki ömür boyu evden çıkmamış, hastalıklı bi ortamda büyümüş gibi düşünceler.
ben ağladım yattım sabaha kadar başımda bağırdı çağırdı ve odadan çıkmama izin vermedi aynı yatakta yattık ama uyumadık. işkence gibiyi. başım zonkluyo bu olayı nasıl unutacağımı bilemiyorum. hasta bi insanla evliyim resmen. zaten beyaz tenliyim boynum çizildi çok tuhaf duruyor. Allahım sabır ver. annem şu hallerimi görse kahrolurdu. uzattığım için kusura bakmayın ama hiç iyi değilim. akıl verin bana.

Son düzenleme:
Uzaktan akraba dangalak,kuzen ayrı bir dangalak kusura bakmayinda,sizde daha yeni evlisiniz madem neden adama sariliyorsunuz,daha yeni dahil olmussunuz bu aileye insanlar sizin iyi niyetinizi bilemezki...eşinde fazlatepki vermiş ama kiskanmistir sonucta kuzende olsa...fazla uzatmayın derim ben bu olayi...

hiç hoş bi muhabbet olmamış
tepkileri anormal ama eşiniz fikir olarak haklı
çok saçma muhabbet ne gerek vardı

1 sene nişanlı kaldık ilk defa gördüğüm adam değil ya. odadan cıkmama izin vermedi diyorum aynı yatakta yattık düşünebiliyo musun baskıyı?

Ama sürekli buraya kocam beni çok kıskanıyor mahiyetinde konular aciyorsun
Ne diyeyim Allah herkesin yardımcısı olsun ..

1 sene nişanlı kaldık ilk defa gördüğüm adam değil ya. odadan cıkmama izin vermedi diyorum aynı yatakta yattık düşünebiliyo musun baskıyı?
Yine de sarılmaya ne gerek vardı
Anneanne o gün ölmüş olsa teselli ettin diycem ama
40 yaşında adam zaten
Peki akraba yakıştırınca eşin onlara bi tepki vermedi mi
Senin hareketin art niyetli değil eşin onun farkında olduğu için yatak falan ayırmamıştır.
Ama kuzenine de tepki göstersin önce ben alırdım dediği için
Bilmiyorum eşimin kuzeni böyle dese eşim herhalde dayak manyağı yapar kuzenini :/
Çok yanlış tepkiler verilmiş

kuzenin 40 yaşındaysa bi düşün derim.. beni sabaha kadar ağlatmasının ne manası vardı?
tanımadığımız adam değil ki kuzeni.

hiç hoş bi muhabbet olmamış
tepkileri anormal ama eşiniz fikir olarak haklı
çok saçma muhabbet ne gerek vardı

aynen saçma bi muhabbet ama bakınca çirkin bi yanı yoktu o ortamda.

Kuzenle yaşadığınız gereksiz samimiyeti normalleştirmeyin. Haksız olan sizsiniz. Kuzen zaten lüzumsuz konuşmuş eşinize çok saçmaladı bende kızdım deseydiniz oda bu kadar tepki vermezdi. Sizin olayı normal karşılamanız çıldırtmış olmalı onu. Bakınca çirkin yanı yoktu diyorsunuzya orada yanılıyorsunuz. Gayette çirkin. Böyle şaka olmaz

Adama iyi niyetle davrandığına eminim. Ama keşke eşinden isteseydin bunu. Yani eşin kuzene daha yakın davranmasıni ,ilgilenmesini isteseydin de sen karışmasaydın.. Erkekler de kıskanır.. aynı durum senin bayan kuzenin ve eşin arasında gecseydi sen ne düşünürdün

Benim 38 ve 42 yaşında öz halamın oğulları var
Kucaklarında büyüdüm ellerinden tutarak gezerdim

Ama ne zaman evlendim o günden beri sadece tokalaşıyoruz. Eskiden sarılırdık şimdi kesinlikle ben sarılma hamlesi yapsam bile uzak duruyorlar.
Eşim de kuzenim de ben de muhafazakar insanlar değiliz ama hiçbir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına herkes hareketlerine dikkat ediyor

Peki nasıl bi sarılmaydı
Dikkatleri neden bu kadar üstünüze topladı bu sarılma?
O akrabaya da X ne diyosunuz o benim abim falan deseydin keşke

Şok olduk kadının o lafına zaten onun üstüne bizim abi öyle espri gibi koydu lafı ortaya.. olan bana oldu.
Kocam da ondan sonra kadını bozdu benim karım o diğeri de kuzenim baba kız gibiler falan dedi bozdu sinirlendi sonra da kalktık.

Üzgünüm, hata siz de. Bir erkek evli bir kadına hele hele ulu orta böyle bir cümle söyleyebiliyorsa.. Tavırlarınızı gözden geçirmeniz gerek.

bunu da sizin söylemeniz çok üzücü. çevremdeki insanlar iyi niyetli kimseler.. biz böyle yorumlamazdık bunları. kimse öyle deyince göz koymuş olmazdı. eşten yana şansım olmamış. herkes iki çift lafı konusuyor beynim boynum mor bi halde.

Boyun nasıl mor ya

Aslında eşin kadına gereken cevabı vermiş
Ama sonra düşündükçe sinirlenmiş. Senin sarılmanın bu olayları tetiklediğini düşünmüş. Sana sarılmasaydın diyerek mi kızıyor?
Kuzene nasıl hitap ediyosun X abi diye mi

Bana göre eşinizde ve sizde bir hata yok.Diğer insanların densizliği.Benimde eşime başkası seni x ten önce görseydim ben alırdım dese bende evi başına yıkardım.

Ben yok artık kuzeniz biz dedim ordan eşim atladı zaten kadını bozdu yerin dibine soktu ordan da kalktık eve geldik.
Anneanneden konu açılınca adamın gözleri doldu benim de öyle kardeşçe bi sarılmaydı yemin ediyorum. Adam 40 yaşında ama evlenmemiş, nişan atmış ve kardeşleri evliler, şimdi yapayalnız kaldı. Zor günler geçirdi o dönemi biliyoruz.

25 yaşındaki kocamı 40 yaşındaki kuzenimden kıskanmazdım ben.

Bana göre eşinizde ve sizde bir hata yok.Diğer insanların densizliği.Benimde eşime başkası seni x ten önce görseydim ben alırdım dese bende evi başına yıkardım.

Çirkin bi şekilde söylemedi..

Yani daha çok kadına sinirlendi ve bana da neden insanlar böyle algıladı diye kızdı. Sabaha kadar hiç susmadı, beynim şişti ağladım hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…