Kayinvalideye ne ki ne yedinjz diye soruyor? Ben ilsam merak etme oglunu ac birakmadim derdim. Ne merakli kadin ya. Her sorduguna cevap verme. Evinizde ne yediginuze kadar sorar mi bu kadin?
Sizin icin de sunu soyleyim. Yaptiklarinizin arkasinda durun. Hissettiklerinizi sozlere dokun. Erkekler odaya kendinizi kapatmanizdan ya da aglamanizdan anlamaz. Ben olsam madem begenmedin ama masallah bir tepsiyi de goturdun, haftaya da sen yapiyorsun. Bakalim seninki nasilmis derdim. Arkasindan da tesekkur etmek, elletine saglik demek varken bu mudur yani diyecegin, siradanmiymis. Begenmiyorsan annen doyirsun karnini derdim.
Odaya kendini kapattiktan sonra da yanina gidio normale donelim dememeliydin. Bu davranisin sonucu her tartismada hatali taraf esin de olsa hep alttan akan taraf sen olabilirsin. Alttan almamaliydin. Bir de itme kakma gibi fiziksel seylerle tepki gosterme. Bu durum hakli iken seni haksiz yapar her zaman icin. Otur konus, hissettiklerini soyle ve kenara ve cekil tepkini koy.. Erkeklerin jetonu gec duser birak biraz dusunsun. Hatasini anlayip ozur dileyecektir.